Jump to content
Δημιουργία Νέου...

Αλλαγή ελαστικών

Βύρωνας

Recommended Posts

Φιλοι καλησπερα.Σκεφτομαι να αλλαξω λαστιχα στο εργαλειο και μια προσφορα που πηρα για danlop απο περιστερα κομπλε με σαμπρελες ειναι στα 190.Μου φαινεται λιγο υψηλη η τιμη αλλα δεν ξερω κιολας αλλαξε κανεις τελευταια; καμμια προταση; Προτιμηση βεβαια σε επωνυμο λαστιχο.Τωρα φοραει καποια shinko αγνωστου προελευσης για μενα τα οποια ειναι φυσικα για αλλαγη αλλα δεν μου αρεσει που τα συγκεκριμενα ειναι διαφορετικου σχεδιου μπρος πισω...

Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους

• Απαντήσεις 106
  • Δημοσιεύτηκε
  • Τελευταία Απάντηση

Μέλη που απάντησαν περισσότερο

Νίκο τα ίδια φοράω και στις δύο Enfield μου (Shinko) και πριν από αυτά Dunlop.

Στην οδηγική συμπεριφορά και στην μακροχρόναι χρήση δεν διέκρινα διαφορές που να δικαιολογούν τα 50-60€ επιπλέον.

Το μόνο ελάττωμα που έχουν τα shinko είναι πως το πίσω λάστιχο αν πατήσεις νερά σου τα πετάει στην πλάτη κατά παράξενο και αδιευκρίνιστο λόγο. Στην πανελλήνια στα Ζαγωροχώρια που περάσαμε λασπωμένους δρόμους μόνο εγώ και ο Στέλιος (που είχε τη μηχανή σου) γίναμε κ@λος τα μπουφάν μας.

Σε εμφάνιση τα shinko μου άρεσαν γιατί το μπροστινό μοιάζει με τα avon στις ίσιες γραμμές και το πίσω θυμίζει dunlop.

ΠάRE dunlop να είσαι ψυχολογικά πιο εντάξει, εγώ πάλι shinko θα έπαιρνα..:geia:

Dunlop K70 έχω κι εγώ και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Πριν φόραγε AVON Roadmaster και γλύστραγα πολύ. Νομίζω τα είχα βάλει 140 ή 150 στο tyreshop.

2 ώρες πριν, Ο/Η elifain έγραψε:

Dunlop K70 έχω κι εγώ και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Πριν φόραγε AVON Roadmaster και γλύστραγα πολύ. Νομίζω τα είχα βάλει 140 ή 150 στο tyreshop.

Φιλε elifain τα εχεις βαλει καιρο; Θα κανω ενα τηλ..

Τα Mitas ειναι Τσεχικα και πολυ φθηνα στα εξωτερικα...εδω ελλαντα δεν ξερω ποσο παν...

...

Γενικως επειδη βγαζει κλασικο προφιλ τα προτειμουν πολυ στα ξενα...

Ρουκετα στην βροχη πως συμπεριφεροντε?

1 ώρα πριν, Ο/Η Νικος έγραψε:

Φιλε elifain τα εχεις βαλει καιρο; Θα κανω ενα τηλ..

Τα έβαλα πέρυσι τον Μάιο. Ο Περιστεράς θα τα έκανε παραγγελία ενώ ο Tyreshop τα είχε στην αποθήκη. Δεν ρώτησα τιμή στον Περιστερά...

5 λεπτά πριν, Ο/Η elifain έγραψε:

Τα έβαλα πέρυσι τον Μάιο. Ο Περιστεράς θα τα έκανε παραγγελία ενώ ο Tyreshop τα είχε στην αποθήκη. Δεν ρώτησα τιμή στον Περιστερά...

Στο σαιτ tyreshop για dunlop τα εχει 180..αλλα θα παρω αυριο τηλ να σιγουρευτω...

Εγώ έχω φορέσει αυτό. τοποθετημένα 105 ευρώ.

38 λεπτά πριν, Ο/Η bbk έγραψε:

Ρουκετα στην βροχη πως συμπεριφεροντε?

Δεν ξέρω να σου απαντήσω γιατί δεν την έχω βγάλει σε βροχή , που και που που συναντάω λίγο βρεγμένα στο δρόμο δεν έχω θέμα 

Οτιδήποτε λάστιχο κι αν φοράς στη βροχή οδηγάς σαν να μην το εμπιστεύεσαι, δεν είμαστε οδηγοί πίστας.

Έχω οδηγήσει και τα δύο (dunlop - shinko) με βροχές και καταιγίδες για πολλά χιλιόμετρα, δεν αισθάνθηκα ανασφάλεια.

Αλήθεια Νίκο, αυτά που φοράς που πλέον είναι παλιά, πως τα αισθάνεσαι, τα φοβάσαι..?

2 λεπτά πριν, Ο/Η noe έγραψε:

Οτιδήποτε λάστιχο κι αν φοράς στη βροχή οδηγάς σαν να μην το εμπιστεύεσαι, δεν είμαστε οδηγοί πίστας.

Έχω οδηγήσει και τα δύο (dunlop - shinko) με βροχές και καταιγίδες για πολλά χιλιόμετρα, δεν αισθάνθηκα ανασφάλεια.

Αλήθεια Νίκο, αυτά που φοράς που πλέον είναι παλιά, πως τα αισθάνεσαι, τα φοβάσαι..?

Εχουν μια ταλαιπωρια επανω χωρις βεβαια να ειναι σε τραγικη κατασταση.απλα λιγο σκασμενα και το τρακτερωτο στο πισω να ειναι λιγο φλατ.παραγωγης 2012 βεβαια παιδια στις ταχυτητες που κινουμαι με το ενφιλντ δεν εχω θεμα ακομη και με ψιλοαποτομα φρεναρισματα με το μπροστινο να ειναι με δισκο.Νομιζω ειναι για αλλαγη και θα νιωθω πιο καλα.θελω γενικα μετρια γομα οχι σκληρη. 

Ναι ξέχασα, φοράς δισκόφρενο μπροστά, να τα αλλάξεις αμέσως, είναι πολύ παλιά,

σε απότομο φρενάρισμα θα σου γλιστρίσει το μπροστινό και θα διπλώσει το τιμόνι.

Στα 180€ τα dunlop να τον πάρεις τηλέφωνο και να του πεις "με τις σαμπρέλες και την τοποθέτηση εννοείται".

Δέκα ευρώ έχει η κάθε σαμπρέλα. Και τις φακαρόλες να του πεις.

Και να σου κάνει και ακτινολόγηση.

Όλα μέσα στην τιμή.

Παζάρι κάνε.

Αλλιώς άντε εσύ και ο γρίλος σου (να του πεις) :ranting:

Καλησπέρα Παίδες.

Πριν τα χριστούγεννα έβαλα τα Dunlop K82 από το Tyreshop αρχές Βουλιαγμένης 130 € + σαμπρέλες 15 € (αγορά μόνο)

Έκανα και ζυγοστάθμιση στους τροχούς και η μηχανή πατάει πολυ καλύτερα σε σχεση με τα AVON του 2008 που είχε.

Κωστα ποσο πηγε συνολο; Ελπιζω να εχουν το ιδιο σχεδιο μπρος πισω..αυριο θα ψαχτω με τηλεφωνα...

Επεξεργάσθηκε από το μέλος Νικος

1 ώρα πριν, Ο/Η Νικος έγραψε:

Μιλαμε για μοντελα της ιδιας χρονιας ετσι; μιας και ειναι λαστιχα οχι και τοσο εμπορικα..

Ήταν 6-7 μηνών θυμάμαι.

2 ώρες πριν, Ο/Η Νικος έγραψε:

Κωστα ποσο πηγε συνολο; Ελπιζω να εχουν το ιδιο σχεδιο μπρος πισω..αυριο θα ψαχτω με τηλεφωνα...

145 € ΑΓΟΡΑ Λάστιχα και Σαμπρέλες και μία Μπύρα ο φίλος που μου τα πέρασε και έκανε και την ζυγοστάθμηση εδώ στην επαρχία στη Ναύπακτο.

Δεν θυμάμαι ακριβώς εβδομάδα παραγωγής των ελαστικών.  Θα τα κοιτάξω αύριο και θα σου γράψω.    Πάντως ήταν πολύ πρόσφατα. Κάπου Μάιο - Ιούνιο 2017

Παιδες μετα απο ερευνα εχω τις εξης επιλογες για 19 ζαντα.(για 18 ειναι φθηνοτερα).

α. dunlop k70 με τρεις προσφορες 200.190.και 175.

β. Anlas nr14 120.

Αισθητη η διαφορα βεβαια τα φθηνα ειναι στις δυνατοτητες μου αυτον τον καιρο οποτε παω προς τα εκει.Ελπιζω να μην εχω θεμα και να βγουν καλα...αν και δεν κρυβω οτι εχω ενα προβληματισμο....

Επεξεργάσθηκε από το μέλος Νικος

3 ώρες πριν, Ο/Η Νικος έγραψε:

β. Anlas nr14 120.

Αν θυμάμαι είναι Τούρκικα και δεν τα έχει δοκιμάσει κανείς εδώ στο φόρουμ.

Διάβασε και μία παλιότερη συζήτηση περί ελαστικών για Enfield

Εγω θα κοιτουσα για Mitas...

...μπορω να καταλαβω πως τα 50€ δεν ειναι πλεον μικρο ποσο για κανενα μας, ομως πρεπει να σκεφτεις πως θα τα δωσεις για να παταει καλυτερα η μηχανη που οδηγας...

...οποτε για δυο τρια χρονια που θα υα φορας αναλογα τα χιλιομετρα, μπορει και παραπανω η αναλογια ανα μερα ειναι ψιχουλα...