Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Royal Enfield Forum Greece

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Πανελλήνια Συνάντηση - Royal Enfield Club (2011 Πρέβεζας ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ)

Δημοσιεύτηκε

με το περας του καλοκαιριου και πριν τον βαρυ χειμωνα ,προτεινω να γεμισουμε τις μπαταριες μας,,,,,,,,,,,,,,, που ?? ποτε ??? γιατι ???  να πεσουν οι προτασεις  ,,,,, :bs:

• Απαντήσεις 219
  • Εμφανίσεις 28,9k
  • Δημοσιεύτηκε
  • Τελευταία Απάντηση

Μέλη που απάντησαν περισσότερο

Featured Replies

Δημοσιεύτηκε
Σα δε ντρέπεστε, γιατί βρε τους κοροϊδεύετε?
Εεεεεε?
Θα σας μαλώσω!!!!
Πάντως εγώ λέω στην συνάντηση με το κλιμάκιο Δυτικής Μακεδονίας να χορέψουμε τον χορό της σπανακοτυρόπιτας…… :roll:

Πλάκα πλάκα τα Καμένα Βούρλα είναι μία χαρά για συνάντηση……δεν θα κάνουν και πολύ δρόμο οι πρωτευουσιάνοι, θα έχουν όμως πολλά φανάρια…… :tongue:
Αλήθεια γιατί τα λένε καμένα?
Πότε κάηκαν?
Πιάσαν τον εμπρηστή ή έγινε με αυτανάφλεξη, κάτι σαν τα πυράκια μίας κακορυθμισμένης Enfield?  :smile:
Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
για να σου λυθει η απορια γιατι λεγονται καμενα βουρλα,,,,,,,,,,, λεγεται οτι πηραν το ονομα τους οταν ενα αμαξι με πεντε ξανθιες μετα απο τρακαρισμα καηκε,,, :cheesy:
Δημοσιεύτηκε
Όπως καταλάβατε αγαπητοί συνοδοιπόροι, Ενφιλτάδες, μοτοσικλετιστές ή όπως αλλιώς θέλετε να λέγεστε..
το [b]ΤΑΞΙΔΙ[/b] μας έχει ήδη αρχίσει.. :azn:

Ο Διονύσης από Ζάκυνθο είναι αυτή την φορά ο επίτιμος προσκεκλημένος μας, δηλαδή θα κεράσει.. :roll:
Εκπροσωπεί τα νησιά μας όπως μας τίμησε την προηγούμενη φορά ο Μάνος από την Ρόδο.
Δεν θα ξαναγίνει λοιπόν πανελλήνια συνάντηση χωρίς νησιώτη Ενφιλντά.

Το κλιμάκιο των νοτίων θα αποτελείται (99%) από τους (οριστικοποίηση την Τετάρτη):
1) SSAV
2) Loumex
3) noe
Την Παρασκευή το πρωί -δεν λέμε ώρα.. ακούς προδότη;  :secret: - έχουμε ορίσει συνάντηση στο Περίπτερο, στο Ρίο - Αντίρριο (πάλι δεν λέμε ώρα) θα ενώσουμε τις δυνάμεις μας με το κλιμάκιο εκ νήσων.
Πριν καλά το καταλάβετε θα σας έχουμε βρει κατάλυμα, θα έχουμε γυρίσει τη μισή Πρέβεζα για να σας δείξουμε τα αξιοθέατα.

Ελπίζω να μπορέσει να έρθει και ο Σπύρος το Σαββάτο.. :bs:
Δημοσιεύτηκε
Αυτά τα περί κεράσματος δεν με τα είχε πει κανείς. Δηλαδή τον Μάιο στον Βόλο είχε κεράσει ο Μάνος; Τελικά ευτυχώς που οι νότιοι δεν θα είμαστε όσοι υπολογίζονταν στην αρχή και οι βόρειοι θα στείλουν μόνο τιμητικό άγημα.

Η καρδιά μου βέβαια ακόμα είναι βόρεια σε σημείο που να σκέφτομαι να πάω Πάτρα να πάρω το καράβι, να κατέβω Ηγουμενίτσα και να συναντηθώ με τους βόρειους. :undecided:. Επίσης, ίσα που κρατιέμαι να μην αποκαλύψω τα σχέδια ταξιδιού των Αθηναίων. Τί ώρα θα αναχωρήσουν δεν ξέρω αλλά ξέρω τί ώρα περίπου θα βρίσκονται στο Ρίο. Εκεί άλλωστε θα συναντηθούμε. Εγώ να σας πω λοιπόν Βόρειοι θα πάρω το καράβι από τη Ζάκυνθο στις ....... Τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα να μην αποκαλύψω τίποτα γιατί τα δύο τρίτα του ταξιδιού θα τα κάνουμε με τη συντροφιά των Αθηναίων, οπότε ας τα έχω καλά μαζί τους, ο αναβάτης της enfield χρειάζεται την καλή παρέα.

Υ.Γ. επανέρχομαι στο θέμα κεράσματος, noe  σας βλέπω να τη βγάζετε με μάντολες.
Δημοσιεύτηκε
[quote author=dionisis link=topic=494.msg5172#msg5172 date=1317541280]
Επίσης, ίσα που κρατιέμαι να μην αποκαλύψω τα σχέδια ταξιδιού των Αθηναίων.
[/quote]

Διονύση, τι αποκάλυψη; Δεν εννοούσα εσένα ως προδότη.. :roll:

Ο καιρός δείχνει την Παρασκευή στην Πρέβεζα βαρύς με πιθανό ψιλόβροχο, το Σαββατοκύριακο όμως θα είναι υπέροχος.
Άρα στον εξοπλισμό μας απαραίτητα πρέπει να έχουμε και το αδιάβροχο, σαμπρέλα, φαστ, σίγουρα ανταλλακτικές ντίζες (κυρίως γκαζιού και συμπλέκτη) και ένα λίτρο λάδι οι καρμπυρατεράτοι.

Εμείς οι νότιοι δεν πρόκειται να κουβαλάμε μπολάκια με κεφτέδες, σπανακόπιτες κ.λπ. είναι πολύ κιτς.. :undecided:
Θα αρκεστούμε στα ετοιματζίδικα πυροσκί τυρί, σουβλάκι με πίτα κ.λπ... :cool44:

Η πανελλήνια συνάντηση συμπέφτει με τη συμπλήρωση ενός χρόνου από την δημιουργία του Royal Enfield Club.
Άντε με το καλό να βρεθούμε και να πιούμε στην υγεία των διοργανωτών του φόρουμ που μας ένωσε και μας φιλοξενεί, ευχόμενοι να συνεχίσουν πολλά χρόνια ακόμη (επ' άπειρον) να υποστηρίζουν την αγάπη μας για την Enfield και τους δύο τροχούς γενικότερα.

[center][b]ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ROYAL ENFIELD CLUB[/b][/center]
[center][url=http://freesmileyface.net/free-holidays-and-party-smileys.html][img]http://freesmileyface.net/smiley/holidays-and-party/party-103.gif[/img][/url][/center]
Δημοσιεύτηκε
Χου χου χου χιχιχιχιχιχιχιχ……..
Ο Noe αγαπητέ Διονύση εμένα αποκαλεί προδότη, μπερδεύτηκε από τα λεγόμενα του Πανάγου που πήρε τηλέφωνο από το δικό μου νούμερο στον δρόμο για τον Βόλο και έτσι έχασαν……δηλαδή γίναμε κουλουβάχατα…..και δεν μπορεί να το χωνέψει πως η διαφορά ήταν το πολύ ένα λεπτό….μη πω λιγότερο.

Και επειδης ξέρω τι ώρα θα αναχωρήσουν οι πρωτευουσιάνοι και τι ώρα θα συναντηθείτε, όπως επίσης και την ώρα που θα αναχωρήσουμε εμείς και την ώρα συνάντησης με το Δ.Μ. κλιμάκιο……..
                                                                [size=18pt][u][b] ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ[/b][/u][/size]
Και δεν θα ενδώσω δε καμία γαλιφια οποιαδήποτε μορφής……
Ο αγώνας αυτός πρέπει να είναι δίκαιος.

Έχουμε όμως προβάδισμα επειδης εμείς θα κατέβουμε, άρα θα είμαστε σε κατηφόρα ενώ εσείς σε ανηφόρα, έτσι?
Θα έχουμε δηλαδή μεγαλύτερο δίκτη μέσης ωριαίας ταχύτητας λόγο κατηφόρας. :azn:
Όσο αφορά τις κιτς σπανακόπιτες και κεφτέδες σε πληροφορώ πώς δεν θα χάνουμε χρόνο αφού θα τρώμε καβάλα στα μοτόρια από τα ταπερ τάνκ, την ώρα που θα οδηγάμε. :tongue:
Έτσι δεν θα χάνουμε χρόνο σε στάσεις και τέτοια στις καντίνες και τα βρομιάρικα.
Μόνο για τσισάκια θα σταματάμε. :roll:
Δημοσιεύτηκε
[url=http://freesmileyface.net][img]http://freesmileyface.net/smiley/angels-and-demons/priest-payer-0105.gif[/img][/url]
Άγιε βροχερέ, άγιε κρυουλιάρη, άγιε μποφόρ,
κάνε να γλιστράνε, να παγώσουν οι δρόμοι,
από την Πρέβεζα και πάνω..

..στις 7 Οκτωβρίου 2011..[url=http://freesmileyface.net][img]http://freesmileyface.net/smiley/angels-and-demons/prayer-1.gif[/img][/url]
Δημοσιεύτηκε
Καλησπέρα,
σήμερα συμπλήρωσα περίπου 270 km χωρίς προβλήματα και αύριο θα πάω για νέα ρύθμιση βαλβίδων. Όλα δείχνουν να λειτουργούν καλά χωρίς προβλήματα και θεού θέλοντος θα μπορέσω να συμμετάσχω στη 2η πανελλήνια. Βασική προϋπόθεση οι νότιοι συνταξιδιώτες να δείξουν υπομονή και αυτοσυγκράτηση ως προς το άνοιγμα του γκαζιού. 
Δημοσιεύτηκε
Πρώτα ο μοτοσικλετιστής και μετά ο αγώνας.. :shake2:
Όλα καλά θα πάνε Στέλιο, το μοτόρι σου θα στρώσεις
και οι βόρειοι θα χάσουνε, είναι θέμα τακτικής.. :cool44:

Άντε με το καλό στις  [s]xx[/s]:30 της Παρασκευής αναχωρούμε.. :lipsrsealed:
Δημοσιεύτηκε

priest-payer-0105.gif
Άγιε βροχερέ, άγιε κρυουλιάρη, άγιε μποφόρ,
κάνε να γλιστράνε, να παγώσουν οι δρόμοι,
από την Πρέβεζα και πάνω..

..στις 7 Οκτωβρίου 2011..prayer-1.gif

…..ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑΑΑΑΑΑ…..ωχ μπερδεύτηκα…
Δεν μας τρομάζουν ούτε οι άνεμοι ούτε η βροχή ούτε τα κρύα……
Εμείς ως βόρειοι δεν έχουμε τέτοια προβλήματα….
Να και η απόδειξη
Οδήγηση στα χιόνια…..στην φωτογραφία είναι ο Πανάγος σε κατάβαση με χιόνια από τον παραθαλάσσιο ορεινό Χορτιάτη…..(στα νιάτα του…..εεεεεε…πριν τρία χρόνια, απλά του αρέσει η ασπρόμαυρη φωτογραφία).
lrg_motorcycle_skis.jpg
Δημοσιεύτηκε
Συμφωνώ με τον bbk, αλλά βάσει της σημερινής μου εμπειρίας (δεν μπορούσα να ακούσω τον ήχο της enfield και τα αυτιά μου βουϊζουν ακόμα) καλό θα είναι να έχουμε ένα ζευγάρι ωτοασπίδες εαν  προβλέπονονται ισχυροί άνεμοι.
Δημοσιεύτηκε
Έτοιμος  και  εγώ,  πλυμένη  καθαρή  η  «ΚΑΘΙ»  τα  χιονοπέδιλα  στη  θέση  τους,  τα  ισοθερμικά  εσώρουχα ,  τα  μάλλινα  σώβρακα, ο  κιμάς  ζυμωμένος  στο  ψυγείο, όλα  έτοιμα. Τι  να  μασήσουμε  τώρα  εμείς  οι  βόρειοι ?  :acute

Υ.Γ. ρητορικό  ερώτημα, πόσο  καιρό  πρέπει  να  είναι  κάνεις  κάτοικος  στην  Αθήνα  για  να  γίνει  Νότιος?(έλα  ggeos  [b]με [/b]  ακούς ?) :roll:
Δημοσιεύτηκε

Ο καιρός δείχνει την Παρασκευή στην Πρέβεζα βαρύς με πιθανό ψιλόβροχο, το Σαββατοκύριακο όμως θα είναι υπέροχος.

Χρηστάρα είσαι χαμένος για την Πρέβεζα, θα χάσεις.. :tongue:
Μόνο βροχή και καταιγίδες μπορούν να με σταματήσουν και να κερδίσεις.. :sad:

Ααααααααααχ unhappy-009.gif ..$#@&%ωτο μου όλα δείχνουν πως δεν θα πραγματοποιηθεί η συγκέντρωση λόγω καιρικών φαινομένων.
Την Τετάρτη θα ξέρουμε σίγουρα.. :sad:
Δημοσιεύτηκε
Μήπως να φεύγαμε από Πέμπτη και να επιστρέψουμε Σαββάτο.. :roll:
Εγώ δεν έχω πρόβλημα με την βροχή και το κορίτσι γουστάρει την υδρόψυξη.
Αν συμφωνούμε και μπορούμε όλοι, ας φύγουμε την Πέμπτη, τι λέτε?
Δημοσιεύτηκε

κυριοι  να  πεφτουν  εναλλακτικες  στο "τραπεζι"

Δηλαδή να μαζέψουμε τα απλωμένα μας; others-117.gif

Προλαβαίνω να βάψω το αμάξι στα χρώματα της Enfield..;  :roll:
Και να τραβήξω από την πολλαπλή μια εξάτμιση ελευθέρας στον έναν κύλινδρο;  :w00t:

Τετάρτη το απόγευμα θα πάρουμε την τελική απόφαση, αν δεν πάμε τώρα θα δούμε για του χρόνου και έχει το ΔΝΤ ο θεός..!! priest-payer-0105.gif

Εγώ πρροτείνω να φύγουμε Πέμπτη και να επιστρέψουμε Παρασκευή, το επιβάλει άλλωστε το μπλουζάκι (7 Οκτωβρίου 2011).
Δημοσιεύτηκε
Προτείνω να ορισθεί συγκεκριμένος μήνας μέσα στο χρόνο όπου ένα απο τα 4 Σ/Κ θα γίνεται η πανελλήνια.
Η συζήτηση για το μέρος να ξεκινάει αρκετά πριν και ο ορισμός της ημερομηνίας το ίδιο.

Μαίος ή Ιούνιος είναι οι καλύτεροι μήνες πιστεύω.

Που ξέρει κανείς, ίσως σε καμία 10αριά χρόνια να μπορέσω να ακολουθήσω και εγω...
Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
ετοιμαστηται οι φιλοι που δηλωσαν για πανεληνια ,παρασκευη βραδυ στο skype με τσιπουρα να τα πουμε  :azn: :shake2: :drink
Δημοσιεύτηκε
το έγραψα στο σουτι μποξι.....
Μας έχει Χ@#$σμενους και ο καιρος...........Γ@#$%^% την καταδίκη μου..........!!!!!!! :embarrassed:
Δημοσιεύτηκε
[quote author=Brancaleone link=topic=494.msg5209#msg5209 date=1317835252]
Μαίος ή Ιούνιος είναι οι καλύτεροι μήνες πιστεύω.
[/quote]

Συμφωνώ ότι οι μήνες αυτοί είναι οι καλύτεροι για εκδρομές με μοτοσικλέτα.
Όμως δεν συμφωνω πως η πανελλήνια συνάντηση πρέπει να έχει ετήσιο χαρακτήρα.
Μακάρι να είχαμε τη δυνατότητα για συναντήσεις περισσότερες φορές το χρόνο.

[quote author=ΠΑΝΑΓΟΣ link=topic=494.msg5212#msg5212 date=1317842529]
παιδια  καποιος  αναμεσα  μας  ειναι  ΜΑΥΡΗ  ΓΑΤΑ !
[/quote]

Να το ξαναδοκιμάσουμε σε κάποιο Σ/Κ του Νοέμβρη;
Ίσως τότε φανερωθεί η μαυροψιψίνα, αν φυσικά είναι από την παρέα.. :roll:
Δημοσιεύτηκε
Εγώ συμφωνώ με την πρόταση του branca branca branca, leon leon leon για να ορίσουμε ένα μήνα ως σταθερή περίοδο για πανελλήνια συνάντηση (Μάιος καλύτερα). Να είναι δεσμευτικό, τρόπον τινά, ότι κάποιο Σ/Κ κάθε Μάιο θα συναντιόμαστε. Έτσι θα είναι ευκολότερο να κανονίσουμε άδειες ή άλλες υποχρεώσεις. Αυτό φυσικά δεν απαγορεύει να οργανώνονται έκδρομες, πανελλήνιας συμμετοχής μέσα στον χρόνο.