Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Royal Enfield Forum Greece

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

8Η Πανελλήνια Συγκέντρωση - Καλωσόρισμα Στην Κρήτη 24-27 Σεπτεμβρίου 2015

Δημοσιεύτηκε

Λοιπον παιδες,αποφασισα να ανοιξω αυτο το θεμα για να μπαινουμε σιγα σιγα στην ιδεα αυτου του ταξιδιου...Ξερω ξερω δεν ειναι ευκολο,μια η κριση,μια οι υποχρεωσεις,μια η γυναικα ή δυο που σου λενε με γλυκια φωνη ΠΑΛΙ ΘΑ ΦΥΓΕΙΣ και και και...(μπορειτε να τις φερετε μαζι σας βεβαιος).Ομως θα βρουμε λυσεις,πολλες...!Πιστευω οτι στα Χανια θα βρουμε αυτο που ζητατε.Πολλυ φαγητο,ωραια τοπια,ομορφες διαδρομες,κρυσταλενιες θαλασσες και φυσικα τσικουδια-μπυρες-και καλο κρασι.Το θεμα ανοιχτηκε συγχρωνος για να οργανωσουμε και τις διαδρομες που θα θελατε να ταξιδεψουμε μαζι στην Κρητη ωστε να κερδισουμε χρονο στις μερες του ταξιδιου σας.Οσο για τις συμμετοχες,το αφηνω πανω σας,Η πορτα του σπιτιου μου ειναι ανοιχτη για ολους.Εκτος τις εκδρομες που θα απολαυσουμε θα ζητησω μια μερα απο εσας να αραξουμε στο σπιτι μου απο το πρωι ψηνοντας στο μπαρμπεκιου,σουβλιζοντας ακομα και να φτιαξουμε αρνι αντικριστω μιας και νομιζω πως δεν θα το εχετε δοκιμασει πολυ αυτο.Ειναι μουρλια!Δεν ξερω αν σας επισα ουτε θα ηθελα να το κανω.Θελω να ερθετε γιατι εσεις γουσταρετε...!

• Απαντήσεις 849
  • Εμφανίσεις 84k
  • Δημοσιεύτηκε
  • Τελευταία Απάντηση

Μέλη που απάντησαν περισσότερο

Most Popular Posts

Featured Replies

Δημοσιεύτηκε

Giga, ευχαριστώ για το "καλοπροαίρετο" σχόλιό σου αλλά άν δείς στο #749 γράφω "Τώρα πού έμαθα το χορό, πάρτε μερικές ακόμα." που σημαίνει ότι είναι η πρώτη φορά που έμαθα και κατάφερα να ανεβάσω φωτογραφίες στο "ευκολότερο" φόρουμ του κόσμου. Δοκίμασα να σβήσω τα "σχόλια" αλλά δεν σβήνουν.

Οχι όπως σε κάτι άλλα κωλο-φόρουμ που απλά πατάς attach και voila έτοιμη η φωτογραφία μέσα στο κείμενο. Ενώ εδώ πρέπει να εφεύρω τον τροχό απ' την αρχή!!! Να δείξω τα computing engineering skills μου δηλαδή. :sign0020:

Κρίμα, ήθελα να ανεβάσω και τα βίντεό μου αλλά άσε δεν πειράζει. Μπορώ απλά να τα σβήσω και να ελευθερώσω χώρο στο δίσκο μου.

Επεξεργάσθηκε από το μέλος NikosK1200Lt

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
Re εισαι τρελος που θα τα σβησεις...???Ολοι μας δυσκολευομαστε για τις φωτο ποσο μαλλον για το βιντεο.Εκει που υποτιθεται εχουμε μηχανακια στυλ παλαιων αρχων,στο φορουμ πρεπει να ειμαστε Χακερ εποχης.Μια χαρα ειναι οι φωτο.Τελειες.Αντε να δουμε και κανενα βιντεο σιγα σιγα...!!!
Δημοσιεύτηκε

Giga, ευχαριστώ για το "καλοπροαίρετο" σχόλιό σου αλλά άν δείς στο #749 γράφω "Τώρα πού έμαθα το χορό, πάρτε μερικές ακόμα." που σημαίνει ότι είναι η πρώτη φορά που έμαθα και κατάφερα να ανεβάσω φωτογραφίες στο "ευκολότερο" φόρουμ του κόσμου. Δοκίμασα να σβήσω τα "σχόλια" αλλά δεν σβήνουν.

Οχι όπως σε κάτι άλλα κωλο-φόρουμ που απλά πατάς attach και voila έτοιμη η φωτογραφία μέσα στο κείμενο. Ενώ εδώ πρέπει να εφεύρω τον τροχό απ' την αρχή!!! Να δείξω τα computing engineering skills μου δηλαδή. :sign0020:

Κρίμα, ήθελα να ανεβάσω και τα βίντεό μου αλλά άσε δεν πειράζει. Μπορώ απλά να τα σβήσω και να ελευθερώσω χώρο στο δίσκο μου.

Θέλω να ζητήσω συγγνώμη, Νίκο.

Πραγματικά!

Δεν φανταζόμουν ότι θα το έπαιρνες τόσο προσωπικά το σχόλιο, για ένα ζήτημα που το βρήκα πραγματικά αστείο και δεν πίστευα ότι θα σε ενοχλούσε τόσο.

Συγγνώμη και πάλι.

Δεν βάζω τίποτα σε εισαγωγικά από τα παραπάνω που γράφω, γιατί πραγματικά τα εννοώ!

Ισως θα πρέπει να προσέχω περισσότερο τι γράφω!

Υποθέτω κακώς ότι το χιούμορ είναι έμφυτο στον άνθρωπο και το γεγονός ότι εδώ μέσα καβαλάμε Enfield είναι αστείο από μόνο του!

Από την άλλη, εσύ δεν εχεις καν Enfield!

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
Re θα γινει χαμος....???Τι ειναι αστειο....???Οτι καβαλαμε enfield....???????Χα χα..
Δημοσιεύτηκε

Θέλω να ζητήσω συγγνώμη, Νίκο.

Πραγματικά!

Δεν φανταζόμουν ότι θα το έπαιρνες τόσο προσωπικά το σχόλιο, για ένα ζήτημα που το βρήκα πραγματικά αστείο και δεν πίστευα ότι θα σε ενοχλούσε τόσο.

Συγγνώμη και πάλι.

Δεν βάζω τίποτα σε εισαγωγικά από τα παραπάνω που γράφω, γιατί πραγματικά τα εννοώ!

Ισως θα πρέπει να προσέχω περισσότερο τι γράφω!

Υποθέτω κακώς ότι το χιούμορ είναι έμφυτο στον άνθρωπο και το γεγονός ότι εδώ μέσα καβαλάμε Enfield είναι αστείο από μόνο του!

Από την άλλη, εσύ δεν εχεις καν Enfield!

Δεκτή η συγνώμη σου Γίγα. Απλά τα πήρα ανάποδα γιατί ξενύχτησα ψές να ψάχνω να εγγραφώ σε postimage και μετά να μάθω το σύστημά του και μετά απο δοκιμές να καταφέρω να ανεβάσω φωτογραφίες κάτι πού γενικά καθ' όλη την παραμονή μου στο φόρουμ δεν με συγκίνησε ιδιαίτερα μόνο και μόνο για όλη τη διαδικασία που χρειαζόταν.

Δημοσιεύτηκε

http://s12.postimg.org/fk5dyt3ez/September_30_2015_65808_PM_EEST.png

Εισαι τρελοκομείο εχω πέσει κάτω απο τα γέλια ..μπράβο Στέφανε
Δημοσιεύτηκε

Μερικές ακόμα.

Το Enterprise κατάκοπο μετά απο 506 χμ μονοκοπανιά ξεκουράζεται έξω απ' το λιμάνι.

IMG_20150924_184930.jpg
Ο μαρουβάς.
IMG_20150926_123142.jpg
Βάση iPhone για φωτογραφίες.
IMG_20150927_114045.jpg[/url]

Αξεσουάρ EFI.
IMG_20150927_114840.jpg[/url]

Δημοσιεύτηκε

Για σου Νίκο ..πιες ένα ποτήρι και για μας μαρουβα. .
20150926_162325_zps7aimvlp1.jpg

Στην υγειά όλων σας. Στην υγειά των Enfield. Στην υγειά της πολύ καλής παρέας μας!!!

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
Νικο ξεχασες...Στην υγεια της αχαριστης!Χα χα..!!Εισαι φοβερος!

Επεξεργάσθηκε από το μέλος Αντωνης Σταθακης

Δημοσιεύτηκε

Συνενφιλντάδες υπομονή με τα βιντεάκια,

δεν μπορώ να βρω εύκαιρο το λαπιτόπι (οικογενειακή κατάληψη)

που έχει windows 8 για να τα σάξω στο μούβι φτιάχτο.. :huh:

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Κι εσυ στην οικογενεια δεν ανοικεις?Και μαλιστα η κολωνα του σπιτιου.Για βαλε μια φωνη...Ποιος κανει κουμαντο??Εεεε ποιοοοος...!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσιεύτηκε
...αχχχχχχ παλουκαριαμμμμμμ ο αντρας ειναι το κεφαλι και η γυναικα ο λαιμος...
...δε πα να σκεφτεσαι και να θες αν ο λαιμος κοιταξει κατσαρολα, κατσαρολα θα παρεις και δε πα να χτουπιζεσαι ως χταποδας σε ταβερνειο...