Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Royal Enfield Forum Greece

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

8Η Πανελλήνια Συγκέντρωση - Καλωσόρισμα Στην Κρήτη 24-27 Σεπτεμβρίου 2015

Δημοσιεύτηκε

Λοιπον παιδες,αποφασισα να ανοιξω αυτο το θεμα για να μπαινουμε σιγα σιγα στην ιδεα αυτου του ταξιδιου...Ξερω ξερω δεν ειναι ευκολο,μια η κριση,μια οι υποχρεωσεις,μια η γυναικα ή δυο που σου λενε με γλυκια φωνη ΠΑΛΙ ΘΑ ΦΥΓΕΙΣ και και και...(μπορειτε να τις φερετε μαζι σας βεβαιος).Ομως θα βρουμε λυσεις,πολλες...!Πιστευω οτι στα Χανια θα βρουμε αυτο που ζητατε.Πολλυ φαγητο,ωραια τοπια,ομορφες διαδρομες,κρυσταλενιες θαλασσες και φυσικα τσικουδια-μπυρες-και καλο κρασι.Το θεμα ανοιχτηκε συγχρωνος για να οργανωσουμε και τις διαδρομες που θα θελατε να ταξιδεψουμε μαζι στην Κρητη ωστε να κερδισουμε χρονο στις μερες του ταξιδιου σας.Οσο για τις συμμετοχες,το αφηνω πανω σας,Η πορτα του σπιτιου μου ειναι ανοιχτη για ολους.Εκτος τις εκδρομες που θα απολαυσουμε θα ζητησω μια μερα απο εσας να αραξουμε στο σπιτι μου απο το πρωι ψηνοντας στο μπαρμπεκιου,σουβλιζοντας ακομα και να φτιαξουμε αρνι αντικριστω μιας και νομιζω πως δεν θα το εχετε δοκιμασει πολυ αυτο.Ειναι μουρλια!Δεν ξερω αν σας επισα ουτε θα ηθελα να το κανω.Θελω να ερθετε γιατι εσεις γουσταρετε...!

• Απαντήσεις 849
  • Εμφανίσεις 84k
  • Δημοσιεύτηκε
  • Τελευταία Απάντηση

Μέλη που απάντησαν περισσότερο

Most Popular Posts

Featured Replies

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
Κοπελια εγω τα εχω σχεδον ολα ετοιμα...Οσοι πιστοι καλοδεχουμενοι!Ειναι δυσκολα το ξερω αλλα...ειναι πιο ευκολο απο οσο νομιζετε.Καλη παρεα,καλος μεζες και ομορφες στιγμες.Μονο αυτο μας εχει μεινει...!
Δημοσιεύτηκε

Μέχρι την Παρασκευή 4 Σεπτέμβρη σας δίνουμε διορία, ειδάλλως θα αποφασίσουμε δημοκρατικά.. :emotions33:

Με έπιασε κρίση δημοκρατίας και η 8η πανελλήνια έκλεισε ημερομηνία,

24/09/2015 αναχωρούμε για Χανιά.. :geia: 

Δημοσιεύτηκε

Με έπιασε κρίση δημοκρατίας και η 8η πανελλήνια έκλεισε ημερομηνία,

24/09/2015 αναχωρούμε για Χανιά.. :geia: 

No problem Boss!!!

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
Αρχιζω και τρελαινομαι...!Καλο μηνα σε ολους με το καλο.Ο Σεπτεμβρης επιτελους ηρθε.

Επεξεργάσθηκε από το μέλος Αντωνης Σταθακης

Δημοσιεύτηκε

Κοπελια εγω τα εχω σχεδον ολα ετοιμα...Οσοι πιστοι καλοδεχουμενοι!Ειναι δυσκολα το ξερω αλλα...ειναι πιο ευκολο απο οσο νομιζετε.Καλη παρεα,καλος μεζες και ομορφες στιγμες.Μονο αυτο μας εχει μεινει...!

Αυτό ξαναπέστο, είναι τα μόνα πού θα μας ζεσταίνουν τον κρύο χειμώνα των γηρατιών όταν δεν θα ανεβαίνει το πόδι ψηλά ώστε να καβαλήσει οτιδήποτε.

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Αυτό ξαναπέστο, είναι τα μόνα πού θα μας ζεσταίνουν τον κρύο χειμώνα των γηρατιών όταν δεν θα ανεβαίνει το πόδι ψηλά ώστε να καβαλήσει οτιδήποτε.

Αν ζεστενεις το enfield,το ποδι παει παντου...!
Δημοσιεύτηκε

Καλό μήνα κοπέλια.. :)

Τιμές εισιτηρίων από Πειραιά 38€ το πάγαινε και 31€ το έλα και άλλα 32€ το μοτόρι μας πέρα δώθε, ισούται με  101€

Και ταξιδεύουμε με το Blue Galaxy..[url=http://freesmileyface.net]captain-024.gif[/url]

Δημοσιεύτηκε

21:00 Πέμπτη 24/09/2015

21:00 Κυριακή 27/09/2015

τώρα μου βγάζει το σούπερ φαστ Λέφκα, πλοίο είναι αυτό..?  :think:

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
Γιατι ομως ειναι πιο φτηνα στην επιστροφη?Μηπως ειναι κατηφορα...?Χα χα...!Ααα ρε φορους το λιμανακι του Πειραια!
Δημοσιεύτηκε

Γιατι ομως ειναι πιο φτηνα στην επιστροφη?

Επειδή θα το αγοράσουμε εξαρχής μετ' επιστροφής (μικρή δικαιολογία να μη μείνουμε παραπάνω στο νησί) έχει έκπτωση.. ;))

Δημοσιεύτηκε

Επειδή θα το αγοράσουμε εξαρχής μετ' επιστροφής (μικρή δικαιολογία να μη μείνουμε παραπάνω στο νησί) έχει έκπτωση.. ;))

Εγώ πάντως θα είμαι ο "της τελευταίας στιγμής" που θα πάρει εισητήριο. Μην πάει χαμένος ο μπερντές άν τύχει να είμαι εχτός Αελλάδας!!!

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
L O Y A L
F R I E N D...!E....?

Επεξεργάσθηκε από το μέλος Αντωνης Σταθακης

Δημοσιεύτηκε

Η λιμνη του Κουρνα9042079_0.jpg                              Μια μικρη ιδεα απο Αργυρουπολη067.jpg                                    Μια ομορφη φωτο απο τις Βρυσσες3.jpgΓιωργιουπολη46231344.jpgΚαι τα ομορφα Χανια
xania.jpg20131230124401.jpgvenizelos-tombs-akrotiri-13.jpg

Αυτά ειναι ....ερχόμαστε