Gigas Δημοσιεύτηκε Μάιος 6, 2016 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Μάιος 6, 2016 Τέλη Κυκλοφορίας με.. τον μήνα (και κάτι παραπάνω) Υπογράφηκε και προωθείται άμεσα στη Βουλή η ρύθμιση, βάσει της οποίας δίνεται η δυνατότητα άρσης της ακινησίας επιβατικών οχημάτων ή μοτοσικλετών ιδιωτικής χρήσης με την καταβολή των τελών κυκλοφορίας. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Οικονομικών με βάση τη νέα ρύθμιση: για άρση ακινησίας χρονικής διάρκειας ενός μηνός, καταβάλλονται τα 2/12 του ποσού των αναλογούντων στο όχημα, ετησίων τελών κυκλοφορίας, για άρση ακινησίας χρονικής διάρκειας τριών μηνών, καταβάλλονται τα 4/12 του ποσού των αναλογούντων στο όχημα, ετησίων τελών κυκλοφορίας, για άρση ακινησίας για το υπόλοιπο διάστημα του έτους και μέχρι το τέλος αυτού, καταβάλλονται τα δωδέκατα του ποσού των αναλογούντων στο όχημα ετησίων τελών κυκλοφορίας που απομένουν έως τις 31-12-2016, συν δύο δωδέκατα ετησίων τελών κυκλοφορίας. Με την συγκεκριμένη ρύθμιση, δίνεται κίνητρο στους ιδιοκτήτες οχημάτων που έχουν καταθέσει τις πινακίδες τους (αδυνατώντας να καταβάλουν τα ετήσια τέλη κυκλοφορίας) να προβούν σε άρση της ακινησίας των οχημάτων με την καταβολή των αναλογούντων τελών, για μία μόνο φορά μέσα στο 2016. Ενδιαφέρει όσους έχουν αρκετά οχήματα και για λόγους κόστους καταθέτουν πινακίδες εναλλάξ ή θα ήθελαν να κυκλοφορήσουν λιγους μήνες μόνο τον χρόνο. Βέβαια, η εφαρμογή όπως περιγράφεται παραπάνω, εμένα μου δημιουργεί μερικές απορίες αλλά υποθέτω η πράξη θα δείξει πώς θα λειτουργήσει... Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
noe Δημοσιεύτηκε Μάιος 6, 2016 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Μάιος 6, 2016 2 ώρες πριν, Gigas είπε: Ενδιαφέρει όσους έχουν αρκετά οχήματα και για λόγους κόστους καταθέτουν πινακίδες εναλλάξ Το έχω ξαναγράψει αλλού, το δικό μου πρόβλημα δεν είναι τα τέλη κυκλοφορίας, άλλωστε στις μοτοσικλέτες είναι μικρά τα ποσά, το πρόβλημά μου είναι οι ασφαλιστικές εταιρίες. Δεν μου είναι δυνατόν να πληρώνω ασφάλειες (150-200 € για κάθε μοτό το χρόνο) αφού δεν τις κυκλοφοράω ταυτόχρονα. Με το πάρε δώσε των πινακίδων θα έπρεπε να είχαν σκεφτεί μια δικλείδα με την δήλωση ηλεκτρονικά της ακινησίας και αν σε πιάσουν να οδηγάς να κατηγορείσαι εκτός από ανασφάλιστος και για ψευδή δήλωση. Με τον τρόπο αυτό θα εξοικονομούσαν περισσότερα τέλη. Φυσικά για τους γιωταχίδες αυτή η λύση δε συμφέρει μιας και τα τέλη είναι δυσβάσταχτα. Υπομονή σύντροχοι για την έλευση της 30ετίας για πινακίδες ιστορικού. (άλλη παπαριά κι αυτή). 1 Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
dryianni Δημοσιεύτηκε Μάιος 6, 2016 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Μάιος 6, 2016 1 hour ago, noe είπε: Υπομονή σύντροχοι για την έλευση της 30ετίας για πινακίδες ιστορικού. (άλλη παπαριά κι αυτή). Μήπως, Νικόλα μου, έχεις την εντύπωση ότι πληρώνουν χαμηλά ασφάλιστρα τα ιστορικά οχήματα; Το πρόβλημα με τα ακινοτοποιημένα αυτοκίνητα δεν είναι μόνο τα υψηλά ασφάλιστρα. Είναι και το τεκμήριο εισοδήματος. Εγώ, προσωπικά, γι αυτό κατέθεσα πινακίδες. 1 Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
noe Δημοσιεύτηκε Μάιος 6, 2016 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Μάιος 6, 2016 Αυτό με το τεκμήριο δεν το είχα σκεφτεί, στην εφορία τα δηλώνω κανονικά, δεν αφαιρώ μήνες και μέχρι στιγμής δεν μου προκύπτει επιβάρυνση. Προφανώς δεν έχω καμιά στρατιά από μηχανές και αυτοκίνητα, ούτε είμαι συλλέκτης και δεν έχω αυτή τη δυνατότητα. Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
dryianni Δημοσιεύτηκε Μάιος 6, 2016 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Μάιος 6, 2016 Οι μοτοσυκλέτες δεν αποτελούν τεκμήριο (έχω κι εγώ 2). Μόνο τα αυτοκίνητα... 2 Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
ΑΛΠΙΚΟΣ ΤΡΙΤΩΝ Δημοσιεύτηκε Μάιος 14, 2016 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Μάιος 14, 2016 Τρίγωνα. .όχι Πανοράματος. . http://www.newsbeast.gr/weekend/arthro/2236857/ta-iera-trigona-tis-ellinikis-archeotitas-ke-i-kala-krimmeni-simasia-tous Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
elifain Δημοσιεύτηκε Μάιος 15, 2016 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Μάιος 15, 2016 Στο επόμενο μεγάλο ταξίδι του club να οργανώσουμε τη διαδρομή με βάση κάποιο από το ιερά τρίγωνα! 1 Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
bbk Δημοσιεύτηκε Μάιος 15, 2016 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Μάιος 15, 2016 ...ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ χΑΑΑΑ...!!! ...τώρα κατάλαβα γιατι η σωστη και νόστιμη τυρόπιτα ή σπανακοτυρόπιτα ή σπανακόπιτα είναι ΤΙΓΩΝΙΚΗ...!!! ...άλλωστε αν δεν ήταν τριγωνικα τα τρίγωνα πανοράματος πως θα ήταν στόγγυλα πανοράματος...???....μπλιάχ και μόνο που το σκέφτομαι...!!! Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Gigas Δημοσιεύτηκε Μάιος 15, 2016 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Μάιος 15, 2016 7 ώρες πριν, bbk είπε: .άλλωστε αν δεν ήταν τριγωνικα τα τρίγωνα πανοράματος πως θα ήταν στόγγυλα πανοράματος...??? Σε ό,τι σχήμα και να ήταν δεν θα με χάλαγαν καθόλου. Ακόμη και παράγωνα να ήταν, θα τα τσάκιζα ανηλεώς!!! Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Ακριβοδίκαιος Νομοφύλαξ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1, 2016 Συγγραφέας Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1, 2016 http://www.pronews.gr/portal/20160601/defencenet/eidikes-dynameis/meta-ta-mahitika-kai-ta-ploia-oi-stealth-motosikletes-vinteo Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Recommended Posts