Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Royal Enfield Forum Greece

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

4Η Πανελλήνια Συγκέντρωση Royal Enfield Club (Βόρεια Ευβοια, 31-2 Ιουνίου 2013)

Δημοσιεύτηκε

Λοιπόν, πριν ψηφισθεί το νέο νομοσχέδιο του φορολογικού, ας ψηφίσουμε εμείς που θέλουμε φέτος να διοργανώσουμε την 4η Πανελλήνια Συγκέντρωση του Royal Enfield Club; :bike:

This post has been promoted to an article

• Απαντήσεις 587
  • Εμφανίσεις 214,6k
  • Δημοσιεύτηκε
  • Τελευταία Απάντηση

Μέλη που απάντησαν περισσότερο

Featured Replies

Δημοσιεύτηκε
μηπως να κοιταξουμε αλλο χωρο ????? αν ειναι να κουβαλαμε σεντονια και μαξιλαροθηκες ,,,,, να κατεβω με το φορτηγακη !! :after_boom: :after_boom:
Δημοσιεύτηκε
προς βορειους !!!!!! υπαρχουνε δωματια ,,,,,,,, με ,,,,, παρεα ,,,,,,, στην οχριδα !!!!!!! μηπως να το δουμε ???????? ;)) ... :D :D .. :thumbsup:
Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
[quote name='SV2MDL' timestamp='1367095397' post='12068']
μηπως να κοιταξουμε αλλο χωρο ????? αν ειναι να κουβαλαμε σεντονια και μαξιλαροθηκες ,,,,, να κατεβω με το φορτηγακη !! :after_boom: :after_boom:
[/quote]

Δεν έχεις άδικο και εμένα αυτό με τσάντισε, είναι ολόκληρος μπόγος.
Θα γινόταν να κοιτάξουμε και αλλού, όμως τώρα έχουμε φτάσει κοντά στο τέλος,
δεν θα προκάμουμε να οργανωθούμε σε άλλο κάμπινγκ.
Αν ήταν να μείνουμε όλοι σε δωμάτια πολύ ευχαρίστως να κοιτούσαμε επιτόπου.

Εγώ σύντροφοι δεν έχω χρόνο και διάθεση να ψάξω προς άλλη μεριά.
Αν κάποιος μπορεί, γνωρίζει, ας το αναλάβει και ακολουθούμε.
Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
Αυξανόμεθα..
1) noe (Royal Enfield 350) διαμονή σε δωμάτιο
2) SSAV (Royal Enfield 535) διαμονή σε δωμάτιο
3) rosodi (Royal Enfield 500 EFI) σκηνή με θέα τα αστέρια
4) Γιωργοratus (Enfield Bullet 500) σκηνή με θέα τα αστέρια
[b]5) elifain (Iron883) σκηνή[/b]
6) Kimon delios (Royal Enfield 500) διαμονή σε δωμάτιο
7) Leonardo (Royal Enfield 500) σκηνή με θέα τα αστέρια
8) Γρηγόρης (Royal Enfield 500) σκηνή με θέα τα αστέρια
9) Βύρωνας (Ρουαλ Ενφιλδ 500) σκηνή με θέα την οροφή της σκηνής!
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif][size=3][background=rgb(247, 247, 247)]10) [/background][/size][/font][/color][b]Σαββίδης Λευτέρης (Triumph 865 scrambler)[/b][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif] σκηνή με θέα τα αστέρια[/font][/color]
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif][size=3][background=rgb(247, 247, 247)]11) [/background][/size][/font][/color][b]Δημήτρης (Harley 1200)[/b][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif] σκηνή με θέα τα αστέρια[/font][/color]
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif][size=3][background=rgb(247, 247, 247)]12) [/background][/size][/font][/color][b]Σαββίδης Γιώργος (Triumph Bonneville 865)[/b][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif] σκηνή με θέα τα αστέρι[/font][/color]
13)[b] bbk([/b][b]BMW [/b][b]R1150[/b][b]GS[/b])αντίσκηνο ή τσαντίρι …. με θέα τα αστέρια!!!
14) [b]Μανος Τζας (Triumph Bonneville 865)[/b] [color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]σκηνή [/font][/color]με θεα τα αστερια...
15) ...?

[color=#ff0000][size=7][font=comic sans ms,cursive][b]32 και σήμερα..!![/b][/font][/size][/color]
Δημοσιεύτηκε
Ρε παιδιά δεν καταλαβαίνω κάτι, ο κατάλογος http://www.clubagiaanna.gr/sites/default/files/2013gr_pricelist-caa-2013_1-a_.pdf Λέει 6,5 ευρω το άτομο με σκηνη και η προσφορά 13 ευρώ το άτομο γιατι?
Δημοσιεύτηκε
Νίκο,να ρωτήσω,αν δεν υπάρχει άλλος συνελφιντας που να θέλει να κοιμηθει

σε δωμάτιο θα πληρώσω και για τα δυο κρεβάτια.Μην μας περάσουν για αμερικανακια.Επίσης τα δωματια εχουν τουαλετα.
Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
Κίμωνα, Νίκο και λοιποί συνοδοιπόροι.
Το κάμπινγκ δεν είναι δικό μου και δεν πρόκειται για δύο βράδια διαμονής να το ψειρίσω.
[b]Πάρτε κι εσείς τηλέφωνοοοοο..!![/b] :mad2:
Αν καταλάβα καλά τα 13€ (εγώ 11,90 το είχα υπολογίσει) συμπεριλαμβάνουν θέση της μοτοσικλέτας και ρεύμα, ενώ τα 6,5 € μόνο τη θέση.
Νίκο αν θες μόνο με 6,5 € θα αφήσεις τη μοτοσικλέτα σου έξω από το κάμπινγκ και αν δεν έχεις σκηνή θα απλώσεις κατάχαμα το σλίπινγκ-μπάνγκ, τώρα αν δεν έχεις και σλίπινγκμπανγκ θα βάλουμε έσένα παρέα με τον Κίμωνα.. :rolleyes: Αλλά αλήθεια θα έρθεις;

Τα δωμάτια δεν έχουν τουαλέτα, ούτε κλιματισμό. Μάλλον συμφέρει καλύτερα τα μπανγκαλόου.

Από την μεριά μου θα πάρω τηλέφωνο να διευκρινίσω αυτό με τα σεντόνια και πετσέτες. Πάω διακοπές χρόνια (σε κάμπινγκ πρώτη φορά) και δεν έχω ξανασυναντήσει να νοικιάζουν δωμάτια ξεβράκωτα.. :violin:
Δημοσιεύτηκε
Νίκο θεωρώ ότι ο Nikkos Rockerέχει δίκιο. Στον τιμοκατάλογο η πιο ακριβή τιμή τιμή για σκηνή δεν ξεπερνά τα 11 ευρώ και αυτή αφορά μεγάλη θέση. Το ίδιο ισχύει και για τα δωμάτια. Νομίζω ότι μας κλέβει και προσωπικά προτιμώ να κοιμηθώ αλλού, έστω και εάν χιλιόμετρα μακριά, παρά να του τα δώσω. Στο Νέο Πύργο πλήρωνα το δίκλινο 40 ευρώ με πρωινό.
Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
Στέλιο, μην προτρέχεις και έχε υπόψη ότι μας διαβάζουν οι υπεύθυνοι από το κάμπινγκ.
Τα 60 € είναι τιμή για δύο διανυκτερεύσεις μαζί με πρωινό.
Όμως επειδή αρχίζω και σπάζομαι (μάλλον φταίει και ο πυρετός μου) αποφασίστεεεεεεε.. :mad:
Αν δεν ήταν το θέμα των σκηνών που θέλουν οι περισσότεροι, θα σας έλεγα να συναντηθούμε όλοι στην Αιδηψώ και να αρχίσουμε να ψάχνουμε πανσιόν. Τώρα μας δεσμεύει ότι ο άλλος θα κουβαλάει συμπράγκαλα σκηνής.

Από μεριά μου ξανατονίζω πως σημασία έχει που θα βρεθούμε.
Δημοσιεύτηκε
Εγώ θα σας προτείνω μαζί με τα σεντόνια σας να πάρετε και κανένα πτυσσόμενο κρεβάτι ή φουσκωτό στρώμα …….είναι σίγουρο πως έχει υποδομή ή περιμένει να μαζευτούμε εκεί για να κάνουμε και καμιά δουλειά …..κάτι σαν τουριστομαλάκινση ….. δηλαδης !!!
…και μόλις φτάνουμε!!!
Βρε καλώς τα παιδιά , για βάλτε ένα χέρι να κτίσουμε τέσσερα σπιτάκια .
Δεν είναι πολύ δουλειά, να τα τούβλα να βάλουμε, δυο χέρια σοβά και τα κεραμίδια.
Ευτυχώς παλικάρια την πλάκα από το κάθε ένα την έριξα την προηγούμενη φορά με κάτι άλλους βαμμένους ..εεεε σόρι ….με άλλα μηχανάκια!!!
………………
ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΡΕ…..ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΕΝΤΟΝΙΑ ΜΑΞΙΛΑΡΟΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΤΣΕΤΕΣ???
ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΑ Η ΤΙΜΗ?
Έχω την εντύπωση πως μας δουλεύουν!!!
Πάντως για καλό και για κακό εγώ λέω να πάρω μαζί μου και μία οικοδομική τσάντα φουλ εξοπλισμένη …..ποτέ δεν ξέρεις!!!
Καλά θα τον κάνω τούρμπο τον από πάνω!!!
Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
Ο Γιώργος (Homoratus) που φαίνεται ότι γνωρίζει το κάμπινγκ ας μας διαφωτίσει.
Εμπιστευόμαστε τη γνώμη του.[img]http://www.photomind.gr/forum/images/smilies/emotions33.gif[/img]
Άντε ντες, ας αναλάβει και κάποιος άλλος πρωτοβουλίες..[img]http://www.mybike.gr/public/style_emoticons/default/rtfm.gif[/img]
Δημοσιεύτηκε
Πήρα τηλ. στο καμπινγκ και περιμένω τηλέφωνο μέχρι τις 11 σήμερα για διευκρινήσεις επί των "χρεώσεων" θα ακολουθήσει, αναλυτικό ρεπορτάζ, Α ! και δήλωση συμμετοχής ! κράτα Νοε, σου ερχόμαστε ! :bike:
Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
[quote name='ΠΑΝΑΓΟΣ' timestamp='1367133454' post='12082']
Α ! και δήλωση συμμετοχής ! κράτα Νοε, σου ερχόμαστε ! :bike:
[/quote]

Γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιί.... :headbanger:
Σε σκηνή ή δωμάτιο; Τι ακριβώς ρώτησες;
Για τα σεντόνια θέλω να ρωτήσω και τις τουαλέτες - μπάνιο στα δωμάτια.
Στις κατόψεις των ξενώνων φαίνονται πως υπάρχουν χέστρα και ντουζιέρα.
Δημοσιεύτηκε
Έχουμε μπροστά μας 1μηνα και βάλε.Αν πάμε Αιδηψο και χωρίς να έχουμε κλίση θα βρούμε όσα δωμάτια θέλουμε..Απο μια πρόχειρη μάτια που έριξα δεν ξεπερνάει τα 80 ευρώ 2 μερες δηλ.40 ο καθενας και σεντονια και τουαλετα,και λιγοτερα μπαγκαζια.Στο κατω κατω το ξενοδοχειο,πανσιον.αφετετερεια θα το εχουμε για τις εκδρομες μας.Προτασει ειναι παιδια,καταλαβαινω τους λατρεις της σκηνης.
Δημοσιεύτηκε
[quote name='kimon delios' timestamp='1367135677' post='12084']
Έχουμε μπροστά μας 1μηνα και βάλε.Αν πάμε Αιδηψο και χωρίς να έχουμε κλίση θα βρούμε όσα δωμάτια θέλουμε..Απο μια πρόχειρη μάτια που έριξα δεν ξεπερνάει τα 80 ευρώ 2 μερες δηλ.40 ο καθενας και σεντονια και τουαλετα,και λιγοτερα μπαγκαζια.Στο κατω κατω το ξενοδοχειο,πανσιον.αφετετερεια θα το εχουμε για τις εκδρομες μας.Προτασει ειναι παιδια,καταλαβαινω τους λατρεις της σκηνης.
[/quote]μιλαω για δικλινο.θ
Δημοσιεύτηκε
[quote name='noe' timestamp='1367134457' post='12083']
Γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιί.... :headbanger:
Σε σκηνή ή δωμάτιο; Τι ακριβώς ρώτησες;
Για τα σεντόνια θέλω να ρωτήσω και τις τουαλέτες - μπάνιο στα δωμάτια.
Στις κατόψεις των ξενώνων φαίνονται πως υπάρχουν χέστρα και ντουζιέρα.
[/quote]

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΝ ΤΑ "ΑΣΤΕΡΙΑ"

Περιμενω τηλ. ακομα , αν παρει θα τα ρωτησω ολα!
και η προταση του ΚΙΜΩΝΑ, δεν ειναι κακη ειδομεν !
Εγω βεβαια θα ηθελα "υπαιθρια" διανυκτερευση αλλα, αν κοστιζει οσο το δωματιο, κοιμαμαι ανετα και σε δωματιο :dj:

Επεξεργάσθηκε από το μέλος ΠΑΝΑΓΟΣ

Δημοσιεύτηκε
Παιδιά υπομονή αναμένω τηλ απο φίλο να μας δώσει προσφορά που ξέρει εκεί τα μέρη απο δωμάτια.
Ο φίλος ειναι μέλος του hayabusa.gr και είχαν παει εκεί πέρσι τα παιδιά.
Αναμονή λοιπών....
Δημοσιεύτηκε
Λοιπόν μετά από έρευνα της Μαρίας, βρήκε το παρακάτω μπάγκαλοου…..
[url="http://www.bungalowskaterina.gr/front_content.php?idart=752"]http://www.bungalowskaterina.gr/front_content.php?idart=752[/url]
Οι τιμές που μας δίνει είναι 20€ την ημέρα με πρωινό και αν θέλετε και μεσημεριανό φαγητό πάμε στα 30€.
Τα δωμάτια προσφέρουν σεντόνια και μαξιλαροθήκες με καθημερινό καθάρισμα…..
Αυτό ρωτήθηκε και απαντήθηκε με έκπληξη και πολλά ερωτηματικά αφού είναι αυτονόητο……!!!
Επίσης έχουν και μπάνιο και τουαλέτα.
Μπορεί να έχει και διαθεσιμότητα για να καλύψει μονόκλινα αλλά αυτό με κάθε επιφύλαξη.
Θα πρέπει αν αποφασίσουμε, να κάνουμε κράτηση μέσα στις επόμενες μέρες για να μπορέσει να μας εξυπηρετήσει.
Αυτά….
Αν βρήκατε τίποτα άλλο το συζητάμε …..αλλά βιαστείτε για να προλάβουμε.
Γρήγορες συλλογικές αποφάσεις και βουρ για την συνάντηση!!!
Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
[quote name='bbk' timestamp='1367142159' post='12088']
αλλά βιαστείτε για να προλάβουμε.
Γρήγορες συλλογικές αποφάσεις και βουρ για την συνάντηση!!!
[/quote]

Κάντο πιο ψιλά αυτό, νομίζεις είναι εύκολο να τους ξαναμαζέψεις όλους; Ειδικά τους Βόρειους.. :mad:
Εγώ παραδίδομαι δεν ασχολούμαι άλλο, γμτ τα πανωκατωσέντονά μου.. :(
Δημοσιεύτηκε
Είναι πολύ καλή η πρόταση του Νίκου.ββκ ειμαι μεσα.η Ροβιες ειναι καλη προταση για να κανουμε τις εξορμησεις μας.
Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
Και τι θα γίνει Κίμωνα με την πλειοψηφία που θέλει σκηνή για διαμονή;
Εμ, δεν είναι σωστό για τρία πουρά να ταλαιπωρούμε τα νιάτα.. :D
Κι εμένα μου άρεσε η ιδέα μιας πανσιόν κλεισμένη μόνο για την πάρτη μας,
έτσι είχε γίνει (απρογραμμάτιστα) στη λίμνη Πλαστήρα και περάσαμε υπέροχα.
Δημοσιεύτηκε
κοιτα ωραια ειναι παντως! εμενα παιδια δεν με χαλαει οπου και αν παμε...αρκει να παμε καπου και να μαστε ολοι παρεα
Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
[quote name='noe' timestamp='1367055770' post='12060']
Αυτό που θέλω από όλους (και ειδικά όσους επιλέξουν δωμάτιο) είναι [u][b]να οριστικοποιήσουν την συμμετοχή τους μέχρι την Μ. Τρίτη[/b][/u]
[/quote]

Να υπενθυμίσω σε όσους αρχικά είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον και μέχρι στιγμής δεν έχουν ενδιαφερθεί, ότι την Μ. Τρίτη θα δηλώσω ακριβή αριθμό συμμετοχών, ώστε να είμαστε όλοι μαζί ένα μπουλούκι (σκηνές και δωμάτια).
Αν δεν κάνω λάθος λείπουν δέκα σύντροφοι, όσοι τους γνωρίζουν ας επικοινωνήσουν μαζί τους:

1) tolis (Royal Enfield 500 Electra)
2) χρήστος (Royal Enfield 500)
3) Saos (Royal Enfield 500 EFI)
4) SV2MDL (Royal Enfield 500 Electra) ή με τον ΜεΖέ;
5) George Farmer (Royal Enfield 535)
6) ΠΑΝΑΓΟΣ (Royal Enfield 500 EFI)
7) Rousmak (Royal Enfield 500)
8) Κωνσταντίνος Royalist (Royal Enfield 500)
9) mazoutfield (Royal Enfield 500 diezel)
10) [b]Ath (Yamaha Virago XV400)[/b]

Αν φυσικά αποφασισθεί διά βοής να πάμε όλοι σε πανσιόν (η συγκεκριμένη μας διαθέτει και το μπάρμπεκιου) ας το αποφασίσουμε το αργότερο μέχρι την Μ. Τρίτη. Διότι μετά δεν προκάμουμε.
Άντε να δούμε τι θα βγει (γμτ τα πανωκατωσέντονά μου..!!) :mad:

[quote]όσοι τους γνωρίζουν ας επικοινωνήσουν μαζί τους:[/quote]
Αν και τους ξέρω όλους δηλαδής... :mad2:
Δημοσιεύτηκε
[quote name='noe' timestamp='1367168326' post='12110']

Αν φυσικά αποφασισθεί διά βοής να πάμε όλοι σε πανσιόν (η συγκεκριμένη μας διαθέτει και το μπάρμπεκιου)
[/quote]
:wub:
ακουγεται πολυ δελεαστικο. ακους ββκ? :2:
Δημοσιεύτηκε
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]1) noe (Royal Enfield 350) διαμονή σε δωμάτιο[/font][/color]
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]2) SSAV (Royal Enfield 535) διαμονή σε δωμάτιο[/font][/color]
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]3) rosodi (Royal Enfield 500 EFI) σκηνή με θέα τα αστέρια[/font][/color]
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]4) Γιωργοratus (Enfield Bullet 500) σκηνή με θέα τα αστέρια[/font][/color]
[b]5) elifain (Iron883) σκηνή[/b]
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]6) Kimon delios (Royal Enfield 500) διαμονή σε δωμάτιο[/font][/color]
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]7) Leonardo (Royal Enfield 500) σκηνή με θέα τα αστέρια[/font][/color]
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]8) Γρηγόρης (Royal Enfield 500) σκηνή με θέα τα αστέρια[/font][/color]
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]9) Βύρωνας (Ρουαλ Ενφιλδ 500) σκηνή με θέα την οροφή της σκηνής![/font][/color]
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif][size=3][background=rgb(247, 247, 247)]10) [/background][/size][/font][/color][b]Σαββίδης Λευτέρης (Triumph 865 scrambler)[/b][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif] σκηνή με θέα τα αστέρια[/font][/color]
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif][size=3][background=rgb(247, 247, 247)]11) [/background][/size][/font][/color][b]Δημήτρης (Harley 1200)[/b][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif] σκηνή με θέα τα αστέρια[/font][/color]
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif][size=3][background=rgb(247, 247, 247)]12) [/background][/size][/font][/color][b]Σαββίδης Γιώργος (Triumph Bonneville 865)[/b][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif] σκηνή με θέα τα αστέρι[/font][/color]
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]13)[/font][/color][b] bbk([/b][b]BMW [/b][b]R1150[/b][b]GS[/b][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif])αντίσκηνο ή τσαντίρι …. με θέα τα αστέρια!!![/font][/color]
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]14) [/font][/color][b]Μανος Τζας (Triumph Bonneville 865)[/b][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif] [/font][/color][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]σκηνή [/font][/color][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]με θεα τα αστερια...[/font][/color]
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]15)[b][u]ΠΑΝΑΓΟΣ (ROYAL ENFIELD 500 EFI)[/u][/b] (Σε σκηνη,Η σε δωματιο, με η χωρις σεντονια, με Η χωρις Πετσετες, με η χωρις πρωινο, ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ ! :bike:[/font][/color][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif] [/font][/color][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif] [/font][/color]
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα έχει πλέον κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.

Παρακολουθείται από 0

• Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένοι χρήστες που βλέπουν αυτή τη σελίδα.

Παρόμοιο Περιεχόμενο

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.