Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Royal Enfield Forum Greece

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Royal enfield trial-scrambler(Sunday)

Δημοσιεύτηκε

Λοιπον εδω και περιπου 1 χρονο λειπει κατι και απο το γκαραζ μου αλλα φυσικα και στην καρδια μου...!!Ενα μεγαλο κενο...

http://postimg.org/image/jgxssrijd/

Ετσι λοιπον θα μου το καλυψει μια κουκλα με το ονομα Sunday που επελεξα μιας και ο σκοπος αγορας της ειναι να απολαμβανω με ομορφα χλμ. τις Κυριακατικες εκδρομουλες..!

Σημερα την κουκλα μου την χαιροταν ο Νοε στην Αθηνα μιας κι αυτος ετρεξε,εκανε,εδειξε,μετρησε...μεχρι και λαδια εβαλε ωστε να αγοραστει η Sunday και να μπει αποψε στο καραβι για Χανια!Νικο ευχαριστω πααααααρα πολυ για οολα και για οσα εχεις κανει για'μενα...!!

Χρωσταω...:default_cheers:  :food2:

Φωτο της μηχανης ακομα δεν εχω,ουτε την εχω δει απο κοντα,ομως ηδη ξερω πως θα την κανω...Το project που θα γινει πανω της,βημα βημα θα υπαρχουν πλεων εδω,με πολυ μπλα μπλα και φυσικα πολυ βοηθεια δικια σας!

Οποτε καλο ταξιδι Sunday για σημερα κι ελπιζω να με αγαπησεις οπως κι εγω και φυσικα να με κανεις κι εσυ επιτελους να ξανα χαμογελασω πανω στο τιμονι σου,που εχω να νιωσω ετσι ομορφα πολυ καιρο...!

Περιμενω πως και πως να σε αντικρισω το πρωι και να σε χαιδεψω οπως κανεις αλλος,πριν ακουσω το πρωτο παφ παφ που θα μου προσφερεις..!

• Απαντήσεις 1,2k
  • Εμφανίσεις 110,8k
  • Δημοσιεύτηκε
  • Τελευταία Απάντηση

Μέλη που απάντησαν περισσότερο

Most Popular Posts

ΕΙΚΟΝΕΣ

Featured Replies

Δημοσιεύτηκε

Αντουάν, πήρες αναρτήσεις και ποιες?

Είδα τις YSS στα 170€ + μεταφορικά από Πάτρα μέσω eBay και έχει τις ίδιες για Bonneville.

Αν θυμάμαι αυτές ζαχάρωνες κι εσύ, αν ναι θέλω εκτενές τεστ, όταν κι αν μπορείς..::):

s-l500.jpg

Τι διάσταση πρέπει να έχουν για εμένα ;

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Αυτα ειναι 340mm υψος..Ροκετ αν δεν θες να το σηκωσεις μην τα παρεις.

Εγω ηθελα 320mm.

Επεξεργάσθηκε από το μέλος Αντωνης Σταθακης

Δημοσιεύτηκε

Αυτα ειναι 340mm υψος..Ροκετ αν δεν θες να το σηκωσεις μην τα παρεις.

Εγω ηθελα 320mm.

Δεν θέλω να το σηκώσω , θέλω ακριβός τα ίδια σε ύψος που φοράω . Δεν υπάρχουν σε αυτήν την μάρκα το ύψος για το δικό μου ?

Δημοσιεύτηκε

Από το εργοστάσιο οι Bullet φοράνε 30 πόντους αμορτισέρ, οι Electra δεν ξέρω. Με 32 πόντους ο πίσω τροχός θα ακουμπάει κάτω και είναι σπαστικό και στην ευστάθεια του κεντρικού σταντ αλλά και σε τυχόν εργασίες που συχνά κάνουμε περιστρέφοντας τον τροχό.

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Τρυπα τρυπα.Στη μεση εεεε?Λογικα φορας ηδη 32cm.Τα bullet εχουν 30αρια και τα efi παλι 32cm.

Επεξεργάσθηκε από το μέλος Αντωνης Σταθακης

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Από το εργοστάσιο οι Bullet φοράνε 30 πόντους αμορτισέρ, οι Electra δεν ξέρω. Με 32 πόντους ο πίσω τροχός θα ακουμπάει κάτω και είναι σπαστικό και στην ευστάθεια του κεντρικού σταντ αλλά και σε τυχόν εργασίες που συχνά κάνουμε περιστρέφοντας τον τροχό.

Εμενα και μονο με αυτο το λαστιχο που εχει ακουμπαει..οποτε πρεπει να κανω πατεντα οπως και να'χει στο διστεκο.

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Ναι RE χρωστάς πατέντα, το είχα ξεχάσει...:ranting:

Αν δεν κανω πατεντα,θα την αραζω κι εγω ετσι..

:lol2::lol2:

• 2 εβδομάδες πριν...
Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Σημερα επιτελους εφτασαν...

20171129_132133.jpg

Και φυσικα φορεθηκαν αμεσως.

20171129_152258.jpg

Επιτελους ηρθε σε ισια γραμμη καθως ειναι 32cm.2 ποντους πιο ψιλα απο τα πρωην!Φτου φτου κουκλα...

20171129_144758.jpg

Δημοσιεύτηκε

ΠάRE τα βουνά τώρα να μας πεις εντυπώσεις.

Πόσες σκάλες προφόρτισης έχουν? 

Προσπάθησε να είσαι αντικειμενικός, γιατί νομίζω τα Hagon είναι κλάσεις ανώτερα.

Κάνε παρόμοια διαδρομή με την Enfield του Αλπικού μήπως δεις διαφορές.

Θα μου πεις όμως ότι φοράτε διαφορετικά λάστιχα. Άστο δεν θα έχεις ασφαλές συμπέρασμα.

Πες μας από ότι θυμάσαι. Και άσε λίγο να καταλαγιάσει η τρελή χαρά σου.

Καλοτάξιδα Αντώνη..:geia:

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Σκαλες προφορτισης...χιλιαδες καθως το πανω παξιμαδι γυριζει σε μεγαλο πασο.Εκει ζοριστικα μετροντας μια μια στροφη στην ρυθμιση του το ενα με το αλλο και φυσικα μετα παχυμετρο ωστε να μην δουλευει το ενα απο τα δυο πιο πολυ και πιο σκληρα.

Ποια χαρα...?Ειναι τρομερα!!!

Δημοσιεύτηκε

Και είναι τόσο σφιχτό που να είσαι σίγουρος πως δεν ξεβιδώνει? 

Βάλε σημάδια να το παρατηρήσεις. Ή έχει αλενάκια σφήνες?

Δες 2:00

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Ναι εχει allen για ασφαλεια.Τωρα την πηγα βολτα.Μου φαινονται λιιιιγο πιο σκληρα ενω στις στροφες εχω την εντυπωση οτι χορευουν λιιιιγο παραπανω.Οπτικα με τρελαινουν,οποτε θα μεινουν αυτα πανω μα θα τα συνηθισω.Θα βρω αν πονανε και που και με βαση αυτα οδηγω αναλογος,μα σε enfield φορεθηκαν...!

Δημοσιεύτηκε

Άστα καμια 1000αδα χιλιόμετρα να δουλέψουν* έτσι και μετά τα προφορτίζεις κι άλλο

μέχρι να δεις ότι είναι τόσο σκληρά ώστε να μη αισθάνεσαι καμία ταλάντωση.

* όταν έβαλα στην πάπια μου αμορτισέρ καινούργια έτσι μου είπε να κάνω ο μάστορας πριν αρχίσω να τα σφίγγω.

Αλήθεια θέλουν στρώσιμο και τα αμορτισέρ?

• 2 εβδομάδες πριν...
Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Ετοιμη και η στεκα..

20171209_094033_0.jpg

Επρεπε να σηκωθει περιπου 3cm για να ερθει στα ισια του..οποτε μονοδρομος μιας και δεν ηθελα να την κοψω.

20171209_094118.jpg

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Η πατεντα εγινε με σωληνα και κολληθικαν στρογγυλα ταπακια στις ακρες ωστε να φαινετε μασιφ.Φοβηθικα να κολλησω μασιφ αξονα γιατι ισως το ελατηριο της στεκας δεν θα αντεχε το εξτρα βαρος στην διαδρομη και ισως τραμπαλιζε η στεκα.Σουπερ τωρα το εργαλειο..

Δημοσιεύτηκε

Να φανταστώ δεν έβγαλες το κεντρικό σταντ για να κολλήσεις. Το έκανες απευθείας πάνω?

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Να φανταστώ δεν έβγαλες το κεντρικό σταντ για να κολλήσεις. Το έκανες απευθείας πάνω?

Ε ναι.Μονο μπαταρια ξεσυνδεσα.