Jump to content
Δημιουργία Νέου...

Antonis Avgoullas

Συντονιστής
  • Καταμέτρηση περιεχομένου

    65
  • Εγγραφή

  • Συνδεμένος

  • Βραβείο Ημέρας

    12

Όλα δημοσιεύτηκαν από τον/ην Antonis Avgoullas

  1. Τι σου κάνει ένα δόντι εεε... Καλές βόλτες Κίμωνα!
  2. Αν δεν είχε εμένα γαμπρό θα οδηγούσε ακόμα αυτόματο....😂
  3. @noe όλοι λένε ότι είσαι γκουρού... Έλα να σε πρήξω με τις απορίες μου !!! 😂😂
  4. Καλορίζικη, πάρα πολύ ωραία !!
  5. Antonis Avgoullas

    Αγορά από ΧLMOTO

    Καλησπέρα σύντροχοι..! Τους τελευταίους μήνες με ταλάνιζε το θέμα του εξοπλισμού μιας και οδηγούσα με ένα κράνος των 40 ευρώ και ένα μπουφάν των 50 χωρίς καν προστατευτικά. Ήθελα να συνδυάσω όσο γίνεται την ασφάλεια με το ύφος των Enfield και ειδικότερα της αγαπημένης μου Bullet. Με την πολύτιμη βοήθεια του @andrew, κατέληξα σε αυτά τα δύο στις φωτογραφίες. Μου έκανε εντύπωση η ποικιλία της εταιρείας σε μάρκες, η αρκετά μεγάλη έκπτωση και το ότι ο χρόνος παραλαβής δεν ξεπέρασε τις δέκα ημέρες. (Σουηδία - Κως) Το τζακετ είναι αρκετά στιβαρό, όταν το πιάνεις θεωρείς ότι είναι πολύ βαρύ αλλά με το που το φορέσεις έχει άψογη εφαρμογή και σου εμπνέει ασφάλεια λόγω και των προστατευτικών σε αγκώνα, ώμο και πλάτη. Το κράνος της Bell πούπουλο, και αυτό με πολύ καλή εφαρμογή. Γνωρίζω φυσικά το ρίσκο ενός ανοιχτού κράνους αλλά σαν υλικό μου φάνηκε πάρα πολύ ποιοτικό. Γενικά αυτό που με κέρδισε είναι ότι ο οδηγός μεγεθών του site, ανταποκρίνεται πλήρως στην πραγματικότητα. Οπότε σας συνιστώ ανεπιφύλακτα αυτήν την εταιρεία. Θα γράψω και μετά από καιρό και αρκετές βόλτες την εμπειρία μου, ενώ όποιος επιθυμεί στο Πήλιο μπορώ να του δώσω να δοκιμάσει . Καλές βόλτες και πάντα όρθιοι !
  6. Έχω διαβάσει τόσα όμορφα πράγματα.. Δυστυχώς δεν είχα προλάβει να τον γνωρίσω. Φαίνεται από το βίντεο στο youtube όπου παρουσιάζει την Bullet ότι ήταν ωραίος τύπος. Μόνο και μόνο που εξαιτίας του μπορώ εγώ σήμερα και έχω Enfield και μια υπέροχη οικογένεια όπως αυτή του Reoc, τον ευχαριστώ και του εύχομαι καλό ταξίδι !!
  7. Μακάρι να μπορούσα να παρευρεθώ ... Καλά να περάσετε και καλή χρονιά να έχουμε, να τα πούμε από κοντά τον Μάη!!
  8. Εννοείται σκηνή. Έχω γείτονες τον Μπουντούλα, τον Άγα, τον Ροκετ, τον Πουλίζο, δεν γίνεται να τους αφήσω 😁😁 Άντε με το καλό να βρεθούμε !!!
  9. @RoadKing, φίλε καταρχήν καλορίζικο και να το απολαύσεις. Καλώς ήρθες στην οικογένεια της Enfield. Εγώ μένω Κω, αγόρασα την δική μου από Ροδίτη πριν δύο καλοκαίρια. Αν σε ψήνει να ανέβεις φέτος για την πανελλήνια βόλτα στο Πήλιο, να μιλήσουμε να κανονίσουμε να ανέβουμε μαζί. Είναι και ένας άλλο φίλος από Ρόδο όποιος θα έρθει, οπότε άνετα φτιάχνεται το παρεάκι. Σου εύχομαι όμορφες και ασφαλείς βόλτες !
  10. Καλή χρονιά Βύρωνα και πάντα ασφαλείς βόλτες!
  11. Πόσο ζηλεύω δεν λέγεται... Να περάσετε όμορφα και να απολαύσετε την οδήγηση !
  12. Τι να μας κούρασες ρε Χρήστο....Άψογη περιγραφή και πανέμορφες φωτό. Το ταξίδι με κλασική μοτοσικλέτα λόγω των "περιορισμών" που σου θέτει, σε "αναγκάζει" να εστιάσεις στα σημαντικά !!!
  13. Ότι καλύτερο. Εγκυκλοπαίδεια για τον νέο Ενφιλντά..!!
  14. Ήταν δίκαιο, έγινε πράξη που λέμε.... Περικλής , ότι καλύτερο!!
  15. Εδώ κάποιες από τις όμορφες στιγμές της βόλτας μας !! https://youtu.be/BwARdNMDDDs?si=SeQQP8-FB2jsOZgu
  16. Έφτασε ο καιρός να τα ξαναπούμε και βολταρουμε παρέα !!
  17. Πέρσυ τον Οκτώβρη, όντας νέος κάτοχος και μη γνωρίζοντας σε τι κατάσταση την είχε ο προηγούμενος(μέσα μου ήξερα βέβαια) έκανα κι εγώ ξεκαρβουνιασμα και αλλαγή φλαντζών. Στα 23.000 χλμ. Όπως θα δείτε στην φώτο είχε αρκετή δουλίτσα ο μηχανικός. Ευτυχώς όλα καλά, δεν χρειάστηκαν ελατήρια και η μοτοσικλέτα πραγματικά αναγεννήθηκε από τότε...
  18. Καλορίζικη Μάριε.. Έχεις ακριβώς την νοοτροπία που χρειάζεται η Enfield.. Ευχομαι να τα πούμε από κοντά στην επόμενη μας πανελλήνια μάζωξη.. Πάντα όρθιος !
  19. Καλώς ήρθες κι εδώ Γεράσιμε.. ! Πάντα όρθιος να απολαμβάνεις ωραίες διαδρομές!
  20. To επίσημο βίντεο αυτού του μαγικού πραγματικά τριημέρου.. Απολαύστε !!! Reoc Video 2023
  21. Επειδή το ότι υπάρχουν ανεύθυνοι, άσχετοι και τρελοί είναι λίγο πολύ δεδομένο, θα πρότεινα να οδηγούμε έχοντας στο μυαλό μας την πιο απίστευτη "μαλακία" που μπορεί να κάνει κάποιος που προπορεύεται / πρόκειται να πεταχτεί / προσπερνά κλπ. Κράνος πάντα !
×
×
  • Δημιουργία Νέου...

Write what you are looking for and press enter or click the search icon to begin your search