Panagiotis-REH Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21, 2020 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21, 2020 Νικο, στις φωτο βλέπεις τον εκκεντροφόρο και τα κοκοράκια. στα 17000 και κάτι. Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
bbk Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21, 2020 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21, 2020 43 λεπτά πριν, Ο/Η noe έγραψε: ........ Ψψψψψψιτ, κάποια ψυχή φιλική πουλάει το τελευταίο αεροελαιόψυκτο GS1200 του 2009, 5500 - 6000€ με 60000 χιλιομετράκια, φουλ εξτρα bmw να παρεις εσυ να δεις χαρα στα σκέλια σου...!!! 1 1 Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
noe Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21, 2020 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21, 2020 Ως φαίνεται ξέχασες το ηδονικό μυρμήγκιασμα που σου προσφέρει μετά από μια ώρα στα π@π@ρι@ η καρμπυρατεράτη Enfield. Δεν το αλλάζω αυτό την προστατίτιδά μου μέσα.. 1 Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
noe Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21, 2020 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21, 2020 44 λεπτά πριν, Ο/Η Panagiotis-REH έγραψε: Νικο, στις φωτο βλέπεις τον εκκεντροφόρο και τα κοκοράκια. στα 17000 και κάτι. κοκοράκια λες τα κυλινδράκια? Αυτά φαίνεται να έχουν φθορά. Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Nikoss Rocket Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21, 2020 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21, 2020 Το τι βλέπω ξέρω , το τι έχει δεν έχω καταλάβει . Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
noe Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21, 2020 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21, 2020 4 ώρες πριν, Ο/Η Panagiotis-REH έγραψε: Ειδικός δεν είμαι αλλά όσους εκκεντροφόρους έχω δει τα μύγδαλα γυαλίζουν σαν καθρέπτης. Αν έχουν πάρει χρωματάκι, πόσο μάλλον αν έχουν εκδορές είναι για πέταμα. Ξαναπαραθέτω τις φωτογραφίες γιατί αλλάξαμε σελίδα, αυτό το έκκεντρο είναι φυσικό το χρώμα του? Όσο για τα κοκόρια είναι άλλης ράτσας, δεν έχω ξαναδεί τέτοιο στυλ (κάθε μάρκα έχει παραλλαγές, μάλλον). Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
andrew Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21, 2020 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21, 2020 Πολύ δυσάρεστα νέα...Να δούμε αν θα υπάρξει αμεσότητα από την αντιπροσωπεία και ποιοτική δουλεία στο μοντάρισμα... Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
noe Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21, 2020 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21, 2020 Ανδρέα σε αυτό τον τομέα δε νομίζω ότι θα υστερούν. Κρίμα να μη φτιάχνουν και παλιές καρμπιρατεράτες να τους την πάω και να πάρω την interceptor καμια βδομαδούλα... Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
andrew Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21, 2020 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21, 2020 Μόλις τώρα, Ο/Η noe έγραψε: Ανδρέα σε αυτό τον τομέα δε νομίζω ότι θα υστερούν. Κρίμα να μη φτιάχνουν και παλιές καρμπιρατεράτες να τους την πάω και να πάρω την interceptor καμια βδομαδούλα... Ένα από τα δώρα στην κοπή πίτας την Κυριακή είναι ένα Σαββατοκύριο με Intetceptor!Ετοιμάσου! 1 Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Panagiotis-REH Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21, 2020 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21, 2020 2 ώρες πριν, Ο/Η andrew έγραψε: Πολύ δυσάρεστα νέα...Να δούμε αν θα υπάρξει αμεσότητα από την αντιπροσωπεία και ποιοτική δουλεία στο μοντάρισμα... Ανδρέα δεν έχω κάποιο παράπονο απο την αντιπροσωπεία εδώ και ενάμιση χρόνο που είμαι πελάτης και για το συγκεκριμένο θέμα αλλά και γενικότερα... 2 Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
andrew Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18, 2020 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18, 2020 @Panagiotis-REH αν δεν κάνω λάθος φτάσαμε στον 1 μήνα περίπου από όταν λύθηκε η Himalayan...Έχεις νεότερα? Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Panagiotis-REH Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18, 2020 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18, 2020 Περιμένουμε τα ανταλλακτικά, δεν υπήρχε εκκεντροφόρος στην Ευρώπη, βέβαια τώρα με όλα αυτό τον χαμό που γίνεται δεν ξέρω πότε θα το πάρω ... Η αντιπροσωπεία μου έχει δώσει μηχανή αντικατάστασης ένα ωραιότατο κόκκινο bullet για την ώρα. 1 Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
andrew Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18, 2020 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18, 2020 18 λεπτά πριν, Ο/Η Panagiotis-REH έγραψε: Περιμένουμε τα ανταλλακτικά, δεν υπήρχε εκκεντροφόρος στην Ευρώπη, βέβαια τώρα με όλα αυτό τον χαμό που γίνεται δεν ξέρω πότε θα το πάρω ... Η αντιπροσωπεία μου έχει δώσει μηχανή αντικατάστασης ένα ωραιότατο κόκκινο bullet για την ώρα. Απορώ πως δεν υπάρχει εκκεντροφόρος για τη no1 σε πωλήσεις μοτοσυκλέτα της εταιρείας στην Ευρώπη...Καλό κουράγιο! 1 Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Panagiotis-REH Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16, 2020 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16, 2020 Σήμερα παρέλαβα τα ανταλλακτικά που παρήγγειλα για την επόμενη αναβάθμιση του Himalayan .... 462 κιτ απο τον Hitchcock Ρυθμιζόμενες μανέτες Καλώδιο μεταφοράς αισθητήρα εξωτερικής θερμοκρασίας μπροστά για να έχουμε πάντα σωστή ένδειξη και όχι μονο όταν είναι κρύο Προστατευτικό πίσω τρόμπας φρένου Τώρα το πότε θα τα βάλουμε και το πότε θα πάρω το μηχανάκι πίσω μονο ο κορονοιός το ξέρει .... 2 1 Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
elifain Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16, 2020 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16, 2020 Την τροφοδοσία την πειράζεις με αυτό το κιτ ή όχι; Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Panagiotis-REH Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16, 2020 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16, 2020 ναι, πρέπει να πειράξεις και την τροφοδοσία και επίσης πρέπει να βάλεις σκληρότερα ελατήρια στον συμπλέκτη για να μην πατινάρει .... Δεν θα πιάνομαι λέμε .... 2 1 Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
noe Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16, 2020 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16, 2020 3 ώρες πριν, Ο/Η Panagiotis-REH έγραψε: και επίσης πρέπει να βάλεις σκληρότερα ελατήρια στον συμπλέκτη για να μην πατινάρει .... Μπαρδόν..!! Για 50 κυβικάκια συν θα σου πατινάρει? Δηλαδή οι 24,5 ίπποι που έχεις πόσοι θα γίνουν? Πόσο θα κοστίσει η αναβάθμιση, υλικά + εργατικά και χώρια..? Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
bbk Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16, 2020 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16, 2020 Περιμένω με αγωνία να δω το αποτέλεσμα. Αν μπορείς κάνε και μια δυναμομετρηση μόλις στρώσει το εργαλείο.... ...καλά ακόμα δεν μπήκαν δυναμομετρηση ονειρεύομαι... Μεγες και καλοφορετα πασακαμ...!!! Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Panagiotis-REH Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16, 2020 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16, 2020 @noe Νίκο, οι τιμές είναι συγκεκριμένες και έχουν να κάνουν περισσότερο με την αναλογία ευρό και λύρας. https://accessories.hitchcocksmotorcycles.com/40473?ref_page=Himalayan Εγώ για όλα πλήρωσα 1100 μαζί με τα μεταφορικά .... για την εγκατάσταση του κυλινδροπίστονου δεν έχω εργατικό κόστος (το μηχανάκι είναι είδη λυμένο) Μαζί με αυτό χρειάζεσαι και είτε powercommander είτε του ινδικού powertronic. Όταν πήγα το μηχανάκι στην αντιπροσωπεία ήταν να γίνει αλλαγή στην φλάντζα καύσεως και να τοποθετηθεί ο powercommander για να ρυθμιστούν σωστά τα μείγματα. το κόστος για το powercommander είναι 450 ευρώ άν θυμάμαι καλά και τα εργατικά για την εγκατάσταση και την ρύθμιση θα είναι άλλα 100 ευρώ. Τα ελλατήρια του συμπλέκτη τα προτείνει ο Hitchcock και μου είπε και ο μηχανικός της αντιπροσωπείας ότι θα πρέπει να τα αλλάξουμε. Το κόστος για την τοποθέτηση αυτών δεν το ξέρω ακόμα αλλά δεν νομίζω ότι θα είναι μεγάλο. Της μανέτες και το καλώδιο και το προστατευτικό θα τα βάλω μόνος μου ... στο λινκ που έβαλα παραπάνω ο Hitchcock δίνει ένα διάγραμμα από δυναμόμετρο.... Ο στόχος είναι να μπορούμε για αρχή να ταξιδεύουμε δικάβαλο καλύτερα και άν μας παίρνει να μακρύνουμε και την μετάδοση ώστε να έχουμε λίγο ψηλότερη ταχύτητα ταξιδιού για τις εθνικές οδούς... Παράλληλα μας μένει ένα σχεδόν καινούργιο κυλινδροπίστονο για το μέλλον ..... 3 Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Nikoss Rocket Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16, 2020 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16, 2020 7 ώρες πριν, Ο/Η Panagiotis-REH έγραψε: Καλώδιο μεταφοράς αισθητήρα εξωτερικής θερμοκρασίας μπροστά για να έχουμε πάντα σωστή ένδειξη και όχι μονο όταν είναι κρύο Τωρα τι αισθητήρα έχει ; Δλδ τι θερμοκρασία σου δείχνει ; Μηχανής η εξωτερική ; Γιατί δεν μπορώ να καταλάβω εκεί που λες « όχι μόνο όταν είναι κρύο» Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Panagiotis-REH Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16, 2020 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16, 2020 το Himalayan σου δείχνει στο καντράν την εξωτερική θερμοκρασία αέρα. ο αισθητήρας είναι τοποθετημένος κάτω απο την σέλα, και επηρεάζεται απο την θερμοκρασία του κινητήρα, οπότε η μόνη σωστή ένδειξη είναι μόνο όταν είναι κρύο... Συνηθίζεται να μεταφέρεται στο μπροστά μέρος κάτω από τα όργανα .... για να το μεταφέρεις εκεί χρειάζεται προέκταση το καλώδιο και είτε το παίρνεις έτοιμο είτε το φτιάχνεις μόνος σου ... 2 Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
SSAV Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17, 2020 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17, 2020 Ελπίζω η νέα αντιπροσωπεία να κάνει καλύτερη δουλειά από την παλιά. Όταν έκανα τη βελτίωση στη δική μου Bullet σε 535 την πλήρωσα 2 φορές. Επειδή έχεις φέρει τον κύλινδρο και το πιστόνι έχεις μειώσει σημαντικά τον κίνδυνο να πάει κάτι στραβά. Εύχομαι να μην ταλαιπωρηθείς και να έχεις πολλά και απροβλημάτιστα χιλιόμετρα. 2 Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
fantom duck Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17, 2020 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17, 2020 Εμένα προσωπικά θα με ενδιέφερε η εσωτερική θερμοκρασία του μοτέρ. Η εξωτερική θερμοκρασία σε μία μοτοσυκλέτα για εμένα είναι παπατζα νίντζα. 1 Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
andrew Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17, 2020 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17, 2020 @Panagiotis-REH χαίρομαι το πάθος σου, να απολαύσεις περισσότερο την μοτοσυκλέτα σου όπως την θες εσύ! Μου αρέσει η επιμονή σου στη συγκεκριμένη μοτοσυκλέτα που έχει καλά στοιχεία και αποτελεί πλέον σημείο αναφορά για τη Royal Enfield! Από ότι καταλαβαίνω η συγκεκριμένη μετατροπή είναι περίπου στα 1500 ευρώ τα ανταλλακτικά + εργασία (που εσύ από ότι κατάλαβα δεν θα πληρώσεις λόγω εγγύησης κλπ). Φαίνονται πολλά με πρώτη ματιά ελπίζω να σε αποζημιώσει το αποτέλεσμα! Πολύ σοφά & σωστά τα λόγια του @SSAV περί σωστού μάστορα κλπ ώστε να πετύχει η εγχείρηση και να έρθουν ουσιαστικά αποτελέσματα... Αναμένουμε την εξέλιξη των εργασιών! 1 Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Panagiotis-REH Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17, 2020 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17, 2020 Όλα θα κριθούν εκ του αποτελέσματος, αυτή η μετατροπή ήταν σχεδιασμένη να γίνει μετά το πέρας τις εγγυήσεως δηλαδή το φθινόπωρο του 20. Μέχρι τότε σταδιακά έπαιρνα ή τοποθετούσα όλα τα επιμέρους ανταλλακτικά, απλά λόγω της βλάβης θα αλλάξω και τον κύλινδρο και το πιστόνι νωριτερα .... Το κόστος είναι σχετικό ... Δεν μπορείς να τα υπολογίζεις όλα σε ευρώ ... Η χαρά του να φτιάχνεις κάτι όπως το θές εσύ δεν μπορεί να μετρηθεί ... Αν δεν τα έχεις βέβαια τότε αλλάζει το πράγμα ... από όταν έκοψα το τσιγάρο μου μένουν αρκετά χρήματα να κάνω διάφορα χόμπι .... Όσον αφορά το Himalayan είναι καταπληκτικό μηχανάκι φτιαγμένο για συγκεκριμένο σκοπό, να ταξιδεύει παντού και ιδιαίτερα σε κακοτράχαλους δρόμους. Φέρνει τα ονειρα της Σαχαρας και του Παμιρ highway πιο κοντα ... Ελπιζω να μην παρουσιάσει αλλα προβλήματα... 3 1 Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Recommended Posts