Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Royal Enfield Forum Greece

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Πανελλήνια Συνάντηση - Royal Enfield Club (2011 Πρέβεζας ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ)

Δημοσιεύτηκε

με το περας του καλοκαιριου και πριν τον βαρυ χειμωνα ,προτεινω να γεμισουμε τις μπαταριες μας,,,,,,,,,,,,,,, που ?? ποτε ??? γιατι ???  να πεσουν οι προτασεις  ,,,,, :bs:

• Απαντήσεις 219
  • Εμφανίσεις 28,8k
  • Δημοσιεύτηκε
  • Τελευταία Απάντηση

Μέλη που απάντησαν περισσότερο

Featured Replies

Δημοσιεύτηκε
Σε εντελώς πειραματικό στάδιο έχουν γίνει από τον Νίκο (bbk) τρία σχέδια, ίσως καταλήξουμε στο τρίτο ή θα φτιάξουμε δύο διαφορετικές παραλλαγές. Σκεφτόμαστε αυτή τη φορά να μπει και χρώμα ώστε να τυπώσουμε σε μαύρα μπλουζάκια.

[center][url=http://www.dpgr.gr/usergalleries/albums/userpics/11415/skitso_123.jpg][img]http://www.dpgr.gr/usergalleries/albums/userpics/11415/thumb_skitso_123.jpg[/img][/url][/center]

Τα προσχέδια έχουν γίνει κυριολεκτικά στο πόδι, οπότε μη βιαστείτε να κρίνετε, ο καλλιτέχνης μας εργάζεται για την τελειοποίησή τους.  :cool44:
Εγώ από την άλλη τον πιέζω να κάνει γρήγορα και να φτιάξει το κορίτσί του και έχει πελαγώσει ο φουκαράς.. :roll:
Δημοσιεύτηκε
Η ψηφοφορία παρατείνεται μέχρι και την 31/8/2011 ώστε να έχουν επιστρέψει όλοι και να κλείσουμε την ημερομηνία.
Χρήστο (ΠΑΝΑΓΟΣ) κανόνισε σε ποιο ξενοδοχείο θα μείνουμε μιας και τα έχεις δει, πάρε περισσότερες πληροφορίες για το πως θα κρατήσουμε δωμάτια. Αν και πιστεύω ότι δεν έχουμε ανάγκη να καπαρώσουμε δωμάτια λόγω εποχής, θα είναι όλα δικά μας.

Στις επισφαλείς συμμετοχές προστέθηκε και ο Στέλιος που θα γυρίσει από διακοπές την 9/9 και ελπίζει να έχει παραλάβει τη μοτοσικλέτα του, μείναμε οκτώ, όλο και λιγοστεύουμε. Πιστεύω να οφείλεται στην ραθυμία των διακοπών η μη συμμετοχή και όχι στην κρίση.. :sad:

[b]1) SV2MDL
2) noe
3) ΠΑΝΑΓΟΣ
4) bbk
5) Loumex
6) ggeos
7) [s]SSAV[/s]
8) elifain
9) podotas
10) [s]dionisis[/s][/b]

[quote author=ΠΑΝΑΓΟΣ link=topic=494.msg4493#msg4493 date=1313160114]
ΑΛΛΟΣ  ΓΙΑ  ΠΡΕΒΕΖΑ  ?  ?  ? :azn:
[/quote]
Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
ελα σιγα σιγα ν οργανωνομασται,,,,,,,γαι να δελεασουμε κι`αλλους ,,το βραδυ θα εχει εξοδο μετα θεαματων !!!!!! :azn:
Δημοσιεύτηκε
1) SV2MDL
2) noe
[s]3) ΠΑΝΑΓΟΣ[/s]
4) bbk
5) Loumex
6) ggeos
[s]7) SSAV
[/s]8) elifain
9) podotas
[s]10) dionisis
[/s]
Πιθανών  να  έχω  και  εγώ  πρόβλημα :cm: (επαγγελματικοί  λόγοι) ,εκτός  αν  το  «σπρώξουμε»  ένα  Σ/Κ,  01/10 & 02/10 :bc:
Δημοσιεύτηκε
Να αλλάξω την ψόφο μου για μία εβδομάδα μετέπειτα, για 30 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου;
Μου είναι λίγο δύσκολο για εκείνη την ημερομηνία και σίγουρα πιο εύκολο για το δεύτερο ΣΚ του Οκτωβρίου (8/9), αλλά τότε θα τρέμουμε τα πρωτοβρόχια και ο Καστοριανός τον χιονιά.

Χρήστο μπορείς να κάνεις κι εσύ το ίδιο, να αλλάξεις την ψήφο σου κι εγώ θα ακολουθήσω.
Ρε χαμένε νομίζεις θα μου γλιτώσεις; Θα πάρω πίσω το αίμα μου κανάγια.. :fight1:

Άσε που θα είναι πιο εύκολο να έρθει κι ο Στέλιος.
Σύντροφοι, μέχρι τέλος του μήνα να έχουμε αποφασίσει.. :shake2:

Γιάννη (ες βε δύο εμ ντι ελ) και όλοι οι υπόλοιποι, μπορούμε να εξυπηρετήσουμε τον από κούνια χαμένο;  :tongue:

Μπιμπίκη, μπες σε ρυθμούς πανελλήνιας, τέλος οι διακοπές, φτιάξε το μπλουζάκι και την Enfield σου, αϊντεεεεεεεεέ..!!
Ο ντιζελάς ο Θοδωρής θα έρθει; Ο Παναγιώτης;

Τέσπα, να βρούμε τρόπο να μη χαλάσει το ταξίδι, θέλουμε τη χρυσή τομή, ημερομηνία που να βολεύει όλους, όποιος άλλος μπορεί ας υποχωρήσει, αν και δεν πειράζει, έτσι κι αλλιώς χαμένος ήταν.. :cool44:  (ο Χρηστάρας).
Γιάννη μανιταρόπληκτε, μόνοι μας θα κάνουμε στο τέλος πανελλήνια, μόνοι μας θα εκπροσωπήσουμε την Enfield εν Ελλάδι κι ας μας έχει βγάλει το λάδι, θα αποδείξουμε ότι αντέχουν, αντέχουμε και δε χαλάνε.

[b]Μέχρι στιγμής η έπικρατέστερη ημερομηνία είναι η 24η Σεπτεμβρίου.[/b]
Δημοσιεύτηκε
Αν  αλλαξει  το  σ/κ  για  μετα το 23-25,  εγω  θα  "κάτσω  να  βγω  δεύτερος" :roll:
μετα  τον  SV2MDL,  εννοω,  μην  χαιρεσε  Νοε.
Γιαννη,  ψηφισε  εσυ  μεσα  στον  Οκτωβριου  και  εγω  θα  φερω  τσιπουρα  για το  κρυο.

Υ.Γ.  αντε  ρε  παιδια  βαλτε  ολοι  ενα  χερακι  να  σπροξουμε  το  σ/κ. :acute     
Δημοσιεύτηκε
Πείτε μέρα και ώρα και εγώ είμαι μέσα για όποτε και όπου να είναι……για τον προορισμό ποσώς δίνω σημασία…..άλλωστε το ταξίδι είναι ο στόχος και οι φίλοι που θα ξανά ανταμώσουμε στον προορισμό μας…..σκοπός είναι α βρεθούμε όσο περισσότεροι γίνετε.
Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
παιδια εγω απο την πλευρα μου δεν εχω κανενα προβλημα,,(εσκισα την γατα απο νωρις) :azn:δειτε ποτε βολευει τους πιο πολους  και`γω ειμαι μεσα ,,,καλα ειναι να ειμασται οσο το δυνατον περισοτεροι,,, :shake2:    ΥΣοσο για το κρυο που λεει ο παναγος,,,παρειγγειλα θερμαινομενα εσωρουχα,,,που τα κουμπονεις στην ηλεκτρονικη της ELECTRA,, :cool44:
Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
ΝΟΕ για το μονοι μας που ειπες πολυ το ,,,φοβαμαι  :roll:,,,φερε ενα ταπερ σαρδελες παστες και`γω μανιταρια και τσιπουρο ,,,μαι χαρα θα ειναι,,,  και οποιος κατεβει με αλλη μαρκα μηχανη θα καθεται στο απεναντι τραπεζι και θα μας βλεπει !!!!!(συναντηση enfield ειναι ) :azn:
Δημοσιεύτηκε
- Παρακολουθούμε μια εκπληκτική κούρσα, στα τελευταία μέτρα σπιντάρει η δεύτερη εβδομάδα του Οκτωβρίου κερδίζοντας με διαφορά στήθους.. :embarrassed:

- Ο podotas από το Πέραμα με το 350αράκι του μας έκανε πλάκα και δεν θα έρθει, εκτός λέει και έχουμε κινητό συνεργείο μαζί μας. Άστον καλύτερα, δεν ξέρει, δεν θέλει να μάθει.. :bs:

Άρα οι συμμετοχές τώρα  γίνονται πιο ξεκάθαρες για SSAV, dionisis και ΠΑΝΑΓΟΣ..

[b]1) SV2MDL
2) noe
3) ΠΑΝΑΓΟΣ
4) bbk
5) Loumex
6) ggeos
7) SSAV
8) elifain
9) dionisis[/b]

Όποιος έχει αντίρρησει ας το πει τώρα.. :acute

Ααααααααααχ... ισοπαλία, απαγορεύονται τα στοιχήματα.. :roll:
Δημοσιεύτηκε
Ωπα  ωπαααα  ωπαααα,  μην  «σπρωχνεται»  αλλο    θα  πιάσουμε  Νοέμβριο :cold:,  εδώ  που  έκατσε  7-9 /10  νομίζω  είναι  καλά ! :beach:

Υ.Γ. Ο  Ελφινδης (Παναγιώτης)  παντρεύεται  και  δεν  μπορεί  να πει  ακόμα  με  σιγουριά  αν  θα  έρθει,  αλλά  πιστεύω  ότι  μπορεί,  το Σ/Κ  7-9/10,  να  τα  καταφέρει, τον  ΤΕΟ  θα  τον  πάρω  τηλ  να  δω  αν  θα  έρθει
Δημοσιεύτηκε
να υπολογίζετε και τον Γιαννη με την Βασω απο τη Λαρισα με την ΤΡΙΟΥΜΦ..αυτον θα τον παρω εγω τηλέφωνο νομιζω οτι αυτη η ημερομηνια ειναι πολυ καλη
Δημοσιεύτηκε
Καλησπέρα,
σήμερα μίλησα με το συνεργείο και δουλεύουν την enfield. Εαν δεν βγάλει κάτι άλλο θα την πάρω αμέσως μόλις ανέβω. Η νέα ημερομηνία που προτάθηκε κάνει τη συμμετοχή μου πιό εύκολη (θα έχω το χρόνο να κάνω περισσότερα χιλιόμετρα και ίσως καλύψω και τα χιλιόμετρα του 1ου servis-ένα ταξίδι στο Γύθειο είναι 550 χιλιόμετρα περίπου).
Ελπίζω να οριστικοποιηθεί η νέα ημερόμηνία και να ταξιδέψουμε μαζί για Πρέβεζα.
Δημοσιεύτηκε
[center][url=http://freesmileyface.net/free-transports-smileys.html][img]http://freesmileyface.net/smiley/transports/bike-037.gif[/img][/url][/center]

Άλλη μια μέρα για τη λήξη της ψηφοφορίας, μέχρι στιγμής επικρατέστερη ημερομηνία η 7-9/10
Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
ελα να καταληγουμε,,,,και να οργανονομασται,,,εχουμε και ετοιμασιες,,, :smile:  ,,να ετοιμασω και αντιολισθητηκες αλυσιδες ?????να παρω σκυλι αγ.βεναρδου με κονιακ στο λαιμο ???? :azn:
Δημοσιεύτηκε
Άρα λοιπόν πέρασε του Χρηστάρα η ημερομηνία.. :undecided:
[b]Το δεύτερο Σαββατοκύριακο του Οκτώβρη (8/9-10-2011) καιρού θέλοντος και Enfield επιτρέποντος, θα πραγματοποιηθεί η 2η πανελλήνια συνάντηση του Royal Enfield Club στην Πρέβεζα.. [/b]:laugh:

Οι μέχρι στιγμής συμμετοχές:
[b]1) SV2MDL
2) noe
3) ΠΑΝΑΓΟΣ
4) bbk
5) [s]Loumex[/s]
6) ggeos
7) SSAV
8) elifain
9) dionisis[/b]

Του Λουκά η συμμετοχή είναι αμφίβολη μιας και έμαθα πως το κορίτσι του κάνει νερά (Enfield επιτρέποντος).
Ο Στέλιος ήδη επισκευάζει την δικιά του, ο bbk έμαθα πως κάνει μεταπτυχιακά στην ενφιλντομηχανολογία, οι υπόλοιποι λίγο πολύ είμαστε έτοιμοι, δεν αντιμετωπίζουμε προβλήματα. Μένει μόνο να ελέγξουμε και συντηρήσουμε καλά τα κορίτσια μας, (γρασαρίσματα, λαδώματα, σφιξίματα κ.λπ.).
Το πρόγραμμα, οι ακριβείς αφιξοαναχωρίσεις θα ανακοινωθούν σύντομα, μείνετε συντονισμένοι και δηλώστε συμμετοχή.
Η εμπειρία των χιλίων περίπου χιλιομέτρων σε ένα διήμερο παρέα με την Enfield είναι μοναδική. Όσο έχω δυνάμεις θα το επαναλαμβάνω συνέχεια.

[center]
[color=red][b][font=arial black][size=14pt]VIVA ENFIELD..[/size][/font][/b][/color]
:azn:[/center]
Δημοσιεύτηκε
κοιτα αυτα ειναι τεστ πολυ καλα και μαθαινει ο κώλος μας να κανει χιλιομετρα..οπότε δε μασαμε τίποτα...εγω μαλλον με βλεπω να αναχωρω με τους Αθηναίους θα ενημερωσω και το Γιαννη απο Λαρισα  ...ευχομαι ολα να πανε καλά...
Δημοσιεύτηκε
Και φυσικά..!!
Ο [url=http://www.royalenfieldclub.gr/index.php?action=profile;u=26][b]Κωνσταντίνος Royalist[/b][/url].
Έμαθα θα συνοδέψει τους Βορείους, με το 500άρι Bullet του.. :azn:

[b]1) SV2MDL
2) noe
3) ΠΑΝΑΓΟΣ
4) bbk
5) Loumex
6) ggeos
7) SSAV
8) elifain
9) dionisis
10) Κωνσταντίνος Royalist[/b]

Υ.Γ. Γιώργο, ο Γιάννης θα έρθει με το θηριώδες Triumph των 1700cc..;  :w00t:
Δημοσιεύτηκε
χαχαχα αν θα ερθει ναι με αυτο θα ερθει ...δεν εχει αλλη μηχανη....ασε που νομιζω οτι δεν τον χωραει καμμια ενφιλντ χαχαχα
Δημοσιεύτηκε
[quote author=noe link=topic=494.msg4803#msg4803 date=1314995115]
Και φυσικά..!!
Ο [url=http://www.royalenfieldclub.gr/index.php?action=profile;u=26][b]Κωνσταντίνος Royalist[/b][/url].
Έμαθα θα συνοδέψει τους Βορείους, με το 500άρι Bullet του.. :azn:
[/quote]

[url=http://www.mybike.gr/topic/26761-%CF%84%CE%B1%CE%BE%CE%AF%CE%B4%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B3%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CE%AF%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-royal-enfield/] Κωνσταντίνος Royalist = [b]respect[/b][/url]
Δημοσιεύτηκε
Μετά τον [url=http://www.royalenfieldclub.gr/index.php?topic=534.0] γάμο[/url] και μετά την άδεια της Κατερίνας θα έρθει και ο Παναγιώτης (Enfildes)
1)SV2MDL
2) noe
3) ΠΑΝΑΓΟΣ
4) bbk
5) Loumex
6) ggeos
7) SSAV
8) elifain
9) dionisis
10) Κωνσταντίνος Royalist
11) Enfildes

Ξεκουνηθήτεεεεεεεε δεν έμειναν πολλές μέρες μέχρι την συνάντηση….δεν θα φάμε πολλά λεφτά στην εκδρομή……άντε να χαλαρώσουμε και να ειδωθούμε.
Δημοσιεύτηκε
Για να αρχισω κι εγω να οργανωνομαι, θελω πληροφοριες απο τους Αθηναιους για το ποτε θα ξεκινησουν και ποια διαδομη θα ακολουθησουν, σκεφτομαι οτι μαλλον θα συναντηθουμε στο Αντιρριο. Επισης επιβεβαιωστε οτι κανονιζουμε αφιξη στην Πρεβεζα το Σαββατο και αναχωρηση την Κυριακη, για να κανονισω το προγραμμα στη δουλεια.
Δημοσιεύτηκε
[quote author=dionisis link=topic=494.msg4827#msg4827 date=1315208372]
Για να αρχισω κι εγω να οργανωνομαι,
[/quote]

Διονύση, ξέρω πως οι βόρειοι προετοιμάζονται να κατέβουν στην Πρέβεζα από την Παρασκευή. Το ίδιο επιθυμώ κι εγώ διότι το ταξίδι είναι μεγάλο, άρα μια μέρα καθαρά για ξεκούραση και τουρισμό τη χρειαζόμαστε. Αναχώρηση θα έχουμε σίγουρα την Κυριακή μετά τον πρωινό καφέ.
Από τους Αθηναίους μέχρι στιγμής είμαστε 100% σίγουροι εγώ και ο Σπύρος (elifain) με μόνη διαφορά πως ο Σπύρος δεν μπορεί να έρθει από την Παρασκευή. Δεν γνωρίζω ακόμη την επιθυμία των Λουκά (Loumex) και Στέλιου (SSAV). Ο Στέλιος είμαι σίγουρος πως θα θέλει να ξεκινήσουμε από Παρασκευή. Από την άλλη όμως δεν θέλω να έρθει μόνος του Σπύρος.
Ααααα ξέχασα πως με τη δική μας παρέα θα έρθει ο νεοπρωτευουσιάνος μας Γιώργος (ggeos).. :cool44:

Οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν τέλος αυτής -  αρχές της επόμενης εβδομάδας. Προς το παρόν συγκεντρώνουμε συμμετοχές.

Η διαδρομή που θα ακολουθήσουμε θα είναι από Στερεά Ελλάδα, θα ανταλλάξουμε τηλέφωνα και σε κάθε στάση θα έχεις το στίγμα μας ώστε να συναντηθούμε στο Αντίρριο.

Σε αυτό το ταξίδι τίποτα δεν μας σταματά εκτός από τον καιρό και την Enfield.. :azn:

[size=14pt][font=arial black][b]ΤΟΛΗ ΜΕ ΤΗΝ ELECTRA ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ..!![/b][/font][/size]