Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27, 20169 χρόνια comment_44955 Η μηχανή έχει κάνει σίγουρα 65.000 χιλ. Μπροστα έχω την εντύπωση ότι βαράει σε κάθε λακκούβα . Σκεφτομαι να αλλάξω ελατήρια στο μπροστινό σαν και τα μαμησια λόγω ποιότητας τα έφαγαν τα ψωμιά τους ( η έτσι πιστεύω εγώ). ο χισκουδης δίνει για τα Electra τα παρακάτω Εγω έχω βρε αυτά από το eBay, πιστεύω ότι είναι τα δικά του. Θα χρειαστώ και κάτι άλλο πλην από τα λαδακια ? Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27, 20169 χρόνια comment_44958 Στο εγχειρίδιο που έχουμε πρέπει να λέει το μήκος των ελατηρίων και πότε θέλουν αλλαγή (πόσο έχουν κάτσει). Είναι εύκολη εργασία και δεν θα χρειαστείς λογικά άλλα ανταλλακτικά. Εγώ στη θέση σου θα δοκίμαζα να προφορτίσω τα παλιά ελατήρια προσθέτοντας 1-2 παξιμάδια σε κάθε καλάμι (το έχω κάνει στην πάπια μου). Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27, 20169 χρόνια Συγγραφέας comment_44959 Αν δεν κάνω λάθος ο χιτσκουδης λέει 21,5 ίντσες . Να βάλω 1-2 παξιμάδια ? Τι παξιμάδια τι μέγεθος ? δεν ξέρω .Το εγχειρίδιο λέει άμα έχει κάτσει 1 ίντσα. Αρα πρέπει να βγει για να μετρηθεί . Τι λάδι πέρνει και ποσό ? Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27, 20169 χρόνια comment_44962 αν βρεις 20αρι (δυσκολα) βαλε, αλλιως 15αρι, 170 με 180ml καθε καλάμι (για τις μπουλετ). οταν το λυσεις θα μετρησεις την εσω διαμετρο του καλαμιου και αναλόγως ποσο εχουν κάτσει θα προφορτισεις. Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27, 20169 χρόνια Συγγραφέας comment_44964 7 λεπτά πριν, noe είπε: οταν το λυσεις θα μετρησεις την εσω διαμετρο του καλαμιου και αναλόγως ποσο εχουν κάτσει θα προφορτισεις. Δεν κατάλαβα τον χριστο μου Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27, 20169 χρόνια Συγγραφέας comment_44966 11 λεπτά πριν, noe είπε: αν βρεις 20αρι (δυσκολα) βαλε, αλλιως 15αρι, 170 με 180ml καθε καλάμι (για τις μπουλετ). 20ρι κλασικό λαδακι η ειδικό για καλάμια ? για να έχω ωραίο μετάδοση του βάζω 180 η λιγότερο ώστε να μην είναι σκληρό ? Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27, 20169 χρόνια comment_44968 Βαλε 15αρι για μπουκαλες που σιγουρα θα βρεις μα μια χαρα θα ειναι.Καποια στιγμη εγω του ειχα βαλει 10ρακι και ηταν πολυ μαλακο.Οσο για το ελατηριο και το παξιμαδι ειναι ωραια ιδεα ωστε να μαζεψεις τα μποσικα αλλα σιγουρα ειναι καλητερα να τα αλλαξεις μιας και δεν ειναι ακριβα.. Τωρα για το αν χρειαστει κατι αλλο,εγω θα αλλαζα και τις τσιμουχες στις μποτες...ευκαιρια ειναι μιας και τα λυνεις. Επεξεργάσθηκε Αύγουστος 27, 20169 χρόνια από το μέλος Αντωνης Σταθακης Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28, 20169 χρόνια Συγγραφέας comment_44970 Γιατί πρέπει να βγουν και οι μπότες ξεχωριστά για να αλλάξω ελατήρια ? περιπλεκονται τα πράγματα Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28, 20169 χρόνια comment_44972 Χα, χα, θα απλώστε κατάχαμα ένα παλιό σεντόνι και θα λύσεις και τα δυο πιρούνια. Fork oil, παναθεμάσε θα ζητήσεις, ρεζίλι μας έκανες.. Αν δεν το έχεις κάνει ποτέ την αλλαγή λαδιων πιθανό να βελτιωθεί το μπροστινό μόνο με τα καινούργια λάδια. Τσιμουχες πάρε 4 να έχεις αλλά αν δεν δακρίζουν μην τις πειράζεις, στο βγαλσιμο είναι επικίνδυνο να σπάσεις την μπότα χωρίς ειδικό εργαλείο. Επίσης θα χρειαστείς καινούργια ορινγκ στην κορυφή των καλαμιων όπου σφραγιζουν με την τιμονοπλακα, αλλιώς μπολικι σιλικόνη. Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28, 20169 χρόνια comment_44974 ...ελατηρια.δεν θα επερνα απο Ινδια, δεν ξερεις αν θα ειναι αυτα που θες σε σκληροτητα και αποδοση... ...ειχε εναν Γερμανο που εκανε πολυ καλη ποιοτητα αλλα εβγεναν κανα 80αρι... ...με τοσα χιλιομετρα που εχει καλο θα ηταν να το ανοιξεις και να δεις ποσο εκατσαν τα ελατηρια...και να κανεις ενα γενικο σερβις το μπροστηνο με λαδια και τσιμουχες... ...χωρις τα ελατηρια να υπολογιζεις κανα 30αρι... Αναφορά
Η μηχανή έχει κάνει σίγουρα 65.000 χιλ.
Μπροστα έχω την εντύπωση ότι βαράει σε κάθε λακκούβα .
Σκεφτομαι να αλλάξω ελατήρια στο μπροστινό σαν και τα μαμησια λόγω ποιότητας τα έφαγαν τα ψωμιά τους ( η έτσι πιστεύω εγώ).
ο χισκουδης δίνει για τα Electra τα παρακάτω
Εγω έχω βρε αυτά από το eBay, πιστεύω ότι είναι τα δικά του.
Θα χρειαστώ και κάτι άλλο πλην από τα λαδακια ?