Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15, 20178 χρόνια comment_51956 Πρώτη δοκιμαστική προβολή ταινίας την περασμένη Τρίτη στη λέσχη μας, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Ήχος και εικόνα όλα τρομερά. Τι είδαμε , μα τι αλλο: MAD MAX 1979! Σύντομα ξεκινούν επίσημα βραδιές θερινού σινεμα. Υπεύθυνος προβολής, ήχου και Α' μηχανικός, ο fantom duck. Μπύρες, κυλικείο, πατατάκια, καλαμπόκια, σάμαλι, αγορανομικος υπεύθυνος, Τόλης. Σηνοθέτης, υπεύθυνος αίθουσας και ειδικός επί των αγγελοπουλικων φιλμ, ο Νοε. Β' μηχανικός, υπεύθυνος σφουγγαρίστρας, mikezante Διαιτολογος, διατροφολόγος, γεστρεντερολογος, ο ΑΡΓΥΡΗΣ. Στα ηχητικά εφέ, ο Νώντας. Στο FOX, ο Βύρωνας. Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21, 20178 χρόνια Συγγραφέας comment_52013 Πεμπτη 22/6/2017 θα πραγματοποιηθει η προβολη τηs ταινιαs του john carpenter <<CHRISTINE>>. HORROR AND ROCK N ROLL!!!!! Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22, 20178 χρόνια comment_52018 22 ώρες πριν, fantom duck είπε: Πεμπτη 22/6/2017 θα πραγματοποιηθει η προβολη τηs ταινιαs του john carpenter <<CHRISTINE>>. HORROR AND ROCK N ROLL!!!!! Αν μπορέσω θα έρθω. . Απλά καλό είναι να βάλουμε και την ώρα έναρξης της ταινίας. Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22, 20178 χρόνια comment_52019 Βαλτε να δειτε την ταινια Horror and Nick'n Roll... Μιας και την πουλησε!!! Επεξεργάσθηκε Ιούνιος 22, 20178 χρόνια από το μέλος Αντωνης Σταθακης Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22, 20178 χρόνια comment_52027 Δεν εχω λογια για την βραδιά προβολής!! Κανενα σινεμά! Μπραβο Μιχάλη! Περισσότερες εντυπώσεις απο Νοε, παρακατω εγω ειμαι άφωνος Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23, 20178 χρόνια Συγγραφέας comment_52028 6 ώρες πριν, mikezante είπε: Δεν εχω λογια για την βραδιά προβολής!! Κανενα σινεμά! Μπραβο Μιχάλη! Περισσότερες εντυπώσεις απο Νοε, παρακατω εγω ειμαι άφωνος Σε ευχαριστώ και χαίρομαι που σου άρεσε Μάκη !! Να δούμε μήπως μπορούμε να διορθώσουμε το focus του προτζέκτορα .Κανε τα μαγικά σου Μάκη!! Αναφορά