Μιας και ειχε γινει κατα διαστηματα συζητηση για σημα , βλεπω και μια νεα ιδεα σηματος επισης στο chat , εχω να σας εκθεσω την δικη μου αποψη και μπορουμε να κανουμε και μια ωραια ανταλλαγη αποψεων οσοι θελουμε σε οτι αφορα το σημα.
Η γνωμη μου πλεον ( ακομη και σημα που ειχα καθησει για 3 εβδομαδες και εστιβα το μυαλο μου να κατεβασω ιδεες πως θα το φτιαξω και εφτιαξα εκεινο που θυμαστε ) ειναι πως σημα απλα δεν χρειαζεται !!!!!γιατι ?
το σημα εισαστε εσεις
το σημα ειναι ο χαρακτηρας σας
το σημα ειναι οι αληθινες κουβεντες σας και οχι τα πισωπλατα μαχαιρωματα
το σημα ειναι η αληθινη φιλια που εχετε αναμεταξυ σας
το σημα ειναι οι εκδρομες και εκδηλωσεις που οργανωνετε
το σημα ειναι πραξεις και οτι δημιουργειτε απο μονοι σας σαν παρεα και οχι οτι μπορει να αγοραστει ετοιμο απο κατι που ηδη προυπαρχει
το σημα λοιπον το ζωγραφιστο 'η το ραφτο δεν το εχετε αναγκη
γιατι εισαστε αληθινοι και δεν εχετε να αποδειξετε τιποτα σε κανεναν
αφηστε τα φαντεζι για αυτους που τα εχουν αναγκη για να νοιωσουν πως ειναι κατι μεσα στην ψευτικη αληθεια τους διχως νοημα κανενα
εσεις ειστε η αληθεια , γιατι απλα ειστε το ....
royal enfield club
τοσο απλα ,μονο τρεις λεξεις , royal enfield club !!!!!!!!!!!
Μιας και ειχε γινει κατα διαστηματα συζητηση για σημα , βλεπω και μια νεα ιδεα σηματος επισης στο chat , εχω να σας εκθεσω την δικη μου αποψη και μπορουμε να κανουμε και μια ωραια ανταλλαγη αποψεων οσοι θελουμε σε οτι αφορα το σημα.
Η γνωμη μου πλεον ( ακομη και σημα που ειχα καθησει για 3 εβδομαδες και εστιβα το μυαλο μου να κατεβασω ιδεες πως θα το φτιαξω και εφτιαξα εκεινο που θυμαστε ) ειναι πως σημα απλα δεν χρειαζεται !!!!!γιατι ?
το σημα εισαστε εσεις
το σημα ειναι ο χαρακτηρας σας
το σημα ειναι οι αληθινες κουβεντες σας και οχι τα πισωπλατα μαχαιρωματα
το σημα ειναι η αληθινη φιλια που εχετε αναμεταξυ σας
το σημα ειναι οι εκδρομες και εκδηλωσεις που οργανωνετε
το σημα ειναι πραξεις και οτι δημιουργειτε απο μονοι σας σαν παρεα και οχι οτι μπορει να αγοραστει ετοιμο απο κατι που ηδη προυπαρχει
το σημα λοιπον το ζωγραφιστο 'η το ραφτο δεν το εχετε αναγκη
γιατι εισαστε αληθινοι και δεν εχετε να αποδειξετε τιποτα σε κανεναν
αφηστε τα φαντεζι για αυτους που τα εχουν αναγκη για να νοιωσουν πως ειναι κατι μεσα στην ψευτικη αληθεια τους διχως νοημα κανενα
εσεις ειστε η αληθεια , γιατι απλα ειστε το ....
royal enfield club
τοσο απλα ,μονο τρεις λεξεις , royal enfield club !!!!!!!!!!!