Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Royal Enfield Forum Greece

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΣΗΜΑ ΛΕΣΧΗΣ ,ΣΗΜΑ ΦΟΡΟΥΜ, ΣΗΜΑ ΓΕΝΙΚΩΣ

Δημοσιεύτηκε

Μιας και ειχε γινει κατα διαστηματα συζητηση για σημα  , βλεπω και μια νεα ιδεα σηματος επισης στο chat , εχω να σας εκθεσω την δικη μου αποψη  και μπορουμε να κανουμε και μια ωραια ανταλλαγη αποψεων οσοι θελουμε σε οτι αφορα το σημα.

Η γνωμη μου πλεον ( ακομη και σημα που ειχα καθησει για 3 εβδομαδες και εστιβα το μυαλο μου να κατεβασω ιδεες πως θα το φτιαξω και εφτιαξα εκεινο που θυμαστε ) ειναι πως σημα απλα δεν χρειαζεται !!!!!γιατι ?

το σημα εισαστε εσεις 

το σημα ειναι ο χαρακτηρας σας

το σημα ειναι οι αληθινες κουβεντες σας και οχι τα πισωπλατα μαχαιρωματα

το σημα ειναι η αληθινη φιλια που εχετε αναμεταξυ σας

το σημα ειναι οι εκδρομες και εκδηλωσεις που οργανωνετε

το σημα ειναι  πραξεις και οτι δημιουργειτε απο μονοι σας σαν παρεα και οχι οτι μπορει να αγοραστει ετοιμο απο κατι που ηδη προυπαρχει

το σημα λοιπον το ζωγραφιστο 'η το ραφτο δεν το εχετε αναγκη 

γιατι εισαστε αληθινοι και δεν εχετε να αποδειξετε τιποτα σε κανεναν 

αφηστε τα φαντεζι για αυτους που τα εχουν αναγκη για να νοιωσουν πως ειναι κατι μεσα στην ψευτικη αληθεια τους διχως νοημα κανενα

εσεις ειστε η αληθεια , γιατι απλα ειστε το ....

royal enfield club 

τοσο απλα ,μονο τρεις λεξεις , royal enfield club !!!!!!!!!!!:bike::geia:

Featured Replies

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Επίσης τουλάχιστον για εμένα καμία φιλια μου δεν ταρακουνηθηκε 6 χρόνια τώρα!!!!

Απλά κάνα δυο λυκοφιλιες  λακισαν  και από εμένα και από το φόρουμ ευτυχώς αποδεικνύοντας έτσι με τον τρόπο τους πως δεν μας είχαν δει ποτέ ως φίλους κανέναν από εμάς !!!! 

Τουλάχιστον αυτή είναι η γνώμη μου ,μπορεί να έχω και λάθος ....

Επεξεργάσθηκε από το μέλος χρηστος

Δημοσιεύτηκε
1 hour ago, χρηστος είπε:

Η δικια μου γνωμη ειναι πως η λεσχη ειναι το φυσικο επακολουθο του φορουμ ,

εννοειται πως τα συγκεκριμενα 6 ατομα που ειναι στο καταστατικο δημιουργιας της λεσχης και που τραβηξαν οοοολο το κουπι του στησιματος 

ποια ειναι αυτα τα 6 ατομα?

Δημοσιεύτηκε

Μιχάλη εννοεί τους εννέα που ξεκινήσαμε τη λέσχη.  Ο Χρήστος λόγω απόστασης δεν ξέρει πόσοι είμαστε ακριβώς,  δεν θυμάται. 

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

οταν γραφω συνεχεια για τα 6 χρονια λειτουργιας του φορουμ ,μου βγηκε και το 6 στα ατομα της λεσχης ,μαλιστα το εγραψα και 2 φορες ....

φιλε Νοε μην με δικαιολογεις ( σε ευχαριστω παντος :geia:

φιλε fantom:geia: η  δικια μου ουσια σε οσα εχω γραψει ως τωρα ειναι να καταλαβω το αν η λεσχη θεωρειται απο καποιους ως κατι ξεχωριστο του φορουμ ,

γιατι οσο καιρο τρεχαμε εμεις οι 10 παρεα (οι 9 και εβαλα και εμενα μεσα τωρα ) οι συζητησεις μας ηταν πως ναι μεν εμεις που τρωμε το λουκι να  βρουμε και να φτιαξουμε λεσχη θα ειμαστε ο κορμος τα ιδρυτικα μελη αλλα δεν ειχαμε πει αν θυμαμαι καλα πως θα απομακρυνθουμε θα αποσχιστουμε απο το φορουμ .....

σε αυτα θελω καποιος να με κατατοπισει αν θελετε .....

και οσον αφορα και κατι ακομα που ισως να μην το ξερουν καποιοι και ισως να σχολιαστηκε καπως  να σας ενημερωσω πως οταν ζητησα να εχω πισω  τη συνδρομη μου εγινε οταν η γυναικα μου αναγκαστηκε να φυγει απο την δουλεια της για να με ακολουθησει στην μεταθεση μου( χανοντας ετσι 900 ευρω καθε μηνα που επαιρνε -και υποψιν δεν την απολυσανε για να μην εχει το δικαιωμα αποζημιωσης) και αποεκεινες τις μερες μεχρι και τωρα ψαχνουμε τα μαζεψουμε τα ασυμμαζευτα απο οικονομικης αποψης σαν οικογενεια ....αυτα λοιπον .  

Δημοσιεύτηκε

Το σημαντικο Χρηστο ειναι οτι εχεις κοντα σου την γυναικα σου και τα παιδακια σου,ολα τα αλλα αν υπαρχει σωστη οικογενεια φτιαχνουν.

Αααα και μην νομιζεις οτι εισαι ο μονος.Οοολοι τρεχουμε να μαζεψουμε αυτα που ξερουμε πλεον οτι δεν προλαβαινουμε.

Υπομονη λοιπον...και καλη καρδια!

Δημοσιεύτηκε

Παιδιά όλες οι απόψεις είναι σεβαστές .

Χρήστο κακώς κάθεσαι και απολογείσαι για κάποιες πράξεις σου που έχεις κάνει δημόσια και ίσως να έρχεσαι  και εσύ σε δύσκολη θέση.

Όλοι έχουν τα όνειρά τους και πολύ καλά κάνουμε  και εγώ θα ήθελα η λέσχη να γίνει πλέον επίσημη με παραστατικά , δικαίωμα στο όνειρο το έχω ::):.

Το ρεζουμέ όπως όμως είπα και πιο απάνω είναι, ότι τα παιδιά που με τόσο κόπο συνείσφεραν και ξεκίνησαν αυτό το στέκι να συζητήσουνε και μεταξύ τους και να πάρουν ( αν δεν έχει γίνει) την απόφαση τι ακριβώς είναι (αυτή συνεισφέρουν αυτοί έχουν το δικαίωμα να αυτοπροσδιοριστούν).

Η κοινότητα στήριξε από την αρχή αυτό το εγχείρημα και θα εξακολουθεί να το στηρίζει. 

• 3 εβδομάδες πριν...
Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
On 6/4/2017 at 6:25 PM, Βύρωνας είπε:

στην πανελληνια που θα γινει δεν θα ειχα αναφορα και συσχετισμό με τους enfields, αλλα οι enfields θα διαφημισουν την πανελληνια.

Και προσωπικα αν τα συγχωνευσουμε το φορουμ με τη λεσχη σε ενα, θα στεναχωρηθω για προσωπικους λογους που εχουν να κανουν με το να 'χαθει' το πεισμα και οι επιμονή λιγων που τους εκανε να ξεχωρισουν.

Οι Enfields ομως ειναι κατι αλλο

οποτε και θα τα κρατησω στο μυαλο μου σαν δυο ανεξαρτητες οντοτητες.

ετυχε να διαβασω ξανα αυτο το θεμα και τωρα συνηδειτοποιησα καποια απο τα γραφομενα σου Βυρωνα.

Ξερεις ποσο σε θεωρω απο τα πιο σπουδαια ατομα που γνωρισα με τις ενφιλντ και ξερεις ποσο σε συμπαθω :geia:

γιαυτο παιρνω το θαρρος να σε ρωτησω καποια πραγματα ( πανω στις συγκεκριμενες προτασεις σου που ξεχωρισα)  και αν θες μου απαντας ετσι ωστε να καταλαβω επισημα τι εχει γινει ή δεν εχει γινει επανω στην Αθηνα .....

η πανελληνια γιατι δεν θα εχει αναφορα και συσχετισμο με το σπιτι?

οι ενφιλντς που διαφερουν και ξεχωριζουν απο ολα τα αλλα παιδια απο την στιγμη που οσοι ειναι στο φορουμ δεν ειναι εν δυναμη νεα μελη στη λεσχη αν το θελησουν? και απο την στιγμη που θα γραφτουν δεν θα συνεισφερουν και σε επιπλεον διακοσμησεις ,μαστορεματα ,φτιαξιματα,συντηρησεις? ( ενας χωρος ειναι ζωντανος και συνεχεια ζηταει ,το βλεπουμε και στα σπιτια μας )και οσοι μπαινουν τωρα στο φορουμ εαν  γραφτουν  στο μελλον στη λεσχη θα πρεπει να θεωρουν απο την επομενη το φορουμ ως κατι διαφορετικο και ξενο της λεσχης?

και τελος οταν λες για δυο διαφορετικες οντοτητες εννοεις πως υπαρχουν αυτοι που μπαινουν στο φορουμ και ειναι αλλη παρεα και η λεσχη εχει την δικη της παρεα ?

τα ρωταω με μεγαλη αγωνια και λυπη αυτα γιατι περιμενω πως και πως να περασει ο χρονος και κατι μηνες ωστε να ερθω να γραφτω επιτελους στη λεσχη αλλα στη λεσχη που ειναι το σπιτι του φορουμ οπως ηλπιζα μεσα μου και οχι κατι ξενο .....

δεν μπορω να τα ξεχωρισω αυτα τα πραγματα ,

φαντασου το αστειο επισης ,αν για παραδειγμα αποφασισουν σε κανα δυο χρονια δυο τρεις απο την λεσχη και αλλοι δυο τρεις απο το φορουμ (ας πουμε ) να φτιαξουν biker house ,πες οτι φαγανε φλασια, θα μιλαμε για ενα ακομη ξεχωριστο παρεακι ενφιλνταδωνπου θα ειναι πιο ξεχωριστοι απο ολους  ? μηπως μαζευονται πολλα παρεακια ? 

μην δεις τις αποριες μου σαν ιντριγκα ,θελω να τις δεις σαν μια καλη ευκαιρια να διευκρινησουμε σε οσους μπαινουν στο φορουμ αυτα τα πραγματα:geia:

Δημοσιεύτηκε

Βασικα οπως το βλεπω εγω οι enfileds δεν γραφουν αλλα μελη. Ανοιξαν, υπαρχουν και δεχονται τους παντες. Τι κι αν ειναι παιδια του forum, τι κι αν ειναι μελη REOC, τι κι αν ειναι πεζοι που μενουν στη γειτονια.

Οι enfields θα ανοιγαν κι αν ενας το εκανε ή κι αν το εκαναν και τα 700 γραμμενα μελη του forum , αλλα και τοτε θα ηταν κατι διαφορετικο απο το forum. Αν ξεκολλησουμε απο την εννοια της λεσχης και για λιγο δουμε τα πραγματα απο την οπτικη που σας λεω, ολες οι καταιγιδες θα κοπασουν...

Στους enfields ερχεται οποιος γουσταρει, και βοηθα το εγχειρημα με οποιο τροπο γουσταρει (απ'το να ακουμπαει χρημα καθε μηνα, μεχρι με το να φερει μια τραπουλα υπερατου γιατι την αλλη την βαρεθηκαμε). Σκοπος ειναι οπως το βλεπω εγω  οι Enfileds να υφισταται (σκοπιμα ενικος) χωρις να ειναι κανενας απο πισω, και φυσικα χωρις ταυτοτητα, αλλα μονο γνωμονα την μηχανη που μας ενωσε εξαρχης.

Χρηστο θεωρω οτι εχω απαντησει και αποσαφηνισει πληρως τη θεση μου, αλλα και το οραμα μου!

Υ.Γ. ενα ακομα biker house παρεακι με enfildaδες θα πρεπει να το χειροκροτησουμε να το αγκαλιασουμε και να ανταλλαζουμε επισκεψεις σε αυτο! Σκοπος ειναι να μην το θεωρησουμε αντιπαλο στρατοπεδο αλλα ενα ακομα λαβαρο στο δρομο οταν ταξιδευουμε μαζι.

Δημοσιεύτηκε
3 ώρες πριν, χρηστος είπε:

και αν θες μου απαντας ετσι ωστε να καταλαβω επισημα τι εχει γινει ή δεν εχει γινει επανω στην Αθηνα .....

Χρήστο είναι εύλογο το ερώτημά σου και έχει τεθεί υπό συζήτηση, ο Βύρωνας, εγώ  ή κάποιο άλλο από τα παιδιά που έχουμε συνεισφέρει για το ξεκίνημα της λέσχης θα απαντήσουμε εν καιρώ και θεωρώ θα γίνει σύντομα.

Και το βασικό ερώτημα που χρήζει απάντησης είναι αν θέλουμε πραγματικά Λέσχη με καταστατικό προέδρους, γραμματείς κ.λπ. γραφειοκρατικά και μήπως αυτή η διαδικασία το φθείρει? Και τελικά μήπως είναι καλύτερα να κρατηθεί παρεΐστικο με λίγους έως πολλούς που έτσι κι αλλιώς βρίσκονταν (κάποτε) στις συνάξεις της γερουσίας κάθε Σάββατο και τώρα έχουν το δικό τους χώρο, ανοιχτό προς όλους να τον αισθανθεί δικό του?

Ποιο μπορεί να αντέξει περισσότερο? Η λέσχη ή το στέκι?

Προσωπικά θέλω Λέσχη θεωρώντας την περίοδο που διανύουμε δοκιμαστική. Τα έχω συζητήσει και με τον Τρύφωνα (monoclone) της ΛΕ.ΚΛΑ.Μ.Π. και έχω πεισθεί πως ο μόνος τρόπος επιβίωσης είναι επίσημα Λέσχη. Αν δεν είναι δυνατό αυτό ας μείνει μια καλή παREα που γεννήθηκε από το Royal Enfield Club με στέκι της τον χώρο που ονομάσαμε The Enfields.  Γιατί θα θυμίσω πως αν δεν είχαμε σκαρφιστεί το έξυπνο The Enfields και μέναμε στο Royal Home τότε πως θα ονομαζόμασταν οι Royal? Τέλος πάντων δεν κολλάω στις ονομασίες. 

Και εδώ θέλω να σε προλάβω, από την μεριά μου προσπαθώντας  να εξηγήσω το ίδιο με σένα Χρήστο, ότι η λέσχη (ή το στέκι) είναι δημιούργημα του Royal Enfield Club χωρίς να διαχωρίζω τους δέκα που το τόλμησαν από τα υπόλοιπα μέλη της κοινότητας, που θέλω κι αυτοί να το αισθάνονται δικό τους, αλλά και κάθε Ενφιλντά.  Εντάξει δεν είναι δα κάτι ακατόρθωτο να φτιάξουν δέκα νοματαίοι ένα "χώρο", το δύσκολο είναι να του δώσουν ζωή και να ζήσει χρόνια. Η δική μου γνώμη είναι πως χρειάζεται και την ενεργή συμμετοχή ΟΛΩΝ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΔΕΚΑ,  άσχετα αν συνεισέφεραν ή όχι, αν είναι παλιός ή καινούργιος, Ενφιλντάς ή φίλος, όλοι κάτι θα δώσουν και δεν αναφέρομαι αποκλειστικά για το οικονομικό. Και ήδη φαίνεται δυναμική πως υπάρχει, πλέον δεν είμαστε μόνο δέκα.

Άρα το πρώτο συμπέρασμα είναι πως στο σήμα που έφτιαξες Χρήστο αστεράκια δεν θα χωράνε σε λίγο καιρό, ούτε κορώνες πάνω από το κανόνι του Βύρωνα. Σήμα έχουμε και έχει γίνει brand τόσα χρόνια. Όμως δεν θα έλεγα όχι να κάνω μπλουζάκια, μπρελοκάκια κ.λπ. με το σήμα το δικό σου και του Βύρωνα, χωρίς να τα υποτιμώ.

Και εσύ Χρήστο  είσαι μέρος αυτής της αρχής και ο Διονύσης που ξεκίνησε την ιδέα πριν αρκετά χρόνια εδώ στο φόρουμ και πολλοί ακόμη.  Κάνε υπομονή φίλε, το ίδιο στο τέλος εννοούμε. Δεν νομίζω πως γίνεται διαχωρισμός και φυσικά δεν το θέλω, αλλιώς ποτέ δεν θα το ξεκίναγα/με.

Και να ξέρεις ότι σε περιμένουμε να γυρίσεις πάλι κοντά μας μόνιμα.

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Ευχαριστώ Βύρωνα και Νοέ  για τις τοποθετήσεις σας!!!

Δεκτες και κατανοητές!!!!☺

Δημοσιεύτηκε

...Βύρωνααααααα...!!!

...το εγχείρημα είναι ένα κλειστώ κοινοβιακό, αυτοδιαχειριζόμενο στέκι ανοιχτώ σε όλους...???

...και κάτι ακόμα...ποίες καταιγίδες θα κοπάσουν...???

Δημοσιεύτηκε

...επίσης θα ήθελα να ακούσω και απο τα άλλα παιδια τις απόψεις τους...

...θα σκάσω μέχρι την πανελλήνια...:wallbash:

Δημοσιεύτηκε
4 λεπτά πριν, bbk είπε:

...επίσης θα ήθελα να ακούσω και απο τα άλλα παιδια τις απόψεις τους...

Μην περιπλέκετε τα πράγματα!

harleyscrew1.jpg

Δημοσιεύτηκε

Παιδια μην φοβαστε......οτι ειναι να γινει με την λεσχη, ο στοχοs τηs ειναι να ενωνει και οχι να χωριζει.Οι σχεσειs μαs δεν θα αλλαξουν. Το θεμα εχει να κανει με την διαχειριση τηs.

Επεξεργάσθηκε από το μέλος fantom duck

Δημοσιεύτηκε

...νομίζω πως δεν χρειάζεται να κάνουμε τίποτα για να περιπλέξουμε περισσότερο τα πράγματα...παρά μόνο να ξεδιπλώσουμε το κουβάρι και να καταλάβουμε όλοι εμείς που δεν σας βλέπουμε καθημερινά, αγαπάμε την παρέα και τους φίλους μας που γνωρίσαμε μέσα από τα σίδερα(το λέω συνέχεια αλλά έτσι είναι), το μοτοσυκλετησμο με όλο το υγειες μεγαλείο του τη σκέφτεστε...

...το μόνο βίδωνε και οδήγα το κάναμε με φίλους και δεν με αρέσει καθόλου...

...είναι σαν την τέχνη για την τέχνη που όμως είναι πραγματικά προσανατολισμένη...

…δεν θέλω να κρεμάσουμε μεταξύ μας ταμπέλες αλλά να ορίσουμε και να κατανοήσουμε…

…δεν μπορεί να αιωρούνται απόψεις και να μην εκφράζονται …δεν είναι καλό για όλους μας…

Δημοσιεύτηκε

Bre θεοπαλαβοι...

Τι εχετε παθει?Το forum το εφτιαξε ενας και αλλοι 50 που λεει ο λογος που εγω δεν ξερω ποσοι ειναι...

Τι σημασια εχει?Εγω ποτε δεν εννιωσα αβολα με αυτο!Το χαιρομαι καθε στιγμη που μπαινω εδω μεσα και κανεις μα κανεις δεν μου το "παιζει" αρχηγος.Ειμαι αρχηγος του εαυτου μου.Οπως ο Νικος και καποιοι αλλοι αγχωνοντε για το forum για νεα θεματα ή για θεματα διαχειρησης,ετσι καπως ειναι και τα παιδια στην λεσχη.

Ακριβως το ιδιο ειναι και η λεσχη.Εχεις ορεξη για παρεα,πας εκει.Εχεις ορεξη να προσφερεις,πας εκει...τι αλλο θελετε?

Δημοσιεύτηκε
10 ώρες πριν, Βύρωνας είπε:

Κοντοζυγωνει η πανελληνια!! Μπυριτσα, τσιπουρακια, μηχανες, βολτες, παρεακι!! 

Πρώτα έχει σειρά το γουρουνάκι μην ξεχνιώμαστε :tongue: