Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Royal Enfield Forum Greece

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

3η Πανελλήνια Συνάντηση Royal Enfield Club στην Λευκάδα..!! Οκτώβριος 2012

Δημοσιεύτηκε

Ντλινγκ, ντλονγκ κάθε μέρα στον κουμπαρά έχω μαζέψει 11 € από τη μέρα που γυρίσαμε..!!
Σκοπός..!! η επόμενη πανελλήνια.. :welcome:
Προορισμός η Λευκάδα.
Δεν ξέρω αν οι υπόλοιποι το θέλετε τόσο πολύ να το επαναλάβουμε;
Αν κάποιοι που δεν μπόρεσαν να έρθουν στην Πανελλήνια της λίμνης θέλουν να δηλώσουν τώρα συμμετοχή..;

Αντί να έχουμε το νερό στα αριστερά μας, θα το έχουμε δεξιά (με αριστερόστροφη κίνηση). Τουτέστιν, αντί για λίμνη επιλέγουμε νησί.
Η Λευκάδα είναι ένα νησί με μοιρασμένη απόσταση για τα δύο μεγάλα κέντρα (Θεσσαλονίκη - Αθήνα), περίπου 350 χλμ.
(410 για τους Αθηναίους αν ακολουθήσουμε τη διαδρομή από Στερεά Ελλάδα μέσω Δελφών - Ναυπάκτου κ.λπ.)
Υπάρχει απεσταλμένος που θα φροντίσει να μας βρει παρεμφερές κατάλυμμα σε ποιότητα και οικονομικά.
Το συνολικό κόστος ανά συμμετέχοντα δεν θα ξεπεράσει τα 150€,
σύμφωνα με την τελευταία πανελλήνια που διεξήχθη οικονομικά,
φάγαμε μέχρι σκασμού (διπλές και τρίδιπλες τζατζικοσκορδαλιές)  hot

Μένει μόνο να επιλέξουμε ημερομηνία τριημέρου και να δηλώσουμε συμμετοχές.
Για τον λόγο αυτό ανοίγουμε 50ήμερη ψηφοφορία και ταυτόχρονα δηλώνουμε συμμετοχή.. :shake2:

Άντε γιατί μου φαίνεται πως ο θάλαμος καύσης της Enfield μου θέλει πάλι ξεκαρβούνιασμα,
βοηθήστε συνοδοιπόροι για την καλύτερη υγεία των κοριτσιών μας.. :roll:

Υ.Γ. Δεν θέλω να σας προκαταβάλω, αλλά στις 21 Σεπτεμβρίου δεν μπορώ να ταξιδέψω.. :sad:
Ψηφίζω 5 Οκτωβρίου..!!

• Απαντήσεις 164
  • Εμφανίσεις 25,3k
  • Δημοσιεύτηκε
  • Τελευταία Απάντηση

Μέλη που απάντησαν περισσότερο

Featured Replies

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
[quote author=SSAV link=topic=782.msg10094#msg10094 date=1349285051]
Νίκο δώσε πληροφορίες για την πανσιόν (όνομα, τηλέφωνο κλπ)
[/quote]

Τις κρατάει επτασφράγιστο μυστικό ο Γιάννης, λέει τάχα μου για να μην φτάσω πρώτος και τους περιμένω.. cussing
Μακάρι να μπορούσες να έρθεις παρέα μας, τη διαδρομή που προτείνεις την έχω κατά νου και στον πηγεμό.. :shake2:
Δημοσιεύτηκε
Παιδιά, ολόψυχα εύχομαι καλό ταξίδι και είμαι σίγουρος ότι θα περάσετε τέλεια, επιφυλλάσομαι για την επόμενη.
Μην ξεχνάτε τα απαραίτητα(αν και δεν τα έχουμε χρειαστεί ποτέ....λέμε τώρα...)
Μπουζί-Ντίζες-λάστιχα κλπ, παρτε και να κανα μοτέρ..πλάκα κάνω!
Αντε και ο θεός του Μαντράς μαζί σας!
Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
Τελικά αποφάσισα να πάρω και την εσωτερική επένδυση στο μπουφάν μου.
Ξαφνικά έβαλε κρυάδες, μπάζει από παντού..!!  :cold:
:tongue:

ΕΤΟΙΜΟΣ, το τεστ φόρτωσης - εκφόρτωσης πραγματοποιήθηκε με επιτυχία.. :cool44:

[u][b]Υπόλοιποι είμαστε έτοιμοι; [/b][/u]
Γιώργο τη φούσκωσες τη σαμπρέλα;
Σπύρο στερέωσες τη μασέλα σου;
Δημήτρη μηδένισες το κοντέρ σου;
Νίκο ανάρρωσες; Αν όχι θα σου περάσουν όλα μόλις δεις την Ε.Ο.

Ευχαριστούμε τους συνοδοιπόρους για τις ευχές τους.. :shake2:
Δημοσιεύτηκε
καλο ταξιδι να χετε και να μην τρεχετε :roll: !!! και πιειτε και για μας κανα αποσταγμα...!!!! :drink θα τα πουμε και τηλεφωνικως αυριο... :shake2:
Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
[quote author=bbk link=topic=782.msg10112#msg10112 date=1349373917]
και να χορέψετεεεεεε!!!!!
:drink
[/quote]

Τανγκό ή χορό της κοιλιάς εγώ και ο ΠΑΝΑΓΟΣ..;  :w00t:
Δημοσιεύτηκε
Λοιπόν πακετάρισα τα ρούχα, φόρτωσα τα φλας του Νίκου, σαμπρέλα για τον τροχό, λάδια, μπουζί, ντίζες, μία λάμπα για τον προβολέα, λάστιχο για το καρμπιρατέρ, εργαλεία, αδιάβροχο, ένα δεύτερο ζευγάρι γάντια, ωτοασπίδες. Άφησα μερικά να τα πακετάρω αύριο για γούρι.
Εάν όλα πάνε καλά θα μπορεί να σας δω στη Λευκάδα.

Καλό ταξίδι να έχετε και να προσέχετε.
Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
[quote author=SSAV link=topic=782.msg10115#msg10115 date=1349376547]
Εάν όλα πάνε καλά μπορεί να σας δω στη Λευκάδα.
[/quote]

Έλα και θα το γιορτάσουμε δεόντως,
θα σε σηκώσουμε στα χέρια και θα χορέψουμε χούλα - χουπ για πάρτη σου.. dance
Δημοσιεύτηκε
Κύριοι σας εύχομαι ολόψυχα Καλό Ταξίδι, Καλά να Περάσετε, με το Καλό να Γυρίσετε, Όρθιοι και γεμάτοι Υγεία.
[img]http://content.sweetim.com/sim/cpie/emoticons/000203FD.gif[/img]
Δημοσιεύτηκε
Τώρα που τελείωσε και αυτή η πανελλήνια θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου :

1. στους Γιώργο (George Farmer) &  Νίκο (Noe) για την προσφορά τους να καθυστερήσουν την ώρα αναχώρησή τους για να μην ταξιδέψω μόνος

2. στους μηχανικούς μου Λάζαρο & Σπύρο που με την πολύ καλή δουλειά που έκαναν μου εξασφάλισαν ένα ασφαλές και καλό ταξίδι

3. και άφησα τελευταίο το πιο σημαντικό ευχαριστώ που όλοι οφείλουμε στη σύντροφό μας, γιατί χωρίς την κατανόηση και την ανοχή τους δεν θα ήταν δυνατή η συμμετοχή μας στα ταξίδια αυτά.
Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
[quote author=SSAV link=topic=782.msg10155#msg10155 date=1349639893]
3. και άφησα τελευταίο το πιο σημαντικό ευχαριστώ που όλοι οφείλουμε στη σύντροφό μας, γιατί χωρίς την κατανόηση και την ανοχή τους δεν θα ήταν δυνατή η συμμετοχή μας στα ταξίδια αυτά.
[/quote]

- Επειδή συνηθίζουμε να υποκαθιστούμε τη μοτοσικλέτα μας σαν μια άλλη σύντροφο, να διευκρινήσω πως ο Στέλιος μιλάει για την πραγματική σύζυγό μας, για την οικογένειά μας. Διότι για μας τους παντρεμένους ήταν ακόμη πιο δύσκολο να λείπουμε από το σπίτι, το μυαλό μας συνεχώς ταξίδευε πίσω στις αγαπημένες μας. Και από μένα ένα μεγάλο ευχαριστώ στις οικογένειές μας.

- Αυτό που με στεναχώρησε σε αυτό το ταξίδι είναι πως ο Νίκος (Frappe Rider) δεν επικοινώνησε καθόλου μαζί μας, δεν ήρθε στην πανελλήνια ενώ ήταν από τους πλέον ένθερμους υποστηρικτές της. Νικόλα ελπίζω να είσαι καλά.. :bs:

- Φωτογραφίες και εντυπώσεις τσιγαρίζονται.. :roll:
Δημοσιεύτηκε
[quote author=noe link=topic=782.msg10160#msg10160 date=1349673406]

- Φωτογραφίες και εντυπώσεις τσιγαρίζονται.. :roll:

[/quote]
αντε αντε...ακι μη ξεχασεις και τη σκορδαλια...
Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Από την προηγούμενη μέρα είχα ετοιμαστεί, το ξημέρωμα της Παρασκευής 5-10-2012) το μόνο που θα έκανα είναι να δέσω τις βαλίτσες στην Μπονίτσα. Δύο βαλίτσες των 12 lt και το αδιάβροχο με την κουκούλα στη σχάρα και ήμουν έτοιμος. Πολύ λίγα μου φαινόντουσαν, κάτι έλειπε.
Μα φυσικά, όταν πήγαινα ταξίδι με την Enfield η μία βαλίτσα ήταν γεμάτη με εργαλεία και ανταλλακτικά επισκευής. Με την Bonneville είχα μαζί μου μόνο το άλεν για να ξεβιδώσω τη σέλλα.

Στο περίπτερο φτάνω πρώτος και πριν προλάβω να πιω μια τζούρα καφέ καταφτάνουν ο Σπύρος με το Harley και ο Δημήτρης με την EFI και την καινούργια ελεύθερη εξάτμιση (θα μου πάρουν τα αφτιά στο ταξίδι σκέφτηκα). Οχτώ παρά τέταρτο φτάνει και ο Γιώργος. Ο Νίκος με το Honda όμως δεν έδωσε σημάδια ζωής κι ας μου έλεγε πως θα ξυπνήσει από τις 6 για να ετοιμαστεί, με ζώσαν οι ανησυχίες αφού γνωρίζουμε και το πρόβλημα υγείας του. Το ταξίδι είναι μεγάλο και έτσι αναχωρήσαμε στις οχτώ και κάτι. Επιλέξαμε την διαδρομή από Στερέα Ελλάδα με τα παραπάνω χιλιόμετρα αλλά με τις εκπληκτικές εικόνες. Κάθε 80-100 χιλιόμετρα συνεχούς κίνησης οι θεριακλήδες της παρέας σταματούσαν να απολαύσουμε τη φύση και να καπνίσουμε ένα τσιγαράκι. Μία από αυτές τις στάσεις ήταν και λίγο έξω από το Γαλαξίδι (συνεχείς κλήσεις για να δούμε που είναι ο Νίκος δεν είχαν αποτέλεσμα, μέχρι και σήμερα που γράφω αυτές τις γραμμές).

P1040627_small.jpg  P1040614_small.jpg  P1040619_small.jpg  P1040620_small.jpg

P1040621_small.jpg  P1040623_small.jpg  P1040624_small.jpg  P1040625_small.jpg

Το ταξίδι συνεχίστηκε απολαυστικό μέχρι που φτάσαμε στην Ναύπακτο για καφέ. Όμορφη κομώπολη, ιδανικός προορισμός για μελλοντική πανελλήνια. Μακάρι να είχαμε το χρόνο να μείνουμε και να την εξερευνήσουμε.

P1040630_small.jpg  P1040628_small.jpg  P1040631_small.jpg  P1040635_small.jpg

Μετά το Μεσολόγγι μπήκαμε στον νέο υπό κατασκευή δρόμο που οδηγεί κοντά στην Αμφιλοχία. Ευκαιρία για ξεμπούκωμα της Bonneville.
Τα δύο σχεδόν ελεύθερα peashooter έμοιαζαν να βρυχούνται ξερνώντας φωτιές. Χαλαρά 170 χιλιόμετρα, και είχε πολύ ακόμη, εγώ δεν είχα όμως έτσι που με μαστίγωνε ο αέρας πάνω στη γυμνή μοτοσικλέτα.
Εννέα ώρες περίπου χρειάστηκαν για να διανύσουμε 430 χιλιόμετρα. Ήταν 17:30 όταν περάσαμε τη γέφυρα της Λευκάδας και το πρώτο που αντίκρυσα ήταν το τεράστιο χαμόγελο του Χρήστου που μας κέρδισε αυτή τη φορά. Το συναίσθημα της αντάμωσης και πάλι είναι απερίγραπτο. Ο Θοδωρής με το πετρέλαιο, ο Γιάννης με την Ελέκτρα και ο Χρήστος με την Εφούλα μας περίμεναν. Σε λίγο κατέφτασε και ο Αποστόλης (ντόπιος, φίλος του Γιάννη) που μας οδήγησε στο ξενοδοχείο και μας ξενάγησε στην πόλη της Λευκάδας. Αποστόλη σε ευχαριστούμε.
Δεν θα ήταν έξι η ώρα όταν χτυπάει το τηλέφωνο. "Είμαι στο Αίγιο για ανεφοδιασμό, έρχομαι, αν όλα πάνε καλά σε λίγο θα έχεις τα φλασάκια". Ο Στέλιος κατάφερε να αποδεσμευτεί τις υποχρεώσεις του και ξεκίνησε μόνος το ταξίδι για να μας βρει. Με την Enfield.
Και αυτή η στιγμή ήταν από τις ομορφότερες, γιατί δείχνει πόσο δεμένη παρέα είμαστε. Μέσα μου σκέφτηκα τι καλά θα ήταν τώρα να μου τηλεφώναγε ο Νίκος (Frappe rider).
Όμως είχαμε απανωτά τηλέφωνα από τον άλλο τον Νίκο, τον bbk. Άργησα να καταλάβω πως ήταν βαλτός να μας καθυστερήσει και να χάσουμε τον τερματισμό. Ίδιες υποψίες είχα και για τον Γιώργο, αλλά τέλος πάντων.

Όμως μη σας ζαλίζω άλλο  με λόγια, περάσαμε υπέροχα, βολτάραμε το νησί και μακάρι να είχαμε περισσότερο χρόνο.

Στα βιντεάκια και στις φωτογραφίες πρωταγωνίστησαν οι:

1) ΠΑΝΑΓΟΣ (Enfield 500 C5)
2) SV2MDL (Enfield 500 Electra)
3) mazoutfield (Enfield diesel)
4) rosodi (Enfield 500 C5)
5) George Farmer (Enfield 535)
6) SSAV (Enfield 500)
7) elifain (Harley Iron Black 883)
8) noe (Triumph Bonneville 865)

P1040636_small.jpg  P1040638_small.jpg  P1040640_small.jpg  P1040643_small.jpg

P1040644_small.jpg  P1040645_small.jpg  P1040648_small.jpg  P1040649_small.jpg

P1040650_small.jpg  P1040651_small.jpg  P1040652_small.jpg  P1040654_small.jpg

P1040655_small.jpg  P1040656_small.jpg  P1040657_small.jpg  P1040658_small.jpg

P1040659_small.jpg  P1040661_small.jpg  P1040662_small.jpg  P1040664_small.jpg

P1040665_small.jpg  P1040668_small.jpg  P1040669_small.jpg  P1040670_small.jpg

P1040673_small.jpg  P1040674_small.jpg  P1040678_small.jpg  P1040679_small.jpg

P1040681_small.jpg  P1040686_small.jpg  P1040688_small.jpg  P1040691_small.jpg

P1040696_small.jpg  P1040697_small.jpg  P1040699_small.jpg  P1040701_small.jpg

P1040702_small.jpg  P1040712_small.jpg  P1040713_small.jpg  P1040715_small.jpg

P1040720_small.jpg  P1040721_small.jpg  P1040723_small.jpg  P1040727_small.jpg 

P1040731_small.jpg  P1040735_small.jpg

Αντε και στην επόμενη πανελλήνια να είμαστε καλά και μεγαλύτερη παρέα.. :drink

Δημοσιεύτηκε
[quote author=noe link=topic=782.msg10174#msg10174 date=1349682667]

Αντε και στην επόμενη πανελλήνια να είμαστε καλά και μεγαλύτερη παρέα.. :drink
[/quote]

μεγαλυτερη σιγουρα. δεν ξερω βεβαια αν θα γινει σας enfield club αφου αλλοι τις πουλησαν ηδη και αλλοι σκοπευουν να τις πουλησουν :roll:. κυριε διαχειριστα ας ονομασουμε το forum σε πρωην enfield club greece...  :roll: