Nikoss Rocket Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23, 2012 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23, 2012 Το παρών θέμα ανοίγετε κατόπιν ωραίας ιδέας του συμφορίτη Χρήστου. Θα παρακαλούσα να κρατηθεί το θέμα καθαρό χωρίς περιττά σχόλια. Τα μέλη που θα γράφουν/προτείνουν το/τα συνεργείο/α που έχουν πάει να μας γράφουν και τις εντυπώσεις τους. Το παρών θέμα δεν αποτελεί καμία διαφήμιση και δημιουργήθηκε λόγω τον ιδιαίτερων συνθηκών που αντιμετωπίζουμε με την εν λόγω μηχανή σαν και τα συνεργεία επισκευής είναι δυσεύρετα για την καλή μας. Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Nikoss Rocket Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23, 2012 Συγγραφέας Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23, 2012 Επίσημη Αντιπροσωπεία Royal Enfield στην Ελλάδα. Οδός:Καλλιρόης 77 και Λυσιμαχίας 1... Τηλ.:2109241621 Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
SSAV Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23, 2012 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23, 2012 Moto Λάλος (Καραγιάννης Λάζαρος και ο γιος του Σπύρος) Λ. Αναπαύσεως 20 Βριλήσσια 210 8100947 6946998010 (Σπύρος) Παράθεση Το ανωτέρω συνεργείο έχει κλείσει. Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
ΠΑΝΑΓΟΣ Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23, 2012 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23, 2012 ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΦΙΛΟΥΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΤΟ ΕΞΗΣ : ETV Experts « ΝΙΚΟΣ» ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 17 ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΗΛ. 2310 358 – 328 Υ.Γ. Δεν πρόκειται για εξειδικευμένο συνεργείο ENFIELD, αλλά για έναν μάστορα που εχει και υποδομή και γνώσεις να ανταπεξέλθει, στα EFI, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, π.χ. την δική μου, με πολύ καλά αποτελέσματα μέχρι στιγμής. Υ.Γ. 1 Να μην το μάθει ο ΝΟΕ, για έρθει εδώ να την κάνει σέρβις εδώ, πάνω μήπως και με φτάσει ! 2 Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
dryianni Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18, 2019 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18, 2019 Ηλεκτρολόγος Δημήτρης Ιακωβίδης Αλεξίνου 6, Νέος Κόσμος (κάθετη στη Λ. Βουλιαγμένης, στο ύψος S/M "Γαλαξίας", πριν τη συμβολή με Υμηττού/Ηλία Ηλιού). Τηλ.: 210 90 12 736 Πελάτης από την εποχή που το ηλεκτρολογείο διατηρούσε ο πατέρας του Δημήτρη. Άριστος τεχνίτης και ακόμη πιο άψογος επαγγελματίας. 4 Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
papadim Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26, 2020 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26, 2020 Εάν κάποιοι φίλοι γνωρίζουν συνεργεία που αναλαμβάνουν RE στην λοιπή Ελλάδα (= εκτός Αττικής) ας τους αναφέρουν εδώ. Υπάρχει κάτοχος RE στην Μαγνησία; Δεν έχω δει την συγκεκριμένη μηχανή να κυκλοφορεί εδώ ... Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
andrew Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26, 2020 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26, 2020 2 ώρες πριν, Ο/Η papadim έγραψε: Εάν κάποιοι φίλοι γνωρίζουν συνεργεία που αναλαμβάνουν RE στην λοιπή Ελλάδα (= εκτός Αττικής) ας τους αναφέρουν εδώ. Υπάρχει κάτοχος RE στην Μαγνησία; Δεν έχω δει την συγκεκριμένη μηχανή να κυκλοφορεί εδώ ... Ρώτα στην περιοχή σου άτομα με παλιές Bmw ή παλιές κλασσικές μοτοσυκλέτες που τις φτιάχνουν...'Ολο κ κάποιος θα υπάρχει.... 1 Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
bbk Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26, 2020 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26, 2020 3 ώρες πριν, Ο/Η papadim έγραψε: Εάν κάποιοι φίλοι γνωρίζουν συνεργεία που αναλαμβάνουν RE στην λοιπή Ελλάδα (= εκτός Αττικής) ας τους αναφέρουν εδώ. Υπάρχει κάτοχος RE στην Μαγνησία; Δεν έχω δει την συγκεκριμένη μηχανή να κυκλοφορεί εδώ ... Φίλε μου το σερβις εκτος αθηνα παντα πονουσε σε αυτη την εταιρεία ...δεν ηξερες που να πας... ...τωρα με την νεα αντιπροσωπεία μπορει να εγινε κατι με το εξουσιοδοτημενο σερβις, ελπίζω. και παλι θα φανω κοινότυπος αλλα θα σου πω να ρωτήσεις αν έχουν εξουσιοδοτημένο σερβις στο τόπο σου στη κεντικη αντιπροσωπεία στη Αθηνα. Απο εκει και περα τα μονοκυλινδρα δεν εχουν ιδιαίτερες απαιτήσεις. Ενα μηχανικος που αγαπα την δουλεια του μπορει να ανταπεξέλθει χωρις πρόβλημα στη μηχανη αυτη. Είπαμε αν ειναι Efi μονοκυλινδρο. Για τα δικύλινδρα 650άρια ακόμα δεν έχουμε εικονα. Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Thomas. Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28, 2020 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28, 2020 @papadim Για παλιακά ένφιλντ και γενικότερα κλασσικά μηχανάκια, Κεδράς Γιώργος στην Λάρισα, τηλ.: 2410-239443. 2 Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
andrew Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18, 2021 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18, 2021 Καλημέρα σε όλους! Ο γνωστός μηχανικός Ούγκω άνοιξε συνεργείο στην Ηλιούπολη! Παλιός γνώριμος από την θητεία του στην παλιά αντιπροσωπεία Royal Enfield στην Καλλιρόης επί Μιχάλη Σαβαιδη... Επισκέφτηκα το χώρο που μόλις άνοιξε και είναι εξαιρετικός & classic! H διεύθυνση για όσους ενδιαφέρονται είναι: Hugo's Garage Κυπρίων Ηρώων 73Β στην Ηλιούπολη. Τηλ. 210 9631913 6 Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Nikoss Rocket Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16, 2021 Συγγραφέας Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16, 2021 Ένα συνεργείο που βρήκα κατά τύχει ψάχνοντας στο Ίντερνετ (προσωπικά δεν το είχα ακουστά) είναι Εδω. Αμα ξέρει κάποιος κατι ας δώσει πληροφορίες. 1 Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
noe Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17, 2021 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17, 2021 Ενδιαφέρον και δεν είναι τυχαίο ότι βρίσκεται λίγα μέτρα από την παλιά αντιπροσωπεία..!! (Χμ, τα 6000 - 10000 χλμ να αφήσεις τα ίδια λάδια μου φαίνονται πολλά για ένα κινητήρα τέτοιο, που τα βρωμίζει πολύ γρήγορα) 1 Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
andrew Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19, 2021 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19, 2021 Ενδιαφέρον νέο... ¨Οσο περισσότεροι μαστόροι τόσο το καλύτερο! 'Αλλωστε τα μονοπώλεια δεν κάνουν καλό... Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
andrew Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18, 2022 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18, 2022 Επίσκεψη τις προάλλες στο συνεργείο του Περικλή στους Αγίους Αναργύρους! 'Ηπιαμε καφέ και αλλάξαμε λάδια στις 2 Enfield ,τη δικιά μου και του @kimon delios. 'Εγινε έλεγχος της βίδας-σίτας και στις δύο, καθώς και αλλαγή φίλτρων λαδιών! Γρέζια δεν υπήρχαν ούτε για δείγμα! Το δικό μου 350άρι οδεύυει στα 70.000χλμ & το Kίμωνα τα 40.000χλμ 'Ομορφες στιγμές μαζί με το μέλος του REOC επίσης, Αντρέα Νικολακόπουλου. Τέλος παραδόθηκε στον Περικλή η επίσημη αφίσα του 2023 REOC International Rally. 'Ολοι έτοιμοι για Επίδαυρο! 1 1 Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
royal enfield bullet 1976 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18, 2022 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18, 2022 Για Αθήνα ORFANOS MOTO Κάρπου 4, Αθήνα 116 31 210-9017203 Eίναι δίπλα απο τον Βορρέα που φέρνει τώρα όλα τα καινούργια enflield. καλές τιμές και γνώστης...... 1 Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
royal enfield bullet 1976 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18, 2022 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18, 2022 Την 16/8/2021 at 10:10 ΜΜ, Ο/Η Nikoss Rocket έγραψε: Ένα συνεργείο που βρήκα κατά τύχει ψάχνοντας στο Ίντερνετ (προσωπικά δεν το είχα ακουστά) είναι Εδω. Αμα ξέρει κάποιος κατι ας δώσει πληροφορίες. ναι έχω πάει είναι πολύ καλός εκεί την πάω τώρα καλές τιμές και έχει αγάπη κ μεράκι για τα enfield. 1 Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
royal enfield bullet 1976 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18, 2022 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18, 2022 27 λεπτά πριν, Ο/Η royal enfield bullet 1976 έγραψε: Για Αθήνα ORFANOS MOTO Κάρπου 4, Αθήνα 116 31 210-9017203 Eίναι δίπλα απο τον Βορρέα που φέρνει τώρα όλα τα καινούργια enflield. καλές τιμές και γνώστης...... είναι και κοντά σε μετρό σε περίπτωση που είναι να την αφήσεις ενώ ο Περικλής και Ούγκω δεν έχουν εκεί κοντά μετρό... 1 Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
andrew Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18, 2022 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18, 2022 19 λεπτά πριν, Ο/Η royal enfield bullet 1976 έγραψε: ναι έχω πάει είναι πολύ καλός εκεί την πάω τώρα καλές τιμές και έχει αγάπη κ μεράκι για τα enfield. Ευχάριστα νέα! 1 Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
kimon delios Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18, 2022 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18, 2022 Ο Περικλής ειναι εξαιρετική ποιότητα ανθρώπου σε ένα χώρο που κυκλοφορούν πολλοί περίεργοι. Νομίζω ότι οποίος έχει πάει γνωρίζει το πόσο καλός μηχανικός είναι και πάνω από όλα έντιμος αυτό που θα σου πει αυτό είναι και πότε δεν θα προσπαθήσει να σου βγάλει δουλειά. 4 Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
andrew Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18, 2022 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18, 2022 21 λεπτά πριν, Ο/Η kimon delios έγραψε: Ο Περικλής ειναι εξαιρετική ποιότητα ανθρώπου σε ένα χώρο που κυκλοφορούν πολλοί περίεργοι. Νομίζω ότι οποίος έχει πάει γνωρίζει το πόσο καλός μηχανικός είναι και πάνω από όλα έντιμος αυτό που θα σου πει αυτό είναι και πότε δεν θα προσπαθήσει να σου βγάλει δουλειά. Σωστός ο @kimon delios Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Antonis Avgoullas Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18, 2022 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18, 2022 7 ώρες πριν, Ο/Η kimon delios έγραψε: Ο Περικλής ειναι εξαιρετική ποιότητα ανθρώπου σε ένα χώρο που κυκλοφορούν πολλοί περίεργοι. Νομίζω ότι οποίος έχει πάει γνωρίζει το πόσο καλός μηχανικός είναι και πάνω από όλα έντιμος αυτό που θα σου πει αυτό είναι και πότε δεν θα προσπαθήσει να σου βγάλει δουλειά. Έχω ακριβώς την ίδια γνώμη αν και έχουμε συνεργαστεί μόνο εξ αποστάσεως. Με βοήθησε χωρίς να έχουμε γνωριστεί, με πλήρη ειλικρίνεια και φιλική διάθεση. Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
andrew Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21, 2022 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21, 2022 Την 18/11/2022 at 6:00 ΜΜ, Ο/Η Antonis Avgoullas έγραψε: Έχω ακριβώς την ίδια γνώμη αν και έχουμε συνεργαστεί μόνο εξ αποστάσεως. Με βοήθησε χωρίς να έχουμε γνωριστεί, με πλήρη ειλικρίνεια και φιλική διάθεση. Αντώνη θα τον γνωρίσεις στην Επίδαυρο! Θα συμμετέχει με ένα Royal Enfield του 1938! 2 Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Recommended Posts