Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Royal Enfield Forum Greece

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Σκόρπια λόγια περί λέσχης

• Απαντήσεις 126
  • Εμφανίσεις 15k
  • Δημοσιεύτηκε
  • Τελευταία Απάντηση

Μέλη που απάντησαν περισσότερο

Most Popular Posts

• Αν είναι να έρθει να βοηθήσει κανείς επιπλέον στις χαμαλοδουλειές να πάει στα κομμάτια, φτιάξτε ότι θέλετε στο facebook, στο twiter, στο likendin (ή πως διάολο το λένε) και σε όποιο άλλο μέσο νομίζετε

• ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΗ  Η  ΛΕΣΧΗ  ΣΥΝΕΛΦΙΝΤΑΔΕΣ !    ΚΑΛΟ  ΚΟΥΡΑΓΙΟ  ΚΑΙ  ΠΟΛΥ  ΔΥΝΑΜΗ !  ΤΕΛΕΙΟΣ  Ο  ΧΩΡΟΣ  ΜΠΡΑΒΟ  ΣΑΣ  !             Υ.Γ. ΜΟΥ  ΛΕΙΠΕΙ  Η  ΠΑΡΕΑΣ  ΣΑΣ, ΑΛΛΑ  ΠΙΟ ΠΟ

• Καλορίζικη η λέσχη. Χάρηκα που σας είδα, έστω και για λίγο, μετά από πάρα πολύ καιρό. Δυστυχώς λόγω προσωπικών υποχεώσεων δεν είχα πολύ χρόνο και δεν μπόρεσα να σας φέρω και κάτι για τα καλορίζικα. Δε

Featured Replies

Δημοσιεύτηκε
5 ώρες πριν, hawklord είπε:

(Αν και αισθανομαι πως δεν ειναι ηθικο να εκφέρω γνώμη μιας και δεν μπορώ να βοηθήσω έμπρακτα (χρηματικά ή χειρονακτικά)

βRE άσε τα σάπια και έλα από κοντά να σε γνωρίσουμε..:mad2:

Και την αδυναμία χρηματικής βοήθειας την κατανοώ, την αδυναμία χειρωνακτικής όχι,

από τη στιγμή που καβαλάς Enfield είσαι αυτοδιδακτα έμπρακτα εκπαιδευμένος σε πάσης φύσεως χειρωνακτική εργασία.. :troba: :crazy:

Δημοσιεύτηκε

...ΚΑΤΩ Η ΣΚΟΥΠΕΣ ΑΠΟ ΤΟ FORUM...!!!

...ΤΩΡΑ ΠΑΡΤΕ ΣΚΟΥΠΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ENFIELD'ssssssss's's's's's's's's's(δεν ήξερα που να βάλω την απόστροφω και μη με πείτε εκει που ξέρεις...!!! :lol3:)

...ΕΜΠΡΟΣ ΛΑΕ ΜΗ ΣΚΗΒΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ...!!!

...ΤΩΡΑ ΜΕ ΣΦΟΥΓΓΑΡΪΣΤΡΕΣ ΚΑΘΑΡΗΣΕ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙ...!!!

...αρε φουστημ καλα που είμαι 500km μακρια, θα σας έλεγα εγω τι θα γινόταν...!!!

Δημοσιεύτηκε

(Το γράφω εδώ γιατί το θέμα με τα tips για το forum είναι κλειδωμένο.)

Θα ήταν πολύ πιο λειτουργικό αν η ανακοίνωση για το πότε είναι η Λέσχη ανοιχτή γινόταν στη σελίδα του forum στο facebook.

Έχουν ξαναγίνει πολλές συζητήσεις για forum vs. facebook κτλ. αλλά η αλήθεια είναι πως το facebook είναι πολύ πιο δημοφιλες και "κοινωνικό" από το forum ή κάποια άλλη ξεχωριστή σελίδα αποκλειστικά για τη Λέσχη.

Παράλληλα θα μπορούσαν να γίνουν "προωθητικές" ενέργειες για να μαθευτεί η δημιουργία της Λέσχης στο ελληνικό μοτοσυκλετιστικό κοινό, με δημοσιεύσεις σε μεγάλες ομάδες μοτοσυκλέτας στο fb, όπως πχ. το MRCG που αριθμεί χιλιάδες μέλη. Ένα like στη σελίδα του Royal Enfield Club Hellas δεν κοστίζει τίποτα και είναι πολύ πιο γρήγορο, εύκολο και χρήσιμο από το να γραφτείς σε newsletter μιας σελίδας που ίσως δεν επισκεφτείς και ποτέ.

Όλα αυτά τα γράφω χωρίς να θέλω να το παίξω έξυπνος ή οτιδήποτε, αλλά από καθαρό ενδιαφέρον.:mpanio:

Δημοσιεύτηκε

...παλικαρημ μεσα στη βαθεια μου νυστα 165fs373950.gif, ενα εχω να πω...!!!

...καθε αποψη που καταθετε ειναι και ΠΡΕΠΕΙ να ειναι σεβαστη απο ολους μας...!!!

...παροτι διαφωνο με τα μεσα κοινωνικης δυκτιωσης θεωρω πως εχεις πολλα δικια και πως θα πρεπει κατι να κανουμε...!!!

...συμφωνο μαζι σου παλικαρημμμμμ...:night2:

...που να μη νυσταζα τι θα εγραφα...!!!:night4:

Δημοσιεύτηκε

Ούτως η άλλος εγώ πάντα κοινοποιώ τα θέματα από την αρχική σελίδα στην σελίδα μας στο FB άρα να είσαι σίγουρος ότι θα κοινοποιούμε και το ποτέ η λέσχη θα ανοίγει :ok:

Δημοσιεύτηκε

Αν είναι να έρθει να βοηθήσει κανείς επιπλέον στις χαμαλοδουλειές να πάει στα κομμάτια, φτιάξτε ότι θέλετε στο facebook, στο twiter, στο likendin (ή πως διάολο το λένε) και σε όποιο άλλο μέσο νομίζετε.

Το facebook το απεχθάνομαι για δικούς μου λόγους, μάλιστα ξενέρωσα όταν εδώ και λίγο καιρό έβαλα viber στο κινητό και ότι προσπαθούσα να αποφύγω στο γαμωfacebook μου ήρθε πισώπλατα από το κινητό και τις επαφές μου, της πουτάνας η διασταύρωση έγινε. Αλλά δεν θέλω να επεκταθώ εδώ.

Η σελίδα στο facebook "Royal Enfield Club Hellas"  φτιάχτηκε σχεδόν παράλληλα με το φόρουμ  προϋπήρχε και την δημιούργησε ο Brancaleone πριν 8 χρόνια όπως διαπίστωσα μόλις τώρα. Νόμιζα πως έγιναν μαζί και το ένα συμπλήρωνε το άλλο.

Τέλος πάντων δεν έχω όρεξη να αναλύσω και πάλι τις απόψεις μου για το facebook και το φόρουμ.

Όποιος θέλει να δημιουργήσει ομάδα στο facebook σχετικά με τη λέσχη που πάμε να φτιάξουμε ας το κάνει. Ναι είναι πιο άμεση και γρήγορη η επικοινωνία. Εγώ δεν μπαίνω μπροστά σε αυτό, αλλά ας το κάνει κάποιος. 

Προχτές ο barbaGiannis μου είπε πως η ομάδα  στο fb Royal Enfield Club Hellas, θέλει περισσότερο προσοχή και δεν ξέρω εγώ τι άλλο για να αναδειχθούμε. Ωραία ας το κάνει κάποιος. Στην ομάδα του facebook (για να μιλήσω ανοιχτά) ζήτησα από τον Γιάννη Brancaleone και έγινα διαχειριστής για να μπορώ να καρφιτσώσω καμία σημαντική ανακοίνωση διότι υπήρχε κάποιος που παρά τις συστάσεις (να μην αναφερθώ) κάθε τρεις και λίγο αναρτούσε άσχετες φωτογραφίες και έθαβε τη "σημαντική" δημοσίευση, ή κάποιοι στεναχωριόντουσαν (ήκουσον - ήκουσον) που η δημοσίευσή τους είχε λίγα λεπτά ζωής στη βιτρίνα.

Εγώ το facebook το χρησιμοποιώ για πολύ συγκεκριμένους λόγους (ακόμη και για επικοινωνία με τα παιδιά), δεν μου αρέσει να το χρησιμοποιήσω για τίποτε άλλο.

Θέλει λοιπόν κάποιος από αυτούς που συμμετέχουν στη λέσχη ή "οποιοσδήποτε άλλος" να πάρει τη θέση μου ως ένας από τους τρεις διαχειριστές στην ομάδα του facebook..?

Όλα τα παραπάνω τα λέω καλοπροαίρετα κι εγώ, μην παρεξηγηθεί κανείς (είμαι οριακά).

Στα της Λέσχης μας τώρα, πήγα σήμερα που είχα κανα δύο ώρες κενό και καθάρισα τα τζάμια από τα αυτοκόλλητα.

Φεύγοντας άφησα το στίγμα μου, έτσι για να αναθαρρέψω. Αν δεν αρέσει το βγάζουμε, αλλά είπα να το βάλω μέχρι να βάλουμε τα "δικά μας".

DSC_0770_small.jpg

Παιδιά βοηθάτε, φανταστείτε ότι καστομάρετε μια μοτοσικλέτα, για να την αγαπήσετε πρέπει να αισθανθείτε ότι έχετε προσφέρει πάνω της.

Δημοσιεύτηκε

Κάτσε να το βάλω στον γκούγκλη τρανσλέιτορ, κάτι θες να πεις εσύ..:think:

Ωραία, ψυχοπλακώθηκα τώρα..:hell_boy:

Δημοσιεύτηκε

Θέλω κλειδί γιατί αυτή την εβδομάδα έχω άδεια και μπορεί να ξεκλέβω (οικογενειακό) χρόνο και να πηγαίνω για δουλειές!:sour:

Δημοσιεύτηκε

Όσοι έρχονται τους δίνω και από ένα κλειδί, ακόμα και στην κα Ελένη έδωσα.

Εσύ που ήσουν να το πάρεις..? :lol3:

Όσο για το χρόνο όλοι από τον οικογενειακό μας κλέβουμε και πλέον δεν θα έχουμε καμία δικαιολογία να αρνηθούμε δουλειές στο σπίτι.

"Για τους άλλους τους ντεντιμπόιδες με τα μηχανάκια τREχεις και μπλα, μπλα..." Ευτυχώς το δικό μου γυναικάκι είναι παλιά μηχανόβια..:love:

Και ξέρεις τη παρατήρησα σήμερα που πήγα μόνος? Δεν είχα κους κους κουτσομπολιό έκανα γρήγορα και το ευχαριστήθηκα.

Αν ήξερα και την απόχρωση που θα βάψουμε θα ξεκίναγα. (Το ταβάνι νομίζω δε θέλει 2ο χέρι).

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Μιας και ειναι μικρος χορος,μην του βαλετε σκουρα χρωματα γιατι θα μικρηνει στο ματι.Ομορφα χρωματα ειναι τα γηινα οπως μπεζ ή ακομα καλητερα το χρωμα του παγου..το ταβανι λευκο.Οπως και να βαφτει ομως πιο ομορφο θα γινει με κορνιζες με τις φατσες μας(επεξεργασμενες απο τον Βυρωνα παρακαλω) ωστε να φαινονται παλιες...

Παιδια εχω πολλα πραγματα αλλα πως...ψυγειο το ειχα πει και ακομα υπαρχει,ενα μονο κρεββατι(χωρις στρωμα),ενα ξυλο γραφειου(θελει ποδια)φτηνα ειναι...καρεκλα γραφειου ετσι κι ετσι κατασταση αλλα διωρθωνεται...τεσσερις καρεκλες κουζινας και τραπεζι κουζινας(θελει κι αυτο φτιαξημο αλλα με λιγα ειναι ετοιμο...

Απο εκει και περα διακοσμηστε το με μπλουζακια...παλια κρανοι για φωτιστηκα(εχω κι απο αυτο)και βιβλιοθηκη!Θελω να ειμαι κι εγω εκει κοντα reeee...

Βρειτε μου παρακαλω λυσεις να ερθουν καπως εκει αυτα που εγραψα.

Δημοσιεύτηκε

Μα αφού θα φτιάξουμε μόνοι μας το χρώμα, κανείς δεν ξέρει την απόχρωση! Θα αυτοσχεδιάσουμε!

Άρα κλειδί δεν έχω;:agrosmiley:

Νίκο, πάνω απ' όλα η οικογένεια!...:mpougada:

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Μην το φτιαξετε μονοι σας...

Αντε να δωσετε το πολυ 5euro πιο πολλα και να το παρετε ετοιμο ωστε να εχετε τον κωδικο και οποτε θελετε μπαλοματακια να το αγοραζετε παλι με τον κωδικο του αλλιως...αντε να το ξαναπετυχεις!

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Ξερει κανεις μηπως αν τα πηγαινα με αγροτικο στο καραβι και τα ξεφορτωνα...και να τα παιρνατε εσεις στον Πειραια την αλλη μερα με αλλο αγροτικο(καποιος απο ολους εσας θα εχει...δεν μπορει!

Θα τα δεχοντουσαν στο καραβι ή πρεπει αναγκαστηκα να γινει με το αγροτικο φορτωμενα?(σαν μετακομιση)

Δημοσιεύτηκε
18 λεπτά πριν, Αντωνης Σταθακης είπε:

Μην το φτιαξετε μονοι σας...

Αντε να δωσετε το πολυ 5euro πιο πολλα και να το παρετε ετοιμο ωστε να εχετε τον κωδικο και οποτε θελετε μπαλοματακια να το αγοραζετε παλι με τον κωδικο του αλλιως...αντε να το ξαναπετυχεις!

Too late:angry2:

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Bre μην κανετε βιαστηκες κινησεις...(ποιος μηλαει)

Σιγα σιγα και ολα θα γινουν σωστα!

Πριν κανετε κατι,καλο θα ειναι να δημοσιευεται πρωτα για παραδειγμα εδω και μετα να προχωρατε.Δοξα τον Θεο ολοι απο εμας ξερουμε κι απο κατι...αλλος θα προσφερει με γνωσεις,αλλος με χειρονακτικη εργασια και αλλος απο αποσταση:mad2:(για μενα φωναζω)

οτι μπορει ο καθενας μας!

Επεξεργάσθηκε από το μέλος Αντωνης Σταθακης

Δημοσιεύτηκε
26 λεπτά πριν, Αντωνης Σταθακης είπε:

και να τα παιρνατε εσεις στον Πειραια την αλλη μερα με αλλο αγροτικο(καποιος απο ολους εσας θα εχει...δεν μπορει!

Ουυυυυυυυυυυυ, τα αγροτικά είναι περισσότερα από τους ταρίφες στον Πειραιά.

Μάλιστα έχουμε και Σύλλογο Κλασικών Αγροτικών (Datsun, Hilux, κ.λπ.) 

ΜωRE θα μας κουζουλάνεις κι εσύ..? :mad2:

Αλήθεια το αγροτικό δεν πάει ασυνόδευτο? Να το πάρουμε και να το ξαναστείλουμε?

Αν έχει και ντουντούκα θα στο κρατήσουμε 2-3 μέρες να διαλαλήσουμε στις γειτονιές το άνοιγμα της λέσχης μας..:lol2:

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Αυτο δυστυχως θα ηθελα αλλα...καθως δεν ειναι δικο μου!

Και σε κλουβα μπαινουν τα πραγματα.

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
32 λεπτά πριν, noe είπε:

βRE μπουμπούνες, είναι κουτό για το γκρι χρώμα να πας με κωδικούς (ΕΛΕΟΟΟΟΣ) :wallbash:

Φτιάχνεις την ίδια απόχρωση πανεύκολα, αν ήταν ανάμειξη 3+ χρωμάτων τότε ναι ο κωδικός είναι μονόδρομος.

Μετά αν περίμενα να πάτε να διαλέξετε χρωματάκι από το δειγματολόγιο...:think: 

ναι ίσως τώρα ήταν βαμμένο..:anger:

Ναι καλα...ξαναφτιαξε το εσυ το ιδιο οταν το χρειαστεις...κι εγω θα κατσω(οτι βαζει ο νους σου)

Δημοσιεύτηκε

παιδια , οσον αφορα οσα γραφτηκαν περι ιντερνετικων σελιδων , η γνωμη μου ειναι αυτη και δυστυχως σε καποιους δεν θα ειμαι αρεστος με αυτα που θα πω ......

μαγκες ,εσεις που κανατε το ονειρο του σπιτιου του ενφιλντα πραγματικοτητα ( και πιστεψτε με ηταν επισης δικο μου τρελο ονειρο και το ζησαμε μαζι τα τελευταια χρονια με τρεξιμο ,κουβεντες επι κουβεντων ,ιδεες επι ιδεων .... ας οψετε η παλιομεταθεση και δεν προλαβα να ζησω την υλοποιηση του ) μην αγχωνεστε για τα κομπιουτερατα θεματα ,

ο αυθεντικος μηχανοβιος που αγαπησαμε απο πιτσιρικαδες   δεν χρειαζοταν κομπιουτερ και ιστοσελιδες  , το παρεακι του ηθελε και την λεσχη του .... και εσεις με τον οπο σας κκαι την αξια σας και σε πεισμα των κασσανδρων ανατε αυτο που χαρακτηριζει τον original biker !!!!! στησατε την λεσχη και μαλιστα στους πιο δυσκολους καιρους για τετοια εγχειρηματα ....

μην σας νοιαζει λοιπον ποσοι και ποτε θα προστεθουν στην αυθεντικη αυτη παρεα , 10 μελη ειναι? 10 μελη  ας μεινουν , μακαρι να γινουν περισσοτεροι ....αλλα ας σας βρουν αυτοι ..... δεν θα κατσετε να αναλωνεστε σε ιντερνετ οταν ζητε πλεον το αληθινο που ειναι η λεσχη .

και πιστεψτε με , πολλυ συντομα θα σας βρουν  τα νεα μελη  ...... και αυτοι που θα σας βρουν θα ειναι επισης αληθινοι bikers και οχι κομπιουτεραδες

μακαρι να ημουν Αθηνα ,σας ζηλευωωωωωωωω ρεεεεεεεεεεε !!!!!!!

την λεσχη και τα ματια σας και τα facebook και οι ιστοσελιδες ας κανουν παρεα στους κομπιουτεραδες και οχι στους μοτοσυκλετιστες !!!!!!

αν καποιοι δεν συμφωνουν με τα λεγομενα μου , πιστευω πως τουλαχιστον σεβονται την γνωμη μου μιας και ειμαι αληθινος σε αυτα που λεω και δεν κρυβομαι ουτε γλυφω ουτε βριζω :thanks:   

Δημοσιεύτηκε

Εν μέρη έχεις δίκαιο, όμως μην ξεχνάς ότι χαρης στο Ίντερνετ και την ιστοσελίδα καταφέραμε να μαζευτούμε σε ένα (για αρχή) διαδικτυακό τόπο, επίσης για όσους δεν έχουν την δυνατότητα να είναι παρόν στην λέσχη (πχ: εμένα, εσένα, bbk. κ.α.) χρειαζόμαστε την ιστοσελίδα, άρα και το Ίντερνετ κ.ο.κ.

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Χρηστο απο μια μερια εχεις δικιο...απλα πρεπει συγχρωνος να καταλαβαινουμε και την πιεση που δεχονται δυο-τρια ατομα που παλευουν και τρεχουν γι'αυτο.Κανεις δεν παρακαλαει κανεναν ουτε μαζευουν ψηφους τα παιδια,απλα προσπαθουν με διαφορους τροπους να οργανωσουν αυτο που λεγετε λεσχη.Παιδια μην πελαγωνετε...ολα θα φτιαξουν σιγα σιγα ειτε θεμα χωρου ειτε θεμα οργανωσης!

Οποτε λοιπον ενας τροπος επικοινωνιας ειναι το internet για αρχη ωστε να ξερουν και οι υπολοιποι ποτε ειναι ανοιχτα για να βοηθησουν.Ολα τα υπολοιπα σιγα σιγα θα παρουν τον δρομο τους...

Μερακι και καλη διαθεση!