Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Royal Enfield Forum Greece

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Καρπυρατέρ Σε Efi

Δημοσιεύτηκε

Ένα πολύ ενδιαφέρον βιντεάκι για την αλλαγή τρόπου τροφοδοσίας της EFI..

Καρμπυρατέρ, με κόστος περί τα 1000 ευρώ (600 ανταλλακτικά + 400 εργασία) σε Γαλλικό έδαφος.

• Απαντήσεις 162
  • Εμφανίσεις 27,1k
  • Δημοσιεύτηκε
  • Τελευταία Απάντηση

Μέλη που απάντησαν περισσότερο

Most Popular Posts

• Την 12/9/2018 at 11:08 ΠΜ, Ο/Η arapakos έγραψε: Αν δεν βρω άκρη με το διαγνωστικό η παραγγελία του  κιτ είναι μονόδρομος! Όπερ και εγένετο! Την Παρασκευή 2/11 έδωσα την παραγγελία

• τα πρώτα 1.000 χλμ  χωρίς αλλαγή μπουζί! συγκίνηση!

• Υπομονή, η επόμενη Enfield θα έχει και γουάι φάι, θα την συνδέεις στο δίκτυο και θα κατεβάζεις ότι update εγκεφάλου θες..

ΕΙΚΟΝΕΣ

Featured Replies

Δημοσιεύτηκε

Ωραίος μαστορης ο τύπος!!!!!
Μου αρέσει...

Δημιουργικός και καθαρός!

Ακριβή η μετατροπή βέβαια αν σκεφτείς ότι κοστίζει το 1/6 της αξίας της μοτοσικλετας αλλά αν λύνει προβλήματα... καλώς μαστορεμένη!

Δημοσιεύτηκε
Έναρξη εμείς εδώ με τα γνωστά προβλήματα που έχουμε. Ο γάλλος γιατί να έρθει σε αυτή την μετατροπή και να βάλει καρμπυρατέρ μήπως υπάρχει γενικός πρόβλημα ..
Δημοσιεύτηκε

Έναρξη εμείς εδώ με τα γνωστά προβλήματα που έχουμε. Ο γάλλος γιατί να έρθει σε αυτή την μετατροπή και να βάλει καρμπυρατέρ μήπως υπάρχει γενικός πρόβλημα ..

Τερματισμός βέβαια και έχουν πρόβλημα και εκεί!
Ο ιδιοκτήτης που έφτιαξε το βίντεο, στο τέλος γράφει -με λίγα λόγια το μεταφέρω- ότι είδε και απόειδε και αποφάσισε να πετάξει το ψεκαστήρι και να βάλει καρμπυρατόρι για τα χίλια μύρια και οσα επαναλαμβανόμενα προβλήματα..

Προφανώς και είδε το φως του ο άνθρωπας :)

Δημοσιεύτηκε
Ο κύριος έβγαλε τον ψεκασμο με τις ντιζες του,
Άνοιξε το πλαινο κουτί κ εβγαλε το φιλτρο αέρος,
Έβγαλε το πλαινο καπακι του κινητήρα κ αλλαξε το βολαν με άλλο ίδιο για καρμπυρατερ,
Έβαλε το πλαινο καπακι κινητήρα στην θέση του,
Έβγαλε τον εγκέφαλο του ψεκασμου κ κουμπωσε ηλεκτρονική ανάφλεξη προφανώς του κιτ,
Κ τέλος έκανε μια γεφυρα με κολληση στον διακόπτη των ηλεκτρικών αν είδα καλα.

..............400 ε...........?.......?.....?......?

Πείτε μου γιατρε μου...? Είμαι καλα?

Επεξεργάσθηκε από το μέλος αθανασιος κροκιδης

Δημοσιεύτηκε

Αααα.....ξεχασα....βιδωσε κ ενα καμπυρατερ στην θέση του ψεκασμου.

..........400 ε.....?.....?.....? Εργατικά.....?.....?

´φαντασου να παθεις ζημιά δλδ.........

Δημοσιεύτηκε

Ο Hitchcock πουλά το κιτ μετατροπής της Efi από ψεκασμό σε καρμπυρατέρ 435 GBP. Εάν προσθέσετε μεταφορικά, ΦΠΑ 20% και μετατροπή του συνόλου σε Ευρώ το κόστος των 600 Ευρώ σε ανταλλακτικά δεν μου φαίνεται υπερβολικό {εφόσον η αγορά έγινε από τον Hitchcock}. Τώρα για το κόστος των εργατικών δεν ξέρω. Μου φαίνεται υπερβολικό, αλλά δεν είμαι ειδικός.

• 6 months later...
  • 2 years later...
Δημοσιεύτηκε

Και μιας και μας ενδιαφερει το συγκεκριμενο θεμα..

Ο Χιτσκοκ εβγαλε νεα πατεντα μετατροπης καταργοντας τον ψεκασμο αλλαζοντας τον μονο με ενα καρμπυρατερ,την ταπα του τεποζιτου ωστε να μπει ρουμπινετο και να καταργηθει η τρομπα βενζινης και αντισταση μπουζιου στον πολλαπλασιαστη.Αλλη ντιζα γκαζιου και εισαι ετοιμος.Ουτε αλλο βολαν,ουτε αλλος πολλαπλασιαστης,ουτε ρυθμισματα αβανς ουτε τιποτα.Μια ωριτσα δουλεια και βουρρρρρ...

https://www.google.gr/url?sa=i&source=images&cd=&ved=2ahUKEwiP--Ob2rLdAhVGM-wKHcGUC7kQjhx6BAgBEAI&url=http%3A%2F%2Faccessories.hitchcocksmotorcycles.com%2Faccessory-shop%2FMikuni-Conversion-Kit-EFI-Models%2F38127&psig=AOvVaw3vy55elFi9dsDpITg8-7XW&ust=1536746825766120

Το κοστος νομιζω αξιζει!

Επεξεργάσθηκε από το μέλος Αντωνης Σταθακης

Δημοσιεύτηκε

Κοστος...νομιζω περιπου 450ευρω.

Η δουλεια να τα περασεις..νομιζω το κανεις και μονος σου δωρεαν!

Δημοσιεύτηκε

Και η απαντηση απο Χιτσκοκ αν χρειαζεται κατι αλλο.

Screenshot_20180911-132843.png

Ευκολακι λοιπον!!

Επεξεργάσθηκε από το μέλος Αντωνης Σταθακης

Δημοσιεύτηκε
10 ώρες πριν, Ο/Η Αντωνης Σταθακης έγραψε:

Και η απαντηση απο Χιτσκοκ αν χρειαζεται κατι αλλο.

Screenshot_20180911-132843.png

Ευκολακι λοιπον!!

και συνεχίζει, διαφωτίζοντας μας σχετικά με όσα βλέπουμε στο video των γάλλων:

On our older carb conversion kits, we used to supply them with a different ignition system which meant the flywheel needed replacing and hence, the right-hand cover would need

removing. This added a lot of additional costs and made the total conversion kit price high, we have since updated our kit so that the original ignition system remains in place. This

means the fitting process is easier and the right hand cover no longer needs to be removed to replace the flywheel, the price was also reduced as less components were needed.

We have been selling the carb conversion kits this way for 4 years+ and it’s a much-improved way of doing it.

Επεξεργάσθηκε από το μέλος arapakos

Δημοσιεύτηκε

Εγω παντως συνεχιζω να πιστευω πως απο την στιγμη που παει καλα το εργαλειο δεν χρειαζε τιποτα παρα μονο βολτες...!!!

Δημοσιεύτηκε
32 λεπτά πριν, Ο/Η bbk έγραψε:

Εγω παντως συνεχιζω να πιστευω πως απο την στιγμη που παει καλα το εργαλειο δεν χρειαζε τιποτα παρα μονο βολτες...!!!

Νικόλα μου αλλάζω κάθε 10 μέρες μπουζί! Δεν το λες οτι πάει καλά!! 

Δημοσιεύτηκε
8 λεπτά πριν, Ο/Η arapakos έγραψε:

Νικόλα μου αλλάζω κάθε 10 μέρες μπουζί! Δεν το λες οτι πάει καλά!! 

Δεν είναι σεταρισμενος ο εγκέφαλος με την ανάκληση που είχε κάνει η αντιπροσωπεία ;

Δημοσιεύτηκε

Πρωτον..μιας και το αναφερει ο Δημητρης..την μετατρωπη και τις απαντησεις του Χιτσκοκ τα ανακαλυψε αυτος και με βαση την ομιλια μας απλα εγω τα εβαλα στο θεμα.

Δευτερον..Δημητρη αν θες την γνωμη μου βαλε το.Θα λυσεις ολα τα προβληματα..για να μην σου πω οτι θα προλαβεις και ισως αλλα που μπορει να σου δημιουργησει ολο αυτο το βραχυκυκλωμα.

Δημοσιεύτηκε
1 ώρα πριν, Ο/Η Αντωνης Σταθακης έγραψε:

Πρωτον..μιας και το αναφερει ο Δημητρης..την μετατρωπη και τις απαντησεις του Χιτσκοκ τα ανακαλυψε αυτος και με βαση την ομιλια μας απλα εγω τα εβαλα στο θεμα.

Δευτερον..Δημητρη αν θες την γνωμη μου βαλε το.Θα λυσεις ολα τα προβληματα..για να μην σου πω οτι θα προλαβεις και ισως αλλα που μπορει να σου δημιουργησει ολο αυτο το βραχυκυκλωμα.

Αν δεν βρω άκρη με το διαγνωστικό η παραγγελία του  κιτ είναι μονόδρομος!

Δημοσιεύτηκε

Εγω παιδιά παντως, στο ιδιο μηχανακι προτιμω την απόδοση του καρμπ.

Εχω συγκρίνει ΚΤΜ 950 με 990

και bonneville t100 με EFI.

Εχουν πιο ωμή τη ροπή και πιο νεύρο :unhappy:

Δημοσιεύτηκε

Δημητρη απο αντιπρωπεια τι σου ειπαν?

Για πιο λογο σου το κανει αυτο?

Το σεταρισμα της μηχανης σου ειναι εργοστασιακο, φιλτρο αερος, εξατμηση?

Δημοσιεύτηκε
8 λεπτά πριν, Ο/Η bbk έγραψε:

Δημητρη απο αντιπρωπεια τι σου ειπαν?

Για πιο λογο σου το κανει αυτο?

Το σεταρισμα της μηχανης σου ειναι εργοστασιακο, φιλτρο αερος, εξατμηση?

Νίκο η πρώην αντιπροσωπεία (δηλαδή ο Αλέξης) δήλωσε αδυναμία τόσο διάγνωσης όσο και επισκευής.. Από την πλευρά μου δυστυχώς ίσως δεν έγινα αρκετά πιεστικός αλλά αυτός είναι ο χαρακτήρας μου.. Για την ιστορία μου είπε ότι είχε γίνει το γνωστό σε όλους μας σετάρισμα στην Ιταλία κλπ. Αλλάξαμε και κάποια μικρά εξαρτήματα του ψεκασμού αλλά χωρίς αποτέλεσμα..

Δημοσιεύτηκε

Βαλε σε πρωτη φαση ενα πιο ελευθερο φιλτρο αερα. Σαν αυτα τα κονικά που βαζουν στα παπακια.

Τετοιο ειχε βαλει απο την αρχη και ο Παναγος και ποτε ουτε εβηξε ουτε βραχικυκλωσε το μηχανακι

Οτι να ναι ειναι ο τυπος...ηθελε και σντιπροσωπεια φωτια να με καψει...!!!

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα σε ΄όλους.

Παίδες εγώ αντιμετώπισα αυτό το πρόβλημα και το έλυσα εν μέρη με μπουζί BPR6ES όπως μου είπε ο Γρηγόρης.

Πρίν άλλαζα μπουζί καθε 70ΚΜ και τώρα κάθε 1.500 ΚΜ Αλλά το πρόβλημα παραμένει. Για τον εγκέφαλο ο Αλέξης μου είπε 350 €

Δημοσιεύτηκε

@ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΛΩΜΕΝΟΣ  εσυ έχεις το πρόβλημα γιατί δεν έχεις κάνει το νέο σεταρισμα στον εγκέφαλο, εάν κατάλαβα καλά ο @arapakos έχει πάρει μηχανή που έχει περαστεί το νέο σεταρισμα και παραμένει το πρόβλημα του .

Δημοσιεύτηκε

Να ρωτησω και κατι ακομα...

...ποια εικονα παρουσιαζουν τα μπουζι οταν τα αλλαζετε?

...ειναι βρεγμενα με βενζινη?