Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Royal Enfield Forum Greece

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

10η Πανελλήνια Συνάντηση στις Πύλες του Άδη 2-4 Ιουνίου 2017

Δημοσιεύτηκε

Συλλογιζόμουν το τελευταίο διάστημα πως ακόμα δεν έχουμε βάλει μπροστά να σχεδιάσουμε την πανελλήνια συνάντησή μας.

Σημείο σταθμό για όλους μας, μιάς και συναντιόμαστε.

Συναντιόμαστε με ανθρώπους που μιλάμε διαδικτυακά, τηλεφωνικά και τους καμαρώνουμε στις φωτογραφίες και στα video…!!!

Ιδικά για όλους εμάς που είμαστε μακριά από το κέντρο των εξελίξεων  και του αγαπημένου χώρου που φτιάξαν οι φίλοι μας.

Κύριοι, κυρίες και αγαπητά παιδιά νομίζω πως πρέπει να βάλουμε ο καθένας μας το λιθαράκι του για την 10η Πανελλήνια Συνάντηση Royal Enfield Club.

…προσωπικά δεν έχω να κάνω καμία πρόταση για το που θα γίνει…

…φέτος θα κόψω το λαιμό μου να έρθω…!!!

…ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ…!!!

...καλη αντάμωση να έχουμε παίδες...!!!:bike:

• Απαντήσεις 401
  • Εμφανίσεις 61,6k
  • Δημοσιεύτηκε
  • Τελευταία Απάντηση

Μέλη που απάντησαν περισσότερο

Most Popular Posts

• Αντωνης Σταθακης
    Αντωνης Σταθακης

Και καπως ετσι τελειωνει αλλη μια πανελληνια.Μολις μπηκα καραβι..και το μυαλο μου ειναι κολλημενο στους φιλους μου!!! Πρεπει παλι να προσγειωθω στην πραγματικοτητα. Ευχαριστω για αλλη μια φο

• UPDATE!   Νέα εκδοχή της αφίσας (αυτή θα κρατήσουμε, δημοκρατικά) καλύτερη από την προηγούμενη πιστεύω.  

Featured Replies

Δημοσιεύτηκε

Το πιο ομορφο θεμα...

Λοιπον αν θυμαμαι καλα στην Ζακυνθο μας ελεγε για Πρεβεζα και ο Δοντιας οποτε συμφωνω.Παω παντου και ειμαι σε ολα μεσα και το ξερετε,οποτε αρχιστε να σχεδιαζετε διαδρομες,αρκει να σας δω ολους!

Δημοσιεύτηκε
20 λεπτά πριν, Αντωνης Σταθακης είπε:

αν θυμαμαι καλα στην Ζακυνθο μας ελεγε για Πρεβεζα και ο Δοντιας οποτε συμφωνω.

Ναι ρε αραβωνιαρη και έσπαγα :wallbash: το κεφάλι μου ποιος το είχε προτείνει 

Δημοσιεύτηκε

Την  Πανελλήνια περιμένουμε κάθε χρόνο πως και πως, εγώ είμαι μέσα για οπουδήποτε και οποτεδήποτε, προγραμματίζω τι ζωή μου αναλόγως.

Άρα θα πρέπει με κάποιο τρόπο να βρούμε ημερομηνία που να βολεύει τους περισσότερους.

Το σύνηθες κάθε χρόνο ήταν η κύρια Πανελλήνια να γίνεται το πρώτο ΠΣΚ του Ιουνίου ή το τελευταίο του Μαΐου.

Κατόπιν λόγω της λαιμαργίας μας  να καταπίνουμε χιλιόμετρα, κάναμε Πανελλήνια και 2η φορά στον ίδιο χρόνο στα τέλη του Σεπτέμβρη.

Αυτό γινόταν κάθε χρόνο από το 2011 έως και το 2015. Το 2016 λόγω του Beerfield (Ιούνιο) κάναμε Πανελλήνια μόνο τον Σεπτέμβρη.

Το πρωτεύον ερώτημα είναι: ποιο ΠΣΚ του εναπομείναντος 2017 θα γίνει η 10η Πανελλήνια..?

Και το δευτερεύον είναι: που θα εκδράμουμε ώστε να βολεύει τους επαρχιώτες Ενφιλντάδες και φίλους?

Δημοσιεύτηκε

Φετος θα δειτε οτι θα ειμαστε πολλοι..Δεν ξερω γιατι αλλα ετσι πιιστευω!Οποτε το συμβουλιο για το που και το ποτε να ξεκινησει αμεσα περικαλω!Αν παμε Μαιο ή Ιουνιο πρεπει να ξεκιναμε να φτιαζουμε σαμαρια...Αντε κοντοφτανει η ωρα..:bike:

Δημοσιεύτηκε
1 hour ago, Αντωνης Σταθακης είπε:

Αντε κοντοφτανει η ωρα..:bike:

Κι εγώ Αντώνη δεν μπορώ να περιμένω μέχρι τον Σεπτέμβρη.

Προτείνω η Πανελλήνια να διεξαχθεί όπως γινόταν πάντα.

Και για φέτος οι πιθανές ημερομηνίες είναι  το ΠΣΚ 26-28 Μαΐου ή  2-4 Ιουνίου.

Προορισμούς να βάλουμε τρεις στο τραπέζι και όπου πέσει ο κλήρος:

1) Θεσσαλονίκη ή καλύτερα Λιτόχωρο με περιήγηση στα μονοπάτια των θεών του Ολύμπου.

2) Πρέβεζα ή καλύτερα Φιλιππιάδα με αναζήτηση τις πύλες του Άδη στον Αχέροντα.

3) Καλαμπάκα ή καλύτερα Μετέωρα με περιήγηση στα μοναστήρια στους παράξενους βράχους. 

Δημοσιεύτηκε

Εβαλες πολλα στο τραπεζι τωρα..Για το ποτε το βρισκουμε ευκολα,για το που ομως!Βαλε και καμμια φωτο για τα μεροι που προτεινεις.Κι αν καποιος αλλος σκεφτει καπου αλλου να το πει ωστε να αποφασιζουμε σιγα σιγα.Εγω χωρις να ξερω καποιο μερος απο ολα αυτα κι ουτε εχω παει σαν πρωτη φαση λεω Πρεβεζα,να κανουμε και κανενα μπανακι...

Δημοσιεύτηκε
1 λεπτό πριν, Αντωνης Σταθακης είπε:

Εβαλες πολλα στο τραπεζι τωρα..Για το ποτε το βρισκουμε ευκολα,για το που ομως!Βαλε και καμμια φωτο για τα μεροι που προτεινεις.Κι αν καποιος αλλος σκεφτει καπου αλλου να το πει ωστε να αποφασιζουμε σιγα σιγα.Εγω χωρις να ξερω καποιο μερος απο ολα αυτα κι ουτε εχω παει σαν πρωτη φαση λεω Πρεβεζα,να κανουμε και κανενα μπανακι...

Ασε που νομιζω οτι μας βολευει κι ολους ωστε να μοιρασουμε την αποσταση!

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
13 λεπτά πριν, elifain είπε:

Εμένα και τον fantom μας βολεύει 2-4 Ιούνη!

...και μενα με καθετε καλυτερα αυτη η ημερομηνια...!!!

Δημοσιεύτηκε
1 ώρα πριν, Αντωνης Σταθακης είπε:

Πρεβεζα,να κανουμε και κανενα μπανακι...

Μαζι σου και εγώ.

2-4 Ιουνίου νομίζω είναι καλά να έχει πιάσει και λίγο καλοκαίρι 

Δημοσιεύτηκε

Πριν λίγο μου σφύριξε σύντροχος πως την Δευτέρα  5 Ιουνίου είναι αργία του Αγίου Πνεύματος.

Μας πειράζει? Μήπως θα έχουμε πρόβλημα με πολυκοσμία, ακριβότερα καταλύματα, κίνηση γιωταχίδων?

7 λεπτά πριν, mikezante είπε:

Εγώ απο 20 Ιούνη και μετά απελευθερώνομαι , με τα σχολεία

Καλά θα ήταν να την κάναμε τότε, όμως πέφτει πολύ κοντά ημερολογιακά το beering στην Πάτρα που πιθανόν φέτος να γίνει 1-2 Ιουλίου.

Δημοσιεύτηκε
1 hour ago, mikezante είπε:

Να περασετε καλα πουλάκια μου:cray:

Δεν μπορείς να κλέψεις το Σαββατοκύριακο ?

Δημοσιεύτηκε
1 ώρα πριν, mikezante είπε:

:angry1:

Να αφησεις τις βλακειες εσυ μα και τον Σεπτεμβρη παλι ανοιχτα ειναι τα σχολεια...

Δημοσιεύτηκε

Το Σεπτεμβρη δεν γράφουν ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ βRE:ranting:

Παντως επειδη θελω πολυ να παω Λιτόχωρο-Θεσσαλονίκη και να δω τους φιλους μας απο Βορρά, πειραζει να την κανουμε αυτη την εκδρομη Σεπτεμβρη, και να πατε Ιούνιο αλλου;;;:sofos:

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

...δεν είναι κακη ιδέααααα...!!!

...Σεπτεμβρη για πότε λές...αλλα αυτο μπορουμε να το δουμε το καλοκαίρι...

...οπότεεεεεεεεε ναι γιατι να μη κάνουμε δύο...!!!

...ελα να ακουμε προτάσεις...!!!

Δημοσιεύτηκε

Βre μην τα ανακατευουμε...

Ας βγει μια αποφαση κι ας ειναι και Σεπτεμβρη!Θα βρουμε μια ημερομηνια που μας καλυπτει ολους μα σιγα ενα τριημερο ειναι.Το που κι αυτο ευκολο ειναι,μα δοξα τον Θεο στην Ελλαδαρα ειμαστε κι απο παρεα σταζουμε μελι,οποτε βουρ για σκεψη Πανελληνιας!:bike::bike::bike:

Δημοσιεύτηκε

Φίλτατοι καλημέρες,

Γνώμη μου είναι να επιδιώξουμε τις ημερομηνίες & τον προορισμό, που θα τύχουν την μέγιστη αποδοχή/συμμετοχή,

τίποτε δεν θα μου έδινε μεγαλύτερη χαρά & ικανοποίηση από το να σμίξουμε βόρειοι, νότιοι, ανατολικοί & δυτικοί, νησιώτες & ηπειρωτικοί, δικαιώνοντας πανηγυρικά τον τίτλο "Πανελλήνια"!!

Δηλώνω με ενθουσιασμό λοπόν συμμετοχή σε οποιαδήποτε πρόταση πληροί τα κριτήρια αυτά!!

Δημοσιεύτηκε

Σε πρώτη φάση ας δηλώσει ο καθένας τις ημερομηνίες που τον διευκολύνουν και στη συνέχεια προτίμηση προορισμού, παράλληλα καλό θα ήταν να αρχίσει και η έρευνα για κατάλυμα μέσω booking κλπ.

Δημοσιεύτηκε
On 9/3/2017 at 2:03 PM, mikezante είπε:

Ούτε για αστείο! Μετά τη Ζάκυνθο δεν εννοείται Πανελλήνια χωρίς τη συμμετοχή σου!

Δημοσιεύτηκε

Πω, πω Δημήτρη,  έθεσες την πιο δύσκολη εξίσωση με πολλαπλασιασμούς και καμιά διαίρεση,  γουστάρω :bow: