Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4, 20169 χρόνια comment_46526 Την 4/11/2016 at 9:31 ΜΜ, Ο/Η bbk έγραψε: ...ΕΜΠΡΟΣ ΛΑΕ ΜΗ ΣΚΗΒΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ...!!! Και σκεφτόμασταν να βάψουμε κόκκινη τη φάτσα, το χρωματάκι της GT και του Ολυμπιακού, τώρα θα το ξανασκεφτούμε.. . . . (RE παιδιά θέλουμε δε θέλουμε κανένα θέμα δεν κρατιέται στα ίσα του).. Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5, 20169 χρόνια comment_46542 Βre ακομα βαφετε..?Ή κουραστηκατε και πηγατε για νανι. Ωχχχχ λες να πινουν μπυρες στη λεσχη..?? Θελω κι εγω!! Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6, 20169 χρόνια Συγγραφέας comment_46581 3 λεπτά πριν, elifain είπε: Too late βRE μπουμπούνες, είναι κουτό για το γκρι χρώμα να πας με κωδικούς (ΕΛΕΟΟΟΟΣ) Φτιάχνεις την ίδια απόχρωση πανεύκολα, αν ήταν ανάμειξη 3+ χρωμάτων τότε ναι ο κωδικός είναι μονόδρομος. Μετά αν περίμενα να πάτε να διαλέξετε χρωματάκι από το δειγματολόγιο... ναι ίσως τώρα ήταν βαμμένο.. Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9, 20169 χρόνια comment_46689 Παααρα πολυ ομορφα χρωματα... Μιας κι εχετε αποχρωση του γκρι και φυσικα αφορα την μοτοσυκλετα ο χωρος,μια ομορφη ιδεα θα ηταν να βαφατε εναν τοιχο μαυρο με διαχωριστικες λευκες γραμμες(σαν δρομος) Ολα ειναι δρομος. Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9, 20169 χρόνια comment_46690 Κοιτα μια ομορφη εικονα για παραδειγμα... Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9, 20169 χρόνια comment_46692 καρο σημαια να βαλουμε ρεεεεεε !!!!!! γιατι ειμαστε οι καλλυτεροι λεμεεεεεεεεε !!!!!!! long live the royal enfield house !!!!!!!!! Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9, 20169 χρόνια comment_46695 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΖΑΚΟΥΖΙ...??? όμορφο πολυ όμορφο...!!! ...οι τρεις αποχρώσεις του γκρι...!!! ΖΗΛΕΥΩ ΡΕΕΕΕΕΕ...!!!! Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14, 20169 χρόνια comment_46777 ιδεες για την διακοσμηση της λεσχης μας!!!!! Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15, 20169 χρόνια comment_46791 Να και μια ωραια για ρολοι στη λεσχη.. Βαλτε φαντασια και μερακι... Επεξεργάσθηκε Νοέμβριος 15, 20169 χρόνια από το μέλος Αντωνης Σταθακης Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15, 20169 χρόνια comment_46792 ....τα ρολοΓια στη λεσχη πρεπει να εχουν αποκληστηκα δικοσμητικο ρολο και να μη δουλευουν...!!! ...το ρολοι δημηουργει ενταση, αγχος, πιεση, ενω η λεσχη θα επιτλει τον αντιθετο εντελος ρολο... ...μερος χαλαρωσης, δημηουργιας, επικοινωνιας...και και και...!!! Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15, 20169 χρόνια comment_46793 17 λεπτά πριν, bbk είπε: ....τα ρολοΓια στη λεσχη πρεπει να εχουν αποκληστηκα δικοσμητικο ρολο και να μη δουλευουν...!!! ...το ρολοι δημηουργει ενταση, αγχος, πιεση, ενω η λεσχη θα επιτλει τον αντιθετο εντελος ρολο... ...μερος χαλαρωσης, δημηουργιας, επικοινωνιας...και και και...!!! Bre απο την στιγμη που θα ειναι σημειο συναντισης για ολες τις εκδρομες,επιβαλετε να ειναι οοολοι συγχρονισμενοι με το ρολοι της λεσχης.. Αν δεν δουλευει...? Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15, 20169 χρόνια comment_46794 ...δεν ειπαμε να μην εχουν ρολοΓια πανω τους ουτε να γινουν νιρβανα χωρις να εχουν αισθηση της πργματικοτητας... ...απλα για τον χωρο μηλω... ...φυσικα αυτο ειναι άποψη μμμμμ ετσιιιιι...!!! Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15, 20169 χρόνια comment_46795 Παιδια, οταν μαζεψετε ιδεες που να μην εχετε καταληξει, μπορειτε να μου τις στειλετε αν ειναι σε εικονα και να σας τις εφαρμοσω σε φωτογραφιες του χωρου. Με απλα ελληνικα, βγαλτε κανα δυο φωτογραφιες του χωρου (μακρινες, με δαπεδο και δυο τοιχους γωνια, και οχι μονο τον ενα τοιχο) και στειλτε μου και εικονα απο μια φωτογραφια για παραδειγμα του τι θελετε να βαλετε στον ενα τοιχο, ετσι ωστε να το εφαρμοσω πανω του και να το δειτε. Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17, 20169 χρόνια comment_46811 Οπααα...θα βαψουμε παραθυρα και καγκελα αυριο? Αντε αντε να το φτιαξετε... Ξεκουνηστε και αυτο θα σας αποζημιωσει..!! Κι εγω θελω.. Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19, 20169 χρόνια comment_46825 και τωρα που εχουμε λεσχη ,και μολις ειναι και ετοιμη και απο διακοσμηση ,η επομενη κινηση ...... εκδοση περιοδικου λεσχης !!!!!!!! σε κατι τετοιο στυλακι οπως αυτα τα δυο απο κατω !!!! ονειρο ? εδω και για την ιδρυση λεσχης ονειρο το νομιζαμε και εγινε !!!!!! κρατηστε λοιπον στην ακρη του μυαλου σας και αυτο το ενδεχομενο ,βαζω και deadline εως το 2019 να εχει γινει πραγματικοτητα !!!!!! και εν συνεχεια ? ταξιδι στην Αγγλια στο ace-cafe !!!!!! Επεξεργάσθηκε Νοέμβριος 19, 20169 χρόνια από το μέλος χρηστος Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20, 20169 χρόνια comment_46831 On 18/11/2016 at 9:25 PM, mikezante είπε: Και την Κυριακή 12:30 (ή και νωριτερα αν μπορει καποιος) ειμαστε ανοιχτα! Καλησπέρα και καλά μερεμετια! Δεν μου έκατσε ούτε αυτό το σκ να έρθω προς λέσχη, επειδή σε λίγο πάω στο ερασιτεχνικό ξυλουργείο μου για κάποια μερεμετια του σπιτιού, εάν θέλετε οτιδήποτε σχετικά με ξύλο που θα μπορούσα να φτιαξω μου λέτε! Πάω να δω και τι ξυλεία έχω διαθέσιμη και εύχομαι το επόμενο σκ να τα καταφέρω να έρθω. Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20, 20169 χρόνια comment_46833 Ροδες αν θελετε εχω...καινουριες. Αν εχετε παλετες πειτε μου και τις βαζω καραβι. Συμβουλη... Οτι κανετε με παλετες παρτε σαν αυτες.Ειναι Euroπαλετες και ειναι πολυ πιο γερες!!Στοιχιζουν περιπου 5euro η μια απο μαντρες που εχουν τουβλα. Επεξεργάσθηκε Νοέμβριος 20, 20169 χρόνια από το μέλος Αντωνης Σταθακης Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20, 20169 χρόνια comment_46834 Οσο για το ακατεργαστο ξυλο που ειναι παρα πολυ ωραια ιδεα...κατι που θα μπορουσε να το συμπληρωσει ειναι καθετες ριγες απο σπαγκο (σε χρωμα σχοινιου) και πανω του με ξυλινα μανταλακια να κρεμασετε ομορφες ασπρομαυρες φωτογραφιες!! Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24, 20169 χρόνια comment_46876 Αρα, εχω φωτογραφιες απο το χώρο (check), Oι τοιχοι ειναι λευκοι, με διευκολυνετε οσο δεν φανταζεστε, και ξεχασα να το ρωτησω (check), Ποσταρετε και καμμια εικονα του τί σας αρεσει στον τοιχο (για αρχή έχω το ακατέργαστο ξύλο, αν δεν βρειτε, θα βρω καποια εγω, check), έχω και μια παλέτα (check). Mην κρίνετε το πως θα τα φτιάξω γιατί ειναι 3D στο χερι στο Photoshop και οχι σε προγραμμα χώρου (Autocad, 3DMax, κ.λπ. Στα προχειρα για να έχετε μια εικονα του τι θα φτιαχτει. Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24, 20169 χρόνια comment_46887 Cool, μου φτανει που ειναι ανοιχτοχρωμοι χωρις λεπτομερειες για την ενθεση... Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24, 20169 χρόνια comment_46888 Εμενα στον τοιχο μου αρεσει κατι τετοιο... Χα χα... Επεξεργάσθηκε Νοέμβριος 24, 20169 χρόνια από το μέλος Αντωνης Σταθακης Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9, 20169 χρόνια Συγγραφέας comment_47318 Ωραία, να έρθεις να μας δώσεις ιδέες. Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17, 20169 χρόνια comment_47429 5 ώρες πριν, ΠΑΝΑΓΟΣ είπε: Υ.Γ. ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ Η ΠΑΡΕΑΣ ΣΑΣ, ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΜΑΣ ! ...γειά σου Χρηστάρα...!!! ...εμεις να δεις...!!! ...παίδες να βάλετε και ένα σφηνακι στην άκρη και κάθε φορα που μαζευεστε να βάζετε μία γουλια για τον άγνωστο ή μακρινο φίλο Enfieldα...!!! ...να περνάτε καλα, τώρα που το βρέξατε, καλορίζικο RE και πάντα όρθιοι...!!! Αναφορά
Και σκεφτόμασταν να βάψουμε κόκκινη τη φάτσα,
το χρωματάκι της GT και του Ολυμπιακού,
τώρα θα το ξανασκεφτούμε..
.
.
.
(RE παιδιά θέλουμε δε θέλουμε κανένα θέμα δεν κρατιέται στα ίσα του)..