Gigas Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15, 2015 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15, 2015 Παιδια δυστυχως το σπιτι μου ειναι 40 τμ και δεν αντεχει πανω απο 9 το σαλονι.... Και φυσικα μην ξεχάσουμε να αφήσουμε χώρο στο δημοψήφισμα όπου ο καθένας θα δίνει την παραγγελία για τα πιτόγυρα :) Χαρά που θα κάνει η γυναίκα σου, Αντρέα...... :D Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
andrew Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15, 2015 Συγγραφέας Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15, 2015 Γιγα η γυναικα θα λειπει εκεινη την ημερα.... Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Γιώργος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18, 2015 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18, 2015 Eχω ενα χαρτη Ευρωπης του 2005-6 τον χοντρο με 200+ σελιδες που μπορω να φερω. Ειναι απο το τελευταιο ταξιδι μου Γερμανια - Ολλανδια , τοτε . Αγγλια παντως δε μου λεει τιποτα εαν δεν παμε Σκωτια . Εκει μαλιστα . Καθομαι 1 μηνα χαλαρα. Τελη Ανοιξης με καλοκαιρι αρχη ειναι η καλυτερη εποχη. Ιουνιο δηλαδη , 30 μερες ειναι αρκετες , οποιος εχει φιλο γιατρο τσιμπαμε και 1 εβδομαδα εξτραδακι ....Οποιος θελει συνεχιζει το ονειρο εγω γυρναω πλευρο τωρα :dj: :dj: Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
bbk Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18, 2015 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18, 2015 (επεξεργάστηκε) ...μάγκες κανονήστε να έχετε πλυμένα ποδάρια γιατι προβλέπω να αερίζει το σπίτι ο Ανδρέας μία βδομάδα...!!! :sign0020: επίσης να βγάλετε μέσο όρο διανυθέντω χιλιομέτρων με μέση ταχύτητα 60 χιλιόμετρα, μην ξεχνάτε πως το κοντερ κλέβει... ...επίσης να σκεφτήτε πως η διαδρομη πρέπει να γίνει σε επαρχιακο δίκτυο και όχι εθνικη, κατα την ταπινη μου γνώμη...εκτος άν όλοι βάλετε κομβίο απο Yamaha και πιστόνι Honda, κρυφογιαπωνεζάκιδες...!!! :ssmokeit: Επεξεργάσθηκε Μάρτιος 18, 2015 από το μέλος bbk Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
andrew Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2, 2015 Συγγραφέας Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2, 2015 Αγαπητοί Ενφιλντάδες σας χρωστούσα μία ενημέρωση περί του Αγγλικού Royal Enfield Owners Club (REOC)… Πλέον χαλάρωσα με τη βραδυνή δουλειά και μελέτησα λεπτομερέστερα τα 2 περιοδικά που έχω λάβει μέχρι τώρα... Να ενημερώσω ότι τα περιοδικά είναι δι-μηνιαία...Άρα κάθε μέλος λαμβάνει 6 περιοδικά/έτος... Στάδιο 1) Με την πληρωμή που έκανα μετά από 4 μέρες περίπου μου ήρθε γράμμα με επιστολή καλοσωρίσματος στο club.Mέσα υπήρχε και η κάρτα μέλους με τα στοιχεία μου καθώς και κάποιες πρώτες οδηγίες του club..Στάδιο 2) Πέρασαν περίπου 7-10 μέρες και έλαβα το membership pack και το τελευταίο τεύχος του περιοδικού τους ,το λεγόμενο ΄΄Τhe Gun΄΄. Υπήρχε αυτοκόλλητο του club,καταστατικό του club με όλους τους όρους και πάρα πολλά άλλα θέματα.Πχ Διευθύνσεις μαστόρων στην Αγγλία και συγκεκριμένα με εξιδικεύσεις.Δλδ WD models,700cc Constelation,Lucas Electrical κλπ. Εκεί στην Αγγλία έχουν χίλια μίρια ράλυ που τα περιέγραφε μέσα το club και που με έπιασε μελαγχολία που δεν ζω Αγγλία να τα παρακολουθήσω... Τώρα πάμε στο περιοδικό: To περιοδικό έγχρωμο με 44 σελίδες κάθε τεύχος σε διαστάσεις τύπου περιοδικού Χίτσκοκ. Σας αναφέρω περιληπτικά τις διάφορες ενότητες: -Moτοσυκλέτες/ανταλλακτικά προς ζήτηση -Επιστολές μελών -Διαφορά άρθρα.Στο τελευταίο τεύχος πολύ ενδιαφέρων άρθρο με όλη την ιστορία της Carberry Enfield. -Τεχνικά θέματα Ανακοινώσεις διαφόρων rally ….Ρε πόσα ράλυ γίνονται στην Αγγλία...? Σας αναφέρω μερικά: - 3 με 5 Ιουλίου REOC 2015 International Rally - 21 με 23 Αυγούστου Royal Enfield Camping Weekend 2015 - -12 με 14 Ιουνίου Otty Bottom Kent Rally - 19 με 21 Ιουνίου 8th Interceptor Rally - 10/11/12 King’s Road Rally Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν οι αριθμοί νέων μελών του club.Φεβρουάριος-Μάρτιος 2015 46 νέα μέληAπρίλιος-Μάιος 2015 70 νέα μέλη Στο πρώτο τεύχος που έλαβα είχε και τον ισολογισμό του club. Eτήσιος τζίρος : 52000 ευρώ (από συνδρομές 45400 ευρώ) Δηλαδή με τους μπακαλίστικους προυπολογισμούς μου 1000-1300 ενεργά μέλη. Τα μέλη που έχουν περάσει από το club είναι 15527 μέχρι σήμερα... Tελικό συμπέρασμα? Με πρόλαβε ο Γιώργος ο Κybosusa ότι σίγουρα αξίζει για Αγγλία γιατί έχεις πολλά benefits. Σίγουρα αξίζει για αυτούς που έχουν Enfield προ Ινδίας. Τώρα η συνδρομή των 35 ή 55 ευρώ είναι αρκετά τσουχτερή για την πονεμένη Ελλάδα μας. Μας έχει φάει και η ισοτιμία λίρας-ευρώ. Το σίγουρο είναι ένα,η Enfield είναι ιδέα και σίγουρα θα με έχουν για πάρα πολλά χρόνια μέλος τους μιας και μου αρέσει να στηρίζω τέτοιες προσπάθειες. Εnfield και ξερό ψωμί. Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
noe Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2, 2015 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2, 2015 Ανδρέα, φέρε το περιοδικό αύριο στον καφέ να χαζέψουμε.. ;)) Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Nikoss Rocket Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2, 2015 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2, 2015 Eτήσιος τζίρος : 52000 ευρώ (από συνδρομές 45400 ευρώ) Θα αρχίζω να βάζω συνδρομή μου φαίνεται :) Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
andrew Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2, 2015 Συγγραφέας Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2, 2015 Θα αρχίζω να βάζω συνδρομή μου φαίνεται :) Νίκο άκου και το άλλο: Aποθεματικό του club: 130.000 ευρώ!!! Καλά τι στο διάολο κάνουνε?Πεθαίνουν τα μέλη και αφήνουν τις περιουσίες τους στο club?? Ετήσιο κέρδος του club για το 2014 : 9800 ευρώ!!!! Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Gigas Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3, 2015 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3, 2015 Νίκο άκου και το άλλο: Aποθεματικό του club: 130.000 ευρώ!!! Καλά τι στο διάολο κάνουνε?Πεθαίνουν τα μέλη και αφήνουν τις περιουσίες τους στο club?? Ετήσιο κέρδος του club για το 2014 : 9800 ευρώ!!!! Οχι... δεν πεθαίνουν από φυσικά αίτια. Τους σκοτώνουν και κρατάνε τα μηχανάκια τους :) Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
andrew Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3, 2015 Συγγραφέας Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3, 2015 Στη σημερινή συνάντηση του club βγάλαμε κάποιες φωτογραφίες που με τη σύμφωνη γνώμη των συμμετεχόντων θα σταλούν στο Royal Enfield Owners Club ... Εκεί αν όλα πάνε καλά θα μπουν στο περιοδικό του club ''THE GUN"... Θα γράψω και μια μικρή ιστορία-''σάλτσα''.. Αν όλα πάνε καλά στο επόμενο τεύχος θα είμαστε μέσα! Και θα μας χαζεύουν 1300 τρελαμένοι Ενφιλντάδες του σε όλο τον κόσμο! Άλλωστε είμαστε και κούκλοι πανάθεμά μας! Να καταλάβουν ότι εδώ στην Ελλάδα υπάρχει έντονο ενδιαφέρον περί Enfield και δυνατή κοινότητα που λέγεται:ROYAL ENFIELD CLUB GREECE. Ελπίζω να μπουν και οι 3 αλλιώς θα πω να μπει η πρώτη αν γίνεται!!!! Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
andrew Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10, 2015 Συγγραφέας Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10, 2015 'Ηδη έλαβα επιβεβαιωτικό email από Aγγλία ότι στο επόμενο τεύχος θα δημοσιευτεί η άνωθεν συνάντησή μας! Όλοι οι τρελαμένοι Ενφιλντάδες της Αγγλίας και όχι μόνο, θα μας δουν και θα μας χαρούν! Σε συννενόηση με το Νοε θα ετοιμαστεί και αναφορά στην Πανελλήνια με κάποιες φωτογραφίες για επόμενο τεύχος! Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
χρηστος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10, 2015 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10, 2015 μπραβο παιδια :thumbsup: Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
noe Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15, 2015 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15, 2015 Aγαπητοί Ενφιλντάδες Οι Εγγλέζοι τίμησαν τον Ανδρέα και την παρέα μας.. Ο Ανδρέας εξώφυλλο στο διμηνιαίο περιοδικό του club τους και μια μικρή αφιέρωση στο εσωτερικό του: Το παρόν θέμα δικαιωματικά θα μεταφερθεί στην κατηγορία "Ιστορία της Royal Enfield". Μακάρι να μπορέσουμε και εμείς κάποτε να εκδώσουμε περιοδικό της Λέσχης μας..!! Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
elifain Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15, 2015 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15, 2015 Μπράβο στους διεθνείς! Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
andrew Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15, 2015 Συγγραφέας Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15, 2015 Τι να πω...Τα λογια ειναι περιττα.Φαινεται οτι οι Αγγλοι ειναι ανοιχτομυαλοι και δεν εχουν κομπλεξ..Εμημερωσα το Νοε αμα θελουμε να στειλουμε για το επομενο τευχος ενα μικρο αρθρο με αφιερωμα στην Πανελληνια που εγινε στα Ζαγοροχωρια.Με 2 ωραιες φωτογραφιες...Ποιος ξερει,μπορει να ξαναγινουμε εξωφυλλο του περιοδικου.. Υ.Γ. οτι στειλουμε πρεπει να γινει μεχρι τελος του μηνα για να μπει στο επομενο τευχος... Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Gigas Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15, 2015 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15, 2015 Μπράβο, Παγκόσμιε :) ΜΙλάμε ότι θα σε σταματάνε στον δρόμο και θα σου ζητάνε αυτόγραφα οι τρελαμμένοι Ενφιλντάδες !!!!!! Πήραμε κι εμείς λιγάκι απο την δόξα σου όμως με την φωτογραφία στο εσωτερικό :) Αν και θα με μπερδεύουν με τον άλλον, τον.. πώς τον λένε...τον... Giant.. δεν πειράζει, θα το αντέξω :D Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Gigas Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15, 2015 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15, 2015 Παρατηρούσα την φωτογραφία στο εξώφυλλο και διαπίστωσα ένα έξυπνο τριμάρισμα στην φωτό που έπαιξαν η Εγγλέζοι (πολυ σοφα κατά την γνώμη μου) για να την κανουν αμιγώς Ενφιλντάδικη και κατάλληλη για το περιοδικό τους. Την έκοψαν με τέτοιο τρόπο, ώστε να φαίνεται μέσα στο πλαίσιο ο Αντρέας με το περιοδικό στα χέρια, τα τεπόζιτα από τα δύο μηχανάκια με τα λογότυπά τους. ελάχιστα ο Μάκης στα δεξιά που έτσι κι αλλιώς είναι ... καμουφλαρισμένος πίσω από τα φύλλα του φυτού (ακόμη και να τον .. έσβηναν, θεμιτό θα ήταν) και φυσικά εξαφανίστηκε το Husqy μου που έτσι κι αλλιώς θα τους χάλαγε την .. καθαρότητα του θέματος :) Ετσι, και την πίτα χορτάτη και τον σκύλο ολόκληρο, που λέει και η παροιμία :) Εύγε και πάλι στον Παγκόσμιο :) Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Γιώργος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15, 2015 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15, 2015 Μπραβο παιδες , μας βαλατε στο χαρτη της Ενφιλντ ! Τωρα βεβαια αν καποιος θελει να γινει μελος εκει ή εστω να παιρνει το περιοδικο , παπαλα λογω c.c. Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
andrew Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15, 2015 Συγγραφέας Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15, 2015 Θεωρω πλεον με το μνημονιο Νο.3 θα χαλαρωσουν τα capital controls...Θα επανελθουμε στην καθημερινοτητας μας φτωχοτεροι και αλλο βεβαια.. Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
bbk Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15, 2015 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15, 2015 ..αρε μεγαλεια...!!! Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
kimon delios Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15, 2015 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15, 2015 Ανδρεα μπραβο μας εκανες υπεηφανους!! Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Recommended Posts