Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Royal Enfield Forum Greece

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

11η Πανελλήνια Συνάντηση RE Club στη Μάνη Σεπτέμβριος 2017

Δημοσιεύτηκε

Ήρθε η στιγμή κύριοι για την πρώτη Πανελλήνια στον πανέμορφο Μοριά!

Η Μάνη στριφογυρίζει στην κεφάλα μας τα τελευταια δυο χρόνια. Μάλιστα αν θυμαμαι καλά, παραλίγο να πραγματοποιηθεί η 7η Πανελλήνια εκεί.

Προορισμός που συνδυάζει το βουνό με τη θάλασσα, το άγριο με το ήμερο, τα στροφιλίκια με την εθνική!

Πάμε λοιπόν:

Παρασκευή 29 Σεπτεμβρη με Κυριακή 1 Οκτώβρη

Προορισμός: Μάνη

(Καρδαμύλη, Αρεοπολη, Γύθειο, κλπ)

Ευκολότατη πρόσβαση απο εθνικη Αθήνα - Καλαμάτα (250km):treeswing:

Αναμένουμε τις συμμετοχές σας φίλτατοι!

• Απαντήσεις 139
  • Εμφανίσεις 31,9k
  • Δημοσιεύτηκε
  • Τελευταία Απάντηση

Μέλη που απάντησαν περισσότερο

Most Popular Posts

• Λοιπον παιδια ηταν φανταστικά!   1) Νοε (cb750) 2) mikezante (Royal Enfield EFI) 3) Nikoss Rocket (Royal Enfield Electra) 4) Αντώνης Σταθακης(Royal Enfield bullet) 5) Bar

• Λιγες φωτογραφιες για την ωρα... Οταν βρω χρονο θα γραψω κι οσα εχω στο νου μου... Τα σεβη μου!!   https://photos.app.goo.gl/DRvVjHxz7CtJa5bH3

• Αντωνης Σταθακης
    Αντωνης Σταθακης

Να... Ακομα και οι Αbba το λενε τοοοσα χρονια να παμε Μανη!!    

Featured Replies

Δημοσιεύτηκε
13 ώρες πριν, mikezante είπε:

Η Μάνη στριφογυρίζει στην κεφάλα μας τα τελευταια δυο χρόνια. Μάλιστα αν θυμαμαι καλά, παραλίγο να πραγματοποιηθεί η 7η Πανελλήνια εκεί.

Πραγματικά παραλίγο να είχαμε πάει στην Μάνη, τελευταία στιγμή στρέψαμε 180 μοίREς προς βορρά και δεν το μετανιώσαμε.

Όμως η προετοιμασία για τη Μάνη είχε κάποιες εύθυμες νότες, θυμάστε? όχιιιιι? Ας ξαναθυμηθούμε:

Τα διπλώματα των νεοβαπτιζόμενων σε πανελλήνια Royal Enfield

O διάλογος (από τον elifain) των Κορσικανών που ελάχιστα διαφέρουν από τους Μανιάτες

1new.png

και ως γνωστός ζηλιάρης κι εγώ

sherif_ok_small.jpg

Δημοσιεύτηκε

Εγώ δεν μπορώ να έρθω! ΣΚΑΤΑ! Οι διαδρομές είναι πανέμορφες εκεί κάτω. Ειδικά στη Μεσσηνιακή Μάνη, όπου το πράσινο του βουνού καταλήγει στη θάλασσα.

Αλλά! Θα πρότεινα να το κάνετε ανάποδα. Να πάτε από Άστρος, Λεωνίδιο, Γύθειο (Να κατεβείτε και μέχρι το Ακρωτηρι!), Αρεόπολη, να συνεχίσετε Στούπα, Καρδαμύλη, Καλαμάτα. Να επιστρέψετε από Καλαμάτα-Σπάρτη μέσω Ταΰγετου, από τις πιο ωραίες μοτοδιαδρομές στην Ελλάδα.

Πολλά μέρη, πολλά χιλιόμετρα, κοτρώνια παντού, πιο πολύ σαν περιπετειώδες roadtrip μοιάζει, αλλά εγώ αυτό θα έκανα!

Και να την ονομάσετε 11η Πανελλήνια Vol.1 γιατί θα ακολουθήσει κάποια στιγμή το Vol.2 με την υπόλοιπη Πελοπόννησο!

Δημοσιεύτηκε
12 λεπτά πριν, noe είπε:

:thumbsup::bow::thumbsup:

IMG_20150924_184930.jpg

...τώρα δηλαδής αυτό το μπουκάλι της μπυρός μπροστά στο σαλόνι μου τι πά να πεί;;; Ότις πίνουμε κιόλας;;;

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Ωραία σύστασις κύριοι:

1) Βασίλω (Νοε)

2) mikezante

3) Αραπακος

4) Νίκος-Σαλονάτος

Και οι 4 ευγενικοί, οικονομικοί στο φαγητο και απεχθανομεθα το αλκοόλ :lol2:

Παμε για το 5)

Υ.Γ: Εεε για κοιτάτε τωρα που ειναι νωρις, ΑΠΟΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΟΚΑΚΟΛΕΣ. :angry6:

Πινουμε μονο κρασακι του θεού, κελαριστη μπυριτσα και γάργαρη ρακί. 

Μην παμε εκει κατω και μας καμετε ρεζίλι στους χαμουτζηδες:unhappy:

Ε Αραπάκο;;;

Δημοσιεύτηκε
8 ώρες πριν, Αντωνης Σταθακης είπε:

Κοιτα re τι μου κανουν για να ερθω..

Γιατί, μπορείς να κάνεις κι αλλιώς;;; φυσικά και θα έρθεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσιεύτηκε

Δεν γνωρίαω ακόμα ένα θα σας ακολουθήσω σε αυτή την πανελλήνια, κάτι που, βεβαίως δεν είναι παράξενο. Η συμμετοχή μου θα εξαρτηθεί από την ημερομηνία διεξαγωγής ενός πανηγυριού στην ορεινή Αχαία και στο οποίο θέλουμε να πάμε με τη Βούλα μου.

Εάν οι ημερομηνίες δεν συμπέσουν, μάλον θα σας κάνω παρέα.

Δημοσιεύτηκε
3 ώρες πριν, NikosK1200Lt είπε:

Γιατί δεν ξέρω πού είναι αυτή η παραλία;;;

Νικόλα μάλον είναι το Λιμένι, το πρώτο χωριό μετά την Αρεόπολη, φεύγοντας για Μεσσηνιακή Μάνη

Δημοσιεύτηκε
48 λεπτά πριν, SSAV είπε:

Δεν γνωρίαω ακόμα ένα θα σας ακολουθήσω σε αυτή την πανελλήνια, κάτι που, βεβαίως δεν είναι παράξενο. Η συμμετοχή μου θα εξαρτηθεί από την ημερομηνία διεξαγωγής ενός πανηγυριού στην ορεινή Αχαία και στο οποίο θέλουμε να πάμε με τη Βούλα μου.

Εάν οι ημερομηνίες δεν συμπέσουν, μάλον θα σας κάνω παρέα.

Μα γιατί; Μπορείς κάλλιστα να συμμετέχεις και να πεταχτούμε όσοι πιστοί καί στο πανηγύρι να αδειάσομεν 5-6 κάσες μπύρες, να κοιμηθώμεν στό ύπαιθρο και την επομένην και ωραίαν πρωίαν να επιστρέψομεν και συνεχίσομεν τον Πανελλαδικήν συνεύρεσήν μας.

Σωστόν;;;

Βεβαίως εγώ με τον τράκτοραν θα προβληματίζομαι τα μάλλα στα στροφιλίκια αλλά μόνο και μόνο για χάριν της παρέας.

Επεξεργάσθηκε από το μέλος NikosK1200Lt
έτσι

Δημοσιεύτηκε

Εγω μπορω να προτεινω κατι??

Εδω και καιρο σκεφτομαι για τους enfieldαδες.Ναι ΟΛΟΥΣ...

Ειμαστε εδω οσοι ειμαστε στο forum,συν τους The Enfields που ειναι παντα εδω..ειναι ομως κι αλλοι!!Εχουν γινει διαφορα ΑΛΛΑ κατα την γνωμη μου ειναι αρλουμπες.Μηπως λοιπον αυτη η πανελληνια θα ηταν καλο να μας εννωσει ολους??Γνωμη μου δεν νομιζω να εχουμε να χωρισουμε κατι.Ετσι λοιπον χωρις να ειναι το σωστο θεμα για να γινει αυτο...(ή μηπως να το κανουμε εμεις??)...μηπως θα ηταν αυτη η εκδρομη και η αιτια της εννωσης!Αν θυμαμαι καλα χωρις να παρεξηγηθω ειναι τα παιδια στο REOC.Εγω προσωπικα δεν τους εχω γνωρισει απο κοντα..αλλα ετυχε να συμμετασχω σε μια παρεξηγηση κατι το οποιο δεν με τιμα σαν ανθρωπο.Ειναι πολλα παιδια ακομα που εχουν enfield και δεν μπαινουν εδω μεσα,που σε αυτους εχω να πω πως πολυ θα ηθελα να ζησουν αυτο που ζω εγω..αλλα φυσικα κι εγω πολυ θα ηθελα να ζησω αυτο που ζητε εσεις.Ο καθενας οτι μπορει...ομως νομιζω μπορουμε να κανουμε την υπερβαση και να παμε μπροστα!!Δεν θελω να το αναπτυξουμε παραπανω ωστε να μην βγουμε εκτος θεματος,αλλα νομιζω επρεπε καποιος να επερνε αυτην την πρωτοβουλια.Θελω κι ευχομαι ολοι που θα το διαβασουν να χαρουν και να προχωρησουμε μαζι.

Εχω εναν ανθρωπο μεσα μου,που θαυμαζω και σεβομαι πολυ..και προχωρω!!

Δημοσιεύτηκε
25 λεπτά πριν, NikosK1200Lt είπε:

Μα γιατί; Μπορείς κάλλιστα να συμμετέχεις και να πεταχτούμε όσοι πιστοί καί στο πανηγύρι να αδειάσομεν 5-6 κάσες μπύρες, να κοιμηθώμεν στό ύπαιθρο και την επομένην και ωραίαν πρωίαν να επιστρέψομεν και συνεχίσομεν τον Πανελλαδικήν συνεύρεσήν μας.

Σωστόν;;;

Βεβαίως εγώ με τον τράκτοραν θα προβληματίζομαι τα μάλλα στα στροφιλίκια αλλά μόνο και μόνο για χάριν της παρέας.

Νίκο αυτό είναι αδύνατον, γιατί είτε Αχαία πάω είτε Μάνη, θα ταξιδέψω βράδι Παρασκευής, επομένως δεν μπορούν να συνδιαστούν και οι 2 εκδηλώσεις, εφόσον η Κυριακή είναι ημέρα επιστροφής. 

Επεξεργάσθηκε από το μέλος SSAV