Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Royal Enfield Forum Greece

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Σκόρπια λόγια περί λέσχης

• Απαντήσεις 126
  • Εμφανίσεις 15k
  • Δημοσιεύτηκε
  • Τελευταία Απάντηση

Μέλη που απάντησαν περισσότερο

Most Popular Posts

• Αν είναι να έρθει να βοηθήσει κανείς επιπλέον στις χαμαλοδουλειές να πάει στα κομμάτια, φτιάξτε ότι θέλετε στο facebook, στο twiter, στο likendin (ή πως διάολο το λένε) και σε όποιο άλλο μέσο νομίζετε

• ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΗ  Η  ΛΕΣΧΗ  ΣΥΝΕΛΦΙΝΤΑΔΕΣ !    ΚΑΛΟ  ΚΟΥΡΑΓΙΟ  ΚΑΙ  ΠΟΛΥ  ΔΥΝΑΜΗ !  ΤΕΛΕΙΟΣ  Ο  ΧΩΡΟΣ  ΜΠΡΑΒΟ  ΣΑΣ  !             Υ.Γ. ΜΟΥ  ΛΕΙΠΕΙ  Η  ΠΑΡΕΑΣ  ΣΑΣ, ΑΛΛΑ  ΠΙΟ ΠΟ

• Καλορίζικη η λέσχη. Χάρηκα που σας είδα, έστω και για λίγο, μετά από πάρα πολύ καιρό. Δυστυχώς λόγω προσωπικών υποχεώσεων δεν είχα πολύ χρόνο και δεν μπόρεσα να σας φέρω και κάτι για τα καλορίζικα. Δε

Featured Replies

Δημοσιεύτηκε
22 λεπτά πριν, Ο/Η bbk έγραψε:

...η λεσχη θα μπορουσε να επιτελεση καποια στιγμη αυτο το ρολο, αλλωστε αυτος ηταν και ο αρχικος λογος αναζητησης χωρου για να πειραζουμε τα μηχανακια μας...και να τα φτιαχνουμε χωρις κοστος απο κερατιατικα...

...απο αυτο το χωρο θα μπορουσε δηλαδη να μεταλαμπαδευση τη γνωση ωστε να μπορει ο καθενας να κανει πολλλα περισσοτερα απο οσα φανταζετε σε μια Enfield...ακομα και γενικη επισκευη, δεν ειναι δα και επεμβαση ανοικτης καρδιας...

bbk μου, στη λέσχη γίνονται κατα καιρους ελφριά μαστορέματα από τα παιδιά, αλλά το να ανοιχτει κινητήρας μου φαίνεται ουτοπικό.

Δημοσιεύτηκε

Για να μη σχολιασω τον ορο "ουτοπια" θα σου πω πως καναμε επισκευη την Enfield του Royalist στην αυλη του σπιτιου του μαζι με τις κοτουλες...

Δυστηχως δεν ειχαμε κλειστο χωρο...αλλα με καλη παρεα προσοχη καφεδακι και μπουγατσα λυσαμε το μοτερ, οχι τον στοφαλο, και το δεσαμε μεσα σε τρεις ωρες συνολικα...!!!

Που να ειχαμε και κλειστο χωρο τι θα καναμε...!!!

Αυτο καποτε για μας ηταν "ουτοπια"...αλλα αν δεν βρεξεις κωλλο ψαρια δεν πιανεις...

Να με συμπαθας αν βγαινει εντονα αλλα ετσι ειναι...

Τα φιλια μου σε ολους...

Δημοσιεύτηκε

Μια μικρη διευκρινηση αδερφια. Χωρις παρεξηγηση παντα!! 

Το στεκι των Enfields ειναι ενας χωρος συναθροισης φιλων μοτοσυκλετας. Enfield, Triumph, Harley, Beverly και οτι ναναι!! Εχουμε φιλους με σκουτερ και ποδηλατα!

Δεν ειναι συνεργειο, ουτε εμπορια ανταλλακτικων! Εχει δηλωθει στο google maps σαν χωρος σταθμευσης για λογους περιορισμενων επιλογων, αλλα ουτε αυτο ειναι. 

Εχω δεχτει τηλεφωνημα για να βαζει ο αλλος τη μηχανη του μεσα το βραδυ! Ευλογο λογω αυτης της καταχωρησης. Οποτε σκεφτειτε οι μηχανοβιοι που διαβαζουν το φορουμ να θεωρησουν οτι κανουμε επισκευες και σχετικα!

Για το λογω αυτο συντροχοι, ειδικα στος δημοσιες αναρτησεις σας και σχολια, ας μενει ξεκαθαρο του τι ακριβως ειμαστε!!

Προσωπικα ολους τους παραπεμπω στην Enfield στην Καλλιροης. Και για αγορες νεων μηχανων στην Κερατεα. 

Αυτα!

Δημοσιεύτηκε
Την 21/9/2018 at 12:21 ΜΜ, Ο/Η bbk έγραψε:

Δυστηχως ειναι μια δουλεια που πρεπει να την κανει ανθρωπος που ξερει καλα την Enfield...

...αν πρεπει να κανει καποιος επισκευη το πανω μερος χωρις μπιελα και κομβιο και και και, τοτε μπορει να το κανει και μονος του στο σπιτι με ελαχιστα βασικα εργαλεια και με παρα πολυ μικροτερο κοστος...

...η λεσχη θα μπορουσε να επιτελεση καποια στιγμη αυτο το ρολο, αλλωστε αυτος ηταν και ο αρχικος λογος αναζητησης χωρου για να πειραζουμε τα μηχανακια μας...και να τα φτιαχνουμε χωρις κοστος απο κερατιατικα...

...απο αυτο το χωρο θα μπορουσε δηλαδη να μεταλαμπαδευση τη γνωση ωστε να μπορει ο καθενας να κανει πολλλα περισσοτερα απο οσα φανταζετε σε μια Enfield...ακομα και γενικη επισκευη, δεν ειναι δα και επεμβαση ανοικτης καρδιας...

...

Σορι Βηρωνα αλλα το επαναλαμβανω για δεις τι γραφω καλυτερα.

Αν και ειναι οφ τοπικ.

Η αρχηκη συζητηση ηταν να γινει χωρος για να παιζουμε/παιζετε, μιας και ειναι κοντα σε εσας και οχι σε εμας τους βορειους, με τα μηχανακια σας και ολα αυτα που εγραψα πολυ μα παρα πολυ περιλιπτηκα πιο παν...

Μεχρι και ραμπα ψαχναμε με τον Αλπικο και του ελεγα για σχεδια που εχω και τεσ πα...

...επιση μηλουσαμε πως θα μπορουσαν να γινουν ακομα και σεμιναρια...

Απο το πως αλλαζουμε λαδια μεχρι και ξεκαρβουνιασμα, μαθηματα ασφαλους οδηγησης, πρωτων βοηθειων...και και και...

Ορεξη να εχετε και υπαρχουν μπολικες ιδεες...

Με την Enfield αν εχεις κλειστο χωρο μπορεις να κανεις οτι θες με ελαχηστηκο κοστος...

Μονο τα υλικα θα πληρωνει καποιος...και μια κατσαρολα για τα λαδια...

... δεν θα λειτουργουσε με παροχη υπηρεσιων, δεν θα ηταν μαγαζι, αλλα θα βοηθουσε τον απανταχου Endieldα αλληλεγεια τεχνικα και οχι μονο...για να μη πληρωνουμε κερατιατικα απο δω και απο κει με τελικο αποτελεσμα να ειναι συνεχεια χαλασμενα τα μηχανακια μας...δεν θα πουλουσε ανταλλακτικα...

Θα ηταν ο χωρος που δεν εχει ο περισσοτερος κοσμος για να βαλει χερι την μηχανη του.

Ο χωρος που θα τον χτηπουσε φιλικα στην πλατη ο συντροχος και θα του ελεγε "φτανει μη σφηγγεις αλλο το μπουλονι θα κλοτσισει...."

Αλλωστε η γνωση μας δεν επαρκει για αλλα μηχανακια...

αααααααα και δεν θα αποκλιε τους φιλους, ουτε τα παρτυ και οτι αλλο που κανετε εσεις...

Εσεις θελατε να το κανετε

3 ώρες πριν, Ο/Η Βύρωνας έγραψε:

Το στεκι των Enfields ειναι ενας χωρος συναθροισης φιλων μοτοσυκλετας. Enfield, Triumph, Harley, Beverly και οτι ναναι!! Εχουμε φιλους με σκουτερ και ποδηλατα!

....

Καλα να περνατε...

Δημοσιεύτηκε

Να διευκρηνησω πως οι αποψεις αυτες ειναι η προσωπικη μου γνωμη και δεν μηλω εκ μερους καμιας ομαδας...ουτε φυσικα του Forum...

Δημοσιεύτηκε
4 ώρες πριν, Ο/Η Βύρωνας έγραψε:

Δεν ειναι συνεργειο, ουτε εμπορια ανταλλακτικων! Εχει δηλωθει στο google maps σαν χωρος σταθμευσης για λογους περιορισμενων επιλογων, αλλα ουτε αυτο ειναι. 

Εχω δεχτει τηλεφωνημα για να βαζει ο αλλος τη μηχανη του μεσα το βραδυ! Ευλογο λογω αυτης της καταχωρησης. Οποτε σκεφτειτε οι μηχανοβιοι που διαβαζουν το φορουμ να θεωρησουν οτι κανουμε επισκευες και σχετικα!

Για το λογω αυτο συντροχοι, ειδικα στος δημοσιες αναρτησεις σας και σχολια, ας μενει ξεκαθαρο του τι ακριβως ειμαστε!!

Προσωπικα ολους τους παραπεμπω στην Enfield στην Καλλιροης. Και για αγορες νεων μηχανων στην Κερατεα. 

Αυτα!

Ευχαριστώ !

Για Την διευκρίνιση!!

Για να μην λένε ότι θέλουν και νομίζουν ότι θέλουν!

Επεξεργάσθηκε από το μέλος ΑΛΠΙΚΟΣ ΤΡΙΤΩΝ

Δημοσιεύτηκε
1 ώρα πριν, Ο/Η bbk έγραψε:

Σορι Βηρωνα αλλα το επαναλαμβανω για δεις τι γραφω καλυτερα.

Αν και ειναι 

Μεχρι και ραμπα ψαχναμε με τον Αλπικο και του ελεγα για σχεδια που εχω και τεσ 

Τώρα άλλαξα!!

Λέω αλλά

Και Θέλω φατσούλα να βάλετε με παπαγαλακια!!

Δημοσιεύτηκε
8 λεπτά πριν, Ο/Η ΑΛΠΙΚΟΣ ΤΡΙΤΩΝ έγραψε:

:parrot:

Μπήκε, στην επιλογή different

Δημοσιεύτηκε
20 ώρες πριν, Ο/Η bbk έγραψε:

Να διευκρηνησω πως οι αποψεις αυτες ειναι η προσωπικη μου γνωμη και δεν μηλω εκ μερους καμιας ομαδας...ουτε φυσικα του Forum...

Δεν ειναι τοσο απλο...

Φαντασου για λιγο:

Εχεις μια σελιδα στο φβ και να την λες το σπιτι του BBΚ. Φαντασου να αρχισεις να γραφεις εδω στο forum: "παιδια να ερχεστε σπιτι μου να φτιαξουμε τις μηχανες σας". Και οταν εχεις φτασει να σε ξερουν οι φιλοι των φιλων σου, γιατι με τους φιλους σου μαζευεστε και περνατε ωραια στο σπιτι σου, τοτε οι αγνωστοι να γκουγκλαρουν, για να βρουν το σπιτι του ΒΒΚ (γιατι εκει φτιαχνουν μηχανες κλπ κλπ), και να σε ρωτανε αν πουλας ανταλλακτικα, αν πουλας μηχανες, αν εχεις χωρο για να παρκαρουν τις μηχανες τους, και ποσο παει το πλυσιμο μοτο!!...

Καταλαβαινεις που το παω νομιζω.

Τα παρτυ και τα ταξιδια θα τα γραψουμε παντου να τα δουν ολοι για να ερθουν και να περασουν καλα. Τα υπολοιπα τα λεμε απο στομα σε στομα οταν βρισκομαστε προσωπο με προσωπο. Οπως καναμε παντα δλδ για να παμε στο σπιτι καποιου που εχει εργαλεια και κλειστο χωρο που μπορεις να μαστορεψεις! 

Με αυτα που γραφονται εδω σχηματιζουμε εικονα για τους αλλους!!! Κι αν δεν ερθει καποιος απο κοντα να δει, τελικα θα εχει λαθος εικονα!!

Και να πω επι της ευκαιριας οτι εχουμε χαλασει την εικονα (βαζω κι εμενα μεσα) με αυτα που εχουμε γραψει εως τωρα.

Γιατι οποιος αγνωστος(και γνωστος) εχει ερθει απο κοντα να μας δει μας λεει "...καμια σχεση με τα οσα εχω ακουσει κι εχω διαβασει..."

Δημοσιεύτηκε
45 λεπτά πριν, Ο/Η Βύρωνας έγραψε:

"...καμια σχεση με τα οσα εχω ακουσει κι εχω διαβασει..."

Τι έχουν ακούσει;!... :anger:

Δημοσιεύτηκε
1 ώρα πριν, Ο/Η Βύρωνας έγραψε:

και τι έχουν διαβάσει...? :anger:

Δημοσιεύτηκε

Ειναι πολυ πιο απλο απο οσο νομιζεις...

...αν στο σπιτι του BBK επερνα εστω και μια φορα αμοιβη τοτε ναι καλα θα εκαναν να με βγαζαν στο κλαρι...

Το να σου ερθει καποιος και να του πεις πως μαζευει η αλυσιδα δεν ειναι κακο...ετσι?

Ετσι θα γινοντουσαν και ολα τα αλλα μεταξυ φιλων και παρεας...παρτι, σουβλακια, ταινιες και ταξιδια μεσα σε πιστονια και καμενα λαδια...γιατι για καποιους απο μας διασκεδαση ειναι και αυτο, να μουτζουρωνεις και να βοηθας φιλους και φιλους φιλων...!!!

...πρεπει ομως να ξερεις πως παντα θα υπαρχουν και οι κακοπροερετοι που θα σου ρηξουν λασπη για διαφορους λογους...

...αυτο δε σημαινει πως στον αντιστοιχο χωρο θα γινετε παροχη υπηρασιων...

Η ουσια ποια ειναι για το ολο θεμα?

αλλιως ξεκινησε και αλλιως κατεληξε οπως ειπε και ο Αλπικος...

Την 22/9/2018 at 4:50 ΜΜ, Ο/Η ΑΛΠΙΚΟΣ ΤΡΙΤΩΝ έγραψε:

Τώρα άλλαξα!!

Λέω αλλά

...που και αυτο δεν ειναι προβλημα...

Εγω βαζω την αρχηκη σκεψη και τις δυνατοτητες που θα ειχατε αν την υλοποιουσατε...με το αρχηκο πλανο.

...ομως επειλεξατε αλλο δρομο, τον δρομο...

Την 22/9/2018 at 11:56 ΠΜ, Ο/Η Βύρωνας έγραψε:

..........

...

...και παλη καταληγω με το,

Καλα να περνατε...!!!

Οπως καταλαβαινεις Βηρωνα το βλεπουμε αλλιως εγω και εσυ.

Και εμεις σκεφτηκαμε στα βορεια να κανουμε εναν τετοιο χωρο αλλα δυστηχως η ελληψη ατομων και τα ψηλα ενοικια μας φρεναρε μαζι και η οικονομικη κρηση...

Δημοσιεύτηκε
8 ώρες πριν, Ο/Η Βύρωνας έγραψε:

και εμειs γιατι δεν το γνωριζουμε αυτο....?:anger:

Δημοσιεύτηκε

Γιατί νομίζεις δεν το έχει κάνει μαζί με ΠΑΝΑΓΟ και Κωνσταντίνο? Ααααααχ

Εμείς χρωστάμε να πάμε πάνω. 

Δημοσιεύτηκε
1 ώρα πριν, Ο/Η mikezante έγραψε:

bbk μου παρε το τρενο και ελα σε παρακαλω στη λέσχη να τα πιούμε. :beer:

Μετά μπορεί να αλλάξεις και εσύ:uup:

Θα ερθω πασακαμ...γνωμη δεν νομιζω να αλλαξω...

...ξερεις αν οταν πηρα την Enfield ειχα ολη αυτη την υποστηρηξη που υπαρχει τωρα. Την γνωση και την εμπειρια, θα ειχα αποφυγει τις κακοτοπιες και θα ειχα πιθανα ακομα την Enfield.

...χωρτασα απο την ταλαιπορια του Enfieldα της επαρχιας...

...εεεεε λοιπον ετσι το βλεπω σε καθε βημα...

καθε EnfieldΑς που χρειαζετε βοηθεια ή πληροφορια πρεπει να ειμαστε εκει για συμπαρασταση και βοηθεια...ΟΛΟΙ ΜΑΣ

...αυτος ο χωρος θα μπορουσε να επιτελει και αυτο το κομματι...

...ποσες φορες γιναμε αλλωστε πειραματοζωα σε μηχανικους αμφιβολου γνωστικου επιπεδου και απατεωνες...και τωρα που υπαρχει η δυναυοτητα της γνωσης και της εμπειριας να μη την αξιοποιουμε και να εχουμε τα εργαλεια για ντεκορ?

Αυτα παιδες

Αντε και καλη ανταμωση...!!!

Δημοσιεύτηκε
39 λεπτά πριν, Ο/Η Nikoss Rocket έγραψε:

Σιγά που του χρωστάμε αυτός μας χρωστάει .

τσούκου, δεν διανυκτερεύσαμε ποτέ Θεσσαλονίκη όπως αρχικά ήταν το πρόγραμμα,

για ένα καφέ περάσαμε και αντί για μπουγάτσα μας πήγαν σε σουβλατζίδικο..:kebab_boy:

Αυτοί όμως μείνανε στο κάβο ντόρο στον Πειραιά. Ααααααααααααχ..!!

Δημοσιεύτηκε
Την 9/22/2018 at 4:42 ΜΜ, Ο/Η ΑΛΠΙΚΟΣ ΤΡΙΤΩΝ έγραψε:

Ευχαριστώ !

Για Την διευκρίνιση!!

Για να μην λένε ότι θέλουν και νομίζουν ότι θέλουν!

Τς BMW γιατί δεν τς ανέφερε ο εκείνους ου απο παραπάν; Ου φουτουγράφους; Μήπους υπάρχει σκουπιμουότης; bbkη, που ίσι RE;; Γιατί δεν διαμαρτύρισι; (ιέ RE να πάρου τν αγκλίτσα κι να κατέβου σακάτ...) Μούνου τα Τριούμπη κι τ'άλλα ιέχν δικιώματα ικί;;;:lol::lol::lol:

Επεξεργάσθηκε από το μέλος NikosK1200Lt
ιέτσι

Δημοσιεύτηκε
19 ώρες πριν, Ο/Η bbk έγραψε:

Το να σου ερθει καποιος και να του πεις πως μαζευει η αλυσιδα δεν ειναι κακο...ετσι?

Ετσι θα γινοντουσαν και ολα τα αλλα μεταξυ φιλων και παρεας...παρτι, σουβλακια, ταινιες και ταξιδια μεσα σε πιστονια και καμενα λαδια...γιατι για καποιους απο μας διασκεδαση ειναι και αυτο, να μουτζουρωνεις και να βοηθας φιλους και φιλους φιλων...!!!

Αυτο ειπα κι εγω ρε Νικο... ΝΑ ΕΡΘΕΙ....

Tα γραπτα εδω μενουν και ο καθενας εξω απτο χωρο αλλα διαβαζει αλλα καταλαβαινει. Κι αν ψαξτε στα γραμμενα θα δειτε μεσα καυγαδες, παρεξηγησεις, και τη φωτογραφια με τους Γαλατες που εβαλε ο Σπυρος. Εμεις βγαζουμε εικονα εξω και θελει προσοχη γιατι ο επομενος που μπορει να παρεξηγησει ειναι η εφορια. Και αντε μετα να ξεχωρισεις τα μουσμουλα απο τα τρολευ? 

Αμα ερθεις και πιεις θα καταλαβεις! :default_cheers:

Εγω θα ανεβω παντως να σας δω ολους!! Το εχω στο νου μεχρι το Πασχα να γινει!! :bike:

Δημοσιεύτηκε
1 ώρα πριν, Ο/Η fantom duck έγραψε:

:parrot:Χα χα χα χα εχει πλακα αυτοs ο παπαγαλοs!!!! Nikoss Rocket βαλε και κανα παπαγαλακι  στιs φατσουλεs!

:parrot: