andrew Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20, 2020 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20, 2020 (επεξεργάστηκε) Παναγιώτη σύντομα έρχεται το Himalayan 650cc ίσως και κάτω από τα 8000€ (??!!!) Επεξεργάσθηκε Απρίλιος 20, 2020 από το μέλος andrew 2 Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
andrew Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24, 2020 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24, 2020 @Panagiotis-REH τα εργοστασιακά ανταλλακτικά ήρθαν ? Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Panagiotis-REH Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24, 2020 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24, 2020 (επεξεργάστηκε) @andrew σήμερα μίλαγα με την αντιπροσωπεία γιατί η μπαταρία στο classic τα έχει παίξει και δεν κρατάει φόρτιση ευτυχώς που έχει μανιβέλα .... και μου είπαν οτι έχουν έρθει και οτι θα ανοίξουν στις 4 Μαίου οπότε θα το έχω μέσα στον Μάιο εκτός απροόπτου .... Επεξεργάσθηκε Απρίλιος 24, 2020 από το μέλος Panagiotis-REH 1 Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Panagiotis-REH Δημοσιεύτηκε Μάιος 16, 2020 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Μάιος 16, 2020 (επεξεργάστηκε) Την 16/4/2020 at 1:32 ΜΜ, Ο/Η Panagiotis-REH έγραψε: Σήμερα παρέλαβα τα ανταλλακτικά που παρήγγειλα για την επόμενη αναβάθμιση του Himalayan .... 462 κιτ απο τον Hitchcock Ρυθμιζόμενες μανέτες Καλώδιο μεταφοράς αισθητήρα εξωτερικής θερμοκρασίας μπροστά για να έχουμε πάντα σωστή ένδειξη και όχι μονο όταν είναι κρύο Προστατευτικό πίσω τρόμπας φρένου Τώρα το πότε θα τα βάλουμε και το πότε θα πάρω το μηχανάκι πίσω μονο ο κορονοιός το ξέρει .... Λοιπών, παρέλαβα την Πέμπτη που μας πέρασε, και την Παρασκευή έβαλα και όλα τα παραπάνω αξεσουάρ. Είμαι στο στρώσιμο την Δευτέρα θα το πάω στην αντιπροσωπεία για να σφίξουν την κεφαλή μετα απο 200-250χλμ όπως μου είπαν. Το πήγαν σε δυναμόμετρο και έκαναν μια αρχική παραμετροποίηση του Power commander ώστε να δουλεύει σωστά μέχρι τις 4000 στροφές για να το στρώσω και στα 1000 χλμ περίπου θα το ξαναπάμε για να ρυθμιστεί σωστά και να δούμε τι ψάρια πιάσαμε ... Αν και έχει περάσει καιρός από την τελευταία φορά που το καβάλησα δείχνει πιο ροπάτο .... Επεξεργάσθηκε Μάιος 16, 2020 από το μέλος Panagiotis-REH 1 3 Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Panagiotis-REH Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28, 2020 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28, 2020 Παρέλαβα το δώρο για την γιορτή μου από εβδομάδα θα κάτσω να το περάσω ... 2 Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
bbk Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28, 2020 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28, 2020 Πες μου ότι σε το παρήγγειλε κρυφά η σύζυγος και σου έκανε έκπληξη...??? Καλοφορετο και καλοταξιδεμενο...!!! 1 Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Nikoss Rocket Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28, 2020 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28, 2020 Βλέπω ρίχνεις και εσυ το κάτι τις σου επάνω στην μηχανή , δεν είμαι ο μοναδικός 1 Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Panagiotis-REH Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28, 2020 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28, 2020 3 ώρες πριν, Ο/Η bbk έγραψε: Πες μου ότι σε το παρήγγειλε κρυφά η σύζυγος και σου έκανε έκπληξη...??? Καλοφορετο και καλοταξιδεμενο...!!! Οχι αυτο μου το πηρα εγω η συζηγος μου πηρε ενα μπουφανακι της royal enfield https://store.royalenfield.com/urban-scout-jacket-khakhi-brown 2 Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Panagiotis-REH Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28, 2020 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28, 2020 2 ώρες πριν, Ο/Η Nikoss Rocket έγραψε: Βλέπω ρίχνεις και εσυ το κάτι τις σου επάνω στην μηχανή , δεν είμαι ο μοναδικός Δεν υπαρχει οχημα μου που να μην το εχω σκαλισει. Σε γενικες γραμμες οι αναρτησεις είναι απο τα πρωτα που πρεπει να αλλάξεις σε οποιαδηποτε μηχανη για να την φερεις στα μετρα σου... Ιδιαίτερα τα φθηνα μηχανακια.. Οπου φθηνα ειναι οτιδηποτε κατω απο δεκα χιλιάρικα 2 Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Nikoss Rocket Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25, 2020 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25, 2020 @Panagiotis-REH με αφορμή το ταξίδι που έκανες πως είδες τις βελτιώσεις που έχεις κάνει και το ανέβασμα τον κυβικών ; Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Panagiotis-REH Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25, 2020 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25, 2020 Το μόνο ουσιαστηκά που κατάφερα είναι να πηγαίνω με τα ίδια χλμ αλλα με 500 στροφές λιγότερες. Αν με ρωτήσεις άν αξιζε, θα έλεγα όχι για το αποτέλεσμα αλλά μόνο για την χαρά της μετατροπής .... 2 Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
tsoug Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25, 2020 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25, 2020 1 ώρα πριν, Ο/Η Panagiotis-REH έγραψε: Το μόνο ουσιαστηκά που κατάφερα είναι να πηγαίνω με τα ίδια χλμ αλλα με 500 στροφές λιγότερες. Αν με ρωτήσεις άν αξιζε, θα έλεγα όχι για το αποτέλεσμα αλλά μόνο για την χαρά της μετατροπής .... Αν ισχύει η μείωση των στροφών τότε δεν κερδίζεις μόνο τη χαρά της μετατροπής αλλά θα έχεις επίσης μειωμένους κραδασμούς, λιγότερο ζόρισμα κινητήρα άρα αύξηση ορίου ζωής καθώς και μειωμένη κατανάλωση 2 Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Panagiotis-REH Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25, 2020 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25, 2020 δεν έχω κραδασμούς 1 1 Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
bbk Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25, 2020 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25, 2020 ποτε θα βγάλουν το 650άρι το ιμαλάια? ξέρουμε? και αν φυσικα το βγάλουν... Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Nikoss Rocket Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25, 2020 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25, 2020 @bbk γιατί να μην το βγάλουν , εγω βλέπω σχέδια (η μετατροπές) το 650ρι σε κλασικό Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
bbk Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26, 2020 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26, 2020 ρε συ Παναγιώτη με όλη αυτη την μετατροπη δεν πηρες και σε ροπη? αν αλλαζες και εξάτμηση σε κάτι πιο ελευθερο θα ειχες περισσότερο κερδος η απλα θα ηταν ψηχολογικο λόγο θορυβου? Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Panagiotis-REH Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26, 2020 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26, 2020 Πήρα, αλλά μετά άλλαξα γρανάζι για να ρίξω τις στροφές και τώρα η αίσθηση σε δύναμη είναι όπως το μαμα αλλά σε 500 στροφές λιγότερες. το himalayan έχει 2 καταλύτες ένα στον λαιμό και ένα στο τελικό για να δείς διαφορά πρέπει να αλλάξεις όλη την εξάτμιση, εκτός αν θές να το ακούς να πηγαίνει πιο γρήγορα εγω το πιο "ελέυθερο" τελικό το έβγαλα γιατί στα πολύωρα ταξίδια με κούραζε ... 1 Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Γαβριήλ Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26, 2020 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26, 2020 (επεξεργάστηκε) Εγώ αγόρασα το μηχανάκι του Βαγγέλη ( αυτό που είχε κάψει τους δίσκους συμπλέκτη και έχανε λίγο λάδι από το καπάκι). Έκανα ένα γύρο της Πελοποννήσου ( 4 βδομάδες περίπου) και το χρησιμοποιώ καθημερινά για τις απλές μετακινήσεις. Μέχρι τώρα μου έκοψε ντιζα συμπλέκτη ( 13.000 χλμ) , μου έπεσαν οι βίδες που κρατάνε το πίσω φτερό, σπάσανε τα μπροστινά φλασάκια από τους κραδασμούς, κάηκε το κοντέρ, τα ρουλεμάν του τιμονιού θέλουν αλλαγή, χάνει λάδια από το ίδιο σημείο που έχανε και στο Βαγγέλη και κόπηκε δύο φορές η σχάρα. Γενικά ικανοποιημένος απο την χωμάτινη συμπεριφορά. Ιδανικά θα ήθελε 20 άλογα παραπάνω για τον δρόμο ( Πατήσια-κερατεα που βρίσκεται η αντιπροσωπεία με 100χλμ/ώρα τελική είναι ταλαιπωρία). Να δούμε αν θα βγάλει και άλλα προβλήματα... Επεξεργάσθηκε Οκτώβριος 26, 2020 από το μέλος Γαβριήλ 1 1 Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Nikoss Rocket Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26, 2020 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26, 2020 Κρίμα , σου έβγαλε παρά πολλά , ούτε η bullet δεν βγάζει τόσα 1 Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Γαβριήλ Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28, 2020 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28, 2020 Τελικά το κοντέρ δεν ήταν χαλασμένο, δεν δούλευε ο μαγνήτης που διαβάζει την ροδα. Μου αλλάξανε το καλώδιο με.τον σενσορα και όλα καλά. Τώρα πως δεν το είχαν καταλάβει όταν είχα κάνει το πηγαινε-ελα μόνο και μόνο για να μου την βγάλουν στο διαγνωστικό, δε ξέρω.... Επισεις όταν την πήρα κάτι ετριζε. Σκέφτηκα ότι δε θα έσφιξαν καλά το φανάρι..Γύρισα σπίτι, κοίταξα και τελικά έχει σπάσει το φανάρι.... Κερασάκι στην τούρτα, δεν κρατάει και ρελαντί. Έστειλα μύνημα στο Viber στον Γιάννη που είναι ο " υπεύθυνος", δε μου απάντησε. Θα πάρω τηλέφωνο αύριο να δούμε τι θα γίνει... 1 Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Nikoss Rocket Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28, 2020 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28, 2020 Πω πω ρε ‘σύ πολύ καντεμια Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
bbk Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28, 2020 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28, 2020 Κοίτα αυτά που λες πως σε έβγαλε είναι χαζομαριστες. Όχι ότι δεν σου σπαν τα νευρα να ασχοληθεί κάθε τόσο. Προσπάθησε να ενημερωθείς που έχει θεματακια και οκ θα πανε καλα. Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
elifain Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28, 2020 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28, 2020 6 ώρες πριν, Ο/Η bbk έγραψε: Κοίτα αυτά που λες πως σε έβγαλε είναι χαζομαριστες. Νίκο, εγώ αν σκεφτόμουν για το himalayan και διάβαζα για τέτοιες χαζομαρίτσες, δεν θα πλησιάζα καν στην αντιπροσωπεία. Σίγουρα δεν είναι σοβαρές ζημιές, αλλά σου σπάνε τα νεύρα. 1 Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
bbk Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28, 2020 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28, 2020 10 λεπτά πριν, Ο/Η elifain έγραψε: Νίκο, εγώ αν σκεφτόμουν για το himalayan και διάβαζα για τέτοιες χαζομαρίτσες, δεν θα πλησιάζα καν στην αντιπροσωπεία. Σίγουρα δεν είναι σοβαρές ζημιές, αλλά σου σπάνε τα νεύρα. να πω πως έχεις άδικο? δεν έχεις και το ξέρουμε απλα βλέποντας τι γίνετε και σε άλλα μηχανακια αλλα και πως ηταν τα δικά μας, τα παλια, όπως και τα Efi με τα στραβα και κομμενα πλαίσια, η σχάρα που έσπασε ειναι λίγο. οχι δεν το υποτιμάω. 'Εδωσε λεφτα και θέλει για ευλογο διάστημα να ειναι όλα εντάξει. ειναι όμως? το βασικότερο απο όλα ειναι για ότι μηχανη/αυτοκίνητο ή εργαλειο και αν έχει καποιος , να βρει μηχανικο που να τον καλύπτει πραγματικά με τις γνώσεις του και την δουλεια του. Εκει νομίζω ειναι το πρόβλημα. Και απο όσο κατάλαβα ο αντιπρόσωπος που πηγαινε ο φίλος μας Γαβριηλ δεν του έκανε δουλειες αλλα ουτε τον κάλυπτε σε ζημιες που η κεντρικη αντιπροσωπεία τον καλύπτει, Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
bbk Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28, 2020 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28, 2020 κοιτα να δεις που εγω που τα έχωνα για την παλια αντιπροσωπεία τωρα να την υποστηρίζω.... ...ρε δεν παω καλαααααααααα... τα χάπια μου!!! Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Recommended Posts