Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Royal Enfield Forum Greece

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Πανελλήνια Συνάντηση - Royal Enfield Club (2011 Πρέβεζας ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ)

Δημοσιεύτηκε

με το περας του καλοκαιριου και πριν τον βαρυ χειμωνα ,προτεινω να γεμισουμε τις μπαταριες μας,,,,,,,,,,,,,,, που ?? ποτε ??? γιατι ???  να πεσουν οι προτασεις  ,,,,, :bs:

• Απαντήσεις 219
  • Εμφανίσεις 28,9k
  • Δημοσιεύτηκε
  • Τελευταία Απάντηση

Μέλη που απάντησαν περισσότερο

Featured Replies

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
ssav,νομιζεις οτι ειναι στο χερι σου να αποφασισης,,,, :cheesy:.....προτεινο να το θεσουμε σε δημοκρατικα πλαισια ,,,,,,να ψηφησουμε !!!!!!!!! :laugh:
Δημοσιεύτηκε
Αναμένουμε τον σύντροφο και συναγωνιστή..  :shake2: ΠΑΝΑΓΟ να μας ανακοινώσει το σημείο τερματισμού στην Πρέβεζα.
Αποφασίστηκε δια βοής ξενοδοχείο [b]να μην[/b] κλείσουμε, θα βρούμε και θα διαλέξουμε "λουξ" αμά της αφίξεώς μας, υπολογίζουμε απογευματάκι της 7ης Οκτωβρίου.
Άρα είμαστε ελεύθεροι χωρίς δεσμεύσεις. Το μόνο που μπορεί να μας σταματήσει είναι χαλαζόπτωση.
Δηλώνω πανέτοιμος για το ταξίδι και για τη νίκη.. :azn:
Επίσης νιώθω να το έχω ανάγκη τούτο το ταξίδι περισσότερο από κάθε άλλη φορά, ένεκα πιέσεων των συγκυριών.

Η διαδρομή που επιλέχτηκε για την μετάβαση από [url=http://maps.google.com/maps?saddr=%CE%91%CE%B8%CE%AE%CE%BD%CE%B1,+%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CF%82&daddr=38.11515,23.41829+to:38.40663,22.96362+to:%CE%A0%CF%81%CE%AD%CE%B2%CE%B5%CE%B6%CE%B1,+%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CF%82&hl=el&ie=UTF8&sll=38.43487,22.227115&sspn=1.996457,3.532104&geocode=FSyEQwIdJ-NpASnxQ3AGH72hFDHdjWZ2RTU2Jw%3BFU6XRQIdslVlASklTYsI8qyhFDEQD2PZLL0AEw%3BFeYJSgIdpGVeASmBQ1iJkIygFDGB0NXZLL0AEw%3BFVp_UgIdqqA8ASk1LFFi4zhcEzFClHfqZSviVw&vpsrc=0&mra=dpe&mrsp=1&sz=8&via=1,2&t=m&z=8][b]Αθήνα προς Πρέβεζα[/b][/url] είναι απείρου κάλους, στριφτερή, ορεινή, παραθαλάσια, ιδανική για τον χαρακτήρα της Enfield.
[url=http://www.weatheronline.gr/weather/maps/city?PLZ=_____&PLZN=_____&LANG=gr&CEL=C&SI=kph&CONT=grgr&LAND=GR&REGION=0005&WMO=16643&LEVEL=51&R=0&NOREGION=1][b]Ο καιρός δείχνει να μας κάνει το χατήρι..!![/b][/url]
Δημοσιεύτηκε
ΑΥΤΟ  ΕΙΝΑΙ  ΤΟ  ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ  ΣΗΜΕΙΟ  ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ 07/10/2011  ΚΑΙ  ΩΡΑ  17:30  [url=http://maps.google.co.uk/maps?q=38.962245,20.749467&hl=el&ll=38.962345,20.749376&spn=0.003433,0.003347&sll=38.96034,20.749881&sspn=0,0&num=1&t=k&vpsrc=6&z=18&iwloc=A]http://maps.google.co.uk/maps?q=38.962245,20.749467&hl=el&ll=38.962345,20.749376&spn=0.003433,0.003347&sll=38.96034,20.749881&sspn=0,0&num=1&t=k&vpsrc=6&z=18&iwloc=A[/url]               
Δημοσιεύτηκε
Έχει καμιά καφετέρια εκεί γύρω;  :lipsrsealed:
Δεν θα αντέξουμε να σας περιμένουμε με τις ώρες πότε θα φτάσει η χάρη σας.. :roll:
Δημοσιεύτηκε
[quote]Έχει καμιά καφετέρια εκεί γύρω; 
Δεν θα αντέξουμε να σας περιμένουμε με τις ώρες πότε θα φτάσει η χάρη σας.. [/quote]

Απέναντι  θα  κάθομαι  και  θα  σας  περιμένω, :tongue:  θα  πίνω  το  καφεδάκι :lipsrsealed:  μου,  μην  αργήσετε  πολύ  γιατί  θα  το  γυρίσω  στην  μπύρα, :drink θα  έχουν  τελειώσει  και  οι  κεφτέδες  του  ΒΒΚη, εκτός  αν  έχει  προνοήσει  ο  SV2MDL  και  φέρει  μανιταρίτσα.(= είναι  μαγειρίτσα  από  μανιτάρια) :cheesy:
Δημοσιεύτηκε
[quote author=ΠΑΝΑΓΟΣ link=topic=493.msg5077#msg5077 date=1316893967]
Υ.Γ. Θέλω  μάρτυρες  για  την  νέα  ήττα  που  θα  υποστεί  ο  ΝΟΕ :undecided:
[/quote]

[άσχετο]Μπρε ΠΑΝΑΓΟΣ η Εφούλα σου στο avatar ομοιάζει με μόσχο που βόσκει στας εξοχάς και στο χλωρό χορτάρι.[/μάλλον σχετικό]

:cheesy:

[center][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=JxVX8MWqwdM[/youtube][/center]
Δημοσιεύτηκε
[quote author=ΠΑΝΑΓΟΣ link=topic=494.msg5078#msg5078 date=1316894704]
[quote]Έχει καμιά καφετέρια εκεί γύρω; 
Δεν θα αντέξουμε να σας περιμένουμε με τις ώρες πότε θα φτάσει η χάρη σας.. [/quote]

Απέναντι  θα  κάθομαι  και  θα  σας  περιμένω, :tongue:  θα  πίνω  το  καφεδάκι :lipsrsealed:  μου,  μην  αργήσετε  πολύ  γιατί  θα  το  γυρίσω  στην  μπύρα, :drink θα  έχουν  τελειώσει  και  οι  κεφτέδες  του  ΒΒΚη, εκτός  αν  έχει  προνοήσει  ο  SV2MDL  και  φέρει  μανιταρίτσα.(= είναι  μαγειρίτσα  από  μανιτάρια) :cheesy:
[/quote]

Αν όλα πάνε καλά σε αυτό το ταξίδι θα κανονίσω να έχω σπανακόπιτα, ντοματούλες, ξερό κρεμμύδι, ελιές και ψωμάκι….εκτός από τους κεφτέδες….αααα ξέχασα και το αλάτι….πως θα λέμε άλλωστε «ψωμί και αλάτι φάγαμε με τις Enfield….όλοι μας»….. :drink
Δημοσιεύτηκε
Τι έγινε συνοδοιπόροι?
Δεν βλέπω να βράζει το αίμα από την λαχτάρα του ταξιδιού.
Μήπως πρέπει να οργανωθούμε σιγά - σιγά?

Σημείο αφίξεως έχουμε, όποιος αντέξει και φτάσει.. :roll:
Οι Αθηναίοι βλέπω έχουν λουφάξει για τα καλά, ακόμη και ο ggeos (Γιώργος) προσαρμόστηκε απότομα στην πίεση της μεγαλούπολης.
Όποιος λοιπόν θέλει να ακολουθήσει ας μου στείλει μήνυμα προσωπικό σύντομα, ώστε να κανονίσουμε την ώρα αναχώρησης το πρωί της 7 Οκτωβρίου 2011. Αφετηρία το "Περίπτερο" στην εθνική οδό Αθηνών - Κορίνθου, μετά τη γέφυρα του Σκαραμαγκά (πρός Κόρινθο).
Εκτός από τον elifain που δήλωσε πως θα έρθει το Σαββάτο, οι υπόλοιποι που ΕΙΣΤΕΕΕΕΕΕ..?
Loumex, SSAV, ggeos, tolis.. :bc:
Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
noe, αργησατε να οργανοθειται,,εμεις τα εχουμε ολα ετοιμα,,,(πιτες,ντοματες,τυρι,νερο)και η διαδρομη χαρτογραφημενη και υπολογισμενη με ακριβεια λεπτου(που λεει ο λογος :roll:),,,ο ββκις τις δυο μερες που χαθηκε ειναι γιατι ζυμωνει,,!!!!  ΕΛΑΑΑΑΑΑ να το δουμε λιγο ζεσταααααα,, :laugh:
Δημοσιεύτηκε
ΕΤΟΙΜΟ και το προζύμη….  :laugh:
Μόλις πριν μία ώρα ετοίμασα το προζύμη για τις πίτες…….γιουπιιιιιιιι
Οι κεφτέδες θα γίνουν την προηγούμενη ημέρα.
………ΠΑΝΑΓΟ πρέπει να κανονίσουμε το ραντεβού και την ώρα αναχώρησης.
Τα υπόλοιπα τα αφήνω πάνω σου.
ΕΤΟΙΜΑΣΤΗΤΕΕΕΕΕΕΕΕ.
ΠΡΕΒΕΖΑ ΣΟΥ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ.

π@#$%@να κρηση θα σε γ@#$%^με..... :angry.. Συγνώμη αλλά δεν άντεξα, το είπα. :roll:
Δημοσιεύτηκε
Μόνος μου έρθω μπρρρρρρε, να εκπροσωπήσω τους Αθηναίους..;  :acute
Τουλάχιστον στο Αντίρριο θα συναντήσω τον Διονύση.. :shake2:

Χρηστάρα τρέμε, αυτή τη φορά θα έχω μεγάλυτερη μέση ωριαία ταχύτητα,
στάση μόνο για τσιγάρο.. :cool44:
Δημοσιεύτηκε
το προγραμμα ακριβως παιδια ποιο ειναι? για να δω μηπως με συμφαιρει να ανεβω με τον elifain και εγω και δε χασω παρασκευη απο δουλεια (που μολις ξεκιναω γιαυτο)
Δημοσιεύτηκε
Λουκά, εγώ θα φύγω Παρασκευή χαράματα, θα συναντηθώ με τον Διονύση στο Ρίο ή στο Αντίρριο.
Πιθανόν θα είμαι μόνος μου, αφού ο ggeos (που δεν έχει πρόσβαση σε internet) μου δήλωσε πως δεν θα έρθει.
Αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του SSAV (Στέλιος), ο Σπύρος μπορεί μόνο Σαββάτο.
Από τους βόρειους έχουμε επίσης απώλειες τον Κωνσταντίνο (Royalist) και τον Παναγιώτη (Enfildes)

Οπότε η συμμετοχές έχουν ως εξής:
1)SV2MDL
2) noe
3) ΠΑΝΑΓΟΣ
4) bbk
5) Loumex
6) elifain
7) dionisis (ζευγάρι)
8) mazoutfield

Έπεσε ενφιλντοπερονόσπορος, παναθεμά την κρίση.. :sad:
Δεν πτοούμε και τελείως μόνος μου θα πάω Πρέβεζα.. :cool44:
Δημοσιεύτηκε
[quote author=bbk link=topic=494.msg5156#msg5156 date=1317473895]
...........καλα ουτε δέκα μηχανάκια δεν θα μαζευτουμε........ :embarrassed:
[/quote]

Εσύ φταις που τις κατηγοράς.. [b]"να την βάψω μπλε... να την κάνω κρεμάστρα",[/b] αφού σπάνε κόμπλερ, μαδάνε αντλίες, σκορτσάρουν ρουλεμάν, κύλινδρα χαράζονται σα βούτυρο, κουζινέτα λιώνουν, σπάνε αλυσίδες, ντίζες κόβονται, ανορθωτές καίγονται και τελειωμό δεν έχουν οι βλάβες.
Τους φόβισες Νικόλα. Και δεν είναι καιρός για επισκευές, μη κοιτάς που εσύ κατάφερες να την φτιάξεις.
Φαίνεται πως η ναφθαλίνη πήρε δουλειά πολύ νωρίς εφέτος.... :sad:

Μόλις με ενημέρωσε και ο Σπύρος (elifain) πως μάλλον δεν θα μπορέσει.
Δεν τον παρεξηγώ, τόσα χιλιόμετρα για διήμερο είναι πολλά.

Ποιος άλλος έχει σειρά..?  :swoon2:
Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
μηπως πρεπει να ονομασουμε την συναντηση , συναντηση enfield βορειου ελλαδος.... :roll: με φιλικες συμετοχες νοτιων :cheesy:
Δημοσιεύτηκε
Άστα να πάνε……..εγώ λέω την άλλη φορά να κατέβουμε στην πρωτεύουσα για να μην κουράζονται και να τους βλέπουμε…… :tongue:
Αφού στο τέλος πάλι ποιο πολλοί θα είμαστε……  :drink
Μην στενοχωριέστε θα σας κρατήσουμε σπανακόπιτα….και μανιτάρια. :azn:

Διονύση εσύ πιάνεσαι για βόρειος που είναι εσωτερικός μετανάστης……(καλά το λέω?)…..
Σας φάγαμε πρωτευουσιάνοι….το μόνο που μένει είναι να πάρουμε το πρωτάθλημα/κύπελλο αλλά εκεί θα πάρουμε τα @ρχιδια μας :roll: …........είπαμε η ελπίδα πεθαίνει τελευταία αρκεί να μην είναι πεθερά σου. :embarrassed:
Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
η να κανουμε του χρονου την πανεληνια στα καμμενα βουρλα !!!μηπως και βρεθουμε με τους υπολοιπους νοτιους !!!! :bs: και πιουμε κανενα τσιπουρο,,, :drink
Δημοσιεύτηκε
Τελικά  και  μετά  από  την  πολύ  μικρή  συμμετοχή  των  νοτίων  συνελφινταδων,  στην  2η πανελλήνια  συνάντηση  στην  Πρέβεζα  το  βόρειο  κλιμάκιο  αποφάσισε να  στείλει  μόνο  αντιπροσωπευτικό  «δείγμα»,  μοτοσικλετών,  έτσι  μετά  από  πολύωρες  και  πολύβουες  συνεδριάσεις,  των  πολυάριθμων  μελλών  μας  αποφασίσαμε,  να  συμμετάσχουμε,  με  λίγα  αντιπροσωπευτικά  μέλη  και  εξηγούμαι:  1. ROYAL ENFIELD 500ES (BBKης)
                                                                  2. ROYAL  ENFIELD 450 DIESEL (mazoutfild)
                                                                  3. ROYAL ENFIELD    500  EFI    (Πανάγος)
                                                                  4. ROYAL  ENFIELD  500  ELECTRA (SV2MDL)
Και  με  αυτό  τον  τρόπο  θέλουμε  να  δηλώσουμε  την  δυσφορία  :sad: των  εκατοντάδων(κατά  άλλους  χιλιάδων )  μελλών  μας  για  την  «υποβαθμισμένη»  συμμέτοχη  των  Νοτίων(αυτοί  θα  χάσουν)  στην  πανελλήνια  συγκέντρωση  μας ,  στην  Πρέβεζα.
Η  εκκίνηση  του  βορείου  κλιμακίου  θα  γίνει  την  Παρασκευή  7/10/2011( Carrefour) δυτικά,  η  ώρα  για  «συνωμοτικούς»  λόγους  θα  δοθεί  στους  συμμετέχοντες  την  «τελευταία»  στιγμή  με  Που.Μου.
Την  ιδια  μέρα  σε,  σημείο  της  διαδρομής  που  θα  γνωστοποιηθεί  στα  μέλη  του  κλιμακίου  δυτ.  Μακεδονίας ,  θα  ενωθούν  τα  δυο  κλιμάκια ,  αφού  πρώτα  γίνουν  οι  καθιερωμένες  τελετές  συνάντησης, :drink(ανταλλαγή, κεφτέδων  κ.τ.λ.), η  «πομπή»  θα  κατευθυνθεί  προς  τον  τελικό  προορισμό  της  όπου  θα  φτάσουμε  κατά  την  ώρα (15-20λεπτα )  πριν  φτάσει  ο  ΝΟΕ . :tongue:

Υ.Γ. παρακαλούνται  τα  μέλη  του  βορείου  κλιμακίου  να  αρχίσουν  τις  προετοιμασίες  εγκαίρως  για  μην  παρατηρηθούν  καθυστερήσεις  και  απρόοπτα  κατά  την διαδρομή  μας, (π.χ. τα  μέλη  που θα φέρουν  πίττες  να    ανοίξουν  φύλλο  από την  προηγουμένη,  τα  μέλη  που  θα  φέρουν  κεφτέδες  να  ζυμώσουν  τον  κιμά  έγκαιρα  κ.ο.κ.)  :embarrassed:   
Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
φυσικα μια συναντηση βορειων θα εχουμε στις εκδηλωσεις του νταηλακη στην καστορια των αγ.παντων...με χοληστερινη και αλκοολ..........χρηστο,παναγιωτη,τεο,,,,,,καλα περασαμε !!!! :drink
Δημοσιεύτηκε

Θα  παρακαλούσα  επίσης  αν  τελικά  όπως  συζητιέται  η  επόμενη  πανελλήνια  γίνει  στην  Αθήνα,  να  ανακοινωθεί  νωρίς  για  να  καταφέρουν  να  παραβρεθούν  όσοι  περισσότεροι  νότιοι  μπορούν.(μετά  από  αυτή  την  δήλωση  θα  πάρω  μαζί  μου  στην  Πρέβεζα,  3ντιζες  γκαζιου,3συμπλεκτη,4σαμπρελες, 3μπουζι, 4ματοχαντρα  και  βλέπουμε)  :cheesy: