Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Royal Enfield Forum Greece

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Πότε Θα Ανοιξουν Οι Αγορές ;

Δημοσιεύτηκε

Εχω παθει στερηση με την αδυναμια μου/μας  να αγορασω οτιδηποτε απο το νετ . Πειτε τον πονο σας και οτι νεα κατα καιρους εχετε για το θεμα εστω και ραδιο αρβυλα .

• Απαντήσεις 164
  • Εμφανίσεις 17,5k
  • Δημοσιεύτηκε
  • Τελευταία Απάντηση

Μέλη που απάντησαν περισσότερο

Most Popular Posts

• Εγώ κατάφερα να αγοράσω ρούχα από Αγγλία από κατάστημα στο οποίο δεν παιρνούσαν ούτε η προπληρωμένη της Πειραιώς, ούτε η Mastercard της Πειραιώς ούτε η Visa της HSBC. Η γενική λογική είναι:

• ...το λεπον σκάλωσε το πράμμα... ...αρχηκα με λογαριασμο paypal και με χρήματα μονο στο PayPal balance  μπορεις να αγοράσεις απο το ebay όπως και απο κινεζομάγαζα...!!! ...το πρόβλημα είναι

• Χρησιμοποιησα το συστημα που περιγραφει ο Branca παραπανω , που ειχε νομιζω αναφερθει παλαιοτερα ισως σε αυτο το θρεντ και η αγορα μου στο Paypal στεφθηκε με απολυτη επιτυχια. Η αγορα εγινε απο Αγγλια

Featured Replies

Δημοσιεύτηκε

Kανει ζεστη με υγρασια , διακοπες αργουν ακομη , δουλευω 7ήμερα , λεφτα δεν υπαρχουν οποτε τι να βγαλω απο την τραπεζα , κριμα γιατι ολοι στηνονται στα ΑΤΜ και ηθελα και εγω να ζησω την εμπειρια , κανω βολτες το βραδυ αργα το Ενφιλντ στα Μεσογεια γιατι την ημερα βραζει ο τοπος εδω κατω , η θαλασσα ειναι πιο ζεστη και απο μπυροκατρουλιο οποτε ποιος ο λογος να παω για μπανιο εκει , δεν εχει και ενδιαφερον το ιντερνετ τωρα που δεν μπορω να αγορασω τιποτα αλλα μετα σκεφτομαι οτι δεν εχω λεφτα και ερχομαι στα ισα μου και παω για μπανιο αλλα η θαλασσα ειναι κατρουλιο και δε με παιρνει τελικα και ο χρονος γιατι δουλευω συνεχεια....

Να πας Πελοπόννησο, Στούπα. Θα το δαγκωσεις σίγουρα!
Δημοσιεύτηκε

Thanks!

Ορίστε και η έγγραφη απόδειξη που απαλλάσει τον Νοε απο την ιδιαίτερη μεταχείριση :)

Δημοσιεύτηκε

Να πας Πελοπόννησο, Στούπα. Θα το δαγκωσεις σίγουρα!

Απ όλον αυτον τον... υπαρξιακό φαύλο κύκλο που τόσο εύστοχα διατύπωσε ο Γιώργος (ζέστη, όχι διακοπές,  πολυ δουλειά, όχι λεφτά, ζεστή θάλασσα κλπ), δεν νομίζω ότι η συγκεκριμένη τοποθεσία θα έσωζε την κατάσταση :)

Η Στούπα -υποθέτω ότι είναι εξαιρετική τοποθεσία σε αντίθεση με το όνομά της- έρχεται σε κόντρα με όλα τα παραπάνω προβλήματα που αντιμετωπίζει ό άνθρωπος :)

Δημοσιεύτηκε

Προσπάθησα να κάνω αγορά στο εξωτερικό (AliExpress) με χρήση πιστωτικής και έφαγα πόρτα.

Πήρα τηλέφωνο στην τράπεζα και μου λένε "δεν έχουν ανοίξει όλοι οι κωδικοί για αγορές", "μα από το ebay πως ψώνισα;" τους ρωτάω, "το Paypal που χρησιμοποιείται στο ebay είναι σε άλλον κωδικό" μου απαντάει η ευγενεστάτη υπάλληλος..!! :unsure: 

Δημοσιεύτηκε

Μα γιατί να το κάνεις τώρα πια αφού το Paypal δουλεύει κανονικά;

Και προφανώς δουλεύει διότι το χρησιμοποιούν η πλειονότητα των ιντερνετικών επιχειρήσεων.

Δημοσιεύτηκε

Το δικό μου Πεϊπάλι δεν δουλεύει και μου κανουν κανονικά καψόνια οι.... μαριόληδες για να το φτιαξουν.

Με παίζουν κανονικά σου λέω και με χορεύουν στο ταψί...

Δημοσιεύτηκε

Σήμερα στις 14:47 αποκατέστησαν επιτέλους την λειτουργία του λογαριασμού μου στο Paypal, μετά από ταλαιπωρία 10 περίπου ημερών όπου μου ζητούσαν

α)Απόδειξη ταυτότητας

β)Απόδειξη κατοικίας

γ)Απόδειξη επιχείρησης (άντε να τους δώσεις τέτοια απόδειξη όταν δεν έχεις επιχείρηση)

Αν δεν τους τα έδινα αυτά δεν θα μου ξεμπλοκάριζαν τον λογαριασμό, στον οποίο ουσιαστικά δεν μπορούσα να κάνω τίποτα απολύτως.

Δικτατορία σου λέω το Paypal....

Το τί μπινελίκι έφαγαν δεν λέγεται!!!!!

Δημοσιεύτηκε

Nα ενημερώσω ότι προσπάθησα αυτές τις μέρες να κάνω κάποιες αγορές στο internet μέσω paypal και δεν προχώρησαν...

Μίλησα με την τράπεζα και μου είπαν ότι το πρόβλημα παραμένει με την paypal.

Δημοσιεύτηκε

Nα ενημερώσω ότι προσπάθησα αυτές τις μέρες να κάνω κάποιες αγορές στο internet μέσω paypal και δεν προχώρησαν...

Μίλησα με την τράπεζα και μου είπαν ότι το πρόβλημα παραμένει με την paypal.

Το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω κι εγώ.

Δεν κατάφερα να κάνω αγορά μετά την.... 'άρση΄ των capital controls.

Η τράπεζα λέει ότι η κάρτα λειτουργεί κανονικά και δεν έχει δεσμεύσεις, η Paypal δεν απαντάει όσα μηνύματα κι αν τους έχω στείλει.

ΑΥτές τις μέρες θα προσπαθήσω με μιαν άλλη κάρτα να δω τι παίζει...

Πάντως, ο Νοε μας έχει ξεφτιλίσει για τα καλα :) (ή μας δουλεύει κανονικά χαχαχαχα)

Δημοσιεύτηκε

βRE παιδιά, μήπως κάτι φταίει που χρησιμοποιείτε προπληρωμένη κάρτα;

Εγώ χρησιμοποιώ πιστωτική (Alpha Bank) και μόλις πριν λίγο έκανα μια ψιλοαγορά.

Δοκίμασα και αγόρασα και εκτός ebay από μαγαζί που είχε Paypal  και έγινε κανονικά η χρέωση 50€.

Μα δεν αγοράζει κανείς άλλος από 'δω μέσα, γιατί με κάνετε και αισθάνομαι άσχημα..?  :blush:

Δημοσιεύτηκε

H επίσημη απάντηση της Paypal που αποδεικνύει ότι όντως υπάρχει ακόμα πρόβλημα:

Thank you for contacting PayPal regarding to the payments you want to make. My name is Esther and It is my pleasure to assist you.

We are carefully monitoring the situation in Greece and progress of negotiations between the Greek government and its lenders. Due to the recent decisions of the Greek authorities on capital controls, funding of PayPal wallet from Greek bank accounts, as well as cross-border transactions, funded by any cards or bank accounts are currently not available. Other Payment attempts may also be declined by the card issuer or banking institution. We aim to continue serving our valued customers in Greece in full, as we have for over a decade in this country.

In order to make payments using your PayPal account you must have available balance in your PayPal account as you can not use the funds you have in your credit card linked on your PayPal account. If someone sent you a payment you could use this money to make your purchases.

Do not hesitate to contact us if you need more information.

Thank you for choosing PayPal

Δημοσιεύτηκε

"Ισως η Alpha Bank να έχει λύσει το θέμα όπως αναφέρει στην περίπτωσή του ο Νόε...Έχει κάποιος άλλος δοκιμάσει με κάρτα της Alpha Bank?

Ίσως παίζει και ρόλο αν είναι χρεωστική ή πιστωτική...

Όλα όσα γράφω είναι με επιφύλαξη.

Δημοσιεύτηκε

Moi!!!

Χρησιμοποιώ ... καρτωτική πιστούλα... ε... εννοώ πιστωτική (όχι χρεωστική) καρτούλα της Alpha Bank και δηλώνω ευθαρσώς ότι δεν με αφήνει να κάνω αγορές !!!!

Είναι η Visa Bonus και αν δεν κάνω λάθος τέτοια χρησιμοποιεί και ο Νοε.

Είναι περίεργο που η ίδια τράπεζα αφήνει άλλους πελάτες της να κάνουν αγορές και άλλους όχι.

Και ναι... να νιώθεις άσχημα που είσαι ο μόνος που μπορεις να κάνεις αγορές :)

Δημοσιεύτηκε

σημερα μιλησα με την τραπεζα πειραιως μου ειπαν οτι ναι μεν δουλευει το παυπαλ ομως μονο με ελληνικα καταστηματα που εχουν λογαριασμο σε ελληνικη τραπεζα.

ρωτησα γιατι θελω να παρω κατι καλουδια απο eBay και ειπα να μην την ξαναπατησω

Δημοσιεύτηκε

Nα αναφέρω ότι έκανα μία παραγγελία στο Χίτσκοκ και αναμένω να δω αν θα εγκριθεί η συναλλαγή. :popcorn:

Θα ενημερώσω όταν έχω απάντηση!

Δημοσιεύτηκε
Εγώ προσπάθησα με Prepaid Πειραιώς αγορά ηλεκτρονικών από Ιταλικό μαγαζί από eBay μέσω Pay Pal και με γείωσαν κανονικά. Όχι το μαγαζί αλλά το Pay Pal.
Δημοσιεύτηκε

Φίλος (του φόρουμ) με προπληρωμένη κάρτα της Alpha Bank έκανε κανονικά αγορά από το εξωτερικό (όχι ebay).

Άρα δεν είμαι ο μόνος, άρα και όχι μόνος. Σταματήστε πια να με δείχνεται και δείχνετε κι αυτόν, φανερώσου βRE.. :mad:

Δημοσιεύτηκε
Γιατι νευριαζεις και δεν βλεπεις αλλιως τα πραγματα.Εκμεταλευσου αυτο που σου χαρισε ο Θεος και δωσε μπιχλιμπιδια στον κοσμακι που προσπαθει να κανει shopping therapy χωρις αποτελεσμα.10% ειναι καλα νομιζω...!
Δημοσιεύτηκε

...Noe θα πρέπει να το σκεφτεις αυτο που είπε ο Αντωνηςςςςς...!!! :D :ssmokeit: :sign0020: :bow: :smoking: :levitation: :headbanger: :rolleyes: :geia: :crazy: :secret: :happy: :sleep: :police: :tongue0013:  

Επεξεργάσθηκε από το μέλος bbk