Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Royal Enfield Forum Greece

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

3η Πανελλήνια Συνάντηση Royal Enfield Club στην Λευκάδα..!! Οκτώβριος 2012

Δημοσιεύτηκε

Ντλινγκ, ντλονγκ κάθε μέρα στον κουμπαρά έχω μαζέψει 11 € από τη μέρα που γυρίσαμε..!!
Σκοπός..!! η επόμενη πανελλήνια.. :welcome:
Προορισμός η Λευκάδα.
Δεν ξέρω αν οι υπόλοιποι το θέλετε τόσο πολύ να το επαναλάβουμε;
Αν κάποιοι που δεν μπόρεσαν να έρθουν στην Πανελλήνια της λίμνης θέλουν να δηλώσουν τώρα συμμετοχή..;

Αντί να έχουμε το νερό στα αριστερά μας, θα το έχουμε δεξιά (με αριστερόστροφη κίνηση). Τουτέστιν, αντί για λίμνη επιλέγουμε νησί.
Η Λευκάδα είναι ένα νησί με μοιρασμένη απόσταση για τα δύο μεγάλα κέντρα (Θεσσαλονίκη - Αθήνα), περίπου 350 χλμ.
(410 για τους Αθηναίους αν ακολουθήσουμε τη διαδρομή από Στερεά Ελλάδα μέσω Δελφών - Ναυπάκτου κ.λπ.)
Υπάρχει απεσταλμένος που θα φροντίσει να μας βρει παρεμφερές κατάλυμμα σε ποιότητα και οικονομικά.
Το συνολικό κόστος ανά συμμετέχοντα δεν θα ξεπεράσει τα 150€,
σύμφωνα με την τελευταία πανελλήνια που διεξήχθη οικονομικά,
φάγαμε μέχρι σκασμού (διπλές και τρίδιπλες τζατζικοσκορδαλιές)  hot

Μένει μόνο να επιλέξουμε ημερομηνία τριημέρου και να δηλώσουμε συμμετοχές.
Για τον λόγο αυτό ανοίγουμε 50ήμερη ψηφοφορία και ταυτόχρονα δηλώνουμε συμμετοχή.. :shake2:

Άντε γιατί μου φαίνεται πως ο θάλαμος καύσης της Enfield μου θέλει πάλι ξεκαρβούνιασμα,
βοηθήστε συνοδοιπόροι για την καλύτερη υγεία των κοριτσιών μας.. :roll:

Υ.Γ. Δεν θέλω να σας προκαταβάλω, αλλά στις 21 Σεπτεμβρίου δεν μπορώ να ταξιδέψω.. :sad:
Ψηφίζω 5 Οκτωβρίου..!!

• Απαντήσεις 164
  • Εμφανίσεις 25,3k
  • Δημοσιεύτηκε
  • Τελευταία Απάντηση

Μέλη που απάντησαν περισσότερο

Featured Replies

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Θα δεχτείτε ένα χαρχάλεϊ στην παρέα;...... :roll:

Και φυσικά το ρωτάς;  :azn:

Τελικά ίσως οι αλλοδαπές μοτοσικλέτες να είναι περισσότερες αυτή τη φορά.
Κι εγώ με το Triumph μάλλον θα έρθω, γιατί η ασφάλεια στην Enfield έληξε
και τωρά σειρά έχει η Μπονίτσα να με ξεχειμωνιάσει.

Οριστικά την Παρασκευή δεν μπορώ να λείψω από το γραφείο.

Η λύση είναι μία:
"Οξεία εμπύρετος γαστρεντερίτιδα".
Εγώ συνέχεια αυτό παθαίνω στη δουλειά όταν με ζορίζουνε.. cussing
Εμείς θα σας περιμένουμε πάντως.. :bs:

Δημοσιεύτηκε
[quote]Όσο για τον θάλαμο αερίων θα είναι το έπαθλο του χαμένου... (ΠΑΝΑΓΟΣ ακουυυυυυυυύς;) 

[/quote]

ΤΙΠΟΤΑ!  ΤΙΠΟΤΑ!  ΔΕΝ  ΜΑΣ  ΣΤΑΜΑΤΑ ! ΝΑ  ΓΙΑΤΙ .[url=http://www.kamenoi.gr/article/3/3]http://www.kamenoi.gr/article/3/3[/url]

Υ.Γ.FRAPE RIDER,έλα  εσύ  και  κ.......  άφοβα ! :cheesy:
Υ.Γ.1  FARMER, ΛΕΥΚΑΣ, νησί  αλλα  με  γέφυρα (κινητή) :acute
Υ.Γ.2ΝΟΕ, οσους  κυλινδρους και  οσα  κυβικα  και να  επιστρατεύσης  πρώτος  δεν  βγαίνεις με  ΤΙΠΟΤΑ! :tongue:
Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
[font=comic sans ms][color=red][size=18pt][b]S.O.S[/b][/size][/color][/font]
Μιας και δεν είμαστε πολλοί,
σκέφτηκα μήπως μπορούμε να συνεννοηθούμε
και να κάνουμε την πανελλήνια το Σαββατοκυριακοδεύτερο.
Έτσι ώστε να μπορέσουν να έρθουν και να χαρούν ο Μάνος και ο Στέλιος.
Αν μπορούμε και συμφωνήσουμε όλοι εγώ είμαι μέσα για αναχώρηση το πρωί του Σαββάτου
και επιστροφή ακόμη πιο άνετα την Δευτέρα.
Τι λέτε;

Το μόνο που φοβάμαι είναι ότι θα μπερδευτεί ο Χρηστάρας και θα χάσει (τον δρόμο).. :cheesy:
Δημοσιεύτηκε
Όσον  αφορά  εμένα  κανένα  πρόβλημα ,αρκεί  να  είμαι  πίσω(θεσσαλονικη)  την Δευτέρα, λίγο  πριν  τις 18:00.

Υ.Γ. Τώρα  αν  θα  βρίσκομαι  στην  Λευκάδα  από  την  Παρασκευή  αυτό  είναι  άλλο  θέμα!  :beach:
Δημοσιεύτηκε
[quote author=ΠΑΝΑΓΟΣ link=topic=782.msg10000#msg10000 date=1348863106]
Όσον  αφορά  εμένα  κανένα  πρόβλημα ,αρκεί  να  είμαι  πίσω(θεσσαλονικη)  την Δευτέρα, λίγο  πριν  τις 18:00.[/quote]

Θα είσαι...και θα έχεις και παρέα στη διαδρομή  :cool44:
Δημοσιεύτηκε
Νομίζω ότι είμαι έτοιμος για την Πανελλήνια (έστω και εάν η συμμετοχή μου είναι αμφίβολη). Σήμερα την πήγα μέχρι το Λαύριο για καφέ και όλα δείχνουν  να λειτουργούν εντάξει, εκτός από τον διακόπτη των φώτων που δεν ξέρω τι συμβαίνει. Τα φώτα ανάβουν από τον κεντρικό διακόπτη και σβήνουν με αυτόν. Κάποιος τα έχει συνδέσει με τον κεντρικό διακόπτη παρακάμπτοντας τον δικό τους και δεν ξέρω γιατί. Όποιος και εάν το έκανε δεν με ενημέρωσε και πρέπει να δω τι συμβαίνει (δεν καίγομαι για τώρα, αλλά θα ήθελα να να ανάβουν και να σβήνουν όταν εγώ το θέλω και όχι από τον κεντρικό διακόπτη). Το απόγευμα την έπλυνα την γυάλισα, καθάρισα και λάδωσα αλυσίδα και φίλτρο αέρα και τώρα αναπαύεται.
Ελπίζω να καταφέρω να έρθω.

Σημ. Εάν ο διακόπτης φώτων είναι χαλασμένος ξέρει κανείς εάν μπορώ να βάλω κάποιον άλλον εκτός από εκείνον της αντιπροσωπείας; 
Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

- Στέλιο να πας στον Λάλο να το φτιάξει, κάποια πατατιά έκανε με τα ηλεκτρικά σου ή εκτός και κόλλησε ο διακόπτης που ανοιγοκλέινεις τα φώτα (μάλλον το δεύτερο). Διακόπτες υπάρχουν πολλοί, αλλά και της Enfield μια χαρά είναι. Δοκίμασε να ρίξεις λιγό σπρέυ για επαφές και παίξε λίγο με τον διακόπτη μήπως ξεκολλήσει, αλλιώς θέλει άνοιγμα για να ελεγθούν οι επαφές.
Πάντως είσαι τυχερός που ο διακόπτης κόλλησε στο on, είσαι απόλυτα νόμιμος.. :bs:

- Παίδες θα ξεκινήσω την Παρασκευή 5/10/2012. Περίπου 06:00 ώρα θα είμαι στο περίπτερο Σκαραμαγκά για καφέ ελληνικό και γύρω στις 06:30 αναχώρηση. Όσοι πιστοί προσέλθετε. (Οι βόρειοι δεν θα ανακοινώσουν λεπτομέρειες; Να ξέρουμε από που θα περάσει το κονβόϊ)..  :cheesy:

Οι μέχρι τώρα συμμετοχές:

1) ΠΑΝΑΓΟΣ
2) noe
3) SSAV
4) Frappe Rider
5) Aris
6) SV2MDL
7) savage
8) George Farmer
9) rosodi
10) Maik Kilo
11) tolis
12) elifain
13) ....?

Την Δευτέρα θα οργανωθούμε όσων αφορά και για το σημείο αφίξεως (ή τερματισμού) στη Λευκάδα.

5 και σήμερα αλάνια..!!

Δημοσιεύτηκε
[quote]- Παίδες θα ξεκινήσω την Παρασκευή 5/10/2012. Περίπου 06:00[/quote]

ΤΕΛΙΚΑ  "ΚΛΕΙΔΩΣΕ"  ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  ΓΙΑ  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ !
Δημοσιεύτηκε
Ο Λάζαρος από όσο ξέρω δεν έχει πειράξει τον διακόπτη των φώτων γιατί δεν του ζήτησα. Ίσως να είναι το δεύτερο.
Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Ο Λάζαρος

Ναι μωρέ, θα το παίξεις Λάζαρος στη δουλειά σου και θα έρθεις μαζί μας στο ταξίδι.. :undecided:
Τώρα αν την Δευτέρα σου πούνε "Στέλιο δεύρο έξω"..;  :roll:
Εσύ κάνε ακόμη τον Λάζαρο.. :cheesy:

Βρε παναθέμα την καταπίεση.
Το ταξίδι με μοτοσικλέτα πρέπει να το χαίρεσαι.
Δεν θέλει άγχος.. cussing

Δημοσιεύτηκε
Νίκο την Παρασκευή δεν γίνεται τίποτα. Είναι πολύ σοβαρή η συνάντηση και δεν μπορεί να αναβληθεί από εμένα. Τώρα για την Δευτέρα, το εάν θα μπορέσω να λείψω, εξαρτάται από τη συνάντηση της Παρασκευής.
Δημοσιεύτηκε
ΠΑΝΑΓΟ ολα ετοιμα !!!!!οπως τα ειπαμε !!!!μαλλον θα ειμασται περισοτεροι απο τους νοτιους !!!! :roll: ραντεβου στο γνωστο σημειο !!!!! καλαμποκι να παρουμε ????? :roll:,,,,,,,,,    στελιο δεν μπορω να φανταστω πως θα λειπης !!! :sad:,,,,, :drink
Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
[color=red][size=14pt][font=comic sans ms][b][s.o.s.][/b][/font][/size][/color]
Για τους νότιους, μεταφέρουμε την ώρα εκκίνησης μία ώρα πιο αργά.
Για να έχει κάποιες ελπίδες ο ΠΑΝΑΓΟΣ.
[b][size=12pt][b]07:30[/b][/size] [b]συνάντηση στο περίπτερο του Σκαραμαγκά.[/b][/b]

Και οι μέχρι στιγμής σίγουρες συμμετοχές:
[b]1) ΠΑΝΑΓΟΣ
2) noe
3) Frappe Rider
4) SV2MDL
5) George Farmer
6) rosodi
7) elifain[/b]
8) ....?
9) ....?

Τα δύο ερωτηματικά δεν είναι τυχαία, πληροφορήθηκα για δύο έκτακτες συμμετοχές των βορείων.. :shake2:

[b]Σημείο αφίξεως με το που θα πατήσει η μπροστινή μας ρόδα στη Λευκάδα,
περνώντας την κινητή γέφυρα που ενώνει το νησί με την Αιτωλοακαρνανία.[/b]
Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
[quote author=SSAV link=topic=782.msg10064#msg10064 date=1349119172]
ζηλεύω παιδιά
[/quote]

Και εμείς στεναχωριόμαστε και για σένα και για τον bbk.
(και τους υπόλοιπους)
Είστε καλή παρέα, παναθεμά σας.. cussing
Ας ελπίζουμε να αντέχουμε και θα το κάνουμε πάλι την άνοιξη του 2013.. :shake2:
Δημοσιεύτηκε
Παιδιά ψάχνω δρομολόγια πλοίων και αεροπλάνων, γιατί αν είναι να έρθω θα στείλω τη μηχανή με το πλοίο την Παρασκευή και θα έρθω με το αεροπλάνο με την πρώτη πρωινή και απευθείας Πειραιά (δουλεύω ξενύχτι Παρασκευή προς Σαββάτο). Αυτό σημαίνει όσον αφορά την ώρα ότι θα είμαι Πειραιά το νωρίτερο 08:30-08:45. Οπότε SSAV και George πείτε αν καταρχάς βολεύει η ώρα. Αλλά πρέπει και να βολέψουν οι τιμές των εισιτηρίων (του αεροπλάνου βασικά).
Δημοσιεύτηκε
Το να φύγουμε Σάββατο 09:00 πμ και να γυρίσουμε Κυριακή είναι σκότωμα. Θα το έκανα μόνο εάν γυρνούσα Δευτέρα, αλλά δεν ξέρω ακόμα εάν μπορώ να πάρω άδεια για εκείνη την ημέρα. Υπολόγιζα εάν φύγω Σάββατο μία ώρα αναχώρησης γύρω στις 05:00 πμ, ώστε να είμαι γύρω στις 11:00 πμ (?) στη Λευκάδα. Ακόμα σκέφτομαι και την Παρασκευή εάν καταφέρω να φύγω έως τις 16:00 μμ.
Αυτά τα γράφω γιατί θέλω να τονίσω ότι τα πάντα είναι ρευστά και θα εξαρτηθούν από την Παρασκευή, οπότε κανονίστε το πρόγραμμά σας χωρίς εμένα. 
Ο Γιώργος δεν ξέρω τι θα κάνει.
Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

- Από όσο γνωρίζω ο Γιώργος (George Farmer) θα έρθει μαζί μας από την Παρασκευή, λόγω αμφίβολης συμμετοχής του Στέλιου αλλά κι εσένα Μάνο.
Άλλωστε για χάρη του Γιώργου η αναχώρηση της Παρασκευής θα γίνει μια ώρα (και βάλε) αργότερα, δηλαδή στις 07:30.
Δυστυχώς δεν μπορούμε να συγχρονιστούμε όλοι και να αλλάξουμε τον προγραμματισμό.

- Μάνο σ' ευχαριστούμε για το πάθος σου (να παραδειγματίζονται μερικοί), μακάρι να μπορέσεις να έρθεις.
Όλοι μας που συμμετέχουμε το ίδιο πάθος έχουμε, δεν είναι πως εμείς έχουμε λιγότερα προβλήματα από άλλους. Σίγουρα στερούμε και τους εαυτούς μας και τις οικογένειές μας από κάτι άλλο. Όμως όταν θα έχει τελειώσει τούτο το "ταξίδι" θα είμαστε πιο δυνατοί και για τους εαυτούς μας και τις οικογένειές μας.. :shake2:

- Χρήστο, ΚΟΥΡΑΓΙΟ, έμαθα για την κατραπακιά που έπαθες με την μοτοσικλέτα σου και θα το θεωρούσα πολύ λογικό να αποσύρεις κι εσύ τη συμμετοχή σου. Έμαθα πως είσαι ετοιμοπόλεμος και έτοιμος να χάσεις.. :acute

- Τι μείνανε λοιπόν; Δύο εικοσιτετράωρα μείνανε.. :laugh:
Από Δευτέρα χαλάει ο καιρός και όλα δείχνουν να συνηγορούν για τούτο το ταξίδι.
Θα χαρούμε όσο δεν πάει την παρέα και τις μοτοσικλέτες μας.

2 και σήμερα..!!

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
Βρέθηκε και η πανσιόν διαμονής, δύο χιλιόμετρα έξω από την Λευκάδα.
30 € το άτομο για δύο διανυκτερεύσεις (=15€ η βραδιά), με πάρκινγκ για τα κορίτσια μας.
Ο τυπάς που θα μας φιλοξενήσει έμαθα πως είναι κι αυτός μηχανόβιος, οπότε..!!

Ευχαριστούμε τον Γιάννη (SV2MDL) για το κονέ του.. :shake2:

Δεν έχει πια νόημα να μετράμε, θα μπερδευτούμε,
γιατί ήρθε η ώρα να μετρήσουμε τα μπαγκάζια μας,
σώβρακα, φανέλες, κάλτσες, κ.λπ.

[b][u]Συμβουλή:[/u] πάρτε και καμία ταμπλέτα για τα κουνούπια ή σπρέϊ.[/b]
Η Λευκάδα γενικώς περιστοιχίζεται από βαλτότοπους.
Δημοσιεύτηκε
Σύντροφοι ταξιδιώτες προτείνω η επιστροφή σας να γίνει μέσω Πάλαρου - Κανδήλας - Αστακού και Μεσολογγίου. Η διαφορά από τη διαδρομή Βόνιτσας - Αμφιλοχίας δεν είναι σημαντική.
Πριν από 10 χρόνια περίπου που την είχα κάνει μου άρεσε πολύ περισσότερο από την κλασσική διαδρομή.
Εγώ πάντως έχω ετοιμάσει χάρτες και αύριο ετοιμάζω και βαλίτσες για να κερδίσω χρόνο. Το πολύ - πολύ να τα ξαναβάλω υα πράγματα στη θέση τους την Παρασκευή το απόγευμα αντί για Κυριακή απόγευμα.
Τουλάχιστον να το έχω προσπαθήσει, έστω και σε επίπεδο προετοιμασίας.