Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Royal Enfield Forum Greece

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

9η Πανελλήνια Συνάντηση Royal Enfield Club στη Ζάκυνθο Σεπτέμβριος 2016

Δημοσιεύτηκε

Πέρασαν πέντε ολόκληροι μήνες από την τελευταία μας πανελλήνια κι όμως μέχρι σήμερα αμελήσαμε παραδειγματικά την προετοιμασία της φετινής πανελλήνιας συνάντησής μας. Πολλοί και διάφοροι οι λόγοι που μας φρενάρισαν.

Κάθε χρόνο συνηθίζουμε η πανελλήνια να πραγματοποιείται τέλη Μαΐου με αρχές Ιουνίου, φέτος και για λόγους που έχουν αναφερθεί εδώ, θα πραγματοποιηθεί μία μόνο, αυτή του φθινοπώρου.

Κάντε λοιπόν υπομονή όλοι, beerfield είναι και θα περάσει..:bad_smile:

Όμως μέχρι τότε κάτι πρέπει να κάνουμε για να περάσουν οι εφτά βασανιστικοί μήνες μιας μακράς προπανελλήνιας περιόδου.

Ας ξεκινήσουμε με μια απλή ψηφοφορία και  βλέπουμε.

Ο καθείς που θα ψηφίζει καλό είναι  να γράψει δυο κουβέντες για την επιλογή του.

Φέτος επιλέξαμε τέσσερις υποψήφιους προορισμούς, τους εξής:

1) Το νησί του νιόνιου η Ζάκυνθος, αν δεν έχετε δει τις ομορφιές του να την ψηφίσετε, αν την έχετε επιθυμήσει το ίδιο ψηφίστε την, ο mikezante θα αναλάβει τη ξενάγησή μας.

2) Το Πήλιο, το μαγικό βουνό του Πάνα, εκεί όπου πραγματοποιήσαμε την 1η μας Πανελλήνια συνάντηση. Πέρασαν 5 χρόνια από τότε, ήταν πολύ μικρή πανελλήνια, μας έχουν μείνει απωθημένα και μια νοσταλγία να ξαναζήσουμε τις πρώτες στιγμές ζωής της παρέας μας. Οι παλιοί να το ψηφίσετε και οι νέοι το ίδιο να κάνετε, θα είναι ιστορική επανάληψη της ιστορίας μας.

3) Τα Μετέωρα, πάντα σχεδόν επιλέγουμε ένα κεντρικό σημείο της Ελλάδας για να μην ακούμε τη μουρμούρα των βορείων και να μην έχουν δικαιολογία όταν χάνουν στον αγώνα της αφίξεως. Δεν έχουμε ξαναπάει, αλλά και μόνο στη σκέψη της θέας των Enfield μας με φόντο τους παράξενους βράχους των Μετεώρων εκστασιάζομαι και θέλω να το ζήσω. Για αυτό να τον ψηφίσετε και αυτόν τον προορισμό.

4) Ιεράπετρα Κρήτης ή αλλιώς η γιαγιά του Αντώνη Σταθάκη. Μην είστε αναποφάσιστοι ρίξτε μια ματιά εδώ και μετά δαγκωτό στη γιαγιά Σταθάκαινα.

Δυστυχώς δεν μπορείς να ψηφίσεις και τις τέσσερις επιλογές, μόνο μία. Αν όμως είσαι ΤΟΣΟ αναποφάσιστος ή θες κάτι άλλο έχουμε και για σένα επιλογή, τη Νο 5 όπου θα μας πεις που και γιατί ώστε να μας πείσεις.

ΠΡΟΣΟΧΗ και στην δεύτερη ψηφοφορία, αυτή της ημερομηνίας, εκτός του προορισμού διάλεξε και το πότε.

Η λήξη της ψηφοφορίας θα κρατήσει επί μακρόν, οπότε έχεις άπλετο χρόνο να αποφασίσεις.

• Απαντήσεις 340
  • Εμφανίσεις 63,4k
  • Δημοσιεύτηκε
  • Τελευταία Απάντηση

Μέλη που απάντησαν περισσότερο

Most Popular Posts

• Αντωνης Σταθακης
    Αντωνης Σταθακης

Λοιποοον...    Μιας και δεν μπορω να κοιμηθω κι εχω χρονο να γραψω,θα ηθελα να περιγραψω πως εζησα εγω αυτην την εκδρομη.    Για εμενα ολα ξεκινησαν δυο μερες πριν μπαινοντας στο κ

• Προτου ανεβασω φωτογραφιες, θελω να πω ΜΠΡΑΒΟ και ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στο Mikezante για το ιδιαιτερο ενδιαφερον που εδειξε ωστε να απολαυσουμε το νησι, τη διαμονη, το φαι, τη διασκεδαση και γενικοτερα ολη την ε

• 11 ώρες πριν, Βύρωνας είπε:     Φίλοι μου πραγματικά ήταν ενα απολαυστικό 3μερο. Περάσαμε πολύ όμορφα, παρ'όλο που δεν  ήπιαμε τίποτα και την βγάλαμε με σαντουιτσ

Ποιος ο προορισμός της 9ης Πανελλήνιας Συνάντησης; 8 ψήφοι

1. 1. Διαλέξτε μία από τις πέντε επιλογές και αιτιολογήστε:

• Ζάκυνθος
    • Ζάκυνθος
      0
    • Ζάκυνθος
      0
    • Ζάκυνθος
    • Αλλού (δηλαδή Ζάκυνθος)
      0
  2. 2. Πότε θέλετε να πραγματοποιηθεί η 9η Πανελλήνια Συνάντηση

• 30 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου
      0
    • 30 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου
    • Άλλη ημερομηνία, (δηλαδή 30 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου)

Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να μπορέσετε να ψηφίσετε σε αυτή τη δημοσκόπηση.

Featured Replies

Δημοσιεύτηκε
11 ώρες πριν, Βύρωνας είπε:

large.bso001.JPG

Φίλοι μου πραγματικά ήταν ενα απολαυστικό 3μερο. Περάσαμε πολύ όμορφα, παρ'όλο που δεν  ήπιαμε τίποτα και την βγάλαμε με σαντουιτσάκια. :crazy:

Πιστεύω στον λιγοστό χρόνο που είχαμε να πήρατε μια γεύση από τη μαγεία και την ενεργεια αυτού του νησιού.

Εύχομαι να ανταμωθούμε οσο πιο σύντομα γινεται σε μια νέα Πανελλήνια συναντηση και να περάσουμε ακόμα πιο όμορφα.

Υ.Γ. Τελικα τα μαγαζιά στο Κιατο ηταν κλειστα ειχε δικιο ο Ροκετ. Βεβαια αυτό δε μας πτόησε με τον Αραπακο. Σταματήσαμε Κοριθο και ντερλικωσαμε :lol10:

RE πήρε η Electra;;

:lol:

Δημοσιεύτηκε

Λοιποοον...

Μιας και δεν μπορω να κοιμηθω κι εχω χρονο να γραψω,θα ηθελα να περιγραψω πως εζησα εγω αυτην την εκδρομη.

Για εμενα ολα ξεκινησαν δυο μερες πριν μπαινοντας στο καραβι.Η αγωνια μου πρωτα απο ολα,να ξανα δω απο κοντα αυτα τα καλοπαιδα,ηταν απεριγραπτη!Ποσο μαλλον να γνωρισω και τους καινουριους.Ξερετε αυτους που μας ακουσαν κι αγορασαν αυτο το ερωτευσιμο κανονι που ακουει στο ονομα royal enfield.

Στο καραβι η ωρα δεν περναγε με τιποτα.Ειχα σκοπο μολις φτασω να περασω την μερα μου με τον Αλπικο,καθως θα με φιλοξενουσε αυτο το ενα βραδι,πριν την πανελληνια.Η ωρα 6 το πρωι και το καραβι φτανει στο λιμανι του Πειραια.Τρεχω στο γκαραζ...βλεπω το μηχανακι...γελαω...βαζω το κλειδι...ανοιγω τον διακοπτη...παταω αποσυμπιεστη κατεβαζοντας την πρωτη μανιβελια...στην δευτερη σπαω και την συμπιεση και ημουν ετοιμος να ακουσω αυτον τον ομορφο ηχο...!Αλλα εκει που ενιωθα πως ολα ειναι οπως θα ηθελα,ειδα οτι εχω vespa.Χα χα...Οποτε ξερετε,μια μιζια κι ετοιμος!Βγαινω εξω κι εκει που σκεπτομουνα να βαλω Gps...ο Θανασης ηταν εκει και με περιμενε...!!Αααα re Θαναση!Βουρ λοιπον για το σπιτι του να ξεφορτωσω τα βαλιτσακια μου κι ετοιμοι για καφεδακι.Μετα απο αυτο ο Θανασης επρεπε να παει να βγαλει το μεροκαματο οποτε εγω και η vespaρα μου ξεκινησαμε για Συνταγμα μιας και ειχα κανονισει με τον Ssav καφεδακι.Και σιγα που δεν θα πηγαινα...Μεχρι ομως να ερθει εκεινη η ωρα εκανα την βολτα μου στο Μοναστηρακι χαζευοντας αυτο που ολοι αγαπαμε!Εκει που απολαμβανα την βολτα μου μονος,ντριιιιιιν το τηλ.Ποιος αλλος θα μου την χαλαγε..??Ο Νοε.Χι χι χι...!!!Ερχετε λοιπον απο εκει και ξεκιναμε τον καφε τα δυο μας.Μπουρου μπουρου στην κουβεντα η ωρα περασε και τσουπ,να σου τον και ο Ssav.Ημουν χαρουμενος που τους ειδα καλα!Κουβεντα στην κουβεντα μιλαμε και με τον Ακριβοδικαιο στο τηλ...να σου τον κι αυτον.(τον οποιο θα τον μαλωσω...θα σας πω μετα γιατι.)Με τα πολλα λοιπον ηρθε η ωρα για φαγητο.Μιαμ μιαμ κατι μεριδες!Τα απολαυσαμε ολα!!!Ηρθε λοιπον η ωρα να τους αφησω να ξεκουραστουν μιας κι ο Θανασης σχολναγε εκεινη την ωρα.Αααα μαντεψτε..!Ο Θανασης πεινουσε μετα την δουλεια οποτε παλι φαγητο για εμενα.Σουβλακια Πειραιωτικα και μπυριτσα.Ακομα χωνευω!Με τα πολλα παμε σπιτι για μπανακι,υπνο και μετα εξοδο.Πινουμε τα ποτακια μας και παμε για υπνο.Η ωρα τρεις το πρωι και ειχα ραντεβου με τον Νοε στις πεντε.Χα χα...Μετα απο καμια πενηνταρια αναπαντητες του Νοε,το ματι ανοιγει.Οχι το δικο μου ,αλλα του Θαναση.Με ξυπναει και κατεβαινω κατω.Βλεποντας το πρωτο Εnfield να γυαλιζει,η πανελληνια ξεκιναει.Τρεχουμε ωστε να ημαστε στις εξι στο σημειο συναντησης.Και ναι, εξι και ενα λεπτο ημασταν εκει.Εμεις.Μονο εμεις.Οσο περνουσε η ωρα πινοντας καφεδακι ενας ενας εμφανιζοταν.Καφες,μπουγατσα και τσικουδια και στις εξι και μιση τα μοτορια παιρνουν μπροστα.Ναι και η vespa,γιατι γελατε!Ξεκιναμε για Κιατο ωστε να παρουμε και τον Rocket ο οποιος ηταν ηδη εκει.Σταση για τσιγαρο και βουρ για Πατρα.Εκει μου ειπαν πως θα ερχοταν μαζι μας καποιος Χριστος με bmw.Ειπα οκ.Δεν τον γνωριζα.Φτανουμε λοιπον Πατρα αλλα αυτος ο καινουριος δεν ηταν εκει.Οποτε σταση για τσιγαρο και τσουπ να κοντοφτανει μια bmw κοντα μας.Παρκαρει,βαζει στεκα και απλωνει τα ποδια του απο την μηχανη για να μας χαιρετησει.Ενα παλικαρι ψιλος,μακρυμαλλης ξανθος,γαλανοματης.Τι να σας λεω...!!Χα χα χα.Παιζουμε την γκαζια μας και φτανουμε λιμανι.Μπαινουμε στο παπορο fiore η mare di levante η οπως αλλιως το ελεγαν και ξεκιναμε για Ζακυνθο.Σιγα σιγα αρχιζει να φαινεται στον οριζοντα.Τα νερα κατα γαλανα.Ενα νησι παραδεισος.Μολις παταμε τα ποδια μας στο νησι,μαντεψτε!!Πηγαμε για φαγητο.Να σου τα σουβλακια,να σου τα κοντοσουβλια και οι μπυρες.Την καναμε ταρατσα.Ηρθε η ωρα για το ξενοδοχειο.Τι να σας πω...χαλια...!!!Σκισμενα σεντονια,λερωμενες πετσετες,χωρις θεα,ενα μονο κρεββατι για τεσσερα ατομα...Αστα να πανε λεμε!!!Χα χα χα...ξερετε οτι κανω πλακα.Το ξενοδοχειο ηταν φανταστικο.!!!Στο booking να βαλουμε ενα μεγαλο 10 οσο για την ανεση αλλα και φυσικα για την φιλοξενεια των γονιων του Μακη.Μπαμπας,Μαμα,παππους,γιαγια και το αποτελεσμα ο Μακης.Αξιαγαπητοι ανθρωποι και τους ευχαριστουμε πολυ.Μετα απο ολα αυτα ηρθε η ωρα για μπανιο.Παιρνει θεση ο ξεναγος(ποιος αλλος...??Ο Μακης)και μας παει σε μια παραλια με χελονες...γεματο χελονες...δεν βρισκαμε αμμο να πατησουμε...κι οπου ειχε αμμο υπηρχαν τρυπες...τρυπες που εβαζαν οι χελονες τα αυγα τους.Στο βαθος της παραλιας ενας γυμνιστης.Κι εκει ξεκινησαμε να αναρωτιομαστε...Οι τρυπες στην αμμο ηταν απο τις χελονες..??? 'Η'η'η'ηηηηηηηηηη.....!!!!Οτι βαζει ο νους σας!Χα χα...Πλακα κανω βεβαια,η παραλια ηταν απιστευτη!Δεν θα μπορουσε βεβαια να ηταν αλλιως.Μετα λοιπον το μπανιο μας γυρισαμε πισο για να μας κερασει η μητερα του Μακη ενα παραδοσιακο γλυκο του νησιου που ειχε φτιαξει με τα χερακια της για εμας,Δυσκολευτηκαμε να το δεχτουμε αλλα...δωσαμε τοπο στην οργη.Ξερετε τωρα..!!Εκει λοιπον που το απολαμβαναμε να σου και ο μικρος.Ο γατος της μαμας.Τον γνωρισαμε κι αυτον.Μικρος ηταν το ονομα του...γιατι μονο μικρος που δεν ηταν!Ενα ομορφο γατακι που μας εκανε παρεα.Φαγαμε το γλυκακι,ηπιαμε και το σπιτικο καφεδακι,φαγαμε και την τυροπιτουλα μας.Ηταν τελεια.Εκτος απο οοοολα τα αλλα,ευχαριστουμε πααααρα πολυ τους γονεις του Μακη.Επρεπε ομως να φυγουμε για να παμε ξερετε που εεε??Να φαμε το κουνελι.

Σε 5λεπτα ημασταν ετοιμοι,που λεει ο λογος και κατηφοριζουμε για την ταβερνα.Ταβερνα Ζακυνθινη,μπροστα στο κυμα.Σε δυο δευτερα το πολυ καναμε την παραγγελεια μας(Χα χα...θα δειτε το βιντεο) και σιγα σιγα οι ποικιλιες ορεκτικων,τα κουνελια και τα κοτσια εγιναν καπνος.Εκει εμφανιστηκε μια εκπληξη.Ποιος αλλος.Μα ο κυριος Μιμης.(παλι θα δειτε στο βιντεο)Τραγουδια που ειχαμε και που δεν ειχαμε ξανα ακουσει.Περασαμε τελεια...!!!Μετα απο ολα αυτα...και τα λιγα κρασια που ειχαμε κατεβασει θελαμε κι αλλο.Οποτε ποτακι σε ενα ομορφο bar πισο απο την ταβερνα,το 34,για οποιον ενδιαφερεται.Η ωρα παλι αργα,οποτε υπνο για να εχουμε δυναμεις για να παμε στο ναυαγιο το επομενο πρωι.Η μερα Σαββατο και μετα το πρωινο ξεκιναμε για εξερευνηση του νησιου,Τι καστρα,τι παραλιες,δεν περιγραφονται!!!Μετα απο πολλα χιλιομετρα απολαυστικης βολτας σταμματαμε σε μια παραλια για μπανακι.Το τι γαυρο ψαρεψα και φαγαμε και οι δεκα,δεν περιγραφεται!!Χι χι χι.Μιας και λεγαμε να παμε με καραβακι στο ναυαγιο,τελικα αποφασισαμε να το δουμε μονο απο ψιλα μιας κι ειχαμε κανει το μπανακι μας ωστε να μην χανουμε αλλο χρονο.Στροφες,δεντρα,ανηφορες,κατηφορες,τελικα φτανουμε.Εε τι να πω!Απεριγραπτο θεαμα.Θα δειτε και τις φωτογραφιες αλλα αυτο που βλεπεις εκεινη την στιγμη εκει μπροστα σου...ειναι θαυμασιο!!Ηταν εκει κι ενας μπαρμπας και πουλουσε μελια,κρασομελα κι οτι μπορεις να φανταστεις.Αγορασαμε οτι μπορουσαμε,μας εκανε και τα δωρακια του και τον ευχαριστουμε.Μαλιστα...και τωρα??Τι κανουμε?Ε θελει και ρωτημα?Φαγητο.Ο Μακης χωρις να το ειχε οργανωσει,σκεφτηκε οτι καλητερο μπορουσε να μας προτεινει εκεινη την στιγμη.Ενα μαγαζι...φαρμα.Τι κολοκυθοσαλατες,τι χωριατικα,λουκανικα,ρεβυθια,σαλατες,χοντρα αλατια,τα ξεπατωναμε στο πι και φι.Απλα τελειο.Να μας πεις την διευθυνση και τον αριθμο να ξαναπαμε!Ντοινγκ..!!Πισο λοιπον για το ξενοδοχειο...Χα χα χα και τι?Θα πηγαιναμε πισο χωρις γλυκο και βυσσιναδα??Δεν γινοτανε!Οποτε τραπεζακι με θεα το πιο ομορφο κομματι του νησιου.Αααα πηγα να το ξεχασω.Διπλα μας ηταν και μια εκκλησια στην οποια καποιος εκανε το λαθος και παντρευοταν  εκεινη την στιγμη.Τι μπαλωθιες...τι πυροτεχνηματα ειδαμε δεν περιγραφεται.Τωρα βεβαια δεν καταλαβαμε αν τα πυροτεχνηματα ηταν για τον γαμο η απλα μας τα ειχε κανονισει ο Μακης για την πανελληνια.Ναι...μαλλον το δευτερο θα ηταν.Ευχαριστουμε Μακη.!!Πισο για χαλαρωση,μπανιο στο ξενοδοχειο και ετοιμασια για ποτο.Μιας και ηταν νωρις και ειχαμε και τα ρακομελα-οινομελα απο το ναυαγιο μαζι μας,κατσαμε μια ωριτσα στην αυλη του ξενοδοχειου ολοι μαζι και τα αδειασαμε απο τα μπουκαλια.Οπως ειπα,απο τα μπουκαλια...γιατι εμεις γεμισαμε.Ξεκιναμε για ποτο σε ενα παλιο πετρινο παραθαλασσιο  αρχοντικο το οποιο το ειχαν κανει lounge bar.Μιας και η αληθεια ειναι δεν ελεγε και πολλα,κανουμε μια κυκλα με τον Μακη,τα δυο μας και ανακαλυπτουμε σχεδον απεναντη ενα αλλο το οποιο αξιζε να συνεχισουμε.Οποτε ενας ενας ξεγλυστραγε απο το πρωτο μεχρι που μαζευτηκαμε παλι ολοι μαζι.Καπως ετσι τελειωνει και αυτη η μερα.Ενας ενας για υπνο και το ξημερωμα εφτασε.Εε δεν αργησε και πολυ αφου κατα τις 5 ειχαμε παει για υπνο.Ηρθε λοιπον η μερα της επιστροφης.Πρωι καφες,χαβαλες και βουρ για το καραβι.Δεν κρατησε πολυ...με τα μπλα μπλα μας ουτε που το καταλαβαμε.Μηχανες και μηχανακια μπροστα και ξεκιναμε γιατι δεν μας εφταναν ηδη τα 700χιλ που ειχαμε γραψει στα κοντερ μας,ειχαμε και περιπου τα 300χιλ.της επιστροφης.Φτανουμε Πατρα...αποχαιρεταμε την Χρισταρα και συνεχιζουμε!Εδω θελω να κανω μια παρενθεση για τον Χριστο οτι μας κρατησε ζωντανους και δυνατους και προσωπικα χαρηκα παρα πολυ που τον γνωρισα και θα ηθελα να ξαναβρεθουμε στο μελλον!Οποτε Χριστο δυνατα με το ΛΕΚΛΑΜΠ και οι δρομοι μας καπου θα βρεθουν!Πισο λοιπον για το Κιατο να αποχαιρετησουμε την αρραβωνιαρα μου,αφου ετσι ηθελε να νιωσει,χι χι,τον Νικο με το εργαλειο του.Ενας ενας επαιρνε τον δρομο του.Μενω μονος με τον Νοε καθως με πηγαινε Πειραια για να βγαλω εισητηρια της επιστροφης.Ααα re Νοε...Εκει οτι και να πω ειναι λιγο.Παντα τρεχει για μενα.Ευχαριστω πολυ.Ενα τελευταιο καφεδακι με τον Αλπικο ο οποιος μου κραταγε και μια τσαντα με δωρο για μενα απο τον Ακριβοδικαιο.Ενα καπελακι που τοοοσο πολυ μου αρεσε.Γιαννη σε ευχαριστω πααρα πολυ.Το δεχτηκα με μεγαλη ευχαριστηση!!

Και καπου εδω φτανουμε στο τελος.Παιδια χαρηκα που σας ειδα,χαρηκα πααααρα πολυ που γνωρισα οολους τους καινουριους κι ευχομαι μεσα απο την ψυχη μου να ειμαι μαζι σας και του χρονου.Πανελληνια νουμερο 10.Σας ευχαριστω ολους για την παρεα μα πανω απο ολους εσενα Μακη γι αυτο που μας χαρισες.

Δημοσιεύτηκε

Τι εξαιρετικος χρονικογραφος βre..!!

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ παιδια ειστε ολοι εσεις.

Αλλα αμα λαχει...σου γραφω και για το μελλον...!!:tongue:

Δημοσιεύτηκε

Βre κοπελια δεν μου ανεβαζει τις φωτο το postimage.Εχουν αλλαξει τα παντα εκει μεσα και δεν βρισκω ακρη.Αλλη λυση παιζει...?

Δημοσιεύτηκε
12 λεπτά πριν, Αντωνης Σταθακης είπε:

Βre κοπελια δεν μου ανεβαζει τις φωτο το postimage.Εχουν αλλαξει τα παντα εκει μεσα και δεν βρισκω ακρη.Αλλη λυση παιζει...?

Διάλεξε την επιλογή με τον φάκελο που λέει choose images 

Δημοσιεύτηκε

...μπραβο Αντωνη, πολυ καλη περιγραφη...σα να ημουν εκει, μονο που εμεινα νηστικος αφου δεν εφαγα τιπτα...!!!

...παντα τετοια παιδες...!!!

...αντε και του χρονου Λερο...!!!

Δημοσιεύτηκε
46 λεπτά πριν, Nikoss Rocket είπε:

Διάλεξε την επιλογή με τον φάκελο που λέει choose images 

Ναι...ετσι το κανω,ανεβαζω την φωτο αλλα δεν την βρισκω πουθενα μετα για να την περασω στο forum.Εντομεταξυ βαζω την παλια εκδοση postimage που την ξερω μπας και τα καταφερω και μου λεει οτι ειναι μεγαλες οι φωτο.Δεν με αφηνει το παλιο.Αρα αναγκαστικα στο καινουριο κατι το οποιο δεν μπορω να καταλαβω πως δουλευει.Πιο postimage εχετε εσεις?Δηλαδη τι να πατησω στην google μπας και βαζω κατι αλλο.

Δημοσιεύτηκε

Παιδια sory αλλα κανω οτι μπορω...!!Τουλαχιστον μια μικρη γευση μεχρι να το βρω.

Επεξεργάσθηκε από το μέλος Αντωνης Σταθακης

Δημοσιεύτηκε

Βre 'σεις εχω καποια βιντεο που απο το κινητο τα βλεπω σωστα ενω στον υπολογιστη που τα περασα για να τα βαλω στο you tybe ειναι αναποδα.Δεν βρισκω ακρη οποτε θα τα βαλω ετσι οταν περασουν και απλα ή θα γυρνατε την οθονη αναποδα...ή θα σας βγουν τα ματια...:crazy:

Δημοσιεύτηκε

Re δεν βγαζω ακρη με τις αλλες φωτο.Μονο αυτες μου ανεβασε...

Επεξεργάσθηκε από το μέλος Αντωνης Σταθακης

Δημοσιεύτηκε
8 ώρες πριν, Αντωνης Σταθακης είπε:

20160930_192529.jpg

20160930_232653.jpg

Δεν μπορώ να πω πως ζήλεψα το κουνέλι, αλλά το γλυκάκι ναι, ΤΟ ΖΗΛΕΨΑ!!

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Παραδοσιακό γλυκό "φρυγανιά", τόσο ταπεινή ονομασία, αλλά η γεύση του θεϊκή. 

Το κουνέλι παραλίγο να μας δαγκώσει. :blink: