Jump to content
Δημιουργία Νέου...

ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΛΩΜΕΝΟΣ

Μέλος
  • Καταμέτρηση περιεχομένου

    145
  • Εγγραφή

  • Συνδεμένος

  • Βραβείο Ημέρας

    3

Όλα δημοσιεύτηκαν από τον/ην ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΛΩΜΕΝΟΣ

  1. Xρόνια Πολλά και Καλά σε όλους τους εορτάζοντες και πάντα όρθιοι και υγιείς.
  2. ΠΑΙΔΕΣ της RE ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΥΓΕΙΑ και ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ. Η Μοτοπαρέα και η Βεσποπαρέα Ναυπάκτου (οι ίδιοι είμαστε), σας καλούν να οργανώσουμε την 13η Πανελλήνια Συνάντηση της RE, στη ΝΑΥΠΑΚΤΟ. Έχουμε σχεδιάσει τις διαδρομές (σε βουνά και λαγκάδια), έχουμε γεμίσει τα κελλάρια με τσίπουρα, τώρα κυνηγάμε γουρούνια, αρνιά και κότες για να τσιμπήσουμε και κάτι. Μέχρι το Μαίο Ιούνιο που θα συναντηθούμε πιστεύω πως θα τα έχουμε καταφέρει. Σας περιμένουμε. Αρκεί να μας πείτε πιο ΠΣΚ Θα μπορέσουν να έρθουν ΟΛΟΙ η ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ.
  3. ΚαλησπέREs Λοιπόν παίδες μετά από σέρβις των 12.000 ΚΜ έκανα ένα ξεκάπνισμα της EFI οδηγώντας την για λίγα χιλιόμετρα με τέρμα γκάζι και μετά άρχισε κάτι να χτυπάει στον κινητήρα. Άνοιξα καπάκι και η βαλβίδα εξαγωγής ήταν κλειστή. Άνοιξα καπάκι κάτω και από το γρανάζι που δίνει κίνηση στο ωστήριο της βαλβίδας εξαγωγής (έχει πάνω και ένα γλωσίδιγια αποσυμπίεση) είχε φύγει μια μικρή ασφάλεια και χτυπούσε. Ημουν τυχερός που δεν τα διέλυσε το πλαστικό γρανάζι της αντλίας λαδιού και να κάψω την μηχανή.
  4. ΠΑΙΔΕΣ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ Πρόσφατα απέκτησα μια BULLET CLASSIC EFI MONT. 2009 Mου καίει πολύ συχνά το μπουζί. Τι μπορεί να φταίει??
×
×
  • Δημιουργία Νέου...

Write what you are looking for and press enter or click the search icon to begin your search