Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Royal Enfield Forum Greece

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Καλό να το γνωρίζουμε

Δημοσιεύτηκε
Καλό να το γνωρίζουμε (1)

ΦΛΑΣ

Πηγή Θ.Χούντρας

Σας  έχει τύχει ποτέ να διαπιστώσετε ότι το φλάς στην μοτοσικλέτα σας έχει μείνει αναμμένο, χωρίς να θυμόσαστε από πότε? Τι σημαίνει αυτό? Ότι το ίδιο μπορεί να συμβεί στον οποιονδήποτε .
Αν οδηγείτε χρόνια, σας έχει σίγουρα τύχει κάποιο προπορευόμενο όχημα με αναμμένο το φλας για δεξιά στροφή, τ’ οποίο τελικά έστριψε αριστερά. Δεν μπορούμε λοιπόν να βασιζόμαστε σε κάποιο φλάς που βλέπουμε ν’ ανάβει. Πρέπει να θεωρούμε πάντα ότι είναι ξεχασμένο ή ακόμα και αντίθετο από την κίνηση που θα κάνει τελικά ο οδηγός του.
Επίσης θεωρούμε ότι κάθε όχημα που πλησιάζει σε διασταύρωση θα στρίψει, οπότε προετοιμαζόμαστε ανάλογα. Σαφής ένδειξη για το αν υπάρχει ενδεχόμενο να στρίψει ή όχι χωρίς φλάς, είναι η ταχύτητά του. Αυτοκίνητο που μειώνει ταχύτητα πλησιάζοντας σε διασταύρωση, το θεωρούμε ύποπτο να στρίψει εμπρός μας. Παρακολουθούμε τα χέρια του οδηγού του, αν φέρει κάποιο στο επάνω μέρος του τιμονιού, προφανώς έχει πρόθεση να στρίψει.
Επομένως: δεν εμπιστευόμεθα τ’ αναμμένα φλάς και ταυτόχρονα θεωρούμε ότι όλοι στρίβουν χωρίς φλάς.

Φιλικά Ακριβοδίκαιος Νομοφύλαξ.
  • Απαντήσεις 134
  • Εμφανίσεις 84,7k
  • Δημοσιεύτηκε
  • Τελευταία Απάντηση

Μέλη που απάντησαν περισσότερο

Most Popular Posts

Featured Replies

Δημοσιεύτηκε
2 ώρες πριν, Gigas είπε:

Ενδιαφέρει όσους έχουν αρκετά οχήματα και για λόγους κόστους καταθέτουν πινακίδες εναλλάξ

Το έχω ξαναγράψει αλλού, το δικό μου πρόβλημα δεν είναι τα τέλη κυκλοφορίας, άλλωστε στις μοτοσικλέτες είναι μικρά τα ποσά, το πρόβλημά μου είναι οι ασφαλιστικές εταιρίες. Δεν μου είναι δυνατόν να πληρώνω ασφάλειες (150-200 € για κάθε μοτό το χρόνο) αφού δεν τις κυκλοφοράω ταυτόχρονα. 

Με το πάρε δώσε των πινακίδων θα έπρεπε να είχαν σκεφτεί μια δικλείδα με την δήλωση ηλεκτρονικά της ακινησίας και αν σε πιάσουν να οδηγάς να κατηγορείσαι εκτός από ανασφάλιστος και για ψευδή δήλωση. Με τον τρόπο αυτό θα εξοικονομούσαν περισσότερα τέλη. Φυσικά για τους γιωταχίδες αυτή η λύση δε συμφέρει μιας και τα τέλη είναι δυσβάσταχτα. 

Υπομονή σύντροχοι για την έλευση της 30ετίας για πινακίδες ιστορικού. (άλλη παπαριά κι αυτή).

Δημοσιεύτηκε
1 hour ago, noe είπε:

Υπομονή σύντροχοι για την έλευση της 30ετίας για πινακίδες ιστορικού. (άλλη παπαριά κι αυτή).

Μήπως, Νικόλα μου, έχεις την εντύπωση ότι πληρώνουν χαμηλά ασφάλιστρα τα ιστορικά οχήματα; Το πρόβλημα με τα ακινοτοποιημένα αυτοκίνητα δεν είναι μόνο τα υψηλά ασφάλιστρα. Είναι και το τεκμήριο εισοδήματος. Εγώ, προσωπικά, γι αυτό κατέθεσα πινακίδες.

Δημοσιεύτηκε

Αυτό με το τεκμήριο δεν το είχα σκεφτεί, στην εφορία τα δηλώνω κανονικά, δεν αφαιρώ μήνες και μέχρι στιγμής δεν μου προκύπτει επιβάρυνση.

Προφανώς δεν έχω καμιά στρατιά από μηχανές και αυτοκίνητα, ούτε είμαι συλλέκτης και δεν έχω αυτή τη δυνατότητα. 

• 2 εβδομάδες πριν...
Δημοσιεύτηκε

...ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ χΑΑΑΑ...!!!

...τώρα κατάλαβα γιατι η σωστη και νόστιμη τυρόπιτα ή σπανακοτυρόπιτα ή σπανακόπιτα είναι ΤΙΓΩΝΙΚΗ...!!!:headbanger:

...άλλωστε αν δεν ήταν τριγωνικα τα τρίγωνα πανοράματος πως θα ήταν στόγγυλα πανοράματος...???....μπλιάχ και μόνο που το σκέφτομαι...!!!:blink:

Δημοσιεύτηκε
7 ώρες πριν, bbk είπε:

.άλλωστε αν δεν ήταν τριγωνικα τα τρίγωνα πανοράματος πως θα ήταν στόγγυλα πανοράματος...???

Σε ό,τι σχήμα και να ήταν δεν θα με χάλαγαν καθόλου.

Ακόμη και παράγωνα να ήταν, θα τα τσάκιζα ανηλεώς!!! t1933.gift19121.gif

• 3 εβδομάδες πριν...
Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας