Jump to content
Δημιουργία Νέου...

Η εμπειρίες μας με την RE Himalayan on the way, Σέρβις, βλάβες, ανταλλακτικά.

Recommended Posts

Γράψαμε ένα άρθρο στην ιστοσελίδα μας σχετικά με τις εμπειρίες που κάναμε μέχρι τώρα και που θα κάνουμε στο ταξίδι μας ( το άρθρο θα ανανεώνετε) με την RE Himalayan. το διαβάζετε εδώ: https://wheel-of-time-gr.com/mε-την-re-himalayan-on-the-way-σέρβις-βλάβες-ανταλλακτικά/

Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους

• 4 months later...
  • Απαντήσεις 107
  • Δημοσιεύτηκε
  • Τελευταία Απάντηση

Μέλη που απάντησαν περισσότερο

Έχω κάνει 11500 χλμ με την δικιά μου, και αν εξαιρέσεις την σχάρα που κόπηκε 2 φορές, και μια διαροή από το ψευτοκάπακο, δεν αντιμετώπισα κάτι άλλο, μόνο λάδια φίλτρα για την ώρα.

Όσον αφορά την σχάρα μπήκε αλλη από τον Hitchcock και βλέπουμε...

Καλημέρα.

Εγω εχω κάνει 6300χλμ μια διαρροη απο το σαζμαν μια απο μια βίδα στο καπάκι , ολα επισκευάστηκαν μεσα στην εγγυηση.

Σχαρα επειδή την είδα οτι δεν ειναι για πολλα πολλα εβαλα μια απο Aftermarket απο Αγγλία και μεχρι τωρα ολα καλα.

Τα  προβληματα είναι κάποιες χουφτες που εβαλα Κερατέα δεν ήταν οι οριτζιναλ και τραυμάτισαν το πλαίσιο απο τα οργανα οταν στριβει το τιμονι εντελως, μου μικρυναν τις βασεις σε αλλο συνεργειο οποτε τωρα δεν βρισκει. Τα περιργα τωρα  σε μια εκδρομή που πήγα πριν 2 εβδομάδες εμεινα απο δισκους συμπλέκτη. Εχω αλλαξει τόσα μηχανάκια απο διαφορες εταιρείες και δισκους εχω αλλαξει μονο σε ενα Kawasaki στα 120000χλ γενικά το παω πολύ συχνα χώμα αλλα μάλλον η ποιοτητα τους δεν ειναι αυτη που πρέπει για ενα μηχανάκι που λενε οτι ειναι σχεδιασμενο για χώμα.

Για το οργανο δεν ασχολήθηκα να πω την αληθεια και η αντιπροσωπεια μου είπε να στείλω φωτο για αυτο αλλα και για υγρασια που μπαινει οταν βρεχει, μαλλον αποτέλεσμα του σπασιματος η τυχαιο γεγονος.

Για τον συμπλέκτη δεν το δεχονται αλλα μαλλον θα μου κάνουν εκπτωση. Γενικα εξυπηρετικοι κανενα παράπονο απλα κ αυτοι ψαχνοντουσαν στην αρχη, αλλα σε σχεση με της KTM που εχω δεκα φορες ανωτεροι και πιο σοβαροι.

Γενικα το μηχανακι είναι περιπτωση, το εχω ευχαριστηθει, εαν δεν εβγαζε κ αυτο με τον συμπλέκτη, που μπορει να φταιω κ εγω ,μπορει κ οχι, δεν θα χρειαζομουν κ δευτερο(KTM 690 R 2019), Για να ειμαι οσο πιο σιγουρος οτι το μηχανακι θα σταθει στο υψος του οτι κ να τυχει σε μια εκδρομη στο χωμα 

Γενικα οποιος το σκεφτεται παρτε το,αξιζει καθε ευρω που κοστίζει

Γεια σου Βαγγέλη..!!

Μόνο αν τα 6300 τα έκανες σε ανηφορικό χωματόδρομο με χιλιάδες αποσυμπλέξεις το δικαιολογώ για τους δίσκους. Δε είσαι άσχετος στην οδήγηση.

Βέβαια είναι αναλώσιμο υλικό και δεν καλύπτεται πουθενά από εγγύηση. Αφού λοιπόν θα πληρώσεις, πάρε τους παλιούς  για ενθύμιο και σημείο αναφοράς.

Αν μπορείς ανέβασε φωτογραφίες τη φθορά τους.

Να κοιτάξουν  και τους μεταλλικούς σε τι κατάσταση είναι.

Επίσης στη θέση σου θα έπαιρνα κι ένα ακόμα σετ με φλάντζα  για ανταλλακτικό.

Αλήθεια πιο το κόστος των δίσκων?

Σημφωνω με τον απο παν και συμπληρωνω πως θεμε και φωτογραφιες με τα μοτορια να σας καμαρωσουμε και να ζηλεψουμε και αλλο...

Αυτο που εχω καταλαβει ειναι πως γενικα κεντρησε το ενδιαφερον πολλων το εν λογο εργαλειο...

Οταν το βλεπεις απο κοντα ειναι σαν μα σου λεει ψηθηρηστα φορτωσε με και παμε να εξερευνησουμε τον κοσμο...

Εγω τουλαχιστο ετσι ενοιωσα οταν ειδα του Παναγιωτη Re...

Καλους δρομους να εχετε και να μας κρατατε ενημερους...

3 ώρες πριν, Ο/Η noe έγραψε:

Γεια σου Βαγγέλη..!!

Μόνο αν τα 6300 τα έκανες σε ανηφορικό χωματόδρομο με χιλιάδες αποσυμπλέξεις το δικαιολογώ για τους δίσκους. Δε είσαι άσχετος στην οδήγηση.

Βέβαια είναι αναλώσιμο υλικό και δεν καλύπτεται πουθενά από εγγύηση. Αφού λοιπόν θα πληρώσεις, πάρε τους παλιούς  για ενθύμιο και σημείο αναφοράς.

Αν μπορείς ανέβασε φωτογραφίες τη φθορά τους.

Να κοιτάξουν  και τους μεταλλικούς σε τι κατάσταση είναι.

Επίσης στη θέση σου θα έπαιρνα κι ένα ακόμα σετ με φλάντζα  για ανταλλακτικό.

Αλήθεια πιο το κόστος των δίσκων?

το έχω αγαπησει το μηχανακι οσο κανενα αλλο να σου πω την αληθεια ,απλα τωρα ξερω τα ορια του.

Η αληθεια ειναι οτι εφαγε 1500 χλμ το πασχα Οιτη Βαλια Καλντα Γραμμο και δεν εβγαλε κιχ. + τα λιγα χιλιομετρα στον Παρνωνα πριν παρω τους δισκους στο χερι .

Απλα κ με αλλα μηχανακια και δεν μιλαω για τα εντουρο που είχα, δεν το ειχα ξανασυναντησει κ μου  φανηκε περιεργο να συμβει.

Εφαγε μεχρι και το αλουμινιο οχι μονο τους δισκους.

Ακομα περιμενω απο αντιπροσωπεια για το κοστος, θα ενημερωσω μετα τον 15αυγουστο γιατι κλεινουν.

Ο Παναγιώτης συνήθως δικάβαλος, με τα διπλάσια από σένα χιλιόμετρα, πρόσφατα αφιχθείς από το ταξίδι στη Τουρκία, αν είχε διαβάσει ένα μήνα πριν το μήνυμά σου θα είχε πάρει μαζί του και δίσκους.

19 λεπτά πριν, Ο/Η ΒΑΓΓΕΛΗΣ έγραψε:

,απλα τωρα ξερω τα ορια του.

Έλα Βαγγέλη μαρτύρα το, εκεί στους Πάρνωνες τους Γράμμους και στις Βάλιες

οραματιζόσουν ότι κατακτάς  οροσειREς Ιμαλαΐων εεε..? :levitation: 

Ρούφα την όσο μπορείς, αυτός ο λόγος ύπαρξής της, όχι οι καφετέριες γεμάτες με GS..:after_boom:

Για τους δίσκους το έχω διαβάσει και εγώ σε site του εξωτερικού, o Hitchcock έχει βγάλει ενισχυμένους καθώς και τα ελατήρια, αν το πάς τόσο πολύ χώμα δες το, δεν αξίζει να βάλεις πάλι τους εργοστασιακούς.

Για το θέμα της υγρασίας στα όργανα το είχα και εγώ όταν έιχα την ζελατίνα στην όρθια θέση, σταμάτησε να το κάνει όταν την επέστρεψα στην κανονική της θέση, και δεν έχει να κάνει με την βροχή.

Βέβαια όσο έχεις εντουράδικες χούφτες αφτό δεν γίνεται.

Εγώ έβαλα αυτές https://www.ebay.co.uk/itm/Genuine-Royal-Enfield-Himalayan-Hand-Guard-Kit/333148667569?hash=item4d91353eb1:g:aSMAAOSwyrZcquA-

Βέβαια λόγω τελωνείου η τιμή διπλασιάστηκε ?

• 3 εβδομάδες πριν...

κοιτα ρε που θα μαζευουμε λεφτα για HIMALAYAN...!!!

το αυτο πιστευω και εγω

ελαφρια και τόσο όσο χρειάζετε για να κάνεις ένα πραγματικο ταξίδι απο επαρχιακο δυκτιο/χωματοδρομους και όχι απο εθνικες...

δεν κάνει για bmw.....

αν δεν είναι Touratech θα χαλάσει ??

Πέρα από την πλάκα μου θυμίζει το Treker τις givi, αλλά μπορέι να είναι και κάποιο άλλο...

Δες και αυτό https://www.chinesemotorcyclepartsonline.co.uk/partno_ALUBX005

και τι έγινε τελικα

η αντιπροσωπεία της έδωσε μία άλλη μηχανη... αν καταλαβα καλα τζαμπα και χωρις τίποτα...!!! πηραν την παλια και της δώσαν μια νέα με μεδεν σχεδον χιλιόμετρα...!!!

η τίπησα είναι κινητη διαφήμιση για την Ιαμαλάια

όπαλακιααααααα

Παναγιώτη θυμάσαι τί λέγαμε...!!!...???

• 1 month later...
Την 9/8/2019 at 4:24 ΜΜ, Ο/Η ΒΑΓΓΕΛΗΣ έγραψε:

Η αληθεια ειναι οτι εφαγε 1500 χλμ το πασχα Οιτη Βαλια Καλντα Γραμμο και δεν εβγαλε κιχ. + τα λιγα χιλιομετρα στον Παρνωνα πριν παρω τους δισκους στο χερι .

Απλα κ με αλλα μηχανακια και δεν μιλαω για τα εντουρο που είχα, δεν το ειχα ξανασυναντησει κ μου  φανηκε περιεργο να συμβει.

Εφαγε μεχρι και το αλουμινιο οχι μονο τους δισκους.

Ακομα περιμενω απο αντιπροσωπεια για το κοστος, θα ενημερωσω μετα τον 15αυγουστο γιατι κλεινουν.

Τελικά Βαγγέλη τους αλλαξες ; αντιμετώπισες ξανά κάποιο πρόβλημα;

Την 11/10/2019 at 5:16 ΜΜ, Ο/Η bbk έγραψε:

αυτο τελικα κάνει δουλεια ή όχι?

Μόνο κάποιος που γνωρίζει από συγκολήσεις μπορεί να σου πεί.....

Πάντως στο Αμέρικα στο advrider λέγανε για αυτό το βίντεο ότι θα έπρεπε να κολησει 2 λαμάκια στα άκρα και όχι ένα στο κέντρο....

• 4 months later...

Το Himalayan μπήκε χειρουργείο....
Πήγαμε για αλλαγή φλάντζας και τελικά θα αλλάξουμε και τον εκκεντροφόρο

86975227-822232801611541-640642552712029

87049665-613237019249468-109837115934008

Παναγιώτη πες μας περισσότερες λεπτομέρειες τι βλέπουμε στις φωτογραφίες, ποιο είναι το πρόβλημα?

Από την εμπειρία μου το έκκεντρο πρέπει να είναι καθρέπτης, το δικό σου το βλέπω σκούρο - σαγρέ..:think:

μετά τα έδρανα τι, έχουν φαγωθεί, έχουν κάνει πατούρα?

Τι έφταιξε? Στα πόσα χιλιόμετρα η βλάβη? Θα το ξαναπάθει? Ήσουν εντός εγγύησης? Νααααααι..!!

Ψψψψψψιτ, κάποια ψυχή φιλική πουλάει το τελευταίο αεροελαιόψυκτο GS1200 του 2009, 5500 - 6000€ με 60000 χιλιομετράκια, φουλ εξτρα :sfirigma:

edit: Είχα sleep τον Η/Υ και δεν είδα τις άνωθεν (ελλειπείς)  απαντήσεις.