Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Royal Enfield Forum Greece

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Royal enfield trial-scrambler(Sunday)

Δημοσιεύτηκε

Λοιπον εδω και περιπου 1 χρονο λειπει κατι και απο το γκαραζ μου αλλα φυσικα και στην καρδια μου...!!Ενα μεγαλο κενο...

http://postimg.org/image/jgxssrijd/

Ετσι λοιπον θα μου το καλυψει μια κουκλα με το ονομα Sunday που επελεξα μιας και ο σκοπος αγορας της ειναι να απολαμβανω με ομορφα χλμ. τις Κυριακατικες εκδρομουλες..!

Σημερα την κουκλα μου την χαιροταν ο Νοε στην Αθηνα μιας κι αυτος ετρεξε,εκανε,εδειξε,μετρησε...μεχρι και λαδια εβαλε ωστε να αγοραστει η Sunday και να μπει αποψε στο καραβι για Χανια!Νικο ευχαριστω πααααααρα πολυ για οολα και για οσα εχεις κανει για'μενα...!!

Χρωσταω...:default_cheers:  :food2:

Φωτο της μηχανης ακομα δεν εχω,ουτε την εχω δει απο κοντα,ομως ηδη ξερω πως θα την κανω...Το project που θα γινει πανω της,βημα βημα θα υπαρχουν πλεων εδω,με πολυ μπλα μπλα και φυσικα πολυ βοηθεια δικια σας!

Οποτε καλο ταξιδι Sunday για σημερα κι ελπιζω να με αγαπησεις οπως κι εγω και φυσικα να με κανεις κι εσυ επιτελους να ξανα χαμογελασω πανω στο τιμονι σου,που εχω να νιωσω ετσι ομορφα πολυ καιρο...!

Περιμενω πως και πως να σε αντικρισω το πρωι και να σε χαιδεψω οπως κανεις αλλος,πριν ακουσω το πρωτο παφ παφ που θα μου προσφερεις..!

• Απαντήσεις 1,2k
  • Εμφανίσεις 116,9k
  • Δημοσιεύτηκε
  • Τελευταία Απάντηση

Μέλη που απάντησαν περισσότερο

Most Popular Posts

ΕΙΚΟΝΕΣ

Featured Replies

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Το σκεφτηκα κι εγω,για μαυρο απλα περιμενω να της το φορεσω και μετα βλεπουμε...αλλα νομιζω πως η χρωμε ταπα θα ταιριαξει με το χρωμε λαμακι που κραταει το τιμονι.

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Αυτο που σκεφτομαι πιο πολυ απ'ολα ειναι να κανω μαυρο ματ την τιμονοπλακα.Αλλα ποιος την βγαζει..

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Αλλο για πιο μελλοντικα...

Αντι να δωσω πανω απο 200 ευρω για inox ακτινες,μιας και οι δικες μου ειναι γαλβανιζε,σκεφτομαι να βαψω μαυρα κεντρα ζαντας και μαυρες ακτινες,ενω τα στεφανια ζαχαρι στο χρωμα του τεποζιτου.Τα φτερα θα μεινουν ως εχουν.Δεν θελω να τα βαψω.

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Οταν με το καλο ερθει το τεποζιτο,θα περασω στις ακτινες μαυρα καλαμακια του φραπε,κοβωντας τα στο μακρος τους για να τις "ντυσω"ωστε να δω αν μου αρεσουν μαυρες οι ακτινες.Μετα θα πιω ενα φραπεδακι μαζι της να το ευχαριστηθω..χε χε!

Δημοσιεύτηκε
2 ώρες πριν, Αντωνης Σταθακης είπε:

Οχι γιατι μετα ηθελε αναγκαστικα και πλαστικοποιηση και θα ηθελε + 200ευρω,που κατα την γνωμη μου δεν αξιζε.Μονο βαφη μου κοστισε 120ευρω οποτε για να εδινα 320 δεν παιζει..

Θα επαιρνα μετα αλλο καινουριο.

Και καλά έκανες . Η γνώμη μου είναι το μικρό όταν το πας να τον αφήσεις στην φαντασία του.

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Ναι..ειναι πολυ καλος!Πρωτα απο ολα μου αρεσε πως με δυο κουβεντες η δουλεια μου εγινε.Ουτε μπλα μπλα ουτε τιποτα.Πολυ ωραιος.

Απο φαντασια...δεν παιζεται!

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Ετοιμο...

image-0-02-05-530c2ccb33ee1525311ace8d07

Νοεεεεεεε..οποτε μπορεσεις κανε του ενα τηλ.που αν ειναι οκ να το παρεις.

:default_cheers:

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Μολις φορεθει το τεποζιτο θα δω πως παει.Αν μου αρεσει περισσοτερο με καφε σελα..ΝΑΙ,θα εχει σειρα!

Μπορει ομως να του βαλω και ιμαντα!:lol2:

Δημοσιεύτηκε
1 ώρα πριν, Αντωνης Σταθακης είπε:

Ετοιμο...

image-0-02-05-530c2ccb33ee1525311ace8d07

Νοεεεεεεε..οποτε μπορεσεις κανε του ενα τηλ.που αν ειναι οκ να το παρεις.

:default_cheers:

Άντε βRE καλορίζικο έκανε καλή και σβελτη δουλειά , δεν σε καθυστέρησε .

Σειρά τώρα το μικρό 

Δημοσιεύτηκε

DSC_0131_small.jpg   DSC_0132_small.jpg

Το έχω στα χέρια μου δεν θα το πάω ακόμα στο καράβι για Χανιά, θα το αφήσω λίγες μέρες να μου κάνει παREα.

Και καλά το βερνίκι να πετρώσει, μη τυχόν και γίνει ζημιά στη συσκευασία, δήθεν δηλαδή, δικαιολογίες.

Όσο περνάνε οι ώREς το ερωτεύομαι. :love:

Από μόνο του το γνώριμο σχήμα και όγκος του REζερβουάρ Enfield είναι ερωτεύσιμος, για μένα.

Έχω πάθει ταράκουλο ζήλιας, δεν θέλω να το αποχωριστώ.. :cray:

Είναι χειροποίητο, πανέμορφο, μοναδικό. Ακόμα και οι ατέλειες του δίνουν χαρακτήρα.

Το βασικό χρώμα δεν μπορεί να αποδοθεί στην φωτογραφία, είναι γλυκό ανοιχτό εκρού και το ματ το κάνει ακόμα πιο νόστιμο.

Δεν θέλω να σου το στείλω πίσω REεεεεεεεε..:mad: :faskelo:

:lol8:      :lol7:

Δημοσιεύτηκε
1 hour ago, noe είπε:

DSC_0131_small.jpg   DSC_0132_small.jpg

Το έχω στα χέρια μου δεν θα το πάω ακόμα στο καράβι για Χανιά, θα το αφήσω λίγες μέρες να μου κάνει παREα.

Και καλά το βερνίκι να πετρώσει, μη τυχόν και γίνει ζημιά στη συσκευασία, δήθεν δηλαδή, δικαιολογίες.

Όσο περνάνε οι ώREς το ερωτεύομαι. :love:

Από μόνο του το γνώριμο σχήμα και όγκος του REζερβουάρ Enfield είναι ερωτεύσιμος, για μένα.

Έχω πάθει ταράκουλο ζήλιας, δεν θέλω να το αποχωριστώ.. :cray:

Είναι χειροποίητο, πανέμορφο, μοναδικό. Ακόμα και οι ατέλειες του δίνουν χαρακτήρα.

Το βασικό χρώμα δεν μπορεί να αποδοθεί στην φωτογραφία, είναι γλυκό ανοιχτό εκρού και το ματ το κάνει ακόμα πιο νόστιμο.

Δεν θέλω να σου το στείλω πίσω REεεεεεεεε..:mad: :faskelo:

:lol8:      :lol7:

Ζητα λίτρα :magkas:

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
23 λεπτά πριν, bbk είπε:

...να το στειλεις σε μενα να το εχω εγω στην αγκαλια μου...:wallbash:

Θα σου στειλω και την ταπα..χα χα!!

Με αυτην την τρυπα που υπαρχει σε φοβαμαι εχοντας το αγκαλια!

Δημοσιεύτηκε
1 hour ago, Nikoss Rocket είπε:

Ζητα λίτρα 

Από τα 14 λίτρα,  λες? :think: :tongue:

59 λεπτά πριν, Αντωνης Σταθακης είπε:

Θα σου στειλω και την ταπα..χα χα!

Θα πνιγω στα γέλια... :lol2: :troba:

Δημοσιεύτηκε

...ρε το τεποζιτο ειναι απο μονο του προκληση...καλα λεει ο ανθρωπας...αυτο μονο με ταπα το αγκαλιαζεις...!!!

Δημοσιεύτηκε
On 5/5/2017 at 9:17 PM, noe είπε:

Άρα πάντα όταν βάζουμε αντλιες θέλουν ένα καθάρισμα με αλοιφή ψιλή.  Το μάθαμε κι αυτό.  

Καταλήγω στο συμπέρασμα πως ο Ινδός δεν είναι χαζός τόσα χρόνια να μην έχει υιοθετήσει τις αντλιες υψηλής ροής. 

Πιθανόν στα νέα μοντέλα μετά το 2003 αυτές οι αντλιες να δημιουργούν πρόβλημα καθόσον η βαλβίδα αποσυμπίεσης που διαθέτουν ανοίγει πιο πολύ ή συχνά με αποτέλεσμα περισσότερα λάδι να πέφτει στον στροφαλοθαλαμο. Αυτή η βαλβίδα βοηθάει στην μακροζωια του άξονα αντλιας. 

Κι όμως καλά θυμόταν ο Θωμάς η πατέντα υπάρχει...

457682259_2909bb5b08_z.jpg?zz=1

δεν ξέρω αν είναι παλιό μοντέλο, προφανώς εκτονώνει την υπερβολική πίεση προς το κουζινέτο σώζοντας τον άξονα της αντλίας που υποφέρει με το παγωμένο λάδι. Πολύ θα ήθελα να μάθω περισσότερες λεπτομέρειες και να ανοίξουμε άλλο θέμα.

Γιατί αύριο θα μας τρελάνεις με το καινούργιο σου ρεζερβουάρ...:tongue:

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Περιμενα...περιμενα...να ερθει το τεποζιτο...ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΑ ΤΗΝ ΩΡΑ...μεχρι που ο Νοε μου εστειλε δωρακι!!

20170516_085544.jpg

Επιτελους ηρθε η ωρα...:lol2:

Ευχαριστω Νικο ΑΛΛΑ πως ρυθμιζει...??

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Εεεε...για το τεποζιτο εχω τρελαθει!Ειναι φανταστικο κι εκατσε ομορφα πανω!

20170516_085602.jpg

20170516_085620.jpg

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
8 ώρες πριν, noe είπε:

Κι όμως καλά θυμόταν ο Θωμάς η πατέντα υπάρχει...

457682259_2909bb5b08_z.jpg?zz=1

δεν ξέρω αν είναι παλιό μοντέλο, προφανώς εκτονώνει την υπερβολική πίεση προς το κουζινέτο σώζοντας τον άξονα της αντλίας που υποφέρει με το παγωμένο λάδι. Πολύ θα ήθελα να μάθω περισσότερες λεπτομέρειες και να ανοίξουμε άλλο θέμα.

Γιατί αύριο θα μας τρελάνεις με το καινούργιο σου ρεζερβουάρ...:tongue:

Νικο...νομιζω πως κανει ακριβως την ιδια δουλεια με αυτο που εχεις βαλει απο Χιτσκοκ στην 350αρα σου..!!Αρα λογικα ειναι για τα μοντελα που δεν εχουν την βαλβιδα.Το μοντελο λογικα ειναι παλιο μιας και ειναι δεξιοταχυτο και η μπανανα με κατσαβιδοβιδες.Ειναι μοντελο προ 1998 γιατι εχει και λεπτα καπακια αντλιων στην μπανανα.Που την βρηκες την φωτο να το ψαξουμε..ειναι πολυ ενδιαφερων αν κανει δουλεια στις υψηλης ροης αντλιες!

Και τωρα που το ξανα σκεφτομαι..του Χιτσκοκ ειναι καλυτερο γιατι πεφτει αμεσως το λαδι στα ωστηρια ενω αυτο καταληγει στο Υ που εχει ιδια ροη.Μονο αν εβαζε πιο μεγαλες σωληνες θα ηταν οκ.

Επεξεργάσθηκε από το μέλος Αντωνης Σταθακης

Δημοσιεύτηκε

Την φωτογραφία την βρήκα τυχαία διορθώνοντας το θέμα με τα διάφορα μοντέλα του brancaleone όταν το αναθερμανε χθες ο ΑΛΠΙΚΟΣ. 

Το ρολόι ρυθμίζει όπως όλα τα ρολόγια,  βγαλτο από τη βάση,  βάλε μπαταρία τραβα το κουμπάκι ρυθμθσε την Κρητική ώρα και συμβουλή βάλε στη βάση μια σταγόνα σιλικόνη,  scrambler οδηγάς. 

Μεγιες RE 

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Πο πο...κοιτα re τι βλεπω οταν την καυλαλαω...:bike:

20170516_110939.jpg

Ετοιμο και το ρολογακι...Νικο την μπαταρια δεν την ειχα δει στο κουτακι.Το πηγα σε ρολογα και μου εβαλε καινουρια(τωρα εχω δυο).Δεν μου το ρυθμισε γιατι φοβοταν επειδη ειναι μικρο κι ευαισθητο λεει..χα χα!Το ρυθμισα με τζιμπιδακι φριδιων!Αυτη η γυναικα με εχει σωσει!!!!!!:crazy:

Δημοσιεύτηκε
8 ώρες πριν, Αντωνης Σταθακης είπε:

Περιμενα...περιμενα...να ερθει το τεποζιτο...ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΑ ΤΗΝ ΩΡΑ...μεχρι που ο Νοε μου εστειλε δωρακι!!

βRE καθυστερημένε, τώρα κατάλαβα γιατί σου κάνουν δώρο συνέχεια ρολόγια..:tongue:

Πέραν της πλάκας το ρολογάκι με την άσπρη πλάκα το θυμήθηκα τυχαία όταν είδα τα άσπρα όργανα που έβαλες και έτσι στο έστειλα.

Το ίδιο έχω κι εγώ με μαύρη πλάκα αφού αποφάσισα στην 350άρα μου να μην βάλω λευκά όργανα (έτοιμος ήμουν).

(Υ.Γ. Δεν μπορώ να συνηθίσω το άβαταρ σου που μοιάζει με του ΑΛΠΙΚΟΥ, μπερδεύομαι)

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Με αυτο το τεποζιτο,θα εχω αυτο το αβαταρ.

Αν θελεις αλλο αβαταρ,σκεψου τι σχεδιο να βαψω αλλιως το τεποζιτο...:lol9:

Οσο για το ρολογακι...αν δεν μου το εκανες δωρο,δεν θα αγοραζα ποτε!Μετα ομως που το ειδα απο κοντα ξετρελαθηκα.Μετα που το εβαλα και πανω της να δεις...

Οποτε σε ευχαριστω διπλα γιατι δεν θα το ειχα στο μυαλο μου!