Βύρωνας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23, 2011 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23, 2011 Καταρχας χρονια πολλα σε ολους. Ευχομαι να μπορείτε παντα να πληρωνετε ολους τους φορους σας! Στο τελευταιο σερβις (12000 χλμ) διαπιστώθηκε οτι τα λαστιχα ειναι λιγο κρακελε... ετσι λέω να τα αλλαξω. Εχω τα εργοστασιακα επάνω αποτ 2009 που την αγόρασα, και λεω να βαλω λιγο πιο μεγαλα (κυριως μπροστα) και να το συνδυάζω με ζυγοσταθμιση... Τι γνωμη έχετε και πόσο θα μου παει το μαλλι? Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
elifain Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23, 2011 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23, 2011 Τι εννοείς "πιο μεγάλα"; Σε ίντσες; Είχα ρωτήσει για 19άρα ζάντα μπροστά και ίσως υπήρχε θέμα με το φτερό αν το λάστιχο ήταν χοντρό. Βέβαια, στο εξωτερικό αρκετοί έχουν κάνει αυτή τη μετατροπή και οι εντυπώσεις έιναι θετικές, τόσο στην εμφάνιση όσο και στην ευστάθεια της μηχανής (διάβασε και το σχετικό θέμα, εδώ στο φόρουμ). Αν απλά θέλεις πιο χοντρό λάστιχο, τα DUNLOP (Κ70 νομίζω, δεν είμαι σίγουρος) που φοράει και η μηχανή του Αλέκου στην αντιπροσωπεία, είναι μια καλή λύση. Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Βύρωνας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26, 2011 Συγγραφέας Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26, 2011 Ευχαριστώ γιατι βασικα δεν εχω ιδεα απο συνθεση ελαστικου και τα σχετικα. Αυτο που καταλαβα απο συζητησεις ειναι οτι αν βαλω πιο φαρδυ (οσον αφορα την επιφανεια επαφης με το δρομο) λαστιχο μπροστα τοτε θα ειναι πιο ευσταθης. Απο την αρχη η μηχανη 'εγερνε' προς τα δεξια οταν δεν κρατας το τιμονι. Πιστευω οτι ενα φαρδυτερο λαστιχο σε συνδυασμο με τη ζυγοσταθμιση θα λυσει το προβλημα... Κοστος ?? Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
bbk Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26, 2011 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26, 2011 Βύρωνα αυτό που λες δεν έχει να κάνει με τα λάστιχα, εκτός αν είναι για πέταμα…..όμως επειδή η Enfield διεκδικεί επάξια το μετάλλιο ευθύτητας…..με πολύ χαμηλή ταχύτητα μπορείς να αφήσεις το τιμόνι και να χτενιστείς άνετα…..και πολύ επικίνδυνα. :embarrassed: Θα σου πρότεινα να κάνεις μία βολτουλα από κανένα μηχανικό, αντιπροσωπεία ή Ουγκο να το δουν. Επίσης τσέκαρε στον πίσω τροχό τα μισοφέγγαρα Α που ρυθμίζουν το τέντωμα της αλυσίδας. Αυτά τα μισοφέγγαρα έχουν ένα σημάδι(πόντα) με κόκκινη μπογιά C. Είναι η ευθυγράμμιση στον πίσω τροχό σε σχέση με τον μπροστά. Είναι τα σημάδια από το εργοστάσιο. Μετρώντας από το σημάδι αυτό C μέχρι εκεί που κουμπώνει το μισοφέγγαρο πάνω στο κυλινδράκι του ψαλιδιού D, θα πρέπει να έχεις τα ίδια δοντάκια και στα δύο μισοφέγγαρα και από τις δύο πλευρές του άξονα. Αν έχεις από την μία ακόμα και ένα δοντάκι διαφορά τότε η μηχανή πάει σαν κάβουρας(έτσι το καταλάβαινα εγώ όταν το έπαθα), πάει στραβά και φυσικά τρώει ποιο γρήγορα τα αλυσογράναζα. Ααααα επίσης τσέκαρε και την πίεση των ελαστικών. Δεν μου έρχεται αυτή την στιγμή κάτι άλλο. Αυτά……περί ελαστικών τώρα εγώ έβαλα Heidenau στην προβλεπόμενη από το εργοστάσιο διάσταση και η μηχανή πάει τέλεια. Πολύ καλά λάστιχα. Θα δώ τον κωδικό και αύριο θα σου πω.ΕΔΩ θα μπορείς να δεις τον τύπο με βάση την διάσταση που θες ή και ανά μοντέλο μηχανής. Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Βύρωνας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28, 2011 Συγγραφέας Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28, 2011 Εξαιρετικα χρήσιμες οι πληροφορίες! Ευχαριστώ!!... Η αντιπροσωπια βαζει τα dunlop κ82 που ειναι αρκετα καλά για την τιμή τους (160 περίπου ευρώ μαζι με ζυγοσταθμιση). Το κόστος είναι ικανοποιητικό οπότε θα προχωρήσω. Πιστεύω ότι στην αντιπροσωπία θα σεταριστεί καλύτερα όλο το συστημα διευθυνσης οπότε θα δούμε... Πάντως εξαρχής είχα θέμα με το να "αφησω τα χέρια απ΄το τιμόνι" καθότι έφευγε στα 2 μέτρα... Ο Σαββαίδης μου είχε πει ότι φταίει το ότι το βάρος στην μηχανή βρίσκεται αριστερά, αλλά θεωρώ ότι απλά ήθελε να μην ασχοληθεί (εκείνη την στιγμή τουλάχιστον γιατί γενικά δεν έχω κανένα παραπονο απ΄την αντιπροσωπία γενικά), κάτι που κατάλαβα και με ενόχλησε όταν είδα ένα βίντεο από το korean enfield club όπου ένας τύπος οδηγούσε με τα χέρια σε έκταση... (http://youtu.be/UBDelo1cFVs στο 1:41... παρεπιπτώντως το βίντεο είναι τέλειο)... Ευελπιστώ ότι θα την φέρω κι εγώ τη δικιά μου μετά από αυτήν την αλλάγη στο ίδιο επίπεδο (μετά από 3 περίπου χρόνια...)... Εξάλου η αντιστάθμιση του βάρους διορθώθηκε με την εξάτμιση στην αντίθετη πλευρά... Anyway.. Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
bbk Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30, 2011 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30, 2011 Βύρωνα το πράμμα θέλει ψάξιμο. Αυτά που σου είπε περί ζυγίσματος είναι π@π@ριες και μεγάλες μάλιστα. Πολύ μεγάλες. Στην δικιά μου Enfield μπορώ να κάνω αυτό που είδες στο video. Και το έχω κάνει πολλές φορές. Η Enfield είναι πολύ καλές σε αυτό, πάρα πολύ καλές. Με 60km ίσως και λιγότερα σε κατηφόρα μπορείς πολύ άνετα να το κάνεις αυτό με μία Enfield. Να φανταστείς πως με άλλη μηχανή από παπάκι μέχρι μεγάλου κυβισμού δεν μπόρεσα να το κάνω σε αυτά τα χιλιόμετρα. Είσαι σίγουρος πως τραβάει το μηχανάκι? Θα σου πρότεινα να το δώσεις σε κανένα συμφορουμήτη να το οδηγήσει…. Όχι πως δεν σε εμπιστεύομαι αλλά δεν είναι κακό να πάρεις και μια δεύτερη γνώμη. Να δεις αυτό που σου είπα με τα σημεία, δεν είναι δύσκολο. Εγώ το κατάλαβα αυτό το πράγμα στην δικιά μου όταν μου έβαλε στραβά την πίσω ρόδα ο μάστορας. Αποτέλεσμα να πηγαίνει το μηχανάκι σαν κάβουρας και να μην μπορεί να πάει στην ευθεία. Η απόκλιση που την έβαλε ήταν ένα μόνο δοντάκι. Επίσης να δεις οπωσδήποτε τον αέρα. Εγώ είμαι τώρα πλέον 96kgr και βάζω μπροστά 28 και πίσω 32. Τον προτεινόμενο αέρα που δίνει ο κατασκευαστείς είναι για χώμα όχι για ασφαλτοστρωμένο δρόμο. Αυτά που σου είπα είναι ένα τεταρτάκι δουλειά στο βενζινάδικο μαζί με τον αέρα. Αν μετά από όλα αυτά συνεχίζει να πηγαίνει σαν κάβουρας τότε κάτι άλλο συμβαίνει…..κάτι δεν είναι σωστό…. Αλλά αυτά άστα μετά. Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Βύρωνας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30, 2011 Συγγραφέας Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30, 2011 Τα νέα ελαστικά τοποθετήθηκαν... Η συμπεριφορά είναι διαφορετική, και λόγω της καμπυλότητας του πελματος θα έλεγα πολυ καλύτερη! Δεν ειχα την ευκαιρία να "αφησω τα χέρια" σε κεντρικούς δρόμους αλλά στο λίγο που το έκανα νομίζω ότι ακόμα "χάνει" προς τα δεξια... αύριο με το φως της μέρας (σήμερα την πήρα το απόγευμα) θα τσεκάρο τα δοντάκια στον πίσω τροχό... (ο αέρας είναι οκ με την μέτρηση που έκαναν στν αντιπροσωπία)... Μέχρι νεοτέρας... Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
George Farmer Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21, 2012 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21, 2012 και εγω εψαξα για λάστιχα σε λαστιχαδες ομως οι τιμες που μου ειπαν όλοι ηταν ακριβότερες από την τιμη που μου έδωσε η αντιπροσωπεία για τα DUNLOP Κ70 ..ο ποιο φτηνος που βρηκα με περαστικα ΦΠΑ και λάστιχα ήτανε στα 170 Ε η αντιπροσωπεία μου τα δίνει 160 Ε με ολα τα πιο πάνω μέσα...την Πεμπτη παω για τοποθετηση και μετα υπολοίπετεη ασφαλιση και μετα Πανελληνια σου έρχομαι...(πρωτα ο Θεός) Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
bbk Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21, 2012 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21, 2012 Με το καλό Γιώργο……άρχισαν οι ετοιμασίες βλέπω. Βύρωνα τελικά τι έκανες? Διορθώθηκε το πρόβλημα, βρήκες λύση? Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
George Farmer Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21, 2012 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21, 2012 ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Νίκο....ε μα μας επρηξε ο χειμωνας τα πετρελαια και η τρόικα....αντε να ερθει η ανοιξη να αρχισουμε να κινουμαστε λιγο λίγο.....χελωνες καταντησαμε οι Ελληνες.... Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
noe Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21, 2012 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21, 2012 [quote author=ggeos link=topic=650.msg6739#msg6739 date=1329812053] DUNLOP Κ70 Εγω τα έβαλα πριν ένα χρόνο 120€ σε βουλκανιζατέρ δικό μου. Τι να σου κάνω βρε Γιώργο; από το περασμένο καλοκαίρι σε πιλατεύω να τα αλλάξεις. Ως φαίνεται οι τιμές πήραν τα πάνω τους.. :sad: Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
George Farmer Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23, 2012 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23, 2012 ναι εβαλα στο κοριστι μου τα καινουρια του παπουτσια...ναι ολα ηταν τελεια η χαρα μου απεριγραπτη σε σημειο που θελω να την εχω στο σαλονι και να μην κανω καμμια βολτα (αυτο το τελευταιο ειναι για τον ΝΟΕ)..λοιπον πλακα πλακα τα παιδια της αντιπροσωπειας μου καθαρισανε και ρεγουλαρανε τα φρενα μου συντηρησανε την αλυσιδα την εκανε ο Γρηγορης μια βολτα και ειδε οτι χρειαστηκε να μου σφιξει το τιμονι κι αλλο...μου βαλανε τα λαστιχα μου κανανε καφε φιλτρου...κατσαμε και την καθαρισαμε μαζι ...καναμε την κουβεντα μας....και δεν ξερω τι αλλο να πω...το συνολο 160 ευρω και οπως ειπα ειναι πιο φτηνα απο οπουδηποτε αλλου... εφυγα πραγματικα πολυ χαρουμενος απο εκει ....α και γνωρισα και ενα υπο υποψηφιότητα μελος με την ΕΦΙ του τον Δημητρη...(που μεταξυ μας παιδια θα το πω αυτο...οτι εδω και πολυ καιρο μας κατασκοπευει στη σελιδα μας...χαχαχαχα).. :laugh: Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Homo RatUς Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23, 2012 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23, 2012 γνωριζει καποιος μεχρι τι φαρδος ελαστικου μπορουμε να βαλουμε στις αυτουσιες ζαντες μας? Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Homo RatUς Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24, 2012 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24, 2012 θελω οπωσδηποτε λαστιχα!!!! πηρα μια τιμη πολυ καλη για τα dunlop k70 ή k82 στα 100 ευρω (λογικα με τοποθετηση) αλλα δεν μου αρεσουν. θελω να βαλω παλι τα avon.ξερει κανεις τιποτα??? γργηγορα παιδια γιατι θα σκοτωθω, δεν παει αλλο :swoon2: Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Homo RatUς Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24, 2012 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24, 2012 πηρα αντιπροσωπεια και μου ειπε στην αρχη περιπου 150 ευρω για τα avon και μετα απο μια ωρα μου ζητησε 236 ευρω τελικα :ill: σε εναν αλλο γνωστο μου μου ζητησε 190 ευρω τοποθετημενα για τα avon. ο καθενας το χαβα του δηλαδη. και φυσικα ισχυει η τιμη των 100 ευρω για τα dunlop...πφφ :sad: Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
noe Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24, 2012 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24, 2012 Για κοίτα και τα ελαστικά MITAS, όταν έψαχνα για λάστιχα αρχές του 2011 τα έβρισκα περίπου 100 €, αλλά έπρεπε να τα βάλω μόνος μου.. :sad: Τα έχω δει πάνω σε Enfield, της ταιριάζουν πολύ και τα προτιμούν πολλοί παλιομπεμβεδάκιδες και κλασικοί.. :secret: Νομίζω πως αυτά τταιριάζουν: 3.25 και 3.50 (31,68 και 33,12 € αντίστοιχα). Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
kimon delios Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24, 2012 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24, 2012 Επειδη αλλλαξα τα λαστιχα τον Μαιο,εβαλα Κ70,με σαμπρελες μισελεν τοποθετησει ζυγοσταθμιση 170 ευρω στον Περιστερα,η αντιπροσωπεια μου ειχε πει 170 χωρις σαμπρελες.Τωρα αν τα 100 ευρω ειναι για Κ70 ειναι τιμη σουπερ αφου εγω οσο και να το εψαξα τετοια τιμη δεν βρηκα.Μονο να ειναι φρεσκα να προσεξεις να μην ξεπερνανε το εξαμηνο.Απο συμπεριφορα παντως αλλο πραμα ,νιωθεις ασφαλεια στην οδηγηση. Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
ΠΑΝΑΓΟΣ Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25, 2012 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25, 2012 Καταθέτω και την δική μου εμπειρία , φαραώ πίσω μόνο, το DUNLOP K82, (80Ευρω-περασμενο), τα τελευταία 8000 χλμ, είμαι ευχαριστημένος, και έχει και κλασσικό «λουκ», για το μπροστά μου ζήτησε (60ευρα -περασμένο). ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, αλλά έχουν μια αξία σύγκρισης. υ.γ. μέγεθος πίσω ελαστικού 3,50-18 Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Homo RatUς Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25, 2012 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25, 2012 υπαρχει μια πιθανοτητα να παρω πιο φθηνα να παρω τα avon. θα το ξερω σημερα λογικα αν προλαβω..ελπιζω :sad: Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Frappe Rider Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25, 2012 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25, 2012 Δεν γνωρίζω για ελαστικά στις μοτόρες σας, αλλά επειδή πηγαίνω χρόνια στο Mono Moto στην Αχαρνών για τα ελαστικά στις μηχανές μου θα πρότεινα να πάτε μιά βόλτα ή να πάρετε ένα τηλέφωνο έτσι για ενημέρωση, ο Σάκης και ο Μάριος είναι γνώστες και σωστά παιδιά και επαγγελματίες, και επειδή είναι σωστοί τους προτείνω. Κάνουν και ακτινολογήσεις και γενικά οτιδήποτε έχει σχέση με τροχούς, αλυσογράναζα, φρένα... http://www.mono-moto.gr/ Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
bbk Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26, 2012 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26, 2012 Τα Mitas που είπε ο Νίκος παίζουν αρκετά και είναι οικονομικά. Όμως… Εγώ θα σου προτείνω να βάλεις τα heidenau. Είναι άψογο λάστιχο και αντέχει πάρα μα πάρα πολύ. Εδώ βλέπεις ποιο μπορείς να βάλεις στο δικό σου μοτόρι.heidenau Μπορείς τα παραγγείλεις από δω: αντιπροσωπεία στην Ελλάδα είναι η Gaston Ε.Π.Ε. Τηλέφωνο: 2710-242668, Φαξ: 2710-226283 και gastonr@otenet.gr Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Homo RatUς Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28, 2012 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28, 2012 λοιπον, τα τελευταια νεα εχουν ως εξης... dunlop k70 ή k81, τοποθετημενα με καινουριες σαμπρελες στα 140 ευρω και τα δυο. η τιμη ειναι απο τον περιστερα για forum. θελετε να παμε να μιλησουμε στον περιστερα για να μας κανει σε ολους μας μια καλη τιμη? Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Nikoss Rocket Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28, 2012 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28, 2012 η τιμή είναι πολύ καλή μου φαίνεται Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Homo RatUς Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28, 2012 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28, 2012 μετα απο αρκετα τηλεφωνηματα, ειναι η καλυτερη τιμη που εχω βρει..αλλα τελικα να του κανω μια συζητηση για την τιμη σαν φορουμ? Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Nikoss Rocket Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28, 2012 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28, 2012 [quote author=geofa link=topic=650.msg9207#msg9207 date=1343467984] μετα απο αρκετα τηλεφωνηματα, ειναι η καλυτερη τιμη που εχω βρει..αλλα τελικα να του κανω μια συζητηση για την τιμη σαν φορουμ? δεν νομίζω οτι είμαστε τόσο πολύ και οτι η κατανάλωση ελαστικών είναι μεγάλη (έκτος αν αρχίζουμε να μπαίνουμε στην πιστά στα μέγαρα :roll:) ώστε να κάνει κάτι καλύτερο, όμως δεν έχεις να χάσεις και τίποτα και βέβαια να του κάνεις Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Recommended Posts