Jump to content
Δημιουργία Νέου...

Η εμπειρίες μας με την RE Himalayan on the way, Σέρβις, βλάβες, ανταλλακτικά.

Recommended Posts

Παναγιώτη σύντομα έρχεται το Himalayan 650cc ίσως και κάτω από τα 8000€ (??!!!)

Screenshot_20200420-210934_Facebook.jpg

Επεξεργάσθηκε από το μέλος andrew
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους

• Απαντήσεις 107
  • Δημοσιεύτηκε
  • Τελευταία Απάντηση

Μέλη που απάντησαν περισσότερο

@andrew σήμερα μίλαγα με την αντιπροσωπεία γιατί η μπαταρία στο classic  τα έχει παίξει και δεν κρατάει φόρτιση ευτυχώς που έχει μανιβέλα .... και μου είπαν οτι έχουν έρθει και οτι θα ανοίξουν στις 4 Μαίου οπότε θα το έχω μέσα στον Μάιο εκτός απροόπτου ....

Επεξεργάσθηκε από το μέλος Panagiotis-REH

• 3 εβδομάδες πριν...
Την 16/4/2020 at 1:32 ΜΜ, Ο/Η Panagiotis-REH έγραψε:

Σήμερα παρέλαβα τα ανταλλακτικά που παρήγγειλα για την επόμενη αναβάθμιση του Himalayan ....

462 κιτ απο τον Hitchcock

20200416-125000.jpg

20200416-124600.jpg

20200416-124609.jpg

20200416-124630.jpg

20200416-124641.jpg

20200416-124524.jpg

20200416-124536.jpg

20200416-124539.jpg

20200416-125040.jpg

Ρυθμιζόμενες μανέτες

20200416-125159.jpg

Καλώδιο μεταφοράς αισθητήρα εξωτερικής θερμοκρασίας μπροστά για να έχουμε πάντα σωστή ένδειξη και όχι μονο όταν είναι κρύο

20200416-125311.jpg

Προστατευτικό πίσω τρόμπας φρένου

20200416-125403.jpg

Τώρα το πότε θα τα βάλουμε και το πότε θα πάρω το μηχανάκι πίσω μονο ο κορονοιός το ξέρει ....

Λοιπών, παρέλαβα την Πέμπτη που μας πέρασε, και την Παρασκευή έβαλα και όλα τα παραπάνω αξεσουάρ.
Είμαι στο στρώσιμο την Δευτέρα θα το πάω στην αντιπροσωπεία για να σφίξουν την κεφαλή μετα απο 200-250χλμ όπως μου είπαν.
Το πήγαν σε δυναμόμετρο και έκαναν μια αρχική παραμετροποίηση του Power commander ώστε να δουλεύει σωστά μέχρι τις 4000 στροφές για να το στρώσω και στα 1000 χλμ περίπου θα το ξαναπάμε για να ρυθμιστεί σωστά και να δούμε τι ψάρια πιάσαμε ...

Αν και έχει περάσει καιρός από την τελευταία φορά που το καβάλησα δείχνει πιο ροπάτο ....

HPSCAN-20200514152032474.jpg

Επεξεργάσθηκε από το μέλος Panagiotis-REH

• 3 months later...
3 ώρες πριν, Ο/Η bbk έγραψε:

Πες μου ότι σε το παρήγγειλε κρυφά η σύζυγος και σου έκανε έκπληξη...???

Καλοφορετο και καλοταξιδεμενο...!!!

Οχι αυτο μου το πηρα εγω η συζηγος μου πηρε ενα μπουφανακι της royal enfield

https://store.royalenfield.com/urban-scout-jacket-khakhi-brown

2 ώρες πριν, Ο/Η Nikoss Rocket έγραψε:

Βλέπω ρίχνεις και εσυ το κάτι τις σου επάνω στην μηχανή , δεν είμαι ο μοναδικός :thumbsup:

Δεν υπαρχει οχημα μου που να μην το εχω σκαλισει.

Σε γενικες γραμμες οι αναρτησεις είναι απο τα πρωτα που πρεπει να αλλάξεις σε οποιαδηποτε μηχανη για να την φερεις στα μετρα σου...

Ιδιαίτερα τα φθηνα μηχανακια..

Οπου φθηνα ειναι οτιδηποτε κατω απο δεκα χιλιάρικα

• 4 εβδομάδες πριν...

@Panagiotis-REH με αφορμή το ταξίδι που έκανες πως είδες τις βελτιώσεις που έχεις κάνει και το ανέβασμα τον κυβικών ;

Το μόνο ουσιαστηκά που κατάφερα είναι να πηγαίνω με τα ίδια χλμ αλλα με 500 στροφές λιγότερες.

Αν με ρωτήσεις άν αξιζε, θα έλεγα όχι για το αποτέλεσμα αλλά μόνο για την χαρά της μετατροπής ....

1 ώρα πριν, Ο/Η Panagiotis-REH έγραψε:

Το μόνο ουσιαστηκά που κατάφερα είναι να πηγαίνω με τα ίδια χλμ αλλα με 500 στροφές λιγότερες.

Αν με ρωτήσεις άν αξιζε, θα έλεγα όχι για το αποτέλεσμα αλλά μόνο για την χαρά της μετατροπής ....

Αν ισχύει η μείωση των στροφών τότε δεν κερδίζεις μόνο τη χαρά της μετατροπής αλλά θα έχεις επίσης μειωμένους κραδασμούς, λιγότερο ζόρισμα κινητήρα άρα αύξηση ορίου ζωής καθώς και μειωμένη κατανάλωση :uup:

ρε συ Παναγιώτη με όλη αυτη την μετατροπη δεν πηρες και σε ροπη?

αν αλλαζες και εξάτμηση σε κάτι πιο ελευθερο θα ειχες περισσότερο κερδος η απλα θα ηταν ψηχολογικο λόγο θορυβου?

Πήρα, αλλά μετά άλλαξα γρανάζι για να ρίξω τις στροφές και τώρα η αίσθηση σε δύναμη είναι όπως το μαμα αλλά σε 500 στροφές λιγότερες.

το himalayan έχει 2 καταλύτες ένα στον λαιμό και ένα στο τελικό για να δείς διαφορά πρέπει να αλλάξεις όλη την εξάτμιση, εκτός αν θές να το ακούς να πηγαίνει πιο γρήγορα ::):::):

εγω το πιο "ελέυθερο" τελικό το έβγαλα γιατί στα πολύωρα ταξίδια με κούραζε ...

• 5 εβδομάδες πριν...

Εγώ αγόρασα το μηχανάκι του Βαγγέλη ( αυτό που είχε κάψει τους δίσκους συμπλέκτη και έχανε λίγο λάδι από το καπάκι). Έκανα ένα γύρο της Πελοποννήσου ( 4 βδομάδες περίπου) και το χρησιμοποιώ καθημερινά για τις απλές μετακινήσεις.

Μέχρι τώρα μου έκοψε ντιζα συμπλέκτη ( 13.000 χλμ) , μου έπεσαν οι βίδες που κρατάνε το πίσω φτερό, σπάσανε τα μπροστινά φλασάκια από τους κραδασμούς, κάηκε το κοντέρ, τα ρουλεμάν του τιμονιού θέλουν αλλαγή, χάνει λάδια από το ίδιο σημείο που έχανε και στο Βαγγέλη και κόπηκε δύο φορές η σχάρα.

Γενικά ικανοποιημένος απο την χωμάτινη συμπεριφορά. Ιδανικά θα ήθελε 20 άλογα παραπάνω για τον δρόμο ( Πατήσια-κερατεα που βρίσκεται η αντιπροσωπεία με 100χλμ/ώρα τελική είναι ταλαιπωρία). 

Να δούμε αν θα βγάλει και άλλα προβλήματα...

Επεξεργάσθηκε από το μέλος Γαβριήλ

Τελικά το κοντέρ δεν ήταν χαλασμένο, δεν δούλευε ο μαγνήτης που διαβάζει την ροδα. Μου αλλάξανε το καλώδιο με.τον σενσορα και όλα καλά. Τώρα πως δεν το είχαν καταλάβει όταν είχα κάνει το πηγαινε-ελα μόνο και μόνο για να μου την βγάλουν στο διαγνωστικό, δε ξέρω....

Επισεις όταν την πήρα κάτι ετριζε. Σκέφτηκα ότι δε θα έσφιξαν καλά το φανάρι..Γύρισα σπίτι, κοίταξα και τελικά έχει σπάσει το φανάρι....

20201026-161313.jpg

Κερασάκι στην τούρτα, δεν κρατάει και ρελαντί.

Έστειλα μύνημα στο Viber στον Γιάννη που είναι ο " υπεύθυνος", δε μου απάντησε. Θα πάρω τηλέφωνο αύριο να δούμε τι θα γίνει...

Κοίτα αυτά που λες πως σε έβγαλε είναι χαζομαριστες. Όχι ότι δεν σου σπαν τα νευρα να ασχοληθεί κάθε τόσο. Προσπάθησε να ενημερωθείς που έχει θεματακια και οκ θα πανε καλα.

6 ώρες πριν, Ο/Η bbk έγραψε:

Κοίτα αυτά που λες πως σε έβγαλε είναι χαζομαριστες.

Νίκο, εγώ αν σκεφτόμουν για το himalayan και διάβαζα για τέτοιες χαζομαρίτσες, δεν θα πλησιάζα καν στην αντιπροσωπεία.:bad_smile:

Σίγουρα δεν είναι σοβαρές ζημιές, αλλά σου σπάνε τα νεύρα.

10 λεπτά πριν, Ο/Η elifain έγραψε:

Νίκο, εγώ αν σκεφτόμουν για το himalayan και διάβαζα για τέτοιες χαζομαρίτσες, δεν θα πλησιάζα καν στην αντιπροσωπεία.:bad_smile:

Σίγουρα δεν είναι σοβαρές ζημιές, αλλά σου σπάνε τα νεύρα.

να πω πως έχεις άδικο?

δεν έχεις και το ξέρουμε

απλα βλέποντας τι γίνετε και σε άλλα μηχανακια αλλα και πως ηταν τα δικά μας, τα παλια, όπως και τα Efi με τα στραβα και κομμενα πλαίσια, η σχάρα που έσπασε ειναι λίγο.

οχι δεν το υποτιμάω. 'Εδωσε λεφτα και θέλει για ευλογο διάστημα να ειναι όλα εντάξει.

ειναι όμως?

το βασικότερο απο όλα ειναι για ότι μηχανη/αυτοκίνητο ή εργαλειο και αν έχει καποιος , να βρει μηχανικο που να τον καλύπτει πραγματικά με τις γνώσεις του και την δουλεια του.

Εκει νομίζω ειναι το πρόβλημα.

Και απο όσο κατάλαβα ο αντιπρόσωπος που πηγαινε ο φίλος μας Γαβριηλ δεν του έκανε δουλειες αλλα ουτε τον κάλυπτε σε ζημιες που η κεντρικη αντιπροσωπεία τον καλύπτει,

κοιτα να δεις που εγω που τα έχωνα για την παλια αντιπροσωπεία τωρα να την υποστηρίζω....

...ρε δεν παω καλαααααααααα...

τα χάπια μου!!!