Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Royal Enfield Forum Greece

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

10η Πανελλήνια Συνάντηση στις Πύλες του Άδη 2-4 Ιουνίου 2017

Δημοσιεύτηκε

Συλλογιζόμουν το τελευταίο διάστημα πως ακόμα δεν έχουμε βάλει μπροστά να σχεδιάσουμε την πανελλήνια συνάντησή μας.

Σημείο σταθμό για όλους μας, μιάς και συναντιόμαστε.

Συναντιόμαστε με ανθρώπους που μιλάμε διαδικτυακά, τηλεφωνικά και τους καμαρώνουμε στις φωτογραφίες και στα video…!!!

Ιδικά για όλους εμάς που είμαστε μακριά από το κέντρο των εξελίξεων  και του αγαπημένου χώρου που φτιάξαν οι φίλοι μας.

Κύριοι, κυρίες και αγαπητά παιδιά νομίζω πως πρέπει να βάλουμε ο καθένας μας το λιθαράκι του για την 10η Πανελλήνια Συνάντηση Royal Enfield Club.

…προσωπικά δεν έχω να κάνω καμία πρόταση για το που θα γίνει…

…φέτος θα κόψω το λαιμό μου να έρθω…!!!

…ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ…!!!

...καλη αντάμωση να έχουμε παίδες...!!!:bike:

• Απαντήσεις 401
  • Εμφανίσεις 61,6k
  • Δημοσιεύτηκε
  • Τελευταία Απάντηση

Μέλη που απάντησαν περισσότερο

Most Popular Posts

• Αντωνης Σταθακης
    Αντωνης Σταθακης

Και καπως ετσι τελειωνει αλλη μια πανελληνια.Μολις μπηκα καραβι..και το μυαλο μου ειναι κολλημενο στους φιλους μου!!! Πρεπει παλι να προσγειωθω στην πραγματικοτητα. Ευχαριστω για αλλη μια φο

• UPDATE!   Νέα εκδοχή της αφίσας (αυτή θα κρατήσουμε, δημοκρατικά) καλύτερη από την προηγούμενη πιστεύω.  

Featured Replies

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

...Δημητρη το εβαλες στην καλυτερη βαση...

Θενξ...!!!

...ξεκινω και λεω πως οι 26-28 Μαι και 2-4 Ιουνη ειναι αυτε που εμενα βολευουν περισσοτερο.

...αλλοοοοοοοοοςςςς...???

Δημοσιεύτηκε

Εγώ λέω να κάνουμε δύο Πανελλήνιες όπως πάντα και τον Ιούνιο (π.χ. Πρέβεζα) και τον Σεπτέμβρη (δημοκρατικά Θεσσαλονίκη) και Beering τον Ιούλιο στην Πάτρα. Βέβαια είναι και ο οικονομικός παράγοντας, αν υπολογίσεις ότι κάθε Πανελλήνια κοστίζει από 150 - 200 €, οπότε σεβαστό και λογικό αν θα γίνει μόνο μία.

Από την άλλη εγώ σαν Νίκος μου φαίνεται πολύ μακριά ο Σεπτέμβρης, οπότε μέχρι τότε θα θέλω πολλές εκδρομές σε αντάλλαγμα..:bad_smile:

1 hour ago, bbk είπε:

...ξεκινω και λεω πως οι 26-28 Μαι και 2-4 Ιουνη ειναι αυτε που εμενα βολευουν περισσοτερο.

δεν είπες όμως πότε σε βολεύει? έλα πες το μη ντρέπεσαι..:mad2:

Εγώ και ο Αντώνης είμαστε ίδια "νούμερα" στην εξίσωση..:crazy: 

Δημοσιεύτηκε

Καλα εγω λεω να συζητησουμε ΜΟΝΟ για το που θα παμε,αφου μεχρι να αποφασησουμε θα παει Σεπτεμβρης..:lol2:

Δημοσιεύτηκε

καλησπερα,,,,, το θεμα βλεπω το ανοιξε ο bbk,,,, θα συμετεχουν και enfield στην πανελληνια ,, η μονο ,,,,αποστατες ?????:lol9:

Δημοσιεύτηκε

Πρεβεζα...

the_blue_sea_of_preveza.jpg

Παραλιες Πρεβεζας..

sesa1_thumb_large.jpg

332788315.jpg

Ποταμος Λουρος...

20150512132039_2.jpg

Τιιιι δεν σας επεισα?

Παραλια γυμνιστων Πρεβεζας... 

gymnistes_600x376.jpg

Χα χα χα...

Επεξεργάσθηκε από το μέλος Αντωνης Σταθακης

Δημοσιεύτηκε
On 3/11/2017 at 0:17 PM, arapakos είπε:

Ούτε για αστείο! Μετά τη Ζάκυνθο δεν εννοείται Πανελλήνια χωρίς τη συμμετοχή σου!

Έλα μου ντε, που θα βρούμε ωραίες μασαμπουκες χωρίς τον οδηγό μας.

Δημοσιεύτηκε

Αδερφια ψηφιζω Πρεβεζα στις 2-4 ιουνιου παραμονη αγιου πνευματος. Νομιζω ειναι ιδανικη ημερομηνια. Και αφηνει μια μερα για επαναφορα!!. Ενα μηνα μετα μπιρινγκ. Και Σεπτεμβρη βλεπουμε. 

Δημοσιεύτηκε
On 11/3/2017 at 9:05 PM, SV2MDL είπε:

καλησπερα,,,,, το θεμα βλεπω το ανοιξε ο bbk,,,, θα συμετεχουν και enfield στην πανελληνια ,, η μονο ,,,,αποστατες ?????:lol9:

όλοι αυτοί που βάζουν μακρινούς προορισμούς σκάνε με bonneville...........

κ μεις με τα bullet δεινοπαθούμε :lol2:

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
51 λεπτά πριν, mikezante είπε:

Ρε τι λετε;; Γράφουν Μαθ Πανελληνιες στις 9/6 και θα εχω φουλ μαθημα ολο το 3μερο:wallbash:

...ποσα παιδια ειναι να τα παρουμε μαζι μας να ξεσκασουν λιγο και αυτα και με καθαρο μυαλο να γραψουν...!!!

Δημοσιεύτηκε
44 λεπτά πριν, bbk είπε:

...ποσα παιδια ειναι να τα παρουμε μαζι μας να ξεσκασουν λιγο και αυτα και με καθαρο μυαλο να γραψουν...!!!

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Α Α Α Α Α ΑΧΑΧΑΧ

Δημοσιεύτηκε

Εεεεεεεεεε...τελικά συμφωνειτείναι για Πρέβεζα? 

Εεεεεεεεεε...τελικα αρχές Ιουνίου? 

1)Αντώνης Σταθακης

2)

Δημοσιεύτηκε

Είμαστε όλοι σύμφωνοι για Πρέβεζα ?

Ας πούμε πρώτα οριστικά για το μέρος και μετά βλέπουμε για ημερομηνία ώστε να βολέψει όλους και ας είναι και μετά τις 20 για να έρθουν ποιο πολύ.

τι λέτε ?

Δημοσιεύτηκε
19 λεπτά πριν, Nikoss Rocket είπε:

Είμαστε όλοι σύμφωνοι για Πρέβεζα ?

Ας πούμε πρώτα οριστικά για το μέρος και μετά βλέπουμε για ημερομηνία ώστε να βολέψει όλους και ας είναι και μετά τις 20 για να έρθουν ποιο πολύ.

τι λέτε ?

Νικο μετα τις 20 εχουμε το BeerField στην Πατρα!! 

Δημοσιεύτηκε
49 λεπτά πριν, mikezante είπε:

Νικο μετα τις 20 εχουμε το BeerField στην Πατρα!! 

Μανιτσα μου δυο καρπούζια στην ίδια μασχάλη δεν χωράνε, το beerfield στην Πάτρα είναι ένα ωραίο φεστιβάλ που δεν μπορούν όμως να συμμετέχουν όλοι  από την κοινότητα μας (βόρειοι), επίσης πολύ ίσως επιλέξουν λόγο χρημάτων η το ένα η το άλλο. Άρα πιστεύω ως προτεραιότητα είναι η πανελλήνια και το ποτέ βολεύει τους ποιο πολλούς.

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

...εγω θα ελεγα να επικοινωνησουμε πρωτα με οσους φιλους μπορουμε ωστε να τους ενημερωσουμε και τηλεφωνικα και μετα βλεπουμε...

..αυτο θα ηταν καλο κατα την δικιαμ γνωμη να ξεκαθαρησουμε μεχρι την Κυριακη 19/03...

Ειπαμε γνωνη ειναι οχι τελεσηδικο...