Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Royal Enfield Forum Greece

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Enfield Bullet500 Sidecar

Δημοσιεύτηκε

Ετοιμαζω συντομα θεμα Enfield Bullet500 Sidecar. Αγορασα ενα universal kit στηριξης για να το προσαρμόσω σε ενα παλιο ρωσσικο καλαθι. Φυσικα θα γινουν και οι απαραιτητες μετατροπες στην μηχανη ωστε να ταιριαζει περισσοτερο στο νεο στυλ που προκειται να λαβει..

Θα το ξεκινησω ολο λεπτομερειακα οταν θα τα εχω ολα ετοιμα. Ευχαριστω!

(το πρότζεκτ έτοιμο)

Screenshot_2020-06-19-09-29-42.png

Screenshot_2020-06-01-10-13-26.png

image.jpeg

image.jpeg

image.jpeg

Περισσότερες φωτογραφίες εδω

εικόνα_Viber_2019-08-29_14-17-36.jpg

εικόνα_Viber_2019-08-29_14-23-12.jpg

• Απαντήσεις 212
  • Εμφανίσεις 40,1k
  • Δημοσιεύτηκε
  • Τελευταία Απάντηση

Μέλη που απάντησαν περισσότερο

Most Popular Posts

• Χθες βράδυ με έβγαλε ο δρόμος κοντά στον Στάβλο του Γιώργου, άδραξα την ευκαιρία όλος περιέργεια να δω από κοντά την Enfield με το καλάθι που ετοιμάζει, ήπια μια μπύρα.  Όσο ο Γιώργος μαγείρευε μακαρό

• Μου τις έστειλε ο φίλος @Homo RatUς μα τις ανεβάσουμε εμείς λόγο όγκου                   

• Φρεσκο πραμα!

ΕΙΚΟΝΕΣ

Featured Replies

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Kαι η πλεξουδα για το καλαθι μολις ξεκινησε. Θα υπαρχουν 12βολτ και ινβερτερ για 220βολτ, αλλα και εξωτερικη παροχη 220βολτ με αρσενικη πριζα βιομηχανικου τυπου.

85149736_514461922520234_6792289580881018880_n.jpg

84190824_189618915615537_9071981676690669568_n.jpg

Δημοσιεύτηκε
1 ώρα πριν, Ο/Η noe έγραψε:

Στο πισω μερος νομιζω είναι. 

Εάν κρίνω από την φορά της εξάτμισης που βλέπω δεν νομίζω 

Δημοσιεύτηκε
10 ώρες πριν, Ο/Η Nikoss Rocket έγραψε:

Εάν κρίνω από την φορά της εξάτμισης που βλέπω δεν νομίζω 

Έχεις δίκιο, μάλλον είναι πιο εύκολα προσβάσιμο. 

Βέβαια θα μπορούσε η μπαταρία να είναι πίσω και το μικρό κουτί του μετατροπέα μπροστά.

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
17 ώρες πριν, Ο/Η Nikoss Rocket έγραψε:

Δεν περιορίζεις τον χώρο για τα πόδια ?

γιατι δεν τα βάζεις κάτω από το κάθισμα ?

Στο πισω μερος ειναι, στο πορτπαγκαζ. Το μονο πραγμα που θα υπαρχει μπροστα θα ειναι ενα ραδιοφωνο..

Δημοσιεύτηκε
22 λεπτά πριν, Ο/Η Homo RatUς έγραψε:

Στο πισω μερος ειναι, στο πορτπαγκαζ. Το μονο πραγμα που θα υπαρχει μπροστα θα ειναι ενα ραδιοφωνο..

Με ξεγέλασε η φωτογραφία όπως  βλέπω την εξάτμιση 

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Σημερα ασχοληθηκα μς το σαλονι. Ετοιμα τα ξυλα κ απο δευτερα ντυσιμο με δερματινη..

84685744_129282691665275_2241717657130762240_n.jpg

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Μπηκε και το αμορτισερ τιμονιου! Υποχρεωτικο για τετοιες μετατροπες θα ελεγα. Δυστυχως ο καιρος δεν βοηθαει κ πολυ για ν ατην βγλαω βολτα και να σας πω πως λειτουργει, αλα θεωρω πως θα ναι σιγουρα πολυ καλυτερο!

ΥΓ. Περναει φιλερ απ το παξιμαδι (το οποιο το κοντινα και λιγο)  του καπακιου της κεφαλης,

84899801_508689276692574_607632529721131008_n.jpg

86444580_273323443630838_374551685428674560_n.jpg

Δημοσιεύτηκε

Επίσης εκεί που πας να το στηρίξεις σε βίδα του ψευτοκάπακου της κεφαλής μπορεί να σου κλωτσήσει το σπείρωμα για πλάκα.

Θα πρότεινα στης συγκεκριμένης βίδας το σπείρωμα να περάσεις helicoil πριν σου κλωτσήσει ώστε να σφίξεις λίγο παραπάνω με ασφάλεια. 

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
1 ώρα πριν, Ο/Η bbk έγραψε:

Σου έκανε ταλάντωση και το έβαλες ή υπάρχει άλλος λόγος?

Ναι, στην τελευταια βολτα που εκανα αφηνοντας το τιμονι με αρκετα χλμ για να τσεκαρω αν τραβαει η μοτοσυκλετα, το τιμονι εκανε ταλαντωσεις, οποτε επιβαλλοταν η τοποθετηση ενος αμορτισερ τιμονιου..

26 λεπτά πριν, Ο/Η noe έγραψε:

Επίσης εκεί που πας να το στηρίξεις σε βίδα του ψευτοκάπακου της κεφαλής μπορεί να σου κλωτσήσει το σπείρωμα για πλάκα.

Θα πρότεινα στης συγκεκριμένης βίδας το σπείρωμα να περάσεις helicoil πριν σου κλωτσήσει ώστε να σφίξεις λίγο παραπάνω με ασφάλεια. 

Νικο, μαλλον σε μπερδεψε η φωτογραφια. Λογικο, αφου δεν μπορω να ανεβασω βιντεο για να το δεις πως δουλευει. Δυο σημεια στηριξης υπαρχουν. Ενα στο πλαισιο και το αλλο στην μπουκαλα του μπροστινου. Απλα το παξιμαδι αυτο της κεφαλης το εφαγα λιγο διοτι περνουσε το αμορτισερ ακριβως απο πανω και εβρισκε μολις εστριβα το τιμονι.

85069778_2586986264917653_4396521372512157696_n.jpg

Δημοσιεύτηκε
37 λεπτά πριν, Ο/Η Homo RatUς έγραψε:

Νικο, μαλλον σε μπερδεψε η φωτογραφια.

Πω, πω, ευτυχώς που ήμουν ήπιος... στις συμβουλές μου...:lol3:

• 3 εβδομάδες πριν...
  • 2 months later...
Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Έχει καταστραφεί ο η/υ μου κ έχω εξαφανιστεί.  ωστόσο μέσα στην καραντίνα έκανα αρκετές δουλειές.  η μηχανή είναι σχεδόν έτοιμη. πριν λίγες μέρες ξεκαρβουνιασα κεφαλή κ τοποθέτησα αλλά 3 ελατήρια στην καμπάνα διότι άρχισε να πατιναρει.. Σύντομα λεπτομέρειες..

Δημοσιεύτηκε
1 ώρα πριν, Ο/Η Homo RatUς έγραψε:

τοποθέτησα αλλά 3 ελατήρια στην καμπάνα διότι άρχισε να πατιναρει.. Σύντομα λεπτομέρειες..

Για να μη μπερδευομαστε απο το εργοστασιο 6 ελατηρια φοράει στη καμπάνα,  απορώ πως με τοσο βαρος επιπλεον ξεκινούσε. 

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Στο παλιό μου μοτέρ είχα βάλει ή είχε όπως λες 6. Σε αυτό που άνοιξα τώρα είχε μόνο 3 από πάντα. Ο Χίτσκοκ μου έστειλε 3 σκληρά κ 3 μαλακα ελατήρια αλλά μου είπε ότι συνήθως τα βάζουν όλα για να μην πατιναρει.  Δεν μου έστειλε 6 σκληρά κ 6 μαλακα...

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

(most customers use 3 heavy and 3 light) also the clutch needs bedding in to allow full surface contact of all of the plates ensuring the maximum grip, we also recommend 425ml of ATF (automatic transmission fluid) in the chain-case.