Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Royal Enfield Forum Greece

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

8Η Πανελλήνια Συγκέντρωση - Καλωσόρισμα Στην Κρήτη 24-27 Σεπτεμβρίου 2015

Δημοσιεύτηκε

Λοιπον παιδες,αποφασισα να ανοιξω αυτο το θεμα για να μπαινουμε σιγα σιγα στην ιδεα αυτου του ταξιδιου...Ξερω ξερω δεν ειναι ευκολο,μια η κριση,μια οι υποχρεωσεις,μια η γυναικα ή δυο που σου λενε με γλυκια φωνη ΠΑΛΙ ΘΑ ΦΥΓΕΙΣ και και και...(μπορειτε να τις φερετε μαζι σας βεβαιος).Ομως θα βρουμε λυσεις,πολλες...!Πιστευω οτι στα Χανια θα βρουμε αυτο που ζητατε.Πολλυ φαγητο,ωραια τοπια,ομορφες διαδρομες,κρυσταλενιες θαλασσες και φυσικα τσικουδια-μπυρες-και καλο κρασι.Το θεμα ανοιχτηκε συγχρωνος για να οργανωσουμε και τις διαδρομες που θα θελατε να ταξιδεψουμε μαζι στην Κρητη ωστε να κερδισουμε χρονο στις μερες του ταξιδιου σας.Οσο για τις συμμετοχες,το αφηνω πανω σας,Η πορτα του σπιτιου μου ειναι ανοιχτη για ολους.Εκτος τις εκδρομες που θα απολαυσουμε θα ζητησω μια μερα απο εσας να αραξουμε στο σπιτι μου απο το πρωι ψηνοντας στο μπαρμπεκιου,σουβλιζοντας ακομα και να φτιαξουμε αρνι αντικριστω μιας και νομιζω πως δεν θα το εχετε δοκιμασει πολυ αυτο.Ειναι μουρλια!Δεν ξερω αν σας επισα ουτε θα ηθελα να το κανω.Θελω να ερθετε γιατι εσεις γουσταρετε...!

• Απαντήσεις 849
  • Εμφανίσεις 84k
  • Δημοσιεύτηκε
  • Τελευταία Απάντηση

Μέλη που απάντησαν περισσότερο

Most Popular Posts

Featured Replies

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ...

Ξεχασα να πω πως την ωρα του φαγητου ο καιρος μας εκανε τη χαρη.Ο ηλιος βγηκε.Νταλα ο ηλιος,οποτε τα απολαυσαμε ολα.Και τον υπνο!!Μετα απο ολο το γλεντι μπανακι και βουρ για χαλαρο καφεδακι στο κουμ καπι με συζητηση μικρομετρου,efi και πως θα γινει να παρω κι εγω μια.Τι ωραιο εργαλειο ειναι αυτο.Μπραβω στην αγορα του Μακη.1.00 η ωρα και μετα απο ολα αυτα πηγαμε για υπνο.Τι υπνο δηλαδη που μπηκα και στο forum  και κολησα οπως παντα με αυτα που γραφεται εσεις.4.00 κια το πρωτο ματι εκλεισε.8.00 το πρωι σουζα το αλογακι.Οι ωρες δυστηχως τελειωναν.Τι να κανουμε,που να παμε.εγω ειχα πελαγωσει με τοσα πολλα πραγματα που θα ηθελα να δειτε και με σωστη παρεμβαση του Χρηστου ξεκιναμε για Θερισο.Μπραβο Χρηστο.Ορεινο παραδοσιακο χωριο περιπου 25 χλμ. απολαυστικης διαδρομης,εχοντας τα βουνα σαν φαραγγι διπλα μας,οι εξατμισεις να ακουγονται με ολο το μπασο τους σαν να σου λενε πατα το κι αλλο,εχω κι αλλο να σου προσφερω και τα πλατανια να μας ανεμιζουν περνοντας οι ακτινες του ηλιου μεσα απο τα φυλλα τους.Φτανουμε λοιπον πινουμε το καφεδακι μας κι οπως παντα με συνοδεια τσικουδιας και μεζεδακια καλιτσουνια με μελι.Τι ωραια!!!Ηρθε η ωρα τις επιστροφης καθως ο Στεφανος επρεπε να ειναι στις 16.00 στο αεροδρομιο για Θεσσαλονικη.Πισο λοιπον για το σπιτι.Φτανουμε βαζουμε τα ολοσωμα μαγιο μας,παμε αεροδρομιο,αποχαιρεταμε τον Στεφανο και συνεχιζουμε για Μαραθι για οσο μας εμεινε να κανουμε μαζι το τελευταιο μας μπανιο πριν το δρομο της επιστροφης.Αααχ το Μαραθι...τελειο,αν βλεπαμε και τον Μητσοτακη θα ηταν καλητερα να μας ευχοταν και καλο ταξιδι για την επιστροφη!!!27 του μηνα μια ωρα πριν την αναχωρηση για το πλοιο λεμε να φαμε κι ενα σουβλακι.ΧΑΛΑΡΗ ΜΟΥΣΙΚΗ για οποιον καταλαβε και η ωρα του αποχαιρετισμου ειχε φτασει.Παιδια τι να πω...Αυτο που αρχησαμε,δεν τελειωνει εδω..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσιεύτηκε
Δεν μπορώ να συγκρίνω με τις υπόλοιπες. θεωρώ ομως οτι η 8η Πανελλήνια στεφθηκε με απολυτη επιτυχία.
Ο Νοε έγραψε με σωστή σειρα τους παράγοντες που συντέλεσαν σε αυτό.

Αντώνη οσα ευχαριστώ και να πούμε ειναι λίγα. Εισαι σπούδαίος άνθρωπος. Να είσαι καλά, να χαίρεσαι την οικογένειά σου (και την bulletάρα σου) και εύχομαι να ανταμωσουμε συντομα.
Δημοσιεύτηκε

Δεν έχει περάσει καλά καλά χρόνος από τότε που μπήκε στο φόρουμ ο Αντώνης.

Απο τις πρώτες του επαφές του μαζί μας, από εκείνη την χαρακτηριστική φωτογραφία του χαρούμενου Μοτοσικλετιστή

μέχρι και σήμερα, διβάστηκαν και γράφτηκαν πολλά μηνύματα, νομίζαμε ότι τον γνωρίσαμε καλύτερα αλλά ήμασταν όλοι μακριά νυχτωμένοι!

Ψάχνοντας στα μηνύματά του και μέσα από μια γρήγορη ματιά, αναγνώρισα τον άνθρωπο με το καταπληκτικό χαμόγελο επάνω στην μοτοσικλέτα, τον άνθρωπο που δεν ήξερε πού βούταγε όταν αγόραζε την Enfield.

Στο ενδιάμεσο, διάβασε, πειραματίστηκε πάνω στο μηχανάκι του, το έφτιαξε, το μαστόρεψε, θέλησε σε κάποια φάση να το πουλήσει γιατί νόμιζε ότι δεν θα μπορούσε να το φέρει στα δικά του μέτρα και γούστα, έμαθε, κατάλαβε πού μπήκε αλλά -βλέποντας τις φωτογραφίες που βγάλατε- το χαμόγελο δεν ξεκόλλησε απο την φάτσα του!

Μέσα στον χρόνο αυτό που πέρασε και που εμείς νομίζαμε ότι γνωρίσαμε ένα μέρος του ανθρώπου αυτού, τελικά αποδείχτηκε ότι δεν ξέραμε γρί.

Αποδείχτηκε ότι η καρδιά του και η φιλοξενίατου είναι πολύ μεγάλη.

Δεν φοβήθηκε έξοδα, χρόνο και κόπο προκειμένου να οργανώσει κυριολεκτικά αυτήν την θαυμάσια εκδρομή στο νησί του.

Αποδείχτηκε φυσικά ότι οι αυτές οι τρείς μέρες ήταν απελπτιστικά λίγες για να εξερευνήσει κάποιος την Κρήτη αλλά νομίζω ότι για τους τυχερούς που κατάφεραν και πήγαν, οι εμπειρίες οι βγαλμένες απο την καρδιά και την ψυχή του Ανθρώπου θα μείνουν στην μνήμη τους και στην καρδιά τους.

Και τελικά αυτό που μένει είναι οι αναμνήσεις των πραγμάτων που αξίζει να κάνει κάποιος όταν τα διασκεδάζει .

Διάβασα κάπου πρόσφατα το παρακάτω και νομίζω ότι ταιριάζει ΑΠΟΛΥΤΑ με αυτό που κάνατε εκεί κάτω, εσείς καλόπαιδα:

"Οταν κάνεις αυτό που σου αρέσει, είναι ελευθερία. Οταν σου αρέσει αυτό που κάνεις, είναι ευτυχία"

Νομίζω λοιπόν ότι με αυτό που κάνατε εσείς συναντήσατε την Ελευθερία και την Ευτυχία πυκνωμένη μέσα στον ελάχιστο χρόνο που βρεθήκατε όλοι εκεί.

Δεν θα επεφτα έξω αν έλεγα ότι αυτο που κατάφερε ο Ανθρωπος δεν έχει ξαναγίνει μέσα στην μικρή αυτή ιντερνετική κοινότητα που ζούμε καθημερινά. 

Νομίζω ότι δεν έχει ξαναυπάρξει άτομο που να έδωσε όλο του το είναι ώστε να κάνει αυτό που πρότεινε τόσο όμορφο και σημαντικό.

Πήρε στην πλάτη του ΟΛΗ την εκδήλωση και με τον ενθουσιασμό του την έφερε όχι απλά σε πέρας, αλλά την απογείωσε.

Μπορεί να μην ήμουν εκεί αλλά νομίζω, φίλε, ότι συμμετείχα κι εγώ, μέρα τη μέρα, στιγμή τη στιγμή, μαζί σας.

Και ξέρεις, δεν φιλοξένησες μόνο  7 άτομα εκεί κάτω στο σπίτι σου, δεν τάισες 7 νοματαίους στο νησί σου.

Να ξέρεις ότι εκεί πέρα υπήρχαν ίσα με καμμιά εκατοστή Εnfieldάδες που ήτανε μαζί σου και τους είχες όλους στο τραπέζι σου και κάτω απο αυτό το πρίσμα, νομίζω ότι ίσως και να ήταν η καλύτερη Ενφιλντική μάζωξη που έγινε ποτέ.

Δημοσιεύτηκε
Gigas φαντάσου να ερχόσουν πανελλήνια τι θα έγραφες είσαι μοναδικός. .

Μπράβο Στέλιο. .έτσι είναι. .
Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
Gigas ευχομαι τα χαμογελα που ειδα να μεινουν παντα χαραγμενα και αληθινα στα προσωπα μας.Να ξερεις οτι πολλες φορες το χαμογελο φευγει κι ερχονται δακρυα,αλλα ειναι χαρας.Ευχομαι καποια στιγμη να ανταμωσουμε κι εμεις και που ξερεις....Ενα χαμογελο,χιλιες λεξεις!!
Δημοσιεύτηκε

το λοιπον ,πρεπει να γινει συζητηση σοβαρη ωστε να καθιερωθει καθε χρονο ενα συγκεκριμενο τριημερο του καλοκαιριου να γινεται πανελληνια στην ΚΡΗΤΗ με προορισμο ΜΑΤΑΛΑ!!!

https://www.youtube.com/watch?v=X1bQuDwLY9k

Επεξεργάσθηκε από το μέλος χρηστος

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
Χρηστο το βιντεο δεν ανοιγει.Οπως και να εχει ειμαι μεσα μιας και ξερω τα Ματαλα.
Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
Ε ρε και να παμε και να πετυχουμε παλι κανενα ριγιουνιον...!Θα μας φανε ζωντανους τα (κοριτσα)!!!
Δημοσιεύτηκε
Ανεβάστε βίντεο απο πανελλήνια Κρήτης!
Εγώ φτιάχνω ατμόσφαιρα ! Ματαλαααα φυγαμεεεεεεε!

https://m.youtube.com/watch?v=sVNFbW6PipM
Δημοσιεύτηκε
Η ατάκες της πανελλήνιας. .

1)κόσμημα
2)πιπίλα
3)απελευθερωθειτε
4)πλήρες πρωινο
5)και γκουγκλαρέτο
6)..?

Παρακαλώ να με συμπληρώσετε. .αν ξέχασα κάτι ..
Δημοσιεύτηκε

Ανεβάστε βίντεο 

Κυριακή πρωί ξεκινάμε για Θέρισο από το σπίτι του Αντώνη.

Στην μικρή ανηφόρα γουργουράνε οι μοτοσικλέτες πριν στρίψουν στο δρόμο.

"Ωραία εικόνα" μου λέει  η Ήρα (γυναίκα του Αντώνη) "μη σε νοιάζει τραβάω βίντεο" της λέω

και στρέφω προς το μέρος της όπου μας ξεπροβοδίζουν πίσω από το πορτέλι

αυτή και οι δύο κόρες τους όλο χαρά να μας χαιρετούν.

Κορνάρω με την βραχνή κόρνα της CB και φεύγω κι εγώ προς την ανηφόρα.

Γιατί σας το περιγράφω και δε σας το δείχνω;

Τα βίντεο θέλουν χρόνο να κροπαριστούν και επεξεργαστούν, 

κάποια που γέρνουν δεν με πειράζει, πάλι το νόημα και η ομορφιά θα φανούν.

Όμως στη συγκεκριμένη σκηνή δεν μπορώ να κάνω τίποτα,

το λουράκι της κάμερας όλως τυχαία κάλυψε το μεγαλύτερο μέρος της οθόνης.

Και έχασα αγαπητοί αυτή την υπέροχη σκηνή.

Είμαι απαρηγόρητος.. :(

Δημοσιεύτηκε
Ετσι ειναι!
Τα καλύτερα πράγματα δεν μπορούν και ίσως δεν πρεπει να αποθηκεύονται σε κάμερες ή σε φωτό ! Μένουν παντα στο μυαλό αυτού που τα έζησε!
Δημοσιεύτηκε

...μη σκας, έγινε, δεν μπορεις να κάνεις κάτι...δώσε μας απλα το πλάνο με την συνομηλία οπως το έχεις γράψει...

..."ζηλεψα" και σας χάρικα με όλη μου την καρδια... :tongue0013:

και ξέρετε κάτι... :mellow:

χρωστάτε μία Θεσσαλονίκη όπως την ειχαμε σχεδιάσει...αι στα διάλα θα βάλω τα κλάματα... :wallbash: :mad: :cry:

Δημοσιεύτηκε

Με το διαβασε διαβασε,με τις εικονες,καποια στιγμη παρασυρθηκα,νομιζα πως μου ερχοταν η τσικνα στην μυτη,πως κολυμπαγα στην  θαλασσα,πως ακουγα τα μηχανακια να παιρνουν μπρος και να βολταρουν!Μπραβο στην παρεα και στον Αντωνη καταφερατε νομιζω να με κανετε να πω-και πιστευω και πολλοι αλλοι-ΗΜΟΥΝ ΚΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ.-

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
Η διαφορα ειναι πως ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ.Και νομιζω κι αλλοι μαζι μου...!!
Δημοσιεύτηκε

Η ατάκες της πανελλήνιας. .

1)κόσμημα
2)πιπίλα
3)απελευθερωθειτε
4)πλήρες πρωινο
5)και γκουγκλαρέτο
6)..?

Παρακαλώ να με συμπληρώσετε. .αν ξέχασα κάτι ..

1)κόσμημα
2)πιπίλα
3)απελευθερωθειτε
4)πλήρες πρωινο
5)και γκουγκλαρέτο
6)ντουλάπα

Δημοσιεύτηκε

χρωστάτε μία Θεσσαλονίκη όπως την ειχαμε σχεδιάσει...... :wallbash: :mad: :cry:

Σ'αυτό Νικόλα έχεις απόλυτο δίκιο.