Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Royal Enfield Forum Greece

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

8Η Πανελλήνια Συγκέντρωση - Καλωσόρισμα Στην Κρήτη 24-27 Σεπτεμβρίου 2015

Δημοσιεύτηκε

Λοιπον παιδες,αποφασισα να ανοιξω αυτο το θεμα για να μπαινουμε σιγα σιγα στην ιδεα αυτου του ταξιδιου...Ξερω ξερω δεν ειναι ευκολο,μια η κριση,μια οι υποχρεωσεις,μια η γυναικα ή δυο που σου λενε με γλυκια φωνη ΠΑΛΙ ΘΑ ΦΥΓΕΙΣ και και και...(μπορειτε να τις φερετε μαζι σας βεβαιος).Ομως θα βρουμε λυσεις,πολλες...!Πιστευω οτι στα Χανια θα βρουμε αυτο που ζητατε.Πολλυ φαγητο,ωραια τοπια,ομορφες διαδρομες,κρυσταλενιες θαλασσες και φυσικα τσικουδια-μπυρες-και καλο κρασι.Το θεμα ανοιχτηκε συγχρωνος για να οργανωσουμε και τις διαδρομες που θα θελατε να ταξιδεψουμε μαζι στην Κρητη ωστε να κερδισουμε χρονο στις μερες του ταξιδιου σας.Οσο για τις συμμετοχες,το αφηνω πανω σας,Η πορτα του σπιτιου μου ειναι ανοιχτη για ολους.Εκτος τις εκδρομες που θα απολαυσουμε θα ζητησω μια μερα απο εσας να αραξουμε στο σπιτι μου απο το πρωι ψηνοντας στο μπαρμπεκιου,σουβλιζοντας ακομα και να φτιαξουμε αρνι αντικριστω μιας και νομιζω πως δεν θα το εχετε δοκιμασει πολυ αυτο.Ειναι μουρλια!Δεν ξερω αν σας επισα ουτε θα ηθελα να το κανω.Θελω να ερθετε γιατι εσεις γουσταρετε...!

• Απαντήσεις 849
  • Εμφανίσεις 84k
  • Δημοσιεύτηκε
  • Τελευταία Απάντηση

Μέλη που απάντησαν περισσότερο

Most Popular Posts

Featured Replies

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
Το σιγουρο ειναι οτι πλεων ξερω και το κενο του γκαραζ και της καρδιας μου θα το καλυψω σιγουρα με κατι καλυτερο...!!!
Προς το παρων ποναω,αυτο ειναι το μονο σιγουρο.
Δημοσιεύτηκε
Ηρεμα...
Το κασερι...τσεπη !

Κ στο μελλον..ενα κοσμημα, που θα ξυραφιαζει !!

Απλως ..υπομονη, μπολικη(...αλλιως δε γινεται

2004-2007 : Χρυση Τριετια για τα καρμπιρατερισια !!

Επιλογη...απαξ κ δια παντος .-
Δημοσιεύτηκε

Το μυστικο της πατατας ειναι στο κοψιμο

RE, καλά, πώς με ξέφυγε εμένα αυτό;;; Κύριε ιστορικέ, Απαιτώ να διορθωθεί αυτό το κεφάλαιον της ιστορίας γλήγορις και πάραυτα. Ο αξιότιμος Κος Στεκουρος έγδαρε τις πατάτες κι εγώ τις έκοψα(τεμάχισα). Η τιμή του κοψίματος(όχι αυτό πού τρέχουμε στην τουαλέτα) είναι καθαρά δική μου. :)  :)  :)

Επεξεργάσθηκε από το μέλος NikosK1200Lt

• 2 εβδομάδες πριν...
Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Θα με συγχωρέσετε αν γέρνει λίγο η εικόνα, είναι από την ρακή.. :2:

Στο πρώτο μέρος αποτυπώνονται η άφιξή μας χαράματα το πρωί στα Χανιά, το τσούγκρισμα με ρακή για το καλό, αποσπασματάκια της  διαδρομής προς Παλαιόχωρα και το τσιμπούσι στην παραλία της. 

Αν με αφήσουν κάποιοι και δεν αγχωθώ λέω να φτιάξω τρία ακόμη βιντεάκια:
- το μεγάλο φαγοπότι του Σαββάτου (άνευ μουσικής υπόκρουσης - να ακούγονται τα μαχαιροπίρουνα)
- Η εκπληκτική διαδρομή προς Θέρισο (με μουσική τον ύμνο στην Κρήτη)  και
- κομμένες σκηνές - μπεστ οφ (άνευ μουσικής υπόκρουσης - να ακούγονται περιγραφές)

Ξανα συγχωρνάτε με, τα βίδεα δεν τα κατέχω την επεξεργασία τους.

Νοεεεεε,εχω την εντυπωση πως μας χρωστας ενα βιντεακι ακομα...!!Ξερεις το τελευταιο,με τα best off.Δεν πιστευω να το εχεις κανει απλα οff στο μυαλο σου...??Δεν βιαζομαστε μιας κι απο οτι φαινεται θα ειναι και το πιο δυσκολο στην επεξεργασια.Σιγα σιγα!

Δημοσιεύτηκε

Στέκουρε, εδώ στην Αγία Βαρβάρα αυτά τα παπουτσάκια των 200 τα βρίσκει κανείς στο 20άρικο..

Μήπως σε πιάσανε... λίγο Στέκουρο;;; :)

Δημοσιεύτηκε
Εεε...καλα RE Στελιο ..ειναι δυνατον να αγορασει ενας φυσιολογικος ανθρωπος 200 € παπουτσι...?

Πρεπει να ναι καποιος ψωνιο και προβατο για να σταξει 200€ για πατουμενο...

Προβατο....

ΜΕΕΕεεεεεεε€€€€€€€€€€€ !!!!!!
Δημοσιεύτηκε

Δεν βιαζομαστε μιας κι απο οτι φαινεται θα ειναι και το πιο δυσκολο στην επεξεργασια.Σιγα σιγα!

Αν με αφήσουν μερικοί - μερικοί ίσως μπορέσω να το φτιάξω.. :emotions33:

Δημοσιεύτηκε

Εεε...καλα RE Στελιο ..ειναι δυνατον να αγορασει ενας φυσιολογικος ανθρωπος 200 € παπουτσι...?

Πρεπει να ναι καποιος ψωνιο και προβατο για να σταξει 200€ για πατουμενο...

Προβατο....

ΜΕΕΕεεεεεεε€€€€€€€€€€€ !!!!!!

Tι εννοείς φυσιολογικός άνθρωπος;;

Τι έχω εγώ δηλαδή που ειδικά για παπούτσια ξεκινάω απο τα 200;;;;; :sign0020: :crazy: :mB_faskelo:

• 1 month later...
Δημοσιεύτηκε

Αντωναρε φιλε μας εισαι κατα την γνωμη μου ενα απο τα πιο λαμπρα κεφαλαια του φορουμ μετα απο αυτη την πανελληνια που οργανωσες με την ζεστη σου φιλοξενεια και τον υπεροχο χαρακτηρα σου !!!

καθομουνα και διαβαζα ξανα για αυτη την συναντηση και ενοιωσα λες και ημουν μαζι σας !!!

μπραβο ρε φιλε για τον υπεροχο χαρακτηρα σου και την μοτοσυκλετιστικη  σου παιδεια , δεν ειναι τυχαιο πως οσους εχω γνωρισει απο Χανια ειναι ανθρωποι διαμαντια !!!

Επεξεργάσθηκε από το μέλος χρηστος

Δημοσιεύτηκε

Σπιτι της Γιαγιας και τα μυαλα στα στροφαλα !

Χρηστο και εγω 50% Χανιωτης είμαι αλλα καμμια καλη κουβεντα δεν εχω ακουσει ...

Να σφιξουνε λιγο οι ζεστες και τη καναμε για κατω , φυσικα και μπανακι στην Παλαιοχωρα ε; και στο στεκι του Μητσοτακη  ετσι για Γουρι !!

• 3 εβδομάδες πριν...