Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Royal Enfield Forum Greece

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Πανελλήνια Συνάντηση - Royal Enfield Club (2011 Πρέβεζας ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ)

Δημοσιεύτηκε

με το περας του καλοκαιριου και πριν τον βαρυ χειμωνα ,προτεινω να γεμισουμε τις μπαταριες μας,,,,,,,,,,,,,,, που ?? ποτε ??? γιατι ???  να πεσουν οι προτασεις  ,,,,, :bs:

• Απαντήσεις 219
  • Εμφανίσεις 28,8k
  • Δημοσιεύτηκε
  • Τελευταία Απάντηση

Μέλη που απάντησαν περισσότερο

Featured Replies

Δημοσιεύτηκε
[quote author=ggeos link=topic=494.msg4878#msg4878 date=1315682810]
Πανάγο ο ΤΕΟ με τι μηχανη θα κατέβει?
[/quote]

Γιώργο, εσύ πια δεν πιάνεσαι για βόρειος, από ότι φαίνεται μόνο οι δύο μας θα ταξιδέψουμε την Παρασκευή 7/10/2011 από Αθήνα.
Αυτό συνεπάγεται ότι θα έχουμε λιγότερες πιθανότητες βλαβών και άρα μεγαλύτερη μέση ωριαία ταχύτητα, τουτέστιν θα νικήσουμε τον Χρηστάρα.. :azn:

Συνεπάγεται όμως και βαθύτερα κονωνικοψυχολογικά ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι νότιοι (Αθηναίοι) και δεν λένε να καταλάβουν πόσο αγχολυτικό είναι το ταξίδι με μια Enfield και μακροπρόθεσμα από τι προβλήματα σε σώνει.

Γι' αυτό και μόνο ΚΟΥΝΗΘΕΙΤΕ ΒΡΕΕΕΕΕΕ, να ξεφύγουμε από τη βάρβαρη μικροαστή καθημερινότητά μας... :welcome:
Δημοσιεύτηκε
[quote author=SSAV link=topic=494.msg4874#msg4874 date=1315599363]
Σκέφτηκα για ενοικίαση μηχανής αλλά οι τιμές ξεκινούν από 45 ευρώ την ημέρα (συνήθως χωρίς ΦΠΑ) και με συγκεκριμμένα χιλιόμετρα ανά ημέρα (συνήθως 250), οπότε το κόστος γίνεται ασύμφορο (μόνο τα σκούτερ έως 200 cc έχουν λογική τιμή και απεριόριστα χιλιόνετρα.
[/quote]

Κρίμα Στέλιο να μην έχω ακόμη μια δεύτερη Enfield να σου δώσω, σκέφτηκα τη λύση να πάρεις τη δικιά μου και εγώ να ακολουθήσω με την Triumph, αλλά το πρόβλημα είναι ότι δεν θα μπορώ να ακολουθήσω με τόσο χαμηλές ταχυτήτες και πάλι θα είμαι μόνος στο ταξίδι.. :sad:

Τουλάχιστον θα μας εξυπηρετήσεις με το τύπωμα των μπλουζακίων, σε δυο - τρεις μέρες θα είναι έτοιμη η έγχρωμη εκδοχή του.. :bs:
Δημοσιεύτηκε
Παιδια εχω καιρο να μπω! 7-9 εκλεισε, ιδανικο, θα ειμαι εδω (!!!!) και ειμαι φουλ μεσα. Τα παρελκομενα ποτε θα τα κανονισουμε? Επισης ρε αντρεα τι θα γινει με αυτη τη λιβαδεια?
Δημοσιεύτηκε
[quote author=andrew link=topic=514.msg4747#msg4747 date=1314560329]
Μία καλή επιλογή και για το στρώσιμο της μηχανής του SSAV ...!!!
Mία ευκαιρία να μας ακολουθήσει και ο φίλος ενφιλντάς Μανώλης που μόλις σήμερα τον γνωρίσαμε και το χαρήκαμε ιδιαιτέρως!!!
Μία πρόβα τζενεράλε για την πανελλήνια στην Πρέβεζα!!!
Σύντροφοι γυαλίστε τις κούκλες σας και ετοιμαστείτε για την πρώτη εκδρομή του club για την νέα σεζόν [b][u]ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ!!![/u][/b]
Αδερφέ Γιαγκούλα σου ερχόμαστε!!!
[/quote]
[url=http://www.royalenfieldclub.gr/index.php?topic=514.0]http://www.royalenfieldclub.gr/index.php?topic=514.0[/url]
Λογικά ισχύει ακόμα η εκδρομή για την άλλη Κυριακή...
Δημοσιεύτηκε
Γεια και χαρά Λουκά, ετοιμάσου για αναχώρηση χαράματα Παρασκευής της 7ης Οκτωβρίου 2011.
Ώρα δεν λέω για ευνόητους λόγους.. :secret:

[center][url=http://www.dpgr.gr/usergalleries/albums/userpics/11415/color-end_mail.jpg][img]http://www.dpgr.gr/usergalleries/albums/userpics/11415/thumb_color-end_mail.jpg[/img][/url][/center]

Λοιπόν το σκίτσο για την μπλούζα τελείωσε πριν λίγες ώρες, ακούω γνώμες, αλλά τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει.. :cool44:

Όποιος γνωρίζει το μέγεθος της σαπιοκοιλιάς του ας το δηλώσει εδώ, καθώς και το χρώμα του μπλουζακίου.
Θα παραγγείλουμε όλοι στον Στέλιο που αφιλοκερδώς θα μας τα τυπώσει στην Κηφισιά και θα μας στοιχίσουν περίπου 10€ έκαστο.
Η μοιρασιά θα γίνει χέρι - χέρι, δεν ξέρω αν οι βόρειοι θα τυπώσουν μόνοι τους ή θα τους τα πάμε στην Πρέβεζα.

Η δική μου κοιλίτσα είναι [size=12pt][b]XXXL[/b][/size] και για να φαίνεται ακόμη πιο μικρή θα τυπώσω σε [b]μαύρο[/b] χρώμα.. :smile:

[quote author=ΠΑΝΑΓΟΣ link=topic=494.msg4904#msg4904 date=1315810476]
Υ.Γ. ΤΟ  σχεδιο  θα ειναι  μπροστα  η  πισω ?
[/quote]

Θα έχουμε έτοιμες δύο εκδοχές για μας τους δύο,
αυτός που θα φτάσει πρώτος (εγώ) θα έχει το σχέδιο μπροστά και 'συ πίσω.. :roll:

1) [b]ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΘΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΟΥΜΕ[/b] τις παραγγελίες μπλουζακίων, οι καθυστερημένοι θα τυπώσουν μόνοι τους αφού τους στείλω εγώ ή ο bbk ή ο SSAV το πρωτότυπο αρχείο που κατέχουμε.

2) Χρηστάρα [b]κανόνισε το παζάρι με το ξενοδοχείο[/b], για δύο διανυκτερεύσεις έκαστος, είμαστε εκτός σαιζόν και χαλλλλλλαρά οι τιμές μπορούν να πέσουν στα 30€ το δίκλινο, διαπραγματεύσου και  δώσε μας πληροφορίες, κατέληξε σε ποιο θα μείνουμε, εσύ τα έχεις δει άλλωστε.  Υπάρχει βέβαια η εκδοχή να βρούμε επιτόπου κατάλυμα, κατί που θα έκανα αν ταξίδευα μόνος μου ή με λίγα άτομα, όμως τώρα είναι καλό να έχουμε καπαρώσει τα δωμάτια.

[size=18pt][b]ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΠΡΕΒΕΖΑ..??[/b][/size]
Δημοσιεύτηκε
Η συζήτηση για τις παραγγελίες του t-shirts μεταφέρθηκε σε νέο θέμα [url=http://www.royalenfieldclub.gr/index.php?topic=538.new#new][b]εδώ[/b][/url], ώστε να μπορέσουμε στο τέλος να τα μετρήσουμε.. :acute
Δημοσιεύτηκε
Με αφορμή την πανελλήνια ξεκίνησα και εγώ να φτιάξω την Enfield μου για να είναι έτοιμη για την μεγάλη κάθοδο στην Πρέβεζα……με αυτή……
Όμως τελικά απ’ότι φαίνετε δεν ξέρω αν θα είναι έτοιμη και αν θα μπορώ να κατέβω.
Ξεκίνησα να κάνω μία επισκευή της κυλιδροκεφαλης με τρίψιμο βαλβίδων, αλλαγή οδηγών βαλβίδων και και και και…..
Το αποτέλεσμα είναι να βρεθούν ρινίσματα ατσαλιού στο κάρτερ τα οποία κατέστρεψαν μόλις με 2400km πιστόνι και κύλινδρο……το κόστος επισκευής είναι πολύ μεγάλο και βλέπουμε…..τα υπεραξιόπιστα ρουλεμάν των Ινδών βλέπετε….
Αθάνατη Enfield πραγματικότητα με την τρελή αξιοπιστία σου….μου έχεις φάει τα λεφτά….
Οπότε παίζετε όπως καταλαβαίνετε η συμμετοχή μου……

Υ.Γ. ετοιμάζετε αναλυτικό ιστορικό της επισκευής και της ζωής της Enfield μου. Εκεί θα τα αναλύω όλα αυτά όπου έγιναν, κόστος, το πως και τη.
Δημοσιεύτηκε
[quote author=bbk link=topic=494.msg4916#msg4916 date=1315840871]
Οπότε παίζετε όπως καταλαβαίνετε η συμμετοχή μου……
[/quote]

Δεν καταλαβαίνουμε τίποτα, αν θες να μη δεις τη Nargis με πουά πάρε το λόγο σου πίσω.. :fight1:
Όχι τον περί αξιοπιστίας, αλλά περί συμμετοχής.
Βρε εσείς στον βορρά, κάντε 'του ένα κρύο ντουζ να συνέλθει.. :w00t:
Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
bbk γιατι αυτα που εγραψες μου φεραν στο μυαλο ενα τραγουδι,,,,παρε οτι θελεις παλιατζη απο μια αγαπη που δεν ζει,,,,,,,μην αγχωνεσαι και μη κανεις καμια Μ,,,,,,Α και δεν κατεβεις πανεληνια !!!!!! :bs:
Δημοσιεύτηκε
Μετά  από τηλεφωνική  συζήτηση  που  είχα  με τον  ΝΟΕ  πήρα  νέες,  προσφορές  για  τα  ξενοδοχεία  της  Πρέβεζας,  και  έτσι  βρήκα  πιο  καλά  και  πιο  φτηνά  ,(περιμένω  επιβεβαίωση) , τους  είπα  για  7δύκλινα  τουλάχιστον,  όποτε  ΒΒκης,  μην  σκέπτεσαι  να  «λακίσεις»  τελευταία  στιγμή (θα  χάσης).
Μίλησα  και με  το  ΚΤΕΛ  Πρεβέζης  και  έχουν  κάτι  καλές  προσφορές  για  τον  Οκτώβριο,  :roll: μην  απογοητεύεσαι  λοιπόν,  όλα  θα  πάνε  καλά.
Δημοσιεύτηκε
Λοιπόν  κύριες  και κύριοι  τα  νεότερα  σε  σχέση  με την  διαμονή[url=http://hotelkanali.gr/]http://hotelkanali.gr/[/url]  μας  έχουν  ως  εξής: η επιβεβαίωση  της  τιμής  ήρθε  και  είναι  36,00  ανά  δίκλινο, την  ημέρα  και  με  πλήρες  πρωινό, ζητάει  το  25%  σαν  προκαταβολή, κατά  την  γνώμη  μου  είναι  πολύ  καλά ,  αλλά  καλό  θα  ήταν  να  πουν  όλοι  την  γνώμη  τους.
Δημοσιεύτηκε
[quote author=ΠΑΝΑΓΟΣ link=topic=494.msg4948#msg4948 date=1316076858]
....αλλά  καλό  θα  ήταν  να  πουν  όλοι  την  γνώμη  τους.
[/quote]

Μέχρι να την πούμε όλοι τη γνώμη μας θα φτάσουμε στην 3η πανελλήνια (αλήθεια που θα πάμε τότε;).. :roll:

Πες του να σου δώσει πλήρη στοιχεία,  ΙΒΑΝάκι τραπεζικό και να αρχίσουμε να κλείνουμε δωμάτια όπως την προηγούμενη φορά, εγώ θα καπαρώσω για την πάρτη μου την κίτρινη νεροτσουλίθρα.. :acute

Χρηστάρα, ευχαριστούμε.. :bs:
Δημοσιεύτηκε
Νοε, μην  με  ευχαριστείται  καθόλου  το  θέλω  και  το  χαίρομαι  αυτό  που  κάνω,    ο  τύπος  μου  ζήτησε  ένα  e-mail,  για  επιβεβαίωση  κρατήσεως  σαν  αποδεικτικό (αντίγραφο) της  προφορικής  μας  «συμφωνίας»,  τώρα  για  το  κλείσιμο  των  δωματίων  θα  χρειαστεί  περίπου  120,00 ευρώ  όποτε  δυο  τρεις  να βάλουμε  από  περίπου  30,00  ευρώ  (σε  ένα  όνομα ) το  θέμα  έκλεισε  για  το  ξενοδοχείο,  αλλά  δεν  βλέπω  «κόσμο»,  να  γράφει  απόψεις  και  αγχώνομαι, :sad: (θα  πάω  μονός  και  θα  βγω  σίγουρα  πρώτος!) :roll:
Δημοσιεύτηκε
[quote]Μέχρι να την πούμε όλοι τη γνώμη μας θα φτάσουμε στην 3η πανελλήνια (αλήθεια που θα πάμε τότε;)..

[/quote]

Είπαμε  Γερμάνια,  (για  εργάτες,  πιθανών)  Η  ότι  άλλο  προκύψει :grin:
Δημοσιεύτηκε
[quote author=ΠΑΝΑΓΟΣ link=topic=494.msg4953#msg4953 date=1316118975]
..αλλά  δεν  βλέπω  «κόσμο»,  να  γράφει  απόψεις  και  αγχώνομαι, :sad: (θα  πάω  μονός  και  θα  βγω  σίγουρα  πρώτος!) :roll:
[/quote]

[b]1 )SV2MDL
2) noe
3) ΠΑΝΑΓΟΣ
4) bbk
5) Loumex
6) ggeos
7) SSAV
8) elifain
9) dionisis
10) Κωνσταντίνος Royalist
11) Enfildes
12)mazoutfield[/b]

Και όλοι αυτοί τι είναι;
Από την Αθήνα θα έχουμε ώρα αναχώρησης στις 05:00 ώρα Παρασκευή 7 Οκτωβρίου (ωχ προδόθηκα).. :secret:
Ακόμη και ο SSAV ψάχνεται να έρθει με κάθε μέσο, ακόμη και αυτοκίνητο.
Αν έρθει με αυτοκίνητο μας βλέπω να μας φορτώνει και τους υπόλοιπους (Λουκά, Γιώργο κι εμένα).. :embarrassed:
Πειράζει;  :roll:

Στείλτου λοιπόν email να τελειώνουμε κι αυτός να σου απαντήσει με τον τραπεζικό του λογαριασμό.. :bs:
Δημοσιεύτηκε
[quote author=ΠΑΝΑΓΟΣ link=topic=494.msg4953#msg4953 date=1316118975]
..................(θα  πάω  μονός  και  θα  βγω  σίγουρα  πρώτος!) :roll:
[/quote]
Να βγεις πρώτος …….δεν νομίζω…. :tongue:
Σε προειδοποιώ, έχω ξεκινήσει πρόγραμμα βελτίωσης της Enfeild με αλλαγή πολλών περιφερικών και άλλων κυρίως εξαρτημάτων με απώτερο στόχο φυσικά να βγω [b]εγώ[/b] πρώτος. :azn:
Μέχρι βελτίωση στην αναλογία κιλού ανά ίππου έχω προχωρήσει…με ελάφρυνση του συνόλου από τα περιττά κιλά. [url=http://freesmileyface.net/free-transports-smileys.html][img]http://freesmileyface.net/smiley/transports/bike-037.gif[/img][/url]
Οπότε Χρήστο να περιμένεις μεγάλο συναγωνισμό……ααααα και αν πας για δουλειά  στην Γερμανία νομίζεις πως θα σε αφήσουμε μόνο σου …..αλλά γιατί να πάμε Γερμανία…………..
……..πάμε Ινδία να έχουμε και ποιο φτηνά ανταλλακτικά, ποιο αξιόπιστο service….άσε που θα βάλεις και τζάμπα την μανιβέλα, όχι με 800€ όπως εδώ…..  :embarrassed:
ααααααα και θα έρθουμε εμείς, έτσι νομίζεις πως θα γλυτώσεις από εμάς…..

Ααααα και δεν με λες Νοε με αυτοκίνητο θα έρθετε στην πανελλήνια?
Καλά δεν πάμε καλά…….θα σκίσω τα πτυχία μου…αν είχα.  :cheesy:
Χρήστο πάνε να βγουν πρώτοι με αθέμιτο συναγωνισμό…….:cheesy:
Πραγματικά δεν το περίμενα αυτό από εσένα Νοε, …..έπεσα……ωχ…….από τα σύννεφα…..ακούς εκεί αυτοκίνητο…..μπλιάχ.  :angry:

Πλάκα πλάκα την Δευτέρα θα ξέρω με βεβαιότητα αν θα έρθω…..αν και το ποσοστό είναι πλέον μικρό…..οπότε μην λογαριάζετε χωρίς τον ξενοδόχο….. :smile:
Και [b]κλείστε κάνα δωμάτιο[/b].
Εγώ πάντως το ριγέ μου μαγιό το έχω ετοιμάσει…… [url=http://freesmileyface.net/free-leisures-and-sports-smileys.html][img]http://freesmileyface.net/smiley/leisures-and-sports/swimming-pool-014.gif[/img][/url]
Δημοσιεύτηκε
[quote author=bbk link=topic=494.msg4956#msg4956 date=1316154774]
[b]Μέχρι βελτίωση στην αναλογία κιλού ανά ίππου έχω προχωρήσει…με ελάφρυνση του συνόλου από τα περιττά κιλά. [/b][/quote]
δλδ τη ακριβός μα λες ότι η μηχανή θα πει μόνη της χωρίς οδηγό ?
:cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:
Δημοσιεύτηκε
[quote author=Nikoss link=topic=494.msg4958#msg4958 date=1316163287]
[quote author=bbk link=topic=494.msg4956#msg4956 date=1316154774]
[b]Μέχρι βελτίωση στην αναλογία κιλού ανά ίππου έχω προχωρήσει…με ελάφρυνση του συνόλου από τα περιττά κιλά. [/b][/quote]
δλδ τη ακριβός μα λες ότι η μηχανή θα πει μόνη της χωρίς οδηγό ?
:cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:
[/quote]

Μηχανή χωρίς τον οδηγό της δεν πάει……τώρα πια θα είναι η βελτίωση και τι ακριβώς κάνω δεν το λέω, θα κινδυνεύω με σαμποτάζ……. :roll:
Αν τα πω όλα δεν θα καταφέρω τίποτα…..σκοπός είναι να τους κερδίσω και τους δύο…..λέμε τώρα…… :tongue:
Θα δείτε, θα δείτε……όσοι θα έρθετε στην πανελληνιά…. :bs:
Πάντως τα περιττά κιλά θα φύγουν ….. :embarrassed:
Δημοσιεύτηκε
[quote]Καλημέρα απο Hotel Kanali ,

Αγαπητέ κύριε Παναγo,

Επιβεβαιώνουμε την κράτηση 7(επτά) δίκλινων δωματίων in 07/10/11 out 09/10/11 και χρέωση 36,00 ευρώ το δωμάτιο την ημέρα με πρωινό.
Παρακαλούμε πολύ για μια προκαταβολή του 25% του συνολικού ποσού σε έναν απο τους παρακάτω λογαριασμούς:
1.ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ                                  2. ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
  ΑΡ.ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ:5408-017923-142              ΑΡ.ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ:305 04 003309 74
  ΑΦΟΙ ΔΗΜΑ Α.Ε                                            ΑΦΟΙ ΔΗΜΑ Α.Ε

Μόλις γίνει η κατάθεση παρακαλώ πολυ να μας στείλετε με ένα φάξ την απόδειξη κατάθεσης στο 26820-51115

Ευχαριστούμε πολύ για την συνεργασία.

Με εκτίμηση
Δήμας Μάκης[/quote]

Προτεινω  να μαζεψει  καποιος  απο  τους  νοτιους  τις  προκαταβολες  και  αντιστοιχα  καποιος  απο  τους  βοροιους,  και  να  κανουμε  μια  καταθεση  σε  ενα  απο  τους  2λογαριασμους  και  μεχρι  24/09/2011,  για  να  ειμαστε  χαλλλλαρα !  !  !
Δημοσιεύτηκε
αν και καθυστερημενα θα επιβεβαιωσω οριστικα την παρουσια μου, μετα της συζυγου.
τακτοποιηθηκε και το θεμα της δουλειας.

Οποτε, θα χρειαστω ενα δικλινο, και αρκετες συμβουλες.

Παναγο υπαρχει η δυνατοτητα να κανω κρατηση ξεχωριστα για να καταθεσω και τα χρηματα;

παρακαλω τους Αθηναιους που θα ξεκινησουν την Παρασκευη να ενημερωσουν για το προγραμμα, και με πμ αν δεν θελουν να αποκαλυψουν πληροφοριες στους Βορειους (οι Σαλονικιωτικες καταβολες μου θα υπερισχυσουν και θα ενημερωθουν αμεσως οι βορειοι)

Και αρχιζω τις ερωτησεις. Βασικα μια
Σχαρα στην μοτοσυκλετα δεν εχω, και ερωτω αν ειναι επικινδυνο να φερει σακιδιο στην πλατη ο συναναβατης, αναφερομαι σε τυπου backpack που φυσικα δεν θα ειναι γεματο, αλλα σιγουρα μεγαλυτερο απο σχολικο σακιδιο.
Δημοσιεύτηκε
[quote author=dionisis link=topic=494.msg5029#msg5029 date=1316627056]
Σχαρα στην μοτοσυκλετα δεν εχω, και ερωτω αν ειναι επικινδυνο να φερει σακιδιο στην πλατη ο συναναβατης, αναφερομαι σε τυπου backpack που φυσικα δεν θα ειναι γεματο, αλλα σιγουρα μεγαλυτερο απο σχολικο σακιδιο.
[/quote]

Είναι κανόνας για τους αναβάτες, να είναι όσο το δυνατόν πιο ελεύθεροι από αντικείμενα πάνω τους.
Σε περίπτωση πτώσης μπορούν να γίνουν επικίνδυνα, το σώμα πρέπει να είναι ελεύθερο.

Γιατί δεν αγοράζεις χταπόδια και να δέσεις σφικτά στα πλαινά κάγκελα δύο σακβουαγιάζ δεξιά και αριστερά; Δεν θα κουνιέται τίποτα.

Διονύση θα ανταλλάξουμε τηλέφωνα, αλλά έτσι όπως πάνε οι Αθηναίοι προβλέπω να έρχομαι μόνος την Παρασκευή. Κι αν είμαι μόνος σίγουρα δεν καβαλάω Enfield.

EEEEEEEEEE.... Γιώργο, Λουκά, Στέλιο, Σπύρο, Τόλη (ναι δήλωσε επιθυμία και ο Τόλης με την Electra) θα ακολουθήσει κανείς την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου;
Άντε η μέρες κοντεύουν.. :bs:
Δημοσιεύτηκε
Νίκο έως τέλος της εβδομάδας παίρνω την enfield, αλλά και τα πρώτα 300 km να μπορέσω να κάνω εντός των τειχών είμαι διαστακτικός στο να δοκιμάσω τέτοιο ταξίδι σε περίοδο στρωσίματος, αν και έχω το o.k. από τον Λάζαρο (ο μηχανικός μου). Δεν ξέρω πραγματικά τι να κάνω. Μάλλον θα το αποφασίσω τελευταία εβδομάδα.