Guerilla 450
Guerilla 450
3θέματα σε αυτήν την ενότητα
-
Καθώς είμαι σε αναμονή να παραλάβω το νέο μου guerrilla έχω κατεβάσει και διαβάζω το manual (και στα αγγλικά και στα ελληνικά). Στο στρώσιμο του κινητήρα λοιπόν είδα μια διαφορά που συνιστούν οι Άγγλοι από εμάς . Στα αγγλικά λέει για τα πρώτα 500χιλ να μην ανέβει ο κινητήρας πάνω από 4000 στροφές , ενώ από τα 501 έως και τα 2000 όχι πάνω από 6000 στροφές . Εμείς εδώ είμαστε λίγο ποιο φλου και στις στροφές και στα χιλιόμετρα Λέω να πάω με τα αγγλικά πρότυπα, άλλωστε έχω υπομονή
-
-
- 8 απαντήσεις
- 98 εμφανίσεις
- 1 follower
-
-
ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΚΑΝΤΡΑΝ,ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ , ΩΡΑ 24H ΚΑΙ ΟΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ.ΤΟ ΚΟΝΤΕΡ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΟΓΙΚΟ.
-
- 1 απάντηση
- 81 εμφανίσεις
-
-
'Ενα νέο μοντέλο, το Guerilla 450 παρουσιάστηκε προχθές στη Βαρκελώνη της Ισπανίας! Με Roadster όψη και χαρακτήρα αλλά και το κινητήρα του Himalayan 450 με νέα χαρτογράφηση. Περιμένουμε τις πρώτες σας εντυπώσεις αλλά και σας παραθέτουμε ένα ενδιαφέρον άρθρο του περιοδικού Moto που βρέθηκε στη παρουσίαση του μοντέλου εκεί! Δείτε εδώ: https://www.motomag.gr/news/nea-montela-epikairotita/royal-enfield-guerrilla-odigisame-sti-barkeloni-protes-fotografies
-
-
- 10 απαντήσεις
- 1,1k εμφανίσεις
-