Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Royal Enfield Forum Greece

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

9η Πανελλήνια Συνάντηση Royal Enfield Club στη Ζάκυνθο Σεπτέμβριος 2016

Δημοσιεύτηκε

Πέρασαν πέντε ολόκληροι μήνες από την τελευταία μας πανελλήνια κι όμως μέχρι σήμερα αμελήσαμε παραδειγματικά την προετοιμασία της φετινής πανελλήνιας συνάντησής μας. Πολλοί και διάφοροι οι λόγοι που μας φρενάρισαν.

Κάθε χρόνο συνηθίζουμε η πανελλήνια να πραγματοποιείται τέλη Μαΐου με αρχές Ιουνίου, φέτος και για λόγους που έχουν αναφερθεί εδώ, θα πραγματοποιηθεί μία μόνο, αυτή του φθινοπώρου.

Κάντε λοιπόν υπομονή όλοι, beerfield είναι και θα περάσει..:bad_smile:

Όμως μέχρι τότε κάτι πρέπει να κάνουμε για να περάσουν οι εφτά βασανιστικοί μήνες μιας μακράς προπανελλήνιας περιόδου.

Ας ξεκινήσουμε με μια απλή ψηφοφορία και  βλέπουμε.

Ο καθείς που θα ψηφίζει καλό είναι  να γράψει δυο κουβέντες για την επιλογή του.

Φέτος επιλέξαμε τέσσερις υποψήφιους προορισμούς, τους εξής:

1) Το νησί του νιόνιου η Ζάκυνθος, αν δεν έχετε δει τις ομορφιές του να την ψηφίσετε, αν την έχετε επιθυμήσει το ίδιο ψηφίστε την, ο mikezante θα αναλάβει τη ξενάγησή μας.

2) Το Πήλιο, το μαγικό βουνό του Πάνα, εκεί όπου πραγματοποιήσαμε την 1η μας Πανελλήνια συνάντηση. Πέρασαν 5 χρόνια από τότε, ήταν πολύ μικρή πανελλήνια, μας έχουν μείνει απωθημένα και μια νοσταλγία να ξαναζήσουμε τις πρώτες στιγμές ζωής της παρέας μας. Οι παλιοί να το ψηφίσετε και οι νέοι το ίδιο να κάνετε, θα είναι ιστορική επανάληψη της ιστορίας μας.

3) Τα Μετέωρα, πάντα σχεδόν επιλέγουμε ένα κεντρικό σημείο της Ελλάδας για να μην ακούμε τη μουρμούρα των βορείων και να μην έχουν δικαιολογία όταν χάνουν στον αγώνα της αφίξεως. Δεν έχουμε ξαναπάει, αλλά και μόνο στη σκέψη της θέας των Enfield μας με φόντο τους παράξενους βράχους των Μετεώρων εκστασιάζομαι και θέλω να το ζήσω. Για αυτό να τον ψηφίσετε και αυτόν τον προορισμό.

4) Ιεράπετρα Κρήτης ή αλλιώς η γιαγιά του Αντώνη Σταθάκη. Μην είστε αναποφάσιστοι ρίξτε μια ματιά εδώ και μετά δαγκωτό στη γιαγιά Σταθάκαινα.

Δυστυχώς δεν μπορείς να ψηφίσεις και τις τέσσερις επιλογές, μόνο μία. Αν όμως είσαι ΤΟΣΟ αναποφάσιστος ή θες κάτι άλλο έχουμε και για σένα επιλογή, τη Νο 5 όπου θα μας πεις που και γιατί ώστε να μας πείσεις.

ΠΡΟΣΟΧΗ και στην δεύτερη ψηφοφορία, αυτή της ημερομηνίας, εκτός του προορισμού διάλεξε και το πότε.

Η λήξη της ψηφοφορίας θα κρατήσει επί μακρόν, οπότε έχεις άπλετο χρόνο να αποφασίσεις.

• Απαντήσεις 340
  • Εμφανίσεις 63,4k
  • Δημοσιεύτηκε
  • Τελευταία Απάντηση

Μέλη που απάντησαν περισσότερο

Most Popular Posts

• Αντωνης Σταθακης
    Αντωνης Σταθακης

Λοιποοον...    Μιας και δεν μπορω να κοιμηθω κι εχω χρονο να γραψω,θα ηθελα να περιγραψω πως εζησα εγω αυτην την εκδρομη.    Για εμενα ολα ξεκινησαν δυο μερες πριν μπαινοντας στο κ

• Προτου ανεβασω φωτογραφιες, θελω να πω ΜΠΡΑΒΟ και ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στο Mikezante για το ιδιαιτερο ενδιαφερον που εδειξε ωστε να απολαυσουμε το νησι, τη διαμονη, το φαι, τη διασκεδαση και γενικοτερα ολη την ε

• 11 ώρες πριν, Βύρωνας είπε:     Φίλοι μου πραγματικά ήταν ενα απολαυστικό 3μερο. Περάσαμε πολύ όμορφα, παρ'όλο που δεν  ήπιαμε τίποτα και την βγάλαμε με σαντουιτσ

Ποιος ο προορισμός της 9ης Πανελλήνιας Συνάντησης; 8 ψήφοι

1. 1. Διαλέξτε μία από τις πέντε επιλογές και αιτιολογήστε:

• Ζάκυνθος
    • Ζάκυνθος
      0
    • Ζάκυνθος
      0
    • Ζάκυνθος
    • Αλλού (δηλαδή Ζάκυνθος)
      0
  2. 2. Πότε θέλετε να πραγματοποιηθεί η 9η Πανελλήνια Συνάντηση

• 30 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου
      0
    • 30 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου
    • Άλλη ημερομηνία, (δηλαδή 30 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου)

Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να μπορέσετε να ψηφίσετε σε αυτή τη δημοσκόπηση.

Featured Replies

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Για την αφίσα θα κάνουμε κάτι..?

Ζήτησα και από τον Χρήστο να μας βοηθήσει, πριν τελικά καταλήξουμε σε γραφίστα.

Πρέπει να ξαναμετρηθούμε γιατί...

35 και σήμερα..!!  :bike7:

Δημοσιεύτηκε

Μερικά βασικά στοιχεία της εκδρομής:

Πλάνο: 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30/9: 6:00 το πρωί αναχώρηση από Αθήνα, 11.00 συλλογή φίλων από Πατρα, 15.00 είμαστε Ζάκυνθο. Φαγάκι, υπνος, μπάνιο, μπυρες.

ΣΑΒΒΑΤΟ 1/10: Γύρος του νησιού (130 χλμ). Η διαδρομη περιλαμβάνει καφέ, στροφιλίκια, μπανιο, ναυαγια, μπυρες.

ΚΥΡΙΑΚΗ 2/10: Καφεδάκι και επιστροφή.

Διαμονή:

Όσοι επιθυμούν μπορούν να μείνουν στα ενοικιαζόμενα "Blue House", στο Βασιλικό, πάνω στο κύμα. Τα δωμάτια είναι κυρίως δικλινα με μονά κρεββάτια. Σπέσιαλ τιμή 10 € το άτομο την ημέρα.

Παρακαλώ δηλώστε το με την συμμετοχή σας.

Έξοδα μετάβασης:

Διόδια 4€ (one way)

Καράβι 32 € ( αλερετουρ)

Βενζίνη 25€ (αλερετουρ η EFI μου)

Τους καφεδες μας.

Δημοσιεύτηκε
1 ώρα πριν, Αντωνης Σταθακης είπε:

3)Αντωνης Σταθακης...(με vespa:bike5:)

Αν την εχω μεχρι τοτε...!!:crazy:

Βρε ελα Αθηνα και εχουμε μηχανακια!

Και ο Σταθακης στο blue house, με το ζόρι :night4:

Δημοσιεύτηκε

Δυστυχώς αυτή τη χρονιά δεν θα ακολουθήσω. Νίκο πλέον θα είσαι ο μόνος με συμμετοχή σε όλες τις πανελλήνιες.

Δημοσιεύτηκε
9 ώρες πριν, mikezante είπε:

Βρε ελα Αθηνα και εχουμε μηχανακια!

Και ο Σταθακης στο blue house, με το ζόρι :night4:

Και λες να μην παρω κατι αλλο αν την πουλησω μεχρι τοτες...Μην το εχεις περιεργο να με δεις με enfield.::):

Δημοσιεύτηκε

Θα ερθω εκτος απροοπτου. Κρατηση προς τελευταια στιγμη. Η μηχανη σκονιζεται στη πιλωτη.  Απο τις 18 Αυγουςτου. Οταν βγει το κονδυλι θα ξερω που παταω γιατι εχω στεγνωσει οικονομικα. 

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
On 27/8/2016 at 9:13 PM, SSAV είπε:

Νίκο πλέον θα είσαι ο μόνος με συμμετοχή σε όλες τις πανελλήνιες.

Ποτέ δεν ήμουν σίγουρος μέχρι τελευταία στιγμή πάντα, φέτος έχουν προστεθεί επιπλέον λόγοι (με τη δουλειά μου).

On 28/8/2016 at 8:25 AM, elifain είπε:

Untitled_6.png

:bad_smile:

Προσομοιάζεις τίποτα με τις αλεξιπτωτήστριες Enfield, δεν καταλαβαίνω..? :sun: 

Δημοσιεύτηκε
2 ώρες πριν, noe είπε:

Προσομοιάζεις τίποτα με τις αλεξιπτωτήστριες Enfield, δεν καταλαβαίνω..? :sun: 

Ίσως σκέπτεται το σχέδιο της αφίσας. μία REνα πέφτει με αλεξίπτωτο προς το ναυάγιο. Ελπίζω δηλαδή να είναι αυτό, γιατί η άλλη εκδοχή να πέφτετε εσεις με αλεξίπτωτο με τρομάζει.

Επεξεργάσθηκε από το μέλος SSAV

Δημοσιεύτηκε

Για να μας μετρήσω:

1) Νοε

2) mikezante

3) Αντωνης Σταθάκης (με Ενφιλντ)

4) Arapakos 

5) Βύρωνας 

6) fantom duck

7) ???

Μας μετράω όλους για blue house και βλεπουμε!

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
12 λεπτά πριν, mikezante είπε:

Γιατί,  τι χωρητικότητα έχει το μπλου Χάουζ? 

Δημοσιεύτηκε
1 hour ago, mikezante είπε:

Για να μας μετρήσω:

1) Νοε

2) mikezante

3) Αντωνης Σταθάκης (με Ενφιλντ)

4) Arapakos 

5) Βύρωνας 

6) fantom duck

7) tolis

8) ???

Χωρητικότητα έχουμε στο blue houseγια καμια ντουζίνα νοματαίους.

Αν προκύψουν περισσότεροι, θα προτείνω καταλύματα εκει κοντά. 

(Εφ'οσον δέχονται κοσμο, λογω τέλους εποχής)

Δημοσιεύτηκε
On 8/27/2016 at 11:41 AM, mikezante είπε:

Μερικά βασικά στοιχεία της εκδρομής:

Πλάνο: 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30/9: 6:00 το πρωί αναχώρηση από Αθήνα, 11.00 συλλογή φίλων από Πατρα,

ΚΥΡΙΑΚΗ 2/10: Καφεδάκι και επιστροφή.

Έξοδα μετάβασης:

Καράβι 32 € ( αλερετουρ)

• οι 5 ώρες μέχρι την Πάτρα είναι πάρα πολλές, το έχω ξαναγράψει, αλλά αυτή τη φορά δικαιολογείστε επειδή περνώντας από το Κιάτο για το Νίκο σας κόβω να κάνετε μία γρήγορη στάση στον Αηγιάννη για πρωινό
  • Μάκη όταν έκανα υπολογισμό κόστους, τα ακτοπλοικά μου έβγαιναν γύρω στα 42 € - 44 €. Βέβαια επειδή η Ζάκυνθος είναι ο τόπος σου και πηγαινοέρχεσαι θεωρώ ότι ισχύει το κόστος που έχεις αναφέρει. Ίσως υπάρχει κάποιος παράγοντας που κατεβάζει το κόστος στα € 32 και στις ιστοσελίδες δεν τον έλαβα υπόψη
  • εάν ανεβάσω από το Γύθειο την enfield στις 02/10, μπορεί να συναντηθούμε κατά την επιστροφή σας από την πανελλήνια
Δημοσιεύτηκε

Μακη αν ξεκινησουμε 6:00 για Πατρα εγω αν φτασω με το καραβι λιγο πιο μετα μας περνει η ωρα?Αλλιως θα ξεκινησετε και θα σας προλαβω...με την vespa:crazy:

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Λέω τη μαζωξη για αναχώρηση να την κάνουμε Πειραιά,  με το που κατέβεις,  βρρρρρρρουμ (καλά εσύ ντιιιιιιν ντιν ντιν ντιν ντιν ντιιιιιιν) να φχαριστηθει κι ο mikezante τα μπουμπουνητό στα τούνελ της Δραπετσώνας.  

Γειά όσους είναι δύσκολο να κατέβουν Πειραιά τους μαζευουμε από το περίπτερο. :bye: