Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Royal Enfield Forum Greece

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

12 Πανελλήνια Συνάντηση στα Τρίκαλα 22-24 Ιουν 18

Δημοσιεύτηκε
Την 14/4/2018 at 2:41 ΜΜ, Ο/Η noe έγραψε:

Πανελλήνια δίχως τζατζίκια, βόρειους και Πατρινινούς δεν νοείται.

Η δημοσκόπηση ολοκληρώνεται σε λίγες μέρες.

ΣΦΥΡΑ το μάστορα!!

Σηκωθείτε απο κρεβάτια, πολυθρόνες, ντιβανοκασέλες: ΠΑΜΕ ΤΡΙΚΑΛΑΑΑΑ 22 ΙΟΥΝΙΟΥ

Βουνό, έλατα, λίμνες, μυρωδιές, δροσιά, καλοκαιράκι, μοτοσυκλέτες, παREα,... έλα και τρελαίνομαι!:hellored: 

1) Βασίλω noe

2) mikezante

3) ???

Έλα και θα κλείσουμε ξενοδοχείο μπροστα στη θάλασσα:angry4:

• Απαντήσεις 154
  • Εμφανίσεις 50,3k
  • Δημοσιεύτηκε
  • Τελευταία Απάντηση

Μέλη που απάντησαν περισσότερο

Most Popular Posts

• Ήταν όλα υπέροχα! Η 12η Πανελλήνια συνάτηση τα είχε όλα! Μηχανές, στροφιλίκια, Rockabilliα, παREα, ΛΕΚΛΑΜΠ, Βόρειους, ΦΑΙΙΙΙΙ, ΒΡΟΧΗΗΗΗ, ζημιές, γέλια!   Αναχώρηση απο Ελευσίνα την

• Ωραια εκδρομη! Καθε μια εχει τη χαρη της, και βγαζει ιστοριες για να μοιραζομαστε γυρω απο τη φωτια!! Μακη τα λες ωραια!!   Ωραιες και οι ευθειες οταν εχεις τοπιο γυρω σου. Στο νεο δρομο με

ΕΙΚΟΝΕΣ

Featured Replies

Δημοσιεύτηκε
1 ώρα πριν, Ο/Η mikezante έγραψε:

ΣΦΥΡΑ το μάστορα!!

Ουπς το ξέχασα, έλειξε η ψηφοφορία, δηλαδή πάμε Τρίκαλα 22-24 Ιουνίου? :hellored:

κ. Διαχειριστά άλλαξε τον τίτλο της Πανελλήνιας, δεν μπορώ να το σιάξω.

1 ώρα πριν, Ο/Η mikezante έγραψε:

Έλα και θα κλείσουμε ξενοδοχείο μπροστα στη θάλασσα:angry4:

Αααααα στα παραθάλασια Τρίκαλα θα πάμε..? Μέσαααααα.:xara:

Δημοσιεύτηκε
Την 23/03/2018 at 12:16 ΜΜ, Ο/Η fantom duck έγραψε:

Γεια σας συντροχοι μου.

Ανοίγω αυτό το θέμα γιατί κοντό ζυγώνει η ώρα που πρέπει να οργανώσουμε την φετινή πανελλήνια.
Πρέπει όλοι μαζί να βρούμε το μέρος και την ημερομηνία που θα υλοποιήσουμε την εκδρομή μας
Επειδή λοιπόν κάποιος πρέπει να κάνει την αρχή αποφάσισα να σας προτείνω τα Τρίκαλα Θεσσαλίας.

Απέχει 331 χλμ. από την Aθήνα και 215 χλμ. από τη Θεσσαλονίκη.

trikala.jpg.589beb41b6d996ce6993e96358c614a1.jpg

Θεωρώ ότι είναι το ιδανικό μέρος για να χρησιμοποιήσουμε ως βάση τής διαμονής μας, διότι προσφέρει ποικιλία καταλυμάτων, είναι γραφική πόλη και έχει καλή νυχτερινή ζωή.:kilian:

Στην συνέχεια για τις εξορμήσεις μας προτείνω τις έξεις περιοχές:

ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ

ÎÏοÏέλεÏμα εικÏÎ½Î±Ï Î³Î¹Î± λιμνη ÏλαÏÏηÏα

ÎÏοÏέλεÏμα εικÏÎ½Î±Ï Î³Î¹Î± λιμνη ÏλαÏÏηÏα

ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ-ΜΕΤΕΩΡΑ

ÎÏοÏέλεÏμα εικÏÎ½Î±Ï Î³Î¹Î± ÎÎΤÎΩΡÎ

ÎÏοÏέλεÏμα εικÏÎ½Î±Ï Î³Î¹Î± ÎÎÎÎÎΠÎÎÎ

ΠΕΡΤΟΥΛΙ-ΕΛΑΤΗ

ÎÏοÏέλεÏμα εικÏÎ½Î±Ï Î³Î¹Î± ÏεÏÏοÏλι ÏÏικαλα

Εντάξει δεν λέω...ψήνομαι πολύ και για προορισμό με θάλασσα, άπλα δεν έχω κάτι στο μυαλό μου τώρα
Λοιπόν περιμένω προτάσεις.

Υ.Γ.  Επειδή εγώ και ο Σπύρος δεν καταφέραμε να έρθουμε στην προηγούμενη πανελλήνια λόγο εργασίας προτείνω οι ημερομηνία να είναι η 22-23 και 24 ΙΟΥΝΙΟΥ όπου έχουμε ρεπό

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα RE

Η Μοτοπαρέα Ναυπάκτου θα σας ακολουθήσει με τρεις συμμετοχές για αρχή και βλέπουμε .............

Δημοσιεύτηκε

Καλημερα Δοντιας και αλλοι τουλαχιστον πεντε απο ΛΕΚΛΑΜΠ ειναι ετοιμοι να βαρεσουν μανιβελα...Θα περασουμε super!!!Ενταξει μιζα..:lol10:

Δημοσιεύτηκε

...Δοντια θα μου κανεις μια χαρη???

...θα δωσεις την BMWδουλασου να την κανει μια βολτα ο Noe να δει χαρα στα σκελια του???:lol:

...α ρε NoE θα σε κανω να παρεις πνευματικο...!!!:xara:

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Παει καλά το πράμα Μιχάλη. Μέσα μηνα να κλεισουμε και κανα ξενοδοχειο γτ μας βλεπω παλι καμια 20ρια

1) noe

2) mikezante

3) Fantom Duck

4) Βυρωναs

5) Κώστας Μπαλωμένος + παρεα

8) ΛΕΚΛΑΜΠ

11)???

Δημοσιεύτηκε

Προτείνω το Καστράκι στους πρόποδες των Μετεώρων, μάλιστα πριν πολλά χρόνια είχα μείνει σε ένα καλό ξενοδοχείο με μεγάλο πάρκινγκ για τις μηχανές μας όπως ανεβαίνει ο δρόμος για μετέωρα στο στο αριστερό μας χέρι. Θα προσπαθήσω να το εντοπίσω με τον δορυφόρο.

Δημοσιεύτηκε

Έκανα μια πρόχειρη έρευνα για δύο διανυκτερεύσεις (23 & 24 Ιουνίου) με δύο άτομα και μου βγάζει τιμές στο Καστράκι από 40€ + με τον μέσο όρο στο 60εύρω. Δηλαδή 15€ το άτομο, μήπως κάτι κάνω λάθος? Αν όμως είμαστε είκοσι θα βρούμε να κλείσουμε σε ένα ξενοδοχείο?

Εξ αρχής είχα στο μυαλό μου το Καστράκι, αλλά επειδή θέλετε σουλάτσο βραδινό δεν το πρότεινα, δεν ξέρω αν το Καστράκι θα σας αρέσει. 

Δημοσιεύτηκε
4 λεπτά πριν, Ο/Η noe έγραψε:

Έκανα μια πρόχειρη έρευνα για δύο διανυκτερεύσεις (23 & 24 Ιουνίου) με δύο άτομα και μου βγάζει τιμές στο Καστράκι από 40€ + με τον μέσο όρο στο 60εύρω. Δηλαδή 15€ το άτομο, μήπως κάτι κάνω λάθος? Αν όμως είμαστε είκοσι θα βρούμε να κλείσουμε σε ένα ξενοδοχείο?

Εξ αρχής είχα στο μυαλό μου το Καστράκι, αλλά επειδή θέλετε σουλάτσο βραδινό δεν το πρότεινα, δεν ξέρω αν το Καστράκι θα σας αρέσει. 

https://hotelkastraki.reserve-online.net/

αυτο λεs?

Δημοσιεύτηκε

Ωωωωωωχ, όταν έβαλα το ανωτερο στο ψαχτήρι, δηλαδή 8 δωμάτια με 16 άτομα μου έβγαλε ένα ξενοδοχείο 36χλμ. πιο μακριά προς Μέτσοβο. Νομίζω είναι νωρίς ή πρέπει να πάει στο μιλητό.

4 λεπτά πριν, Ο/Η fantom duck έγραψε:

Μοιάζει πολύ από την κάτοψη του δορυφόρου.

Δημοσιεύτηκε
3 λεπτά πριν, Ο/Η noe έγραψε:

Ωωωωωωχ, όταν έβαλα το ανωτερο στο ψαχτήρι, δηλαδή 8 δωμάτια με 16 άτομα μου έβγαλε ένα ξενοδοχείο 36χλμ. πιο μακριά προς Μέτσοβο. Νομίζω είναι νωρίς ή πρέπει να πάει στο μιλητό.

Μοιάζει πολύ από την κάτοψη του δορυφόρου.

στο site του εχει 65 ευροπουλα την διανυκτερευση...

Δημοσιεύτηκε

Στο tripadvisor δίνει 67€ για δύο διανυκτερεύσεις = 16,75€ η βραδιά.

Όταν είμαστε πολλά άτομα και πάμε μόνοι μας, δηλαδή δεν μεσολαβεί γνωριμία, πρέπει να επικοινωνήσουμε και να δώσουμε προκαταβολή.

Άρα, πρέπει να έχουμε σε πρώτη φάση τον αριθμό των συμμετοχών.

Δημοσιεύτηκε
17 λεπτά πριν, Ο/Η noe έγραψε:

Στο tripadvisor δίνει 67€ για δύο διανυκτερεύσεις = 16,75€ η βραδιά.

Όταν είμαστε πολλά άτομα και πάμε μόνοι μας, δηλαδή δεν μεσολαβεί γνωριμία, πρέπει να επικοινωνήσουμε και να δώσουμε προκαταβολή.

Άρα, πρέπει να έχουμε σε πρώτη φάση τον αριθμό των συμμετοχών.

στειλε το link

Δημοσιεύτηκε

ΚαλησπέREs παίδες.

Οι ναυπάκτιοι θέλουμε τρία μονοκλινα δωμάτια. Το ψάχνουμε και εμείς και θα είμαστε και σε επικοινωνία. 

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Παιδιά επειδη μπορει να ειμαστε αρκετοί, ας κοιτάξουμε σε διαφοριτικα καταλύματα, αρκει να ειναι κοντά