Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Royal Enfield Forum Greece

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΣΗΜΑ ΛΕΣΧΗΣ ,ΣΗΜΑ ΦΟΡΟΥΜ, ΣΗΜΑ ΓΕΝΙΚΩΣ

Δημοσιεύτηκε

Μιας και ειχε γινει κατα διαστηματα συζητηση για σημα  , βλεπω και μια νεα ιδεα σηματος επισης στο chat , εχω να σας εκθεσω την δικη μου αποψη  και μπορουμε να κανουμε και μια ωραια ανταλλαγη αποψεων οσοι θελουμε σε οτι αφορα το σημα.

Η γνωμη μου πλεον ( ακομη και σημα που ειχα καθησει για 3 εβδομαδες και εστιβα το μυαλο μου να κατεβασω ιδεες πως θα το φτιαξω και εφτιαξα εκεινο που θυμαστε ) ειναι πως σημα απλα δεν χρειαζεται !!!!!γιατι ?

το σημα εισαστε εσεις 

το σημα ειναι ο χαρακτηρας σας

το σημα ειναι οι αληθινες κουβεντες σας και οχι τα πισωπλατα μαχαιρωματα

το σημα ειναι η αληθινη φιλια που εχετε αναμεταξυ σας

το σημα ειναι οι εκδρομες και εκδηλωσεις που οργανωνετε

το σημα ειναι  πραξεις και οτι δημιουργειτε απο μονοι σας σαν παρεα και οχι οτι μπορει να αγοραστει ετοιμο απο κατι που ηδη προυπαρχει

το σημα λοιπον το ζωγραφιστο 'η το ραφτο δεν το εχετε αναγκη 

γιατι εισαστε αληθινοι και δεν εχετε να αποδειξετε τιποτα σε κανεναν 

αφηστε τα φαντεζι για αυτους που τα εχουν αναγκη για να νοιωσουν πως ειναι κατι μεσα στην ψευτικη αληθεια τους διχως νοημα κανενα

εσεις ειστε η αληθεια , γιατι απλα ειστε το ....

royal enfield club 

τοσο απλα ,μονο τρεις λεξεις , royal enfield club !!!!!!!!!!!:bike::geia:

Featured Replies

Δημοσιεύτηκε

Το λοιπών , ένα σήμα βρήκα ο δόλιος καθώς έψαχνα κάτι άσχετο για Royal Enfield μου άρεσε και το ανέβασα 

7d22d9bc3751f0e3475162893002a041.jpg

απο τι βλέπετε κάποιος το έχει βγάλει αυτοκόλλητο.

Το δικό μας εδω και 6+ χρόνια είναι 

logo.png

Εαν συμφωνούν και τα παιδιά (από the Enfields) να δούμε πως μπορούμε στο ήδη υπάρχων σήμα να μπει και το the enfields 

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Καλά έκανες και το ανέβασες , για αυτοκολλητακι και αυτο και το ήδη υπάρχον του φόρουμ μου αρέσουν και εμένα ,

Στο θέμα που έγραψα εννοώ για σήμα που μας χαρακτηρίζει σαν ταμπέλα του τύπου να αυτοί είναι οι έτσι ,

Είναι καλύτερα πιστεύω να μην είμαστε ούτε οι έτσι ούτε  οι αλλιώς ...Παρά μόνο οι εαυτοί μας που είναι το εντελώς αληθινό ,αυτό εννοώ !

Αυτοκολλητακια ναι και από εμένα ,ευπρόσδεκτα είναι !

Δημοσιεύτηκε

Χρήστο το δεύτερο σήμα είναι ένα λογότυπο που χαρακτηρίζει την εν λόγο κοινότητα.

Τιποτα παραπάνω, τίποτα παρακάτω.

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Το κατάλαβα από την πρώτη στιγμή που το είδα στο chat , 

Για να το κάνω ακόμη πιο κατανοητό το τι εννοώ , βλέποντας αυτό το σηματακι στο chat  ( και βέβαια κατάλαβα πως απλά το ανέβασες σαν ένα όμορφο γουστοζικο σήμα ) μου ήρθε παράλληλα η εικόνα των hardcore bikers με τα ίδια σήματα στην πλάτη με τα σκληροπυρηνικά κλαμπ και την απόλυτα μοτοσυκλετιστικη ζωή μέσα στους δρόμους ! Ούτε οικογένεια ούτε δουλειά υπαλλήλου _ ιδιωτικού ή δημοσίου _ ούτε τα συνηθισμένα που ζούμε όλοι εμείς που συναναστρεφόμαστε αναμεταξύ μας,

Αυτοί ναι ! Είναι outlaws είναι real hardcore bikers και τα έχουνε !

Τώρα αν στη παρέα μας είναι όλοι χωρίς οικογένεια ,ελεύθερα πνεύματα που δεν ειναι εξαρτημένοι από μία συγκεκριμένη δουλειά και κανόνες και δάνεια και χρέη και ΔΕΗ και ΕΥΔΑΠ ,αλλα ζουν καβάλα σε μία μηχανή από το πρωί ως το βράδυ πίνοντας μπύρες τότε ναι δικαιούνται να φτιάξουν και τα κοινά σήματα που θα τους αντιπροσωπεύουν ως biker club,

Εγώ προσωπικά ένας φλώρος του συστήματος ειμαι ....Άρα αν είχα σήματα θα μου φαινόμουνα ψεύτικος ,

Αυτά λοιπόν εννοούσα ,ελπίζω πλέον να καταλάβατε τι εννοώ :geia:

Επεξεργάσθηκε από το μέλος χρηστος

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Και δεν εννοώ επίσης πως ούτε εσύ ούτε κανείς άλλος από την παρέα είχε παραστήσει τον hardcore biker ,αλλά μία κουβέντα για το τι αντιπροσωπεύει ένα σήμα στη πλάτη που θα το φοράνε 10_20 μαζί πιστεύω δεν είναι κακό να γίνει έτσι ώστε εάν στο μέλλον τεθεί κατά τύχη μία τέτοια πρόταση περί κοινού σήματος στην πλάτη ολονων μας να ξέρετε ήδη όλοι σας την άποψη μου περί σημάτων .

Δημοσιεύτηκε

Παραθετω την αποψη μου. Καταρχας το λογοτυπο του forum ειναι πολυ καλο και δεν θα συμφωνουσα σε πιθανη αλλαγη του. Εχει ηδη καθιερωθει και ειναι πολυ ενδιαφερον στην οψη!!! 

Κατα δευτερον το σημα των Enfields το ειχα στο μυαλο μου απο την ωρα που εμπνευστηκαμε το ονομα. Φτανοντας στην κουβεντα με καλλιτεχνες γραφιστες και ζωγραφους (ξερω πολλους απο δαυτους) μιλησα και με τον Δημητρη Σβορονο απο Silver Age Garage για να υλοποιησει την ιδεα που ειδατε αποτυπωμενη στο μπουφαν που δεν εγινε τυχαια! Ο κοσμος που το εχει δει εχει ανταποκριθει πολυ θετικα και μαλιστα πολλοι προτειναν να γινει ταμπελα και στο χωρο μας μιας και ο χωρος μας ειναι οι Enfields. Ειναι ακομα σε διαδικασια δημιουργικου για να κατασταλαξει ως λογοτυπο και σε λιγο θα δειτε πως θα διαμορφωθει για να βγει σε αυτοκολλητα, patches, κουπες κλπ.!!! Stay tuned!!!

Δημοσιεύτηκε

Προσεξτε αυτο που λεω οτι το Enfields ειναι ο χωρος... Το σηματακι δεν ειναι σημα συμμοριας. Αλλα παραλληλα ειναι και ιδιοτητα. We are the Enfields / Welcome to The Enfields

Δημοσιεύτηκε
29 λεπτά πριν, Βύρωνας είπε:

Το σηματακι δεν ειναι σημα συμμοριας. 

Ελα ρε... από μικρός ήθελα και εγώ να ανήκω επιτέλους σε κάποια συμμορία :lol:

Δημοσιεύτηκε
28 λεπτά πριν, Nikoss Rocket είπε:

Ελα ρε... από μικρός ήθελα και εγώ να ανήκω επιτέλους σε κάποια συμμορία :lol:

...ουυυυυθ καλα λεω εγω πως ειστε νεντιμποιδες...ουυυυυυυυυ παλιομηχανοβοιοιιιιιιι...!!!

...

...

...γενικως τα σηματα δεν με αρεσουν...αλλα αυτο εθναι διακιαμ γνωμη...

...το σημα που λεει και ο Βηρωνας καθιεροθηκε και δεν ειναι δοκιμο να αλλαξει...

...εγω θα προτεινα να κανεις ενα ο Σπυρακος με την δικια του μοναδικη ματια...οχι πως των καλιτεχνων δεν ειναι ευπροσδεκτο αλλα να του Σπυρου θα ειναι αυθεντηκο...

...ενας Enfieldμαν μπορεις να εκεφρασει καλητερα αυτο που σκεφτετε η ομαδα...

Υ.Γ:...με την ορθογραφια που γραφω ωρες ωρες και εγω τρομαζω...

Δημοσιεύτηκε

Παιδιά για να είμαι ειλικρινής του βυρωνα στο μπουφάν μου άρεσε πολύ, είχε και το κανόνι που γουστάρω.

Οι εμπλεκόμενοι τις λέσχης θα βγάλουν άκρη και θα μας παρουσιάσουν το καλύτερο για αυτούς .

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Φιλε Βυρωνα οσον αφορα το σχεδιο που εχεις στο μπουφαν σου ειναι απλα τελειο !!!!!δεν παραπεμπει σε μοτοσυκλετιστικη λεσχη τυπου M.C ,ειναι απλα ενα υπεροχο λογοτυπο της enfield οπως επισης πολλα μπουφαν χαρλευ ή νορτον πουλιουνται με μεγαλο τετοιο λογοτυπο στην πλατη.ειναι τελειως λογικο να το φορας και να μην σε νοιαζει τιποτα !!!!

επισης δεν εχει καμια απολυτως σχεση με τα σηματα club που εννοω .

επειδη παλια το ειχα ψαξει παρα πολυ το τι σημαινει να φοραει μια μοτοσυκλετιστικη παρεα σηματα στα μπουφαν τους σας γραφω πως εχουν τα δεδομενα:

ενα σημα πλατης που δεν μπορουμε να φοραμε ειναι αυτο που θα εχει την ονομασια της παρεας επανω ,στην μεση ενα σχεδιο λογοτυπο και κατω την περιοχη που ειμαστε ,για παραδειγμα

Σχετική εικόνα

αυτα εμεις απλα ....δεν πρεπει 

Δημοσιεύτηκε

Χρηστάρα γύρνα γρήγορα πίσω, με έχεις αφήσει ολομόναχο REεεεεεεε..:mad:

36 λεπτά πριν, elifain είπε:

Εγω λεω να φτιαξουμε πιο "επισημο" του Χρήστου, το ζωγραφιστό. Μου αρέσει πολύ.

350_500_logo_0_small.jpg

το καραγουστάρω, έχει μπει στην καρδιά μου.

2 ώρες πριν, Βύρωνας είπε:

Κατα δευτερον το σημα των Enfields το ειχα στο μυαλο μου απο την ωρα που εμπνευστηκαμε το ονομα.

Να θυμίσω ότι το όνομα αφορούσε το χώρο, καταλήξαμε εκεί μετά από πολλές συζητήσεις μιας και δεν μας κάθονταν τα Royal home, Enfield home και ακόμα στο The Enfields κολλήσαμε αν θα έχει απόστροφο στο s.

Άρα για μένα είναι ξεκάθαρο πως το The Enfields  είναι ο τόπος συγκέντρωσης μοτοσικλετιστών που αγαπούν τις Enfield. Φυσικά αναπόφευκτα προσδιορίζει αυτούς που το δημιούργησαν, αυτούς που το υποστηρίζουν και όπως χωρίς να είμαστε λέσχη χάριν συντομίας και έκφρασης λέμε "πάμε στη λέσχη" ή να έρχονται οι "The Enfields" :tongue: (σιγά μην το πει κανείς), στην ουσία δεν είμαστε κάτι διαφορετικό ή κάποιοι άλλοι.

Το διευκρινίζω γιατί μου κακοφάνηκε πολύ όταν κάποιος με ρώτησε "μα καλά πόσα κλαμπ έχει η Enfield?" διακρίνοντας ειρωνικό ύφος.

Για μένα το σήμα είναι επιθυμητό, δένει την παREα.

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

παιδια ουτε και το δικο μου ειναι για να μπει σαν σημα στην πλατη των μπουφαν ολονων ,

παραπεμπει σε σημα ομαδων σαν αυτες που προανεφερα ,

σας ειπα και παλι πως το σημα ειμαστε ολοι εμεις με τον ξεχωριστο μας χαρακτηρα που ο ενας προσθετει στον αλλον :geia:

Δημοσιεύτηκε
11 ώρες πριν, χρηστος είπε:

παιδια ουτε και το δικο μου ειναι για να μπει σαν σημα στην πλατη των μπουφαν ολονων ,

Όχι στην πλάτη, αλλά θα γινόταν ωραίο ραφτό για το μανίκι.:idea:

Δημοσιεύτηκε

Καλο ειναι  να βγει στρογγυλο παντως για να γινει patch και ευκολο στη χρηση. Θα σας στειλω (μεσα στο Πασχα) κανα δυο προτασεις να δειτε. Βλεποντας την θεληση του λαου θα κοιταξω να παντρεψω καπως διακριτικα (και αφαιρετικα) τα υποψηφια σηματακια, και θα χαρω να καταληξουμε σε κατι για τους enfields που θα δεσει με το κλασσικο σημα του φορουμ, μιας και με τον Ροκετ δουλευουμε μια ιδεα του που θα δεσει ομορφα αυτα τα δυο.

Δημοσιεύτηκε

...ρε ατιμοι θα με κανετε να βαλω σηματακια ακομα και στα σοβρακα...

...η πλακα ειναι πως εχω περισσοτερα για Enfield και ενα μονο για BMW...

...λοιπον καταβαστε ιδεες οι καλιτεχνε  για να δουμε...!!!

Δημοσιεύτηκε
5 ώρες πριν, Βύρωνας είπε:

θα χαρω να καταληξουμε σε κατι για τους enfields που θα δεσει με το κλασσικο σημα του φορουμ, μιας και με τον Ροκετ δουλευουμε μια ιδεα του που θα δεσει ομορφα αυτα τα δυο.

Μην είσαι μαρτυριάρης, μην είσαι μαρτυριάρης ....::):

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Συμφωνω με Σπυρο !!!! ενα ραφτο σχεδιο στο μανικι θα ειναι περεκετι !!!!!

Συμφωνω και με Βυρωνα σε οτι αφορα φορουμ και λεσχη !!!!

το φορουμ ειναι η λεσχη και η λεσχη ειναι το φορουμ !!!!!

ειναι το ενα και το αυτο ,δεν ειναι δυο ξεχωριστα πραγματα :bike::bike::bike:

Δημοσιεύτηκε
2 ώρες πριν, Nikoss Rocket είπε:

Μην είσαι μαρτυριάρης, μην είσαι μαρτυριάρης ....::):

...αστονα να μαρτυρησει...θα μαρτυρησουμε απο την αγωνια...!!!

...ρε φιρι φιρι το πατε να κανω στα γεραματα αμανικο μπουφαν τζιν...!!!

...ντεντιμποις στα γεραματα θα γινω το τζοβενο...!!!

Δημοσιεύτηκε
1 ώρα πριν, χρηστος είπε:

Συμφωνω και με Βυρωνα σε οτι αφορα φορουμ και λεσχη !!!!

το φορουμ ειναι η λεσχη και η λεσχη ειναι το φορουμ !!!!!

ειναι το ενα και το αυτο ,δεν ειναι δυο ξεχωριστα πραγματα :bike::bike::bike:

Χρηστο θα διαφωνισω. Στη δικη μου σκεψη ειναι δυο τελειως διαφορετικα πραγματα που απλα πανε χερακι χερακι (απεφυγα το χερι-χερι για ευνοητους λογους χιχιχι).

Πχ στην πανελληνια που θα γινει δεν θα ειχα αναφορα και συσχετισμό με τους enfields, αλλα οι enfields θα διαφημισουν την πανελληνια. Και προσωπικα αν τα συγχωνευσουμε το φορουμ με τη λεσχη σε ενα, θα στεναχωρηθω για προσωπικους λογους που εχουν να κανουν με το να 'χαθει' το πεισμα και οι επιμονή λιγων που τους εκανε να ξεχωρισουν.

Ειμαι μελος στο φορουμ από την μερα που παραγγειλα την enfield μου απ'το Σαββαιδη και το παρακολουθούσα από την μερα που δημιουργήθηκε. Το αγαπαω και θα το ακολουθώ εχοντας σχηματισει την δική μου αποψη για αυτο και ολους οσους συμμετεχουν σε αυτο, και μεσω του φορουμ εχω αποκομίσει τις πιο ισως αγαπημενες αναμνησεις μου στα 40 χρονια μου. Οι Enfields ομως ειναι κατι αλλο, που ξεφυγε από το να φτιαξουμε ενα χωρο για να στεγαστει το φορουμ. Αυτο μου το επιβεβαιωσαν τα γεγονοτα που προηγηθηκαν της δημιουργίας του, και επειδη μερικα απο τα γεγονοτα αυτα μου ηταν δυσαρεστα (αναφερομαι στο να βλεπω φιλιες να ταρακουνιουνται κλπ) οποτε και θα τα κρατησω στο μυαλο μου σαν δυο ανεξαρτητες οντοτητες.

Προσπαθω να σας βαλω στον τροπο που σκεφτομαι. Μερικα ισως να σας φαινονται μπερδεμενα απο αυτα που λεω, και μερικες φορες με λετε ρομαντικο ή αντιστοιχο αλλα αν κατσετε να το σκεφτειτε θα δειτε οτι δεν υπαρχει λογος να κανουμε τα πραγματα τοσο πολυπλοκα ή αν θελετε να προσπαθουμε να τα χωρεσουμε ολα στο ιδιο καλαθι. Κι αν δημιουργηθουν κι αλλες ομαδουλες (πχ The Triumphs χιχιχιχι) εγω θα χειροκροτησω, θα αγκαλιασω και θα τους καλεσω ολους να γραφτουνε στο forum...

Δημοσιεύτηκε

@Βύρωνας αν και διαφωνώ με  κάποια από τα λεγόμενα σου, θα συμφωνήσω στο ότι εσείς που δημιουργήσατε τον χώρο αυτό και το στηρίζεται οικονομικά έχετε και τον πρώτο λόγο το τι θα το κάνετε .

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Η δικια μου γνωμη ειναι πως η λεσχη ειναι το φυσικο επακολουθο του φορουμ ,

εννοειται πως τα συγκεκριμενα 6 ατομα που ειναι στο καταστατικο δημιουργιας της λεσχης και που τραβηξαν οοοολο το κουπι του στησιματος της ειναι ο πυρηνας ενος σωματος που χρειαζεται και τα υπολοιπα οργανα για να ειναι ζωντανο .

τα υπολοιπα οργανα ειναι ολα τα αλλα παιδια του φορουμ που συμμετεχουν ακαταπαυστα εδω και 6 χρονια και ειναι φιλοι μας ,

το οτι δεν γραφτηκαν ( ισως οχι ακομη ) στην λεσχη μπορει να εχει να κανει με οικονομικους λογους με οικογενειακους λογους με λογους αποστασης ( αλλη πολη) και φυσικα δεν εχω εγω προσωπικα το δικαιωμα να τους θεωρησω ως διαφορετικους απο εμενα ,

οπως ηθελα και εδινα 30 ευρω καθε μηνα και δεν ζητησα ολοι οι συμμετεχοντες να δινουν επισης 30 ( αλλα παιδια εδιναν περισσοτερα αλλα παιδια λιγοτερα )

οπως ηθελα και ξοδευα μοναδες στο κινητο μου και εγραφα χιλιομετρα με την μηχανη  για να βρω χωρο να νοικιαζεται ( και πολλα αλλα παιδια επισης το εκαναν)

οπως ηθελα και δηλωσα επισημα πως η λεσχη θα ειναι δηλωμενη στα συμβολαια σαν αποθηκη στο ονομα μου ( το ξερετε ολοι τα ειχα μιλημενα τελειωμενα με την λογιστρια ,ας οψετε η μεταθεση)

οπως ηθελα και ζητησα και μου εδωσαν πισω τα χρηματα που ειχα εως τοτε δωσει μιας και δεν θα μπορουσα να συμμετεχω παλι λογω της μεταθεσης 

οπως ηθελα  7 χρονια τωρα που ειμαι σε αυτο το υπεροχο παρεακι και ποτε μου δεν διανοηθηκα να το παιξω παλιουρας και παντα ημουν εναντιων των διαχωρισμων

ετσι θελω να προσπαθησετε ολοι να δειτε την λεσχη και το φορουμ σαν ΕΝΑ ,

την ταλαιπωρια την δημιουργικοτητα τον κοπο το μερακι το πεισμα απο τα παιδια που εστησαν την λεσχη ( μην ξεχνατε πως εντελως απο καντεμια δεν ειμαι και εγω ενας απο αυτα τα παιδια) την εχουν εκτιμησει ολοι στο φορουμ ειμαι σιγουρος και εννοειται πως ο πρωτος λογος ανηκει σε εσας που ταλαιπωρηθηκατε αλλα ολοι του φορουμ ειναι εν δυναμη ενεργα μελη και της λεσχης επομενως μην τους κοβουμε τα φτερα ,

οσοι δεν μας ηθελαν σαν παρεα ηδη εξαφανιστηκαν ακομη και οταν υπηρχε μονο το φορουμ , οσοι συνεχισουν και συμμετεχουν ομως στο φορουμ ειναι για μενα και εν δυναμη μελη της λεσχης ,

και σε αυτη τη λεσχη θελω να σας

βλεπω ολους σαν ισους ,και να ειστε σιγουροι πως οι 6 που στησατε αυτη την υπεροχη λεσχη θα ειστε παντα τα ιδρυτικα μελη και στα ματια ολων μας ( ακομη και στα δικα μου που παλι σας λεω πως απο καντεμια δεν ειμαι ιδρυτικο μελος ) θα ειστε αυτοι που εδωσαν το καλλυτερο δωρο στους απανταχου ενφιλνταδες στην Ελλαδα 

ΤΗΝ ΛΕΣΧΗ !!!!!!!!

Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας

Φανταστείτε δηλαδή και ο Νίκος ο rocket που διατηρούσε το φόρουμ και τράβαγε ταλαιπωρία να το στήνει ωραίο να το ανανεώνει να το εμπλουτίζει μαζί με τους διαχειριστές να μας έλεγαν πριν από 4 χρόνια π.χ αααα ,εμείς φάγαμε το αγγούρι οι διαχειριστές και αντμινιστρατορας και γι'αυτό το λόγο δεν θέλουμε να γράφετε για στησιματα λέσχης εδώ μέσα ,πώς θα γνωριζόμασταν όλοι εμείς που είχαμε γνωριστεί και σιγά σιγά ξεκινήσαμε να δίνουμε σάρκα και οστά σε αυτή την ιδέα της λέσχης ?