Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Royal Enfield Forum Greece

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

10η Πανελλήνια Συνάντηση στις Πύλες του Άδη 2-4 Ιουνίου 2017

Δημοσιεύτηκε

Συλλογιζόμουν το τελευταίο διάστημα πως ακόμα δεν έχουμε βάλει μπροστά να σχεδιάσουμε την πανελλήνια συνάντησή μας.

Σημείο σταθμό για όλους μας, μιάς και συναντιόμαστε.

Συναντιόμαστε με ανθρώπους που μιλάμε διαδικτυακά, τηλεφωνικά και τους καμαρώνουμε στις φωτογραφίες και στα video…!!!

Ιδικά για όλους εμάς που είμαστε μακριά από το κέντρο των εξελίξεων  και του αγαπημένου χώρου που φτιάξαν οι φίλοι μας.

Κύριοι, κυρίες και αγαπητά παιδιά νομίζω πως πρέπει να βάλουμε ο καθένας μας το λιθαράκι του για την 10η Πανελλήνια Συνάντηση Royal Enfield Club.

…προσωπικά δεν έχω να κάνω καμία πρόταση για το που θα γίνει…

…φέτος θα κόψω το λαιμό μου να έρθω…!!!

…ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ…!!!

...καλη αντάμωση να έχουμε παίδες...!!!:bike:

• Απαντήσεις 401
  • Εμφανίσεις 61,6k
  • Δημοσιεύτηκε
  • Τελευταία Απάντηση

Μέλη που απάντησαν περισσότερο

Most Popular Posts

• Αντωνης Σταθακης
    Αντωνης Σταθακης

Και καπως ετσι τελειωνει αλλη μια πανελληνια.Μολις μπηκα καραβι..και το μυαλο μου ειναι κολλημενο στους φιλους μου!!! Πρεπει παλι να προσγειωθω στην πραγματικοτητα. Ευχαριστω για αλλη μια φο

• UPDATE!   Νέα εκδοχή της αφίσας (αυτή θα κρατήσουμε, δημοκρατικά) καλύτερη από την προηγούμενη πιστεύω.  

Featured Replies

Δημοσιεύτηκε

και με την ευκαιρια να μην ξεχασετε να δειτε και αγωνα της Μιλαν !!!!!!:love:

mama Italia !!!!!

Σχετική εικόνα

Επεξεργάσθηκε από το μέλος χρηστος

Δημοσιεύτηκε
On 05/06/2017 at 8:31 AM, Βύρωνας είπε:

¨Καλως χαθηκαμε!¨ ηταν το συνθημα αυτης της πανελληνιας!...

Και λίγα λες, ίδιος στην επιστροφή ξεκινήσατε πρώτοι από την Αμφιλοχία ενώ πάλευα να την βάλω μπρος και σας πέρασα όλους χωρίς να σας δω και να με δείτε με αποτέλεσμα να φτάσω εγώ Αιγιο και εσείς Ριο ::):.

Αμα έχεις Electra είσαι γρήγορος :tongue:

Στον γυρισμό παρατήρησα ότι έχει βγει λίγο λαδακι από το μπροστινό επάνω στις βίδες (ο αέρας έφερνε σταγόνες από το λάδι επάνω στο τεπόζιτο), μάλλον από την πίεση που έφαγε στις κατηφοριες έσκασαν οι επάνω τσιμούχες.

Μολις σήμερα άρχισα να συνέρχομαι , γέρασα .

Δημοσιεύτηκε

Δεν φταινε τα χρονια..εγω ακομα ειμαι κουρασμενος!

Επανω τσιμουχες ποιες εννοεις?Τις ταπες στην τιμονοπλακα?

Αν ειναι απο εκει...εχει μονο o'ring τα οποια σφραγιζουν με τα καλαμια στην τιμονοπλακα.

Αλλιως μπορει απλα να εχει φθαρει το λαστιχακι στις ταπες-βιδες της τιμονοπλακας.Μερικες φορες με το σφιξημο τσακιζουν.Βγαλε και δες...δεν ειναι τιποτα σοβαρο!

Reeeee στην Αμφιλοχια δηλαδη φυγαμε χωρις εσενα???...:lol2:

Δημοσιεύτηκε
11 λεπτά πριν, Αντωνης Σταθακης είπε:

Επανω τσιμουχες ποιες εννοεις?Τις ταπες στην τιμονοπλακα?

Ναι ακριβός.

12 λεπτά πριν, Αντωνης Σταθακης είπε:

Reeeee στην Αμφιλοχια δηλαδη φυγαμε χωρις εσενα???...:lol2:

Οοοοο ναι έριξα περιπου 5-6 μανινελιες για να πάρει εμπρός (είχα και τα πράγματα πλάι και με ενοχλούσαν) ανεβαίνω επάνω και μέχρι να την γυρίσω είχατε ξεκινήσει. Δεν ξέρω από που πήγατε εγώ ακολούθησα τις ταμπέλες που έλεγε για Αθήνα , πέρασα μπροστά από ένα γήπεδο λίγο ποιο κάτω σταμάτησα για να φτιάξω τα πράγματα ξεκινάω και πουθενά δεν σας πέτυχα αφού απόρησα έλεγα μα καλά ποσό γρήγορα πάνε , που να φανταστώ ότι είμαι εγώ μπροστά . Ρωτάω μάλιστα και στα πρώτα διόδια πέρασαν τίποτα μηχανές 6-7 μαζεμένες και μου λέει ναι.

Δημοσιεύτηκε

Παιδια μην γράφετε ολοι μαζι τις εμπειρίες σας απο την πανελληνια. Δεν προλαβαινω να διαβαζω και να βλεπω τοοοοσες φωτογραφίες!:angry6:

Δημοσιεύτηκε
11 λεπτά πριν, mikezante είπε:

Παιδια μην γράφετε ολοι μαζι τις εμπειρίες σας απο την πανελληνια. Δεν προλαβαινω να διαβαζω και να βλεπω τοοοοσες φωτογραφίες!:angry6:

Χα χα χα...οτι εγινε στην Πρεβεζα,μενει στην Πρεβεζα...:lol2:

Δημοσιεύτηκε
3 ώρες πριν, mikezante είπε:

Ότι και να πούμε οι φωτό θα μιλήσουν από μόνες τους, υπομονή να μας τις ανεβάσουν οι φωτογράφοι τις εκδρομής .

Καναμε να φτάσουμε κοντά στις 7 ώρες (με τις στάσεις)

Η εκδρομή είχε βολτούλα το πρωί (δεν μπορώ να πω ότι διανύσαμε πολλά χιλιόμετρα) το μεσημέρι μάσα το βραδάκι καφέ και μετά ποτακι και στο τέλος καταλήγαμε ξενοδοχείο όπου μερικοί πήγαιναν για νάνι και άλλοι έπιναν κάτι τσιπούρα σε τραπεζάκια έξω και το διαλύαμε κατά τις 03:30 με 04:00 (αυτό και τις δυο μέρες), να φανταστείς το 2μερο Π.Σ. κοιμήθηκα σε σύνολο 8 ώρες .

βεβαια σπάσαμε και το ρεκόρ κάθε μέρα κάποιον/ους να τους χάνουμε.

Η αρχή έγινε με το καλημέρα όπου προτού φτάσουμε στο ξενοδοχείο συνειδητοποιήσαμε ότι δεν μας ακολουθούν τρεις μηχανές (βρεθήκαμε μέσα στο χωριό όπου τα παιδιά ήρθαν από άλλο δρόμο καθότι μας χάσανε μετά την Πρέβεζα)

Το βραδάκι στην βόλτα είχαμε πάλι το ίδιο, το Σάββατο πήραμε χαμπάρι πηγαίνοντας για Σουλι ότι δεν μας ακολουθούν πάλι 5-6 μηχανές (έμεινε φίλος από ντιζα συμπλέκτη) και τελειώσαμε την Κυριακή όπου από Αμφιλοχία και μετά γύρισα μόνος μου καθότι πάλι χαθήκαμε ::):

Οι ζημιές.

1. Ο Αλπικός (όπου ήρθε την Παρασκευή το βραδυ) έπαθε ζημιά την επόμενη μέρα , δεν του φόρτωνε καλά την μπαταρία (κατέληξε συνεργείο να του φορτώνουν την μπαταρία και βέβαια λογικά ξενέρωσε ο άνθρωπος)

2. Κάποια Enfield έμεινε από ντιζα συμπλέκτη (να με συγχωρήσει όμως δεν θυμάμαι το όνομα του) όπου την φτιάξαν στον δρόμο επιτόπου 

3. Έπεσε ο Τάκης (ΛΕΚΛΑΜΠ) ευτυχώς χωρίς να χτυπήσει ο ίδιος , από ζημιά έσπασε Μανέτα φρένου και γρατζουνιά στο τεπόζιτο.

4. Και για το τέλος άφησα εμένα , έσπασε η βάση του πίσω φτερου όπου έτρεχα και εγώ στο συνεργείο να την κολλήσω , συνειδητοποίησα ότι η αλυσίδα ήταν παρά σφιγμένη (ευτυχώς δεν μου έσπασε) όπου έτρεχα να βρω κλειδιά για να την ξανά ρυθμίσω, και τελικά κατέληξα πίσω χωρίς μια βίδα στο πίσω φτερό και να χάνει λαδακι οι μπουκάλες από τις βίδες επάνω.

Αυτά εν συντομία, εγώ προσωπικά τα πέρασα τέλεια η “ταλαιπωρία” με την μηχανή μου που σου περιέγραψα παραπάνω για εμένα ήταν το αλατοπίπερο.

Να ευχαριστήσω από εδω και τον Τάκη (ΛΕΚΛΑΜΠ) γιατί με βοήθησε πολύ στο τρέξιμο με την αλυσίδα. 

Δημοσιεύτηκε

Αααααα να συμπληρώσω στο κατεβατω ότι το Σάββατο το βράδυ ήμασταν καλεσμένη σε πάρτυ με χαρλεουδες όπου πήγαμε, καταλήξαμε να ήμαστε περισσότεροι, και να τις ψάχνουμε με το κιάλι ::): από μουσική όμως όλα τα λεφτά 

Δημοσιεύτηκε
49 λεπτά πριν, Nikoss Rocket είπε:

Οι ζημιές.

1. Ο Αλπικός (όπου ήρθε την Παρασκευή το βραδυ) έπαθε ζημιά την επόμενη μέρα , δεν του φόρτωνε καλά την μπαταρία (κατέληξε συνεργείο να του φορτώνουν την μπαταρία και βέβαια λογικά ξενέρωσε ο άνθρωπος)

Τελικά Νίκο η βλάβη ήταν μια ασφάλεια. .και όχι η μπαταρία που νόμιζα. .το κατάλαβα το Σάββατο το μεσημέρι που έμεινα τελικά εντελώς από ρεύμα. .απλά δεν τα είπαμε! !

Όλα καλά !!

20170603_164522_zps0fi2tste.jpg

Δημοσιεύτηκε

Βre η ασφαλεια δεν ειναι καμμενη...απλα εχει λιωσει...

Μηπως σου κανει υπερφορτωση?Το οτι δεν ειναι καμμενη δηλωνει οτι εχει μπει μεγαλυτερη ασφαλεια και απλα την λιωνει!Τσεκαρε τι ασφαλεια ειχε απο την μανα του!!!Δες αν εχει βαλει μεγαλυτερη ο πρωιν κατοχος.

Δημοσιεύτηκε
1 hour ago, Nikoss Rocket είπε:

4. Και για το τέλος άφησα εμένα , έσπασε η βάση του πίσω φτερου όπου έτρεχα και εγώ στο συνεργείο να την κολλήσω , συνειδητοποίησα ότι η αλυσίδα ήταν παρά σφιγμένη (ευτυχώς δεν μου έσπασε) όπου έτρεχα να βρω κλειδιά για να την ξανά ρυθμίσω, και τελικά κατέληξα πίσω χωρίς μια βίδα στο πίσω φτερό και να χάνει λαδακι οι μπουκάλες από τις βίδες επάνω.

Έλα σου έχω και τα πειστήρια. :tongue:

20170603_140714_zps7cw7azwx.jpg

Δημοσιεύτηκε
2 λεπτά πριν, Αντωνης Σταθακης είπε:

Βre η ασφαλεια δεν ειναι καμμενη...απλα εχει λιωσει...

Μηπως σου κανει υπερφορτωση?Το οτι δεν ειναι καμμενη δηλωνει οτι εχει μπει μεγαλυτερη ασφαλεια και απλα την λιωνει!Τσεκαρε τι ασφαλεια ειχε απο την μανα του!!!Δες αν εχει βαλει μεγαλυτερη ο πρωιν κατοχος.

Το ξέρω Αντώνη. .θα το ψάξω. 

Απλά αυτή ήταν η βλάβη μόλις την άλλαξα το μηχανάκι ήταν κομπλέ και στο γυρισμό δεν έκανε τίποτα περίεργο το μηχανάκι. .δεν πάταγα καλά η ασφάλεια και έκανε διακοπές στο ρεύμα. .

Δημοσιεύτηκε
16 λεπτά πριν, ΑΛΠΙΚΟΣ ΤΡΙΤΩΝ είπε:

Τελικά Νίκο η βλάβη ήταν μια ασφάλεια. .και όχι η μπαταρία που νόμιζα. .το κατάλαβα το Σάββατο το μεσημέρι που έμεινα τελικά εντελώς από ρεύμα. .απλά δεν τα είπαμε! !

Όλα καλά !!

Πάλι καλά, να το δεις όμως και αυτό γιατί το να ψήνεται η ασφάλεια δεν είναι λογικό 

4 λεπτά πριν, ΑΛΠΙΚΟΣ ΤΡΙΤΩΝ είπε:

Έλα σου έχω και τα πειστήρια. :tongue:

20170603_140714_zps7cw7azwx.jpg

Χαχαχαχα την είχα ξεχάσει αυτή, τελικά κράτησε η συγκόλληση  και έφυγε η βίδα 

Δημοσιεύτηκε

Πρωι Παρασκευης. Πετρουπολη. Ενα προσθετο σακιδιο στην μοτοσυκλετα και συνεπιβατης σε 3μερη εκδρομη (πρωτη φορα στα 40 μου χρονια). Ενθουσιασμος και καλη διαθεση!! Φτασαμε στο περιπτερο. Καφες ή οχι καφες κουβεντα και αρχισαν να μαζευονται. Ξεκιναμε... Οι διαδρομη πολυ οικεια στο πρωτο της κομματι μα καθε φορα το ταξιδι ειναι διαφορετικο. Αν παρατηρηστε τα πουλια οταν οδηγας το αμαξι, ή τα δελφινια οταν ταξιδευεις με πλοιο, ερχονται και τρεχουν μαζι λες και ειμαστε παρεα... Ετσι ειναι να οδηγας με αλλους. Καποιος θα παιξει λιγο ζιγκ ζαγκ, καποιος θα προσπερασει, θα κοιταχτουμε, θα χαιρετιστουμε, θα μαρσαρουμε μεσα στο τουνελ για να αντηχισει το ανεβασμα των στροφων... 

Παραλαβαμε ατομα σε ενδιαμεσες στασεις. Εκει ακους μουσικη να παιζει. Δεν διακρινεις φωνες, μονο γελια και αγκαλιες. Σα να εχουμε χρονια να βρεθουμε αλλα να μη μας νοιαζει πια. Ενα τσιγαρο, μια γρηγορη γυροβολια στη μηχανη μην εχει πεσει κατι απτα μπαγκαζια κι ολα ναναι ενταξει... 

Τα χιλιομετρα κυλησαν γρηγορα, ή τουλαχιστον ετσι μου φανηκε.Στη μεγαλη γεφυρα ο Αντωνης μου κανε νοημα να κοιταξω ψηλα! Τα δεσιματα των καλωδιων ηταν  σαν ψυχεδελικο ονειρο. Συναντησαμε πρωτα τον Αντωνη κι υστερα ηρθαν τα παιδια απο την Πατρα, στα διοδια φαντασμα. Η οικογενεια μεγαλωσε! Ο χρονος σταματα τις στιγμες που βλεπεις αγνωστους αγαπημενους. Αυτο ειμαστε. Αγνωστοι. Αλλα ολα οσα εχουν σημασια ειναι εκει, οποτε δε ξερω... 

Η επομενη καλη σταση ηταν στην Αμφιλοχια. Ολες οι πολεις διπλα στη θαλασσα ειναι για ταξιδιωτες. Τα κρανη φυγανε και κοιταχτηκαμε στα ματια. Χαβαλε και πειραγματα, κυριως στην Καλλιοπη την γυναικα της παρεας! Ελευθερια, ξεγνοιασια και ανυπομονησια να ξαναβγουμε στο δρομο... 

Τα επομενα χιλιομετρα ηταν πρωτη φορα προς εκεινα τα μερη. Σα παιδακι που βλεπει καινουργιο παιχνιδι, καθε στροφη ηταν κι ενα χαμογελο, και η συνεπιβατισα μοιραζόταν τον ενθουσιασμο στο πρωτο της μηχανοταξιδι! Λιγο εσπασε η παρεα με καποιους να στριβουν αλλου κι αλλους αλλου, αλλα προς τον ιδιο δρομο. Δεν ανησυχησα. Στην πορεια συναντιωμαστε παντα. Υπαρχει ενας προστατης που μας βλεπει και ισιωνει τα στραβα τιμονια. Να χει τα ματια του παντα ανοιχτα για ολους του διτροχους...

Ο Γιωργος που ξεμειναμε μαζι μας πηγε σε αναμνησεις του! Φτασαμε σε παραλια και μοιραστηκε τις εικονες που'χε ζησει παλιοτερα με την οικογενεια του. Τι μαγικο που ειναι αυτο. Να μοιραζεσαι εικονες, αισθησεις. Μαλλον γι αυτο αγαπαω τη φωτογραφια... Τραβηξαμε προς τον Αχεροντα και φτασαμε Γλυκη. Λιγο αργοτερα ειμασταν ολοι μαζι. 

Το ιδιο βραδυ τρεξαμε με μερικους να προλαβω το ηλιοβασιλεμα. Ο Μιχελακης εψαχνε το γρηγοροτερο δρομο. Πως γινεται αυτο να σε καταλαβαινουν και να σε αφουγκραζονται αγνωστοι χωρις να βγαζεις αχνα, και συγγενεις να μην ακουνε αυτα που τους μιλας!... Μια ομαδα γυναικων εκανε γιογκα και γελασα, που με πειραζουν με τις παραξενες ιδεες που εχω για την παρεα μας! (χαχαχαχα)

Ησυχο βραδυ. Ηρθε κι ο Θανασης!! Οχι πολλα. Πηγαμε στο Καναλλακι. Η παρεα εδεσε λιγο περισσοτερο. Η ευγενεστατη και γλυκεια Τζένη ηταν ευχαριστη παρουσια. Βγηκε λιγο πικρια απο τις θυμησές της δουλειας μου εκει, but just a few.... drinks! for the feeling to go, and with you there to help it probably did!...

Υπνος, ξεκουραση, νεα μερα! Καταφερε να ερθει κι ο Αλεξανδρος! Η παρεα μεγαλωσε!! Πηγαμε στις πηγες.Ηπια νερο απο την καρδια του βουνου!... Περπατησαμε λιγο. Ιδεες και σκεψεις πιαστηκαν στα κλαδια απο τα πλατανια... Τα δυο αλογα του Τεο κλεψαν την παρασταση! Φυγαμε για νεκρομαντειο! Ομορφο μερος. Αγνωστες ιστοριες. Ψιθυροι για τα κοινα μας γουστα! Χαβαλε. Ενας πελαργος που φολιασε πανω απτους ανθρωπους, και ενα ψοφιο φιδι. Καποτε θα βγαζαμε χρησμο για τα μελουμενα με τεοια σημαδια. Εμενα γεμιζουν τις μνημες μου απο το ταξιδι οι εικονες αυτες. 

Μετα τραβηξαμε για το βουνο! Ο Χρηστος ηθελε να μας παει να δουμε καταραχτες και μυλους. Η ντιζα του συμπλεκτη του Μιχαλη κοπηκε. Ο Τρυφωνας βρηκε τα βαρελακια του.Λερωσαμε λιγο τα χερια, βιδωσαμε, τραβηξαμε, ισιωσαμε, το φτιαξαμε. Φτασαμε στο ποταμι. Μια κουνια κρεμασμενη πανω απτο ρυακι. Παιδια για δυο στιγμες. Μπυρα και σουβλακι. Δε χορτασαμε μα τα μαγουλα μουδιασανε απτα γελια!

Το ιδιο απογευμα πηγαμε Παργα. Περατσαδα, κοσμος, παιδια, κοχυλια, κουρελουδες στην προκυμαια! Καθησαμε να φαμε στον Αρκουδο με την Καλλιοπη. Μιλησαμε. Η Λωρα χαμογελασε. Ο κυρ Γιωργος μας προσεξε καλα, και το γατακι του μαγαζιου μονο το φαι μας ζηλεψε (!).... Μετα φυγαμε (σα συμμορια εκεινο το βραδυ) πισω στην παραλια. "Βραδια πριν την επιστορφη, να βρεθουμε ολοι μαζι" ειπε ο Μιχαλης και φτασαμε παλι στο παραλιακο μπαρακι. Ξανασυναντησαμε τις γυναικομηχανοβιες και μια κουκλα Chevy... Μετα επιστροφη. 

Την αλλη μερα ετοιμασια για αναχωρηση. Ανησυχια για βροχη στη διαδρομη αλλα δε νομιζω να ενοιαζε κανεναν πραγματικα! Ο Τακης εφυγε σε μια στροφη οταν γυριζαν την προηγουμενη οι τελευταιοι, και κουτσενε λιγο. Ο προστατης ηταν εκει ευτυχως. 

Το τελος της διαδρομης ηταν απο μονο του ενα ταξιδι ολοκληρο. Γιναν τοσα πολλα. Η Καλλιοπη θα θυμαται τον Θανο μεσα στο τουνελ να τσουλαει τη μηχανη χωρις βενζινη, και τον Γιωργο να  ερχεται απο "μηχανης" θεος να τον σπρωχνει για καμια 10 χιλιομετρα με 80 ως το επομενο βενζιναδικο. Βραχηκαμε λιγο στα διοδια. Αλλα φτασαμε ορθιοι και στεγνοι στα σπιτια μας. Μου ηρθαν 5-6 μηνυματα απο διαφορους για να δουν αν φτασαμε καλα. Ο κινδυνος στο δρομο ειναι μεχρι να μπεις στο σπιτι. Η σκεψη μοιραζεται απο τον εναν στο αλλο. Το ταξιδι μας δενει και μας κανει δυνατοτερους. Ο καιρος ειναι συντροχος. 

Παω στοιχημα οτι ολοι γυρισατε να κοιταξτε την μοτοσυκλετα σας μολις παρκαρατε σπιτια σας, και το βραδυ πριν κοιμηθειτε κοιταχτηκατε για καμποσο στον καθρεφτη...

https://goo.gl/photos/DAFzViAgoAgVvT5M7

https://goo.gl/photos/n5zniesQCTbDJHVf7

Δημοσιεύτηκε

Reeeeee...ολες ειναι αφισες!!!Κατι ξεραμε που λεγαμε μεταξυ μας να μην τραβαμε φωτογραφιες μα εχουμε τον Βυρωνα.ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕΣ!!!!!

Δημοσιεύτηκε
13 ώρες πριν, ΑΛΠΙΚΟΣ ΤΡΙΤΩΝ είπε:

Όλα καλά !!

Θανάση, μήπως ο πρώην πρόσθεσε κάποια έξτρα κατανάλωση σ' αυτή την ασφάλεια; Αν έχεις ηλεκτρολογικές γνώσεις ψάξτο μόνος σου, αλλιώς η καλύτερη λύση είναι έμπιστος και καλός ηλεκτρολόγος οχημάτων. Μην παίρνεις τα ρεύματα της μηχανής επιπόλαια. Μπορεί να σε μάθουν να χρησιμοποιείς πυροσβεστήρα.

Δημοσιεύτηκε

Ωραία παρεούλα, χαρούμενες φάτσες, μοτοσυκλέτες και δρόμος. Μπράβο παιδιά ,αντε και στην επόμενη. :default_cheers:

• 3 εβδομάδες πριν...
  • 3 εβδομάδες πριν...
Δημοσιεύτηκε
On 8/6/2017 at 8:11 PM, mikezante είπε:

Χα, χα, χα, αν μου λέγαν να χαρακτηρίσω με μία λέξη την 10η Πανελλήνια αυτή θα ήταν "χωρισμός". :blink: :tongue:

Πέρασε ενάμισης μήνας για να βρω χρόνο μαζέψω τα βιντεάκια της πανελλήνιας και βουαλάαααα:

Να είμαστε καλά και "ενωμένοι" για την επόμενη, την 11η Πανελλήνια σύντροχοι.. :geia: :bike2:

Δημοσιεύτηκε

Επιτελους τωρα βρηκα χρονο και ειδα τα βιντεακια..

Μπραβο Νικο ειναι φανταστικα!

Τελικα οοοοσο κι αν χαθηκαμε,οσο τα βλεπω παλι μαζι ειμαστε ολοι.!!

Μπραβο μας και στην επομενη με το καλο.

• 4 months later...
Δημοσιεύτηκε

Η Καλλιοπη μετα απο ευλογο διαστημα μπορεσε να μαζεψει τις φωτογραφιες της απ'την εκδομη! (Οποιος χρησιμοποιησει οποιαδηποτε καντε μια αναφορα στη φωτογραφο!)

Θα ερθει και Κρητη μαζι μας. Αν συμμετασχει και σε 3η μεγαλη εκδρομη, μπορουμε να την ανακυρηξουμε επιτημη φωτογραφο του κλαμπ!

https://photos.app.goo.gl/jAsfquaDVdMj7rE43

https://photos.app.goo.gl/jAsfquaDVdMj7rE43