Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Royal Enfield Forum Greece

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Πανελλήνια Συνάντηση - Royal Enfield Club (2011 Πρέβεζας ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ)

Δημοσιεύτηκε

με το περας του καλοκαιριου και πριν τον βαρυ χειμωνα ,προτεινω να γεμισουμε τις μπαταριες μας,,,,,,,,,,,,,,, που ?? ποτε ??? γιατι ???  να πεσουν οι προτασεις  ,,,,, :bs:

• Απαντήσεις 219
  • Εμφανίσεις 28,8k
  • Δημοσιεύτηκε
  • Τελευταία Απάντηση

Μέλη που απάντησαν περισσότερο

Featured Replies

Δημοσιεύτηκε
[quote author=SV2MDL link=topic=494.msg4124#msg4124 date=1311923827]
με το περας του καλοκαιριου και πριν τον βαρυ χειμωνα ,προτεινω να γεμισουμε τις μπαταριες μας,,,,,,,,,,,,,,, που ?? ποτε ??? γιατι ???  να πεσουν οι προτασεις  ,,,,, :bs:
[/quote]

Γιάννη σου προτείνω [url=http://www.royalenfieldclub.gr/index.php?topic=34.0][b]αυτό[/b][/url] για να έχεις πάντα γεμάτες τις μπαταρίες σου.. :undecided:

Αν πάλι δεν κατάλαβα καλά την ερώτησή σου προτείνω τον φυσικό τρόπο φόρτησης σε ταξίδια.
Μήπως να την γεμίσουμε στη λίμνη Πλαστήρα Καρδίτσας; Στην Αμφιλοχία ή στα Μετέωρα;
Μήπως να το κάνουμε το τριήμερο 28-30 Οκτωβρίου;

Εγώ συμφωνώ και προετοιμάζομαι από τώρα, πάω να πάρω υγρά μπαταρίας.. :bs:
Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
φιλε νικο,μη ξεχνας οτι δεν εχω παλια enfield,αλλα electra,οι μπαταριες μου ειναι λιθιου,,οποτε ο φορτιστης δεν κανει,,θελει χιλιομετρααααααα!!!!! ,, καλη επιλογη ειναι και η πρεβεζα,,
Δημοσιεύτηκε
Συμφωνώ και για Πρέβεζα όπως και για Λιδωρίκι Άμφισσας (λίμνη του Μόρνου).
Το θέμα είναι πως θα βρούμε ξενοδοχεία κ.λπ.
Για την Πρέβεζα έχω έναν οικογενειακό φίλο που ζει στην Λευκάδα και καθημερινά πάει στην Φιλιππιάδα μέσω Πρεβέζης.
Θα τον αγγαρέψω όχι μόνο να μας βρει κατάλυμμα αλλά και να ετοιμάσει την υποδοχή μας.
Ας περιμένουμε όμως να ακούσουμε κι άλλες γνώμες.. :cool44:
Δημοσιεύτηκε
Παιδιά προς Θεού όχι 28η Οκτωβρίου, γιατί παρελαύνουν τα καμάρια μας και πρέπει να είμαστε εκεί για να τα χειροκροτήσουμε.
Δημοσιεύτηκε
εμενα μου αρεσει η ιδεα προς Αμφιλοχια μερια μια και δεν εχω παει κατα εκει οδικως...δεν μου αρεσει η 28 οΚΤΩΒΡΙΟΥ ΛΟΓΩ ΥΠΟΧΡΕΏΣΕΩΝ ΟΠΩς ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΜΩς ΚΑΝΤΕ ΕΣΕΙς ΤΙς ΠΡΟΤΑΣΕΙς ΣΑς ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ...εκεινος ο Παναγοχρηστος τι λεει για αυτη την συναντηση? δεν τον ακουω καθόλου...
Δημοσιεύτηκε
Άλλα οχήματα/μηχανάκια δέχεστε?
Για να ξέρω τι θα κάνω……
Λέω να έρθω με ένα τέτοιο…..να μην με πιάνει και ο καιρός…..

Απλά δεν ξέρω ποιο να διαλέξω…..
Αυτό?
[img]http://www.gr.piaggiocommercialvehicles.com/assets/255/53_Ape%20TM_constraintscaled600x450.jpg[/img]

ή αυτό για να πάρω και την οικογένεια?
[img]http://motocikleta.gr/distribution/download/file.php?id=7630&mode=view/sid116_2.jpg[/img]

ή αυτό για να μπορώ να κουβαλήσω και καμία Enfield?
[img]http://www.gr.piaggiocommercialvehicles.com/assets/277/23_Ape%2050_constraintscaled600x450.jpg[/img]

καλά καλά μην βρίζετε…..θα κουβαλάω τις αποσκευές σας για να οδηγείτε ποιο άνετα…..

θα πρότεινα η συνάντηση να γίνει
21,22,23 Οκτώβρη
ή
4,5,6 Νοέμβρη
Για το μέρος είμαι μεταξύ Πρέβεζας και λίμνη Πλαστήρα

Μπάι  :tongue:
Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
ββκ που ζεις ???? εδω σ`εμας τελη οκτωμβρη και αρχες νοεμβρη πιανουν τα πρωτα χιονια,,,,,,,,,,,,,,,,αλυσιδες για enfield εχει υποψιν του κανεις ????? :roll: :bs:
Δημοσιεύτηκε
Οι Enfield πάνε παντού βρε, αν δουλεύει το μοτέρ τους, δεν καίει λάδια, έχουν συμπίεση και έχουν κάνει πριν από 100km decaronizing με αλλαγή πιστονιού και μπιέλας.
Και πότε να το κάνουμε?
23, 24, 25, Σεπτέμβρη καλά δεν είναι?
Εγώ ποιο μπροστά δεν μπορώ πάντως.
Αααα μπορούμε και
30/9, 01-02/10

Αλυσίδες για δέσιμο έχω αν θες να σε δέσω, ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΔΕΣΙΜΟ ΕΙΣΑΙ.
Δημοσιεύτηκε
Πρέβεζα είναι η ίδια απόσταση και από Αθήνα και από Θεσσαλονίκη.
ΠΑΝΑΓΟ ΘΑ ΣΕ ΣΚΙΣΩ.. :azn:

Να το κλείσουμε  23-25 Σεπτεμβρίου για Πρέβεζα;

:bs:
Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
νοε,,απο καστορια υπολογισες αποσταση ???? :bs: ,ας δουμε τις συμετοχες,,οσοι μπορουν να κανονισουνε,και βλεπουμε και ημερομηνια ,,,εγω προσωπικα δεν εχω προβλημα,νομιζω ειναι καλη ημ. :shake2:
Δημοσιεύτηκε
[quote author=SV2MDL link=topic=494.msg4149#msg4149 date=1311971853]
νοε,,απο καστορια υπολογισες αποσταση ???? :bs:
[/quote]

Γιάννη δεν παίζεις, είσαι 100 χιλιόμετρα πιο κοντά.
Όμως θα έχεις αποστολή, στα Σιάτιστα θα περιμένεις τον Χρηστάρα να τον κεράσεις τσίπουρα.. :drink
:cool44:
Δημοσιεύτηκε
Λοιπόν  θα  σας  εκμυστηρευτώ  κάτι  αλλά  να  μείνει  μεταξύ  :secret: μας  ξέρω  από  που  προέρχεται  το  μένος  του  ΝΟΕ  για  τις  EFI,  και  βρήκα  την  λύση  στην  επόμενη,  πανελλήνια θα  τον  αφήσω  να  βγει  πρώτος(θα  πω ότι  έμεινα  από  μανιβέλα για  να  αργήσω  και  να  φτάσει  πρώτος) και  όλα  θα  επανέλθουν  στην  πρότερα  κατάσταση  :azn:
Δημοσιεύτηκε
Γεια τους Αθηναίους θα προτείνω [url=http://maps.google.com/maps?saddr=%CE%A0%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%B1%CE%B9%CE%AC%CF%82,+%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CF%82&daddr=38.12007,23.41658+to:%CE%9B%CE%B9%CE%B2%CE%B1%CE%B4%CE%B5%CE%B9%CE%AC,+%CE%9B%CE%B9%CE%B2%CE%B1%CE%B4%CE%B5%CE%B9%CE%AC,+%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CF%82+to:%CE%A0%CF%81%CE%AD%CE%B2%CE%B5%CE%B6%CE%B1,+%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CF%82&hl=el&ie=UTF8&sll=38.453589,22.296753&sspn=1.93576,3.532104&geocode=FbYVQwIdD7xoASkzu4RizbuhFDEQf7niLL0ABA%3BFYaqRQIdBE9lASl7hRVR7ayhFDHgDmPZLL0AEw%3BFaR_SgId5wpdASkr8hs_tYmgFDEA4LriLL0ABQ%3BFVp_UgIdqqA8ASk1LFFi4zhcEzFClHfqZSviVw&mra=dpe&mrsp=1&sz=8&via=1&z=8][b]μια διαδρομή[/b][/url] λίγο μεγαλύτερη κατά 60 χιλιόμετρα, που θα μας ανταμοίψει όμως με υπέροχα τοπία. Αθήνα - Λειβαδιά μέσω παλιάς Εθνικής οδού, μετά Δελφούς, Γαλαξίδι, Ναύπακτος, Μεσολόγγι και τσουπ φτάσαμε στην Πρέβεζα.

Όσο  για τον Χρηστάρα δεν πιστεύω λέξη του, πάλι στημένο θα έχει το παιχνίδι, οπότε θα απολαύσω το ταξίδι μόνο.. :cool44:
Δημοσιεύτηκε
ΝΟΕ απο Πάτρα το κοβω να ειναι πιο κοντα η διαδρομή ...εγω βεβαια μπορει να ακολουθήσω και τους Βόρειους  περιμενω απο τον ΠαναγπΧρηστο να φταξει δρομολογιο Νίκης...
Δημοσιεύτηκε
[quote author=ggeos link=topic=494.msg4157#msg4157 date=1312014176]
ΝΟΕ απο Πάτρα το κοβω να ειναι πιο κοντα η διαδρομή ...εγω βεβαια μπορει να ακολουθήσω και τους Βόρειους  περιμενω απο τον ΠαναγπΧρηστο να φταξει δρομολογιο Νίκης...
[/quote]

Ναι το επισήμανα στο προηγούμενο μήνυμά μου, 60 χιλιόμετρα διαφορά, όμως θα γλιτώσουμε την βαρετή εθνική οδό, ακόμη κι αν πάμε όλο παραλία από την παλιά εθνική οδό μέχρι το Ρίο η διαδρομή δεν έχει τίποτα ιδιαίτερο. Ίσως όμως να το κάνουμε στην επιστροφή για αλλαγή.
Υποθέσεις κάνω, γιατί και στο Βόλο όταν πήγαμε κάναμε το 90% στη νέα εθνική οδό, αλλά και πάλι μου άρεσε.

Επίσης θα προτείνω σε τούτη την συγκέντρωση να συμμετάσχουν ΜΟΝΟ Enfield μοτοσικλέτες. Ο νοών νοήτο..[url=http://freesmileyface.net/free-confused-smileys.html][img]http://freesmileyface.net/smiley/confused/confused-30.gif[/img][/url]

Άρα έχουμε και λέμε:

[color=yellow][b]2η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ του ROYAL ENFIELD CLUB στην Πρέβεζα  23-25 Σεπτεμβρίου.[/b][/color]

Οι μέχρι στιγμής συμμετοχές:

1) SV2MDL
2) noe
3) ΠΑΝΑΓΟΣ
4) bbk
5) Loumex
6) ggeos
7) SSAV
............
Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
και εμεις μελετησαμε μια διαδρομη με τον παναγο, απο καστορια,γραμμο,κονιτσα,ιωαννινα,και μετα πρεβεζα,,περισοτερα χλμ,,αλλα φανταστικη διαδρομη,,,αν καποιος δηλωση οτι θα κατεβει με αλλη μαρκα μηχανης θα κατεβω και εγω με την MZ σε ενδειξη διαμαρτηριας,,, :azn: :shake2:
Δημοσιεύτηκε
Έκατσα και έκανα με ένα φίλο που ξέρει καλά εκείνη την περιοχή, αν δεν κάνω λάθος είναι από την Πρέβεζα, μία διαδρομή Θεσσαλονίκη-Πρέβεζα.
Αυτή η διαδρομή για εμάς τους βόρειους είναι πολύ καλή σε αξιοθέατα αλλά πολύ χρονοβόρα λόγο χαμηλού μέσου όρου ταχύτητας, αλλά δεν μας νοιάζει και πολύ ……ααααα και εύκολη για το τρίκυκλο που θα έρθω.
Όρίστε και ο [url=http://maps.google.com/maps?saddr=Thessaloniki,+Hellas&daddr=%CE%92%CE%AD%CF%81%CE%BF%CE%B9%CE%B1,+%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CF%82+to:%CE%9A%CE%BF%CE%B6%CE%B1%CE%BD%CE%B7+to:%CE%93%CF%81%CE%B5%CE%B2%CE%B5%CE%BD%CE%AC,+%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CF%82+to:%CE%93%CF%81%CE%B5%CE%B2%CE%B5%CE%BD%CF%8E%CE%BD-%CE%99%CF%89%CE%B1%CE%BD%CE%BD%CE%AF%CE%BD%CF%89%CE%BD%2FE90+to:39.75304,21.15038+to:39.75765,21.08467+to:%CE%95%CE%B3%CE%BD%CE%B1%CF%84%CE%AF%CE%B1+%CE%9F%CE%B4%CF%8C%CF%82%2FA2%2FE90+to:%CF%80%CF%81%CE%B5%CE%B2%CE%B5%CE%B6%CE%B1&hl=el&ie=UTF8&ll=39.155622,22.467041&spn=3.833385,7.064209&sll=39.451836,20.831108&sspn=0.126718,0.21801&geocode=FXYbbAIdXxteASnt4CgU9DioFDGpdNW4Fee6CQ%3BFedgagIdeMpSASnnt8c3wI5XEzHgorniLL0ABA%3BFebxZgIda21MASlZJSjMW9JZEzGm06DcLg7aWA%3BFYWgYwIdFfBGASkLe8vlTZZZEzHpGOY-uZCiJA%3BFb4-YAIdfhlEAQ%3BFVCVXgIdrLpCASklf17lFmNZEzFBOjbaLL0AEw%3BFVKnXgId_rlBASnFw5N_fdhbEzGRFi7aLL0AEw%3BFSBKXAIdFHA-AQ%3BFVp_UgIdqqA8ASk1LFFi4zhcEzFClHfqZSviVw&mra=ls&via=5,6&dirflg=ht&z=7][b]χάρτης.[/b][/url]

Αν έχετε οποιαδήποτε αντίρρηση-παρατήρηση-πρόταση να το συζητήσουμε.
Την ημερομηνία να την οριστικοποιήσουμε?
Έτσι ώστε να μπορούμε να κανονίσουμε τις δουλείες μας.
Όσο αφόρα το κλειστό του θέματος και μόνο συμμετοχής Enfield σας έχω γραμμένους στα παλιότερα των ελαστικών της Enfield, εγώ θα έρθω και να πάτε να κουρευτείτε μοικάνα για να σας πάει………..ινδιάνοι.
Χιμ
Τσατίστηκα….. :embarrassed:
Πάω να ποιο ξύδι…… :drink
Δημοσιεύτηκε
Νικο επειδη ειναι πολλα τα χιλιομετρα λεω να γινει οτι γινει μεσα απο τον καινουριο δρομο για λιγοτερο χρονο και κοπο...
Δημοσιεύτηκε
[quote author=ggeos link=topic=494.msg4162#msg4162 date=1312029298]
Νικο επειδη ειναι πολλα τα χιλιομετρα λεω να γινει οτι γινει μεσα απο τον καινουριο δρομο για λιγοτερο χρονο και κοπο...
[/quote]

Βρε παναθεμά με, Enfield θα οδηγάμε και όχι GSXR, να χαλαρώσουμε θέλουμε κι όχι να φτάσουμε γρήγορα, ΠΑΝΑΓΟσύνδρομο σε έπιασε κι εσένα Γιώργο;
[i][b][url=http://www.kavafis.gr/poems/content.asp?id=81&cat=1]Να εύχεσαι να είναι μακρύς ο δρόμος σου για την Πρέβεζα..!![/url][/b][/i]
Το είπε κι ο ποιητής.. :bs:

Άσε που διαβάζοντας το ποίημα είδα πόσο πολύ ταιριάζει με τη μοτοσικλέτα μας:

[b][i]Η Enfield σ’ έδωσε τ’ ωραίο ταξείδι.
Χωρίς αυτήν δεν θάβγαινες στον δρόμο.
Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια.

Κι αν πτωχική την βρεις, η Enfield δεν σε γέλασε.
Έτσι σοφός που έγινες, με τόση πείρα,
ήδη θα το κατάλαβες οι Enfield τι σημαίνουν.[/i] [/b]

:shake2:
Δημοσιεύτηκε
οκ με εστειλες τωρα με τον Καβαφονόε..χαχα...οκ το ευχομαι το ευχομαι...οι δηλωσεις πάντως θα ειναι περισσότερες καθοτι πολλοί θα ειναι σε διακοπες και δεν εχουν δει τα μυνήματα ακόμα...επεισης θελω να ρωτησω τι προστιμο θα πληρώσουν αυτοι που δεν θα ερθουν με ENFIELD?
Δημοσιεύτηκε
[color=yellow][b]2η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ του ROYAL ENFIELD CLUB στην Πρέβεζα  23-25 Σεπτεμβρίου.[/b][/color]

Οι μέχρι στιγμής συμμετοχές:

1) SV2MDL
2) noe
3) ΠΑΝΑΓΟΣ
4) bbk
5) Loumex
6) ggeos
7) SSAV
8) [b]elifain![/b]  :drink