Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Royal Enfield Forum Greece

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

10η Πανελλήνια Συνάντηση στις Πύλες του Άδη 2-4 Ιουνίου 2017

Δημοσιεύτηκε

Συλλογιζόμουν το τελευταίο διάστημα πως ακόμα δεν έχουμε βάλει μπροστά να σχεδιάσουμε την πανελλήνια συνάντησή μας.

Σημείο σταθμό για όλους μας, μιάς και συναντιόμαστε.

Συναντιόμαστε με ανθρώπους που μιλάμε διαδικτυακά, τηλεφωνικά και τους καμαρώνουμε στις φωτογραφίες και στα video…!!!

Ιδικά για όλους εμάς που είμαστε μακριά από το κέντρο των εξελίξεων  και του αγαπημένου χώρου που φτιάξαν οι φίλοι μας.

Κύριοι, κυρίες και αγαπητά παιδιά νομίζω πως πρέπει να βάλουμε ο καθένας μας το λιθαράκι του για την 10η Πανελλήνια Συνάντηση Royal Enfield Club.

…προσωπικά δεν έχω να κάνω καμία πρόταση για το που θα γίνει…

…φέτος θα κόψω το λαιμό μου να έρθω…!!!

…ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ…!!!

...καλη αντάμωση να έχουμε παίδες...!!!:bike:

• Απαντήσεις 401
  • Εμφανίσεις 61,6k
  • Δημοσιεύτηκε
  • Τελευταία Απάντηση

Μέλη που απάντησαν περισσότερο

Most Popular Posts

• Αντωνης Σταθακης
    Αντωνης Σταθακης

Και καπως ετσι τελειωνει αλλη μια πανελληνια.Μολις μπηκα καραβι..και το μυαλο μου ειναι κολλημενο στους φιλους μου!!! Πρεπει παλι να προσγειωθω στην πραγματικοτητα. Ευχαριστω για αλλη μια φο

• UPDATE!   Νέα εκδοχή της αφίσας (αυτή θα κρατήσουμε, δημοκρατικά) καλύτερη από την προηγούμενη πιστεύω.  

Featured Replies

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

...παίδες σιγα σιγα να ετοιμάζουμε και τα μηχανάκια μας...

...να σχεδιάσουμε τη πράγματα θα πάρουμε μαζί μας...

...να τσεκάρουμε αδιάβροχα και ότι άλλο μπορει να χρειαστουμε...

ΕΛΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΜΑΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ...!!!:drums:

...να μη ξεχάσω τις μπιτζάμες τουίτι...!!!:lol9:

:giouxou:

Δημοσιεύτηκε

Τι αδιαβροχα re..?

Εγω με σαγιοναρες θα ερθω..

Και μιας και το'πα να μην ξεχασω να τις παρω μαζι μου και μεινω ξυπολητος..:crazy:

Δημοσιεύτηκε

RE παπαREς μη με βάζετε σε έξοδα δεν φοράω πιτζαμες,  έχω σωβρακα με ελέφαντες που κάνουν σεεεεεεξ :love:

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
6 λεπτά πριν, elifain είπε:

Γυμνοί στο ποτάμι

...δεν μπορω έχω μπιμπίκια...!!!

received_10212941020666207.jpg

Δημοσιεύτηκε
On 1/5/2017 at 10:29 AM, noe είπε:

23. ..?

βRE θα χρειαστούμε και δεύτερο ξενοδοχείο..:blink:

23)Thanos

24...?

Θα γινει χαμοοοος...:xara:

Επεξεργάσθηκε από το μέλος Αντωνης Σταθακης

Δημοσιεύτηκε

Αρχίζω και χάνω το μέτρημα,

ανακοίνωσα την Πανελλήνια στο facebook και δηλώνουν κι εκεί συμμετοχή σύντροχοι συμπάσχοντες..:blink:

Πήρα τηλέφωνο στο ξενοδοχείο Αχέροντας (κα Ελένη) για να μου ορίσει πόσους μπορεί να φιλοξενήσει

και τελικά  θα χωριστούμε σε τέσσερα καταλύματα που η απόσταση τους είναι από 50-150 μέτρα, δηλαδή είναι συγκεντρωμένα.

Τον ακριβή αριθμό φιλοξενούμενων σε κάθε κατάλυμα και λοιπές λεπτομέρειες επικοινωνίας θα τις μάθω το απόγευμα.

Με τα καινούργια δεδομένα ξαναμετριόμαστε και η λίστα διαμόρφωνεται ως εξής: (όποιος/α άλλαξε γνώμη να το πει ΤΩΡΑ)

1. noe

2. Fantom duck

3. elifain

4. Nikoss rocket 

5. Mixalos

6. arapakos

7. ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΛΩΜΕΝΟΣ

8. Βυρωνας

9. Καλλιοπη

10. bbk

11. SV2MDL

12. monoclone (RE + ΛΕΚΛΑΜΠ)

13. Δόντιας ΛΕΚΛΑΜΠ

14. Ντίνος ΛΕΚΛΑΜΠ

15. Λεωνίδας ΛΕΚΛΑΜΠ

16. ΛΕΚΛΑΜΠ

17. ΛΕΚΛΑΜΠ

18. ΛΕΚΛΑΜΠ

19. ΛΕΚΛΑΜΠ

20. Αντώνης :xara:

21.  Γιώργος Καλογιάννης

22. rosodi

23. Γιώργος Μιχελάκης (24 μαζί με την κόρη του)

25. Αθανάσιος Μαραγκός

26. Μάνος Καρατζάς (27. με την Νάνσυ)

28. Τόλης (29. με την σύζυγο)

30. mazoutfield

31. ..?

Όπως καταλαβαίνεται η φετινή Πανελλήνια Royal Enfield λαμβάνει χαρακτήρα πανμοτοσυκλετιστικό... 

:bike::bike2: :bike6::bike3::bike4::bike7::bike5:

22 και σήμερα REεεεε..!!

Δημοσιεύτηκε

Πολύ ωραία, απλός εαν είναι δυνατών τα μέλη του φορουμ εαν γίνετε και χωρούν σε ένα κατάλυμα να είμαστε μαζεμένη θα ήταν ιδανικό.

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

το΄κανε επίτηδες για να ζηλευουμε οι υπόλοιποι...!!!

...θα γίνει χαμος, θα γίνει πανικος...!!!

...θα θελα να ξερα αν πάμε σε ταβέρνα πως θα παραγγείλουμε...!!!

...εεεεεεεεεε ψιτ πιασε 32 μερίδες πανσετες...!!!

Δημοσιεύτηκε
6 λεπτά πριν, Nikoss Rocket είπε:

Πολύ ωραία, απλός εαν είναι δυνατών τα μέλη του φορουμ εαν γίνετε και χωρούν σε ένα κατάλυμα να είμαστε μαζεμένη θα ήταν ιδανικό.

Το βραδάκι ή αύριο θα έχω ακριβή εικόνα πόσοι χωράμε σε κάθε κατάλυμα,

απλά οι βρωμοπόδαροι ξεχνάτε τα μονόκλινα..:crazy:

Δημοσιεύτηκε
1 ώρα πριν, Βύρωνας είπε:

Μαλλον και Μανος με Νανσυ!!

Τους έχω υπολογίσει και έκανα μία διόρθωση που δεν αλλάζει το σύνολο.

Ο Γιώργος Μιχελάκης μάλλον θα έρθει με την κόρη του (οδηγάει μοτοσικλέτα) και ο Γιώργος Καλογιάννης θα έρθει μόνος του.

Πριν λίγο επικοινώνησα με την κα Ελένη στο ξενοδοχείο Αχέροντας και είμαστε κομπλέ για τα 30 άτομα σε τρία ξενοδοχεία  ως εξής:

1) Ξενοδοχείο "Αχέροντας" (κα Ελένη 6947445802 και 6974823047) 5 δίκλινα = 10 άτομα

2) Ξενοδοχείο Λεωνίδας (τηλ. 6986106011) 7 δίκλινα = 14 άτομα (πρωινό στον Αχέροντα διότι είναι κολλητα τα ξενοδοχεία)

3) Ξενοδοχείο  "Αλέξανδρος" (κα Ματίνα 6975983001) 3 δίκλινα = 6 άτομα, με δυνατότητα να μας δώσει ακόμα 4 δίκλινα αν αυξηθούν κι άλλο οι συμμετοχές.

Στην παράθεση πιο κάτω αντιγράφω το κείμενο που ανάρτησα στην εκδήλωση του facebook και ισχύει για όλους μας:

Παράθεση

Λόγω της αναπάντεχα μεγάλης προσέλευσης μοτοσικλετιστών (ήδη είμαστε 30 που έχουν δηλώσει συμμετοχή στην κοινότητα http://royalenfieldclub.gr/forum) παρακαλώ οι "πραγματικά" ενδιαφερόμενοι να επικοινωνούν μαζί μου με προσωπικό μήνυμα αφήνοντας μου τα στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο - τηλέφωνο) για να υπολογίζονται στις κρατήσεις των δωματίων, οι οποίες θα γίνουν σε τέσσερα διαφορετικά ξενοδοχεία συγκεντρωμένα (50-150 μέτρα απόσταση το ένα από το άλλο). Η τιμή της διανυκτέρευσης είναι 30€ το δίκλινο με πρωινό για κάθε βραδιά, άρα ο καθένας μας θα επιβαρυνθεί με το ποσό των 30€ για τα δύο βράδια. Προκαταβολή δεν χρειάζεται να δώσει κανένας μας καθόσον πάμε συστημένοι από ντόπιο, φίλο, σύντροχο. Αυτός είναι ένας επιπλέον λόγος που ο καθένας μας πρέπει να δηλώσει συμμετοχή μόνον αν πραγματικά θέλει να έρθει. Χωρίς καμία παρεξήγηση δεν θα μπορώ να λαμβάνω υπόψη μόνο τα ΝΑΙ της εκδήλωσης. Για ότι νεώτερο (χρόνους - τοποθεσία αναχώρησης - πρόγραμμα) θα ενημερώνω εδώ και στην κοινότητα. Ευχαριστώ για την κατανόηση όλων σας.

Εννοείται ότι οι εδώ συμμετέχοντες στο φόρουμ δεν χρειάζεται να μου στείλετε εξτρά μήνυμα, σας θεωρώ σίγουρους.

Αν όμως κάποιος δεν μπορεί να έρθει να το δηλώσει έγκαιρα, δηλαδή χθες, μιας και κλείσαμε δωμάτια..:thumbsup:

Δημοσιεύτηκε
1 ώρα πριν, Nikoss Rocket είπε:

Θα βγάλουμε tshirt φέτος ?

Δεν νομίζω ότι προλαβαίνουμε. Όποιος θέλει κατά μόνας.

Δημοσιεύτηκε
On 5/10/2017 at 3:43 PM, bbk είπε:

το΄κανε επίτηδες για να ζηλευουμε οι υπόλοιποι...!!!

...θα γίνει χαμος, θα γίνει πανικος...!!!

...θα θελα να ξερα αν πάμε σε ταβέρνα πως θα παραγγείλουμε...!!!

...εεεεεεεεεε ψιτ πιασε 32 μερίδες πανσετες...!!!

Χααα!!! και 40 τζατζίκια....

.

.

.

Αμάν, ξέχασα, θά 'χει και γυναικόπαιδα φέτο. Ένα το τζατζκάκι περικαλώ γκαρσόν.

Επεξεργάσθηκε από το μέλος NikosK1200Lt
έτσι θέλω

Δημοσιεύτηκε

Λοιπον...οι μερες πλησιαζουν!!

Ας γραψει οποιος ξερει το προγραμμα της πανελληνιας,ωστε να κανονισουμε και την αδεια μας.Ποτε παμε τελικα...::):

Δημοσιεύτηκε
43 λεπτά πριν, Αντωνης Σταθακης είπε:

Ας γραψει οποιος ξερει το προγραμμα της πανελληνιας,

Χα, χα, ποτέ δεν είχαμε πρόγραμμα, αυτό είναι το μυστικό επιτυχίας κάθε πανελλήνιας.

Για τους εκ Αθηνών εκκινήσαντες η αρχή της πρώτης μέρας θα μοιάζει με αυτή που είχαμε ζήσει πριν δύο χρόνια..:geia:

Δημοσιεύτηκε

Βre το πρωι τι ωρα ξεκιναμε?Αμα ειναι να δουλεψω στις 1 του μηνα και το βραδι να παρω το καραβι για Αθηνα.Ετσι στις 2 του μηνα περιπου 7:00 το πρωι θα ειμαι πανω.Προλαβαινω..??

Και για τον γυρισμο...στις 4 του μηνα θα προλαβω το καραβι στις 20:30 ή θα γινω μονιμος κατοικος Αθηνας?

Δημοσιεύτηκε
44 λεπτά πριν, Αντωνης Σταθακης είπε:

Προλαβαινω..??

Δεν νομίζω να έχει κανείς μας αντίρρηση να σταματήσουμε τη γη να γυρίζει για να σε έχουμε παREα μας..!!

Άσε που οι ξενύχτιδες θα γουστάρουν μια δυο  ώρες ύπνο παραπάνω.

Κανόνισε όπως μπορείς το πρόγραμμά σου Αντώνη, θα έρθω στο λιμάνι να σε περιμένω και να φύγουμε παρέα να βρούμε τους υπόλοιπους.

Υπάρχει βέβαια και η λύση του Φλωρινιώτη..... :dj:

Δημοσιεύτηκε

Μην το γελας...αμα δεν προλαβουμε εκει θα την πεσω!Τωρα που εχει και home cinema:lol9:

Και πλακα πλακα αν δεν κατσω μια μερα παραπανω ή δεν ερθω νωριτερα,δεν θα δω τη λεσχη απο κοντα,που αυτο δεν γινετε re παιδακι μου...