Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Royal Enfield Forum Greece

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

The Royal Home (Προσεχως The Enfields)

Δημοσιεύτηκε

gallery_143_55_51099.jpg

Αγαπητοι μου φιλοι συμφορουμιτες !!!!

το 2016 ερχεται με τους καλλυτερους οιωνους για την παρεα μας !!!

αισιως μεσα στο 2015 η παρεα μας με την δυναμικη  ενταξη συνολικα 9 νεων μελων ( οι οποιοι ειναι τοσο ενεργοι σε συναντησεις εκδρομες συζητησεις ακομη και σε συμμετοχη τους σε πανελληνιες) δειχνει οτι εχει ολα τα φοντα να ξεκινησει κινησεις για ευρεση χωρου που θα μας στεγασει ως λεσχη !!!

εγω προσωπικα νοιωθω πολλυ περυφανος που τα νεα μελη με τα χιλιομετρα που εχουν γραψει με τις τεχνολογικες γνωσεις που εχουν με την συνολικη τους σταση με τις κατοχες μηχανων που ειχαν προ αποκτησεως ενφιλντ με κανουν και νοιωθω σαν σχολιαροπαιδο μπροστα τους παρολο που απο το 1995 οδηγουσα ενφιλντ !!!

συγχαρητηρια στο νεο αιμα της παρεας που με κανει να νοιωθω τοσο νεος μπροστα τους !!!! εχετε κανει μαγκες πολλα περισσοτερα σε τοσο λιγο χρονικο διαστημα απο ολα αυτα που προσωπικα εχω κανει εγω σε τοσα χρονια !!!

σπουδαιες μερες ερχονται μπροστα μας !!! 

η ιδρυση λεσχης με το δυναμικο μας να να ανερχεται στα 20 και πλεον ενεργα μελη που επιθυμουν λεσχη ( αριθμος που ποτε δεν ειχαμε ονειρευτει τα πρωτα 4 χρονια ) ,θεωρω πως θα ειναι το σπουδαιοτερο γεγονος !!! 

μπραβο και παλι μπραβο στα νεα μελη που δωσαν αυτη την τρομερη ωθηση στην παρεα μας !!!

• Απαντήσεις 836
  • Εμφανίσεις 111,8k
  • Δημοσιεύτηκε
  • Τελευταία Απάντηση

Μέλη που απάντησαν περισσότερο

Most Popular Posts

• Βρήκα καμιά 15αριά καρέκλες σιδερένιες που διπλώνουν για τα τσιμπούσια στην αυλίτσα!     

• Αδερφια εχουν ειπωθει πολλα. Τα οποια γεγονοτα εχουν διαταραξει ισορροπιες και εχουν δημιουργησει αμφιβολιες κυριως ως προς την σταθεροτητα των εστω 8 που θα φενε το λουκι της εκκινησης. Παρτε μια βαθ

• φιλοι συνενφιλνταδες , η συναντηση στον Τρυποκαρυδο με θεμα συζητησης την ιδρυση λεσχης  στεφθηκε με απολυτη επιτυχια !!!!!! οι συνιδρυτες της λεσχης εχθες αυξηθηκαν κατα εναν ακομη (Μαραγκος Θαν

Featured Replies

Δημοσιεύτηκε
33 λεπτά πριν, noe είπε:

Εσύ ετοίμασε τη ρακί για τα εγκαίνια και στείλε την μέσα σε ένα ψυγείο..!! :sfirigma:

Ρακόμελο καλύτερα ::):

Δημοσιεύτηκε
2 ώρες πριν, noe είπε:

Εσύ ετοίμασε τη ρακί για τα εγκαίνια και στείλε την μέσα σε ένα ψυγείο..!! :sfirigma:

Στα εγκαίνια θα έρθει ο ίδιος πάνω!

Επεξεργάσθηκε από το μέλος elifain

Δημοσιεύτηκε
19 ώρες πριν, noe είπε:

Καλα, καλά, εγώ στα τετραγωνικά που μου αναλογούν να βάλω το γραφειάκι μου..? :anger:

Πού;;; Στην τουαλέτα;;;;;; :wc:

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

πηρα το Ο.Κ και απο την λογιστρια !!!!

επιτακτικη αναγκη πλεον η συναντηση των συμμετεχοντων την Πεμπτη στις 9:30 το βραδυ στον Τρυποκαρυδο στην Πανορμου για να μιλησουμε για την τελικη κινηση αν θελουμε να γινει αμεσα ή μετα τις γιορτες ή οποτε θελουμε   ωστε να κλεισουμε και επισημα την ημερα  παραλαβης του κλειδιου :thumbsup:

Δημοσιεύτηκε
36 λεπτά πριν, χρηστος είπε:

πηρα το Ο.Κ και απο την λογιστρια !!!!

επιτακτικη αναγκη πλεον η συναντηση των συμμετεχοντων την Πεμπτη στις 9:30 το βραδυ στον Τρυποκαρυδο στην Πανορμου για να μιλησουμε για την τελικη κινηση αν θελουμε να γινει αμεσα ή μετα τις γιορτες ή οποτε θελουμε   ωστε να κλεισουμε και επισημα την ημερα  παραλαβης του κλειδιου :thumbsup:

Είμαι μέσα

Δημοσιεύτηκε

Χτες πήγα σε γνωστό πολυκατάστημα (που δεν έχουν οι Θεσσαλονικείς :tongue:)

και ενώ η γυναίκα πήγε να δει τα δικά της, εγώ πήγα στα δικά μου..:sfirigma:

DSC_0393_small.jpg

DSC_0398_small.jpg

DSC_0399_small.jpg

Δημοσιεύτηκε

Νίκο εμείς να φτιάξουμε χειροποίητα έπιπλα, όχι ετοιματζίδικα πλαστικούρες! Σε επόμενη συνάντηση θα ξεδιπλώσω τις ιδέες μου!:bad_smile:

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

φιλοι συνενφιλνταδες , η συναντηση στον Τρυποκαρυδο με θεμα συζητησης την ιδρυση λεσχης  στεφθηκε με απολυτη επιτυχια !!!!!!

οι συνιδρυτες της λεσχης εχθες αυξηθηκαν κατα εναν ακομη (Μαραγκος Θανος) :thumbsup:

1) motor2head

2) Αθανάσιος Μαραγκός

3) tolis

4) mikezante

5) Χρήστος

6) Βύρωνας

7) ΑΛΠΙΚΟΣ ΤΡΙΤΩΝ

8) Saos

9) noe

10) eligain

11) Gigas

12) Ακριβοδίκαιος Νομοφύλαξ

13) toliskal

14) Σερίφης

15)Aντωνης Σταθακης ( επιτιμος συνιδρυτης )

το οικονομικο budget του ταμειου μας  αισιως ειναι πλεον τετραψηφιο !!!!!!

η αποκτηση χωρου ειναι πλεον επισημο γεγονος !!!!!!!

ομως , επειδη ειμαστε ορθολογιστες και αγαπαμε τοσο πολυ αυτο που παει να γινει αποφασισαμε τα εξεις :

1. ο χωρος θα ενοικιαστει τον Σεπτεμβριο , ωστε να τον χαρουμε οσο πιο πολλυ γινεται μιας και οι διακοπες του Πασχα σε συνδιασμο με τις επικειμενες καλοκαιρινες διακοπες θα ειχαν ως αποτελεσμα να δινουμε ενοικιο σε κατι που μοιραια δεν θα συμμετειχαμε οσο θα θελαμε

2. σε ενδεχομενη ευρεση αλλου χωρου με αντιστοιχο ενοικιο δεν αποκλειεται να αποφασιστει ο νεος χωρος ως λεσχη

3.το διαστημα Απριλιου εως και τελος Αυγουστου θα μπορεσουμε επισης να κανουμε και μια λιστα απο πραγματα που θα μπορει ο καθενας απο εμας να διαθεσει ωστε να στηθει ο χωρος ( απο ενα απλο ποτηρι εως καρεκλες,καναπεδες και οτι αλλο χρειαζεται )

η ομαδα μεγαλωσε ,μια ομαδα ισων (παλιοι και νεοι δεν υπαρχουν σε αυτη τη παρεα ) και ευελπιστουμε ως τον Σεπτεμβρη αυτη η ιστορικη ομαδα που θα εχει ιδρυσει την πρωτη λεσχη φιλων royal enfield να αποτελειται απο 20 και πλεον ατομα !!!!!!!!!!

ενα εχω να πω μονο ....

ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΓΚΕΣ ΠΟΥ ΖΩΝΤΑΝΕΨΑΤΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ 

:bike::bike::bike::bike::bike::bike::bike::bike::bike::bike::bike:

ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ

ROYAL ENFIELD 

12966817_1038198642903438_20628665_n.jpg

Επεξεργάσθηκε από το μέλος χρηστος

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

φιλοι συμφορουμιτες και συνιδρυτες της ΠΡΩΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΦΙΛΩΝ ROYAL ENFIELD  ΕΛΛΑΔΟΣ !!!!!!!

σιγα σιγα πρεπει να ετοιμαζουμε τον καταλογο των ειδων που θα χρειαστουμε για την διακοσμηση της λεσχης μας !!!!!

αυριο στην συναξη της γερουσιας θα ενημερωσω το παρεακι με τα ειδη που εχω ετοιμασει εγω να προσφερω για την λεσχη ( απο απλα καδρακια  εως εργαλεια εως και  μια 42 ιντσων τηλεοραση ) θα ετοιμαστει η λιστα σιγα σιγα και εως το τελος Αυγουστου θα ειμαστε ετοιμοι για το στησιμο του χωρου μας:beer: 

ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ

ROYAL ENFIELD 

received_10209283663757381_zps7ceuiydu.j

12966817_1038198642903438_20628665_n.jpg

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Σας εχω και νεα :bike:

την ημερα που θα γινουν τα εγκαινια της λεσχης θα αναρτηθει στο περιοδικο του ace cafe ( το ιστορικοτερο siteπου καλυπτει ΟΛΕΣ τις Αγγλικες  κλασσικες μοτοπαρεες ) ειδικο αφιερωμα !!!!!

τους εστειλα ηδη μυνημα και μου απαντησαν θετικα :beer:

για οσους τυγχανει να μην γνωριζουν τι εστι ace cafe μπορουν να επισκεφθουν την συγκεκριμενη σελιδα 

http://www.ace-cafe-london.com/default.aspx

απο κατω βλεπετε  το ace cafe cub 

http://www.ace-cafe-london.com/Membership-Options.aspx

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ

ROYAL ENFIELD

Σημερα πεντε μελη της Λεσχης φιλων μοτοσυκλετας καλωςορισαν το καλοκαιρι λιγο πρωιμα κανοντας τις πρωτες βουτιες στην παραλια της Ψαθας ,

φιλοι συνενφιλνταδες μεινετε συντονισμενοι για την επομενη εξορμηση :bike:  

20160417_113054_zpsnpcnhki0.jpg20160417_113101_zpscqsvnh4u.jpg20160417_113106_zpskfj05pu5.jpg

κρατωντας τις παραδοσεις ,απο το 50 εως και σημερα :bike::bike::bike:

c5c05992df9fb4b410693019eca32a50.jpg

20160417_133043_zpszafm84ku.jpg

Δημοσιεύτηκε
On 8/4/2016 at 1:53 PM, χρηστος είπε:

1. ο χωρος θα ενοικιαστει τον Σεπτεμβριο , ωστε να τον χαρουμε οσο πιο πολλυ γινεται μιας και οι διακοπες του Πασχα σε συνδιασμο με τις επικειμενες καλοκαιρινες διακοπες θα ειχαν ως αποτελεσμα να δινουμε ενοικιο σε κατι που μοιραια δεν θα συμμετειχαμε οσο θα θελαμε

On 1/4/2016 at 4:46 PM, χρηστος είπε:

να σφιξω τα χερια με τον ιδιοκτητη και να παραλαβουμε τα κλειδια :thumbsup:

received_10209283663757381_zps7ceuiydu.j

Που είχαμε μείνει στη τελευταία συνάντησή μας..?:think:

Αααααα ναι, να νοικιάσουμε τον εικονιζόμενο χώρο (ή κάποιον άλλο εφόσον βρεθεί) από Σεπτέμβρη.

Ξεχάσαμε όμως να ενημερώσουμε τον ιδιοκτήτη του παραπάνω χώρου. 

Σήμερα μας ενόχλησε τηλεφωνικά ο άνθρωπος (κ. Κώστας αν θυμάμαι καλά) να μας ρωτήσει τι θα πράξουμε?

Αυτό το σκούντημα είχε δύο παρενέργειες:

1) Να ξανασυναντήσουμε face to face τον ιδιοκτήτη, να του πούμε με κάθε ειλικρίνεια τι σκεφτόμαστε χωρίς δέσμευση από κάθε μεριά. Για τον λόγο αυτό προγραμματίσαμε ραντεβού για την Πέμπτη το απόγευμα 18:30 στην πλατεία Δαβάκη Νικαίας (εκεί που γίνεται η σύναξη της γερουσίας) ώστε στις 19:00 να ξαναπάμε στο χώρο.

2) Μήπως το ξανασκεφτούμε και κάνουμε το βουρ ΤΩΡΑ να βάλουμε μέσα σε αυτό το χώρο ΟΛΕΣ τις ανησυχίες μας.

Όποιος θέλει έρχεται για συνδρομή νοητική και όχι μόνο..!!

1) Saos

2) noe

3) Χρήστος

4) ...?

Δημοσιεύτηκε

...βαλτε με και μενα μεσαααααααααααα νοηταααααααα...πρόσχομεν...κυριε ελεησων κυριε ελεησων....:popeanim:

Δημοσιεύτηκε
2 ώρες πριν, elifain είπε:

αλλά τελικά νομίζω καλύτερα Σεπτέμβρη.

Κι εγώ για Σεπτέμβρη προσανατολίζομαι,

όμως επειδή θα πέσει μπούρου - μπούρου την Πέμπτη

και μπορεί να υπάρξει ενδεχόμενο (στην καλύτερη περίπτωση)

να μας λυπηθεί ο ιδιοκτήτης και να μας πει:

"άντε βRE, τι καλά παιδιά είσαστε, πόσο σας συμπάθησα...

μπάτε μέσα να φτιάχνεται σιγά - σιγά το κονάκι σας 

κι από Σεπτέμβρη ξεκινάτε να με πληρώνετε.."

τότε εμείς τι να κάνουμε, να μην ενδώσουμε..? :think:

Και σαν καλοί Ενφιλντάδες που είμαστε να μην το κάνουμε μέλος τιμής ένεκεν..?

Για αυτό θα συναντηθούμε πρώτα εμείς μισή ώρα νωρίτερα,

να προετοιμασθούμε για το ενδεχόμενο του γρύλου..:blink: