Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Royal Enfield Forum Greece

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

11η Πανελλήνια Συνάντηση RE Club στη Μάνη Σεπτέμβριος 2017

Δημοσιεύτηκε

Ήρθε η στιγμή κύριοι για την πρώτη Πανελλήνια στον πανέμορφο Μοριά!

Η Μάνη στριφογυρίζει στην κεφάλα μας τα τελευταια δυο χρόνια. Μάλιστα αν θυμαμαι καλά, παραλίγο να πραγματοποιηθεί η 7η Πανελλήνια εκεί.

Προορισμός που συνδυάζει το βουνό με τη θάλασσα, το άγριο με το ήμερο, τα στροφιλίκια με την εθνική!

Πάμε λοιπόν:

Παρασκευή 29 Σεπτεμβρη με Κυριακή 1 Οκτώβρη

Προορισμός: Μάνη

(Καρδαμύλη, Αρεοπολη, Γύθειο, κλπ)

Ευκολότατη πρόσβαση απο εθνικη Αθήνα - Καλαμάτα (250km):treeswing:

Αναμένουμε τις συμμετοχές σας φίλτατοι!

• Απαντήσεις 139
  • Εμφανίσεις 31,9k
  • Δημοσιεύτηκε
  • Τελευταία Απάντηση

Μέλη που απάντησαν περισσότερο

Most Popular Posts

• Λοιπον παιδια ηταν φανταστικά!   1) Νοε (cb750) 2) mikezante (Royal Enfield EFI) 3) Nikoss Rocket (Royal Enfield Electra) 4) Αντώνης Σταθακης(Royal Enfield bullet) 5) Bar

• Λιγες φωτογραφιες για την ωρα... Οταν βρω χρονο θα γραψω κι οσα εχω στο νου μου... Τα σεβη μου!!   https://photos.app.goo.gl/DRvVjHxz7CtJa5bH3

• Αντωνης Σταθακης
    Αντωνης Σταθακης

Να... Ακομα και οι Αbba το λενε τοοοσα χρονια να παμε Μανη!!    

Featured Replies

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Λοιπον παιδια ηταν φανταστικά!

1) Νοε (cb750)

2) mikezante (Royal Enfield EFI)

3) Nikoss Rocket (Royal Enfield Electra)

4) Αντώνης Σταθακης(Royal Enfield bullet)

5) Barbagiannis (Royal Enfield bullet)

6) Θάνος Μαραγκός (Royal Enfield bullet)

7) Γρηγόρης (Royal Enfield bullet)

8) Βυρωνας (Royal Enfield EFI)

9) Αραπακος (w650)

10) Λεωνιδας (Royal Enfield bullet)

11) Γιώργος bonneville 

12) Δοντιας (Μερκελ)

13) Θάνος (V-Strom)

14) Αποστολής (XT660 motard)

Ολη η παρεα έσκιζε!

Παρασκευη πρωι 6:00 ο Αντώνης φτανει στη λεσχη και η Πανελληνια επισημα ξεκινα! Αναχωρουμε 8:30 μετα το καφεδακι, και σμιγουμε με τον Ροκετ και τη ρουκέτα του στο Σπαθοβουνι. Ροκετ, Νοε, Αντώνης, Μπαρμπαγιάννης, Θάνος και εγω, κυνηγημένοι απο ενα τεράστιο σύννεφο βροχής, καταφερνουμε να φτάσουμε Καλαματα κατα τη 13:00 , στεγνοι.

Μετα απο προτροπή του Αντωνη, παμε για φαγητο σε μια ταβέρνα, που παρ'ολο που ηταν μακρυα (100μετρα) ειχε φανταστικά καλαμακια χοιρινό.

Να σου και οι Πατρινοι, Δοντιας, Θάνος και Αποστολής μας συνοδεύουν σε ενα εκλεκτό γεύμα.

Καφεδακι παραλιακά, ακομη πιο μακρυα απο το ξενοδοχειο (300 μετρα) και μπανακι για τους ατρόμητους κατα τη διάρκεια ψιλοβροχου.

Το βράδυ παραλαμβάνουμε τον Γρηγορη απο κεντρο Καλαματα,  παρκάρουμε τις μηχαναρες μας, πινουμε ενα τσιπουρακι καλαματιανό απο εναν πολυ ευγενικό κυριο, και βουρ για το εστιατοριο.

Μετα απο φαγακι εκλεκτό στο μαγαζι "Κεντρικον", παμε παλια πολη για ενα χαλαρο ποτακι και στη συνεχεια ξενοδοχειο. Και εκει αρχίζει το μπουρου μπουρου για αυτες τις άτιμες τις Ενφιλντ, και τελικα κοιμόμαστε 4:30!

Το Σαββατο ειχε 9:00 εγερτήριο. Μετα απο μια πολυ ομορφη διαδρομη φτανουμε στην γραφική Καρδαμυλη. Καφεδακι και πρωινο στο "aquarella" (γεια σου SSAV με τα tips σου). Εκει συναντιόμαστε και με τους Γιωργο και λεωνιδα, που ειχαν ερθει απο το βραδυ, αλλα τους βάρυνε το φαγητο της γιαγιάς και δεν τους είδαμε. Κατα τις 11:00 φτανουν και οι τελευταίοι της παρεας, Αραπακος και Βυρωνας! Μαζι τους συνεχίζουμε για Μανη. Λαγκαδάς, Οιτυλο, Λιμενι, τι ομορφη διαδρομη! 

Σπηλαια Δηρού θα κατέβουν 4 απο την παρεα, οι υπολοιποι τους περιμενουμε στο καφε "Aula " στην γραφική Αρεοπολη. Ο Θάνος με το V-Strom δεν του αρκούσαν τα χιλιομετρα και πηγε lone rider μεχρι το Μαρμαρι! (Εδω που τα λεμε ειχε δικιο, θα διαφωνήσω με τον Νικο Ροκετ, δεν καναμε και τα πολλα χιλιομετρα το Σαββατο)

Το απογευμα μας βρίσκει στο χωριό Δροσοπηγή , οπου τρωμε στο ομώνυμο ταβερνάκι, με θεα όλη τη Μανη. Ολα ηταν υπέροχα: σιγκλινο με αυγά, λουκάνικο μανιάτικο, χόρτα ντόπια, χωριάτικη με τυρι σφελα. ΕΚΛΕΚΤΑ!

Στις 6:00, ζαλισμένοι απο το φαι και απο το κρασακι, παιρνουμε το δρομο της επιστροφής. Μολις μας χτυπά το αεράκι ξυπνάμε, ανοίγουμε γκαζι και αρχίζουμε την ανάβαση προς Καλαματα, πισω απο τον Αντωνη που σε καθε στροφή ξίνει τα πατητήρια στην άσφαλτο.

7:30 φτανουμε πισω, η μιση παρεα καθεται για καφε στο διπλανό, παραλιακό καφεδακι.

Η αλλη μισοί  ξεκουραζόμαστε και 10:00 παμε Καλαματα για ποτο στο "Blue Note" στον πεζόδρομο. Παρκάρουμε τις μηχανες απεξω, ροκ μουσικη καλη, και το μαγαζι γεμίζει. Μερικοι θα συνεχίσουμε για δευτερο ποτο στο "Barroque" στην παλι πολη. Ύπνος 4:00 παλι.

Κυριακη πρωι, επιτελους ηλιόλουστη  μερα. Μαζεύουμε τα πραγματα μας και αναχωρουμε απο το ξενοδοχειο κατα τις 10:30 κατω απο τον καυτό πια ηλιο. Καφεδακι και χωριάτικη τυρόπιτα στον Αθανασίου στην παραλια Καλαμάτας.

Και εκει πετάω την ιδεα στον Βυρωνα να παμε Σπαρτη μεσω Ταΰγετου. Ζηλέψαμε τελικα και οι υπόλοιποι! Αποχαιρετάμε Ροκετ και Μπαρμπαγιαννη που επιστρέφουν απο εθνικη, τους τρεις Πατρινούς που επιστρέφουν μεσω Πύργου, τον Γιωργο που επιστρέφει στη γιαγια, και αρχίζουμε την ανάβαση! Τι ομορφιά ειναι αυτη ρε παιδια! Τι φαράγγια απόκρημνα , τι στροφιλίκια μεσα στα έλατα, τι ο δρόμος να μπαινει μεσα στο βράχο. Όνειρο! Και ετσι οι 7 μας πια, φτανουμε Τρίπολη και απο κει Αθηνα, αποχαιρετάμε τον μουρλο κρητικό, και σπιτια μας με τις πιο γλυκές αναμνήσεις!

Αντε στην επομενη παίδες!

Δημοσιεύτηκε

Μπραβο re Μακη..γιατι εγω δεν ηξερα ονομασιες!Μονο τοπια εβλεπα.Παιδια η διαδρομη Τα'υ'γετου ειναι απιστευτα ομορφη.

Δημοσιεύτηκε
1 ώρα πριν, mikezante είπε:

θα διαφωνήσω με τον Νικο Ροκετ, δεν καναμε και τα πολλα χιλιομετρα το Σαββατο

Ψιτ, εσυ ψηλε με την φράντζα , δεν διαβάζεις σωστά :rtfm:  ::):

15 ώρες πριν, Nikoss Rocket είπε:

κάναμε λίγα χιλιόμετρα (τοπικά) κοντα όμως πολλές  ώρες πάνω στην σέλα, δεν το λες και λίγο, φύγαμε το Σάββατο το πρωί στις 10 και γυρίσαμε βράδυ στις 8 σε αυτό το 11ωρο πιστεύω δεν κάτσαμε πάνω από 4 ώρες max, οι υπόλοιπες ήταν πάνω στην σέλα.

Δημοσιεύτηκε

Βre λιγα χλμ. αλλα πολλες ωρες πανω στην σελα σε μια enfield κατι δεν μου κολλαει.

Αφου πηγαιναμε με 200..:lol2:

Δημοσιεύτηκε

Λιγες φωτογραφιες για την ωρα... Οταν βρω χρονο θα γραψω κι οσα εχω στο νου μου... Τα σεβη μου!!

https://photos.app.goo.gl/DRvVjHxz7CtJa5bH3

Δημοσιεύτηκε

Μπραβο Βυρωνα..ολες τελειες!Βλεποντας τις ξανα γυρισα σε αυτο το ομορφο ταξιδι μας.

Μπραβο και στην τREλοπαρεα και στην επομενη με το καλο.

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Μπραβο Βυρωνα..ολες τελειες!Βλεποντας τις ξανα γυρισα σε αυτο το ομορφο ταξιδι μας.

Μπραβο και στην τREλοπαρεα και στην επομενη με το καλο.

Τελικά ομως Μανη δεν προλάβαμε να παμε:crazy:

Δημοσιεύτηκε

Μέχρι να ετοιμαστεί και το επόμενο δείτε αυτό το αναμνηστικό πρώτο βιντεάκι:

Περιέχει στιγμιότυπα από την εκδρομή του Σαββάτου από το ξενοδοχείο προς Καρδαμύλη, Αρεόπολη. 

:geia:

Δημοσιεύτηκε

Τι διαδρομαααααααρα ηταν αυτη reeeee.Ξανα πααααμε???Μονο που θελω λαστιχα,σιαγωνες και πατητηρες!

• 11 months later...
Δημοσιεύτηκε

Αχαχαχαχ τέτοια εποχή πέρσι ήμασταν επάνω στις σέλες και φέτος κολλημένη στο τζαμί να βλέπουμε τους ανέμους 

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
5 ώρες πριν, Ο/Η Nikoss Rocket έγραψε:

Αχαχαχαχ τέτοια εποχή πέρσι ήμασταν επάνω στις σέλες και φέτος κολλημένη στο τζαμί να βλέπουμε τους ανέμους 

Στο καλό σου ανθρωπέ μου, φύγε από το κεφάλι μου:nargiles: