Αντωνης Σταθακης Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13, 2015 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13, 2015 Το 10% ισχυει και για διανομη στην Ελλαδα? Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
χρηστος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13, 2015 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13, 2015 αυτα θα τα ξερει ο μπιμπικης , εγω παω τωρα να παιξω με την τρομπιτσα μου , τον ελβις και την μπαρμπι , μονο σε αυτα ειμαι καλος :D :D :D και αν θελετε χιουμορ να κανετε σε θεμα καποιου που γουσταρει τα αλληλοπειραγματα και να γραφετε στο swing , αντε γιατι εχετε ποσες μερες να μου γραψετε και θα το ριξω στα fish and chipsαπο την στενοχωρια μου :D :D :D παω να παιξω με την τρομπιτσα μου Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
χρηστος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13, 2015 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13, 2015 (επεξεργάστηκε) οσον αφορα τωρα το συγκεκριμενο θεμα του royal enfield owners club στην Αγγλια ,και εμενα μου αρεσει σαν ιδεα και αναμενουμε νεα να δουμε κατα ποσον ειναι ενδιαφερουσα προταση :) εξαλλου ειναι ενα θεμα που το ειχα αναφερει σε συναντησεις κατα διαστηματα στο παρελθον και δεν χανουμε τιποτα να δουμε τι παιζει με αυτη την περιπτωση ;)) και στην τελικη μπορει να φτιαχνουν ωραια fish and chips και να γινεισς μελος και εσυ μπιμπικη φιλε μου που εισαι και μερακλης και καλοφαγας :cheers: Επεξεργάσθηκε Μάρτιος 13, 2015 από το μέλος χρηστος Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
χρηστος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13, 2015 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13, 2015 (επεξεργάστηκε) οσοι ομως σκεφτονται να επισκευτουν και την Αγγλια να ενημερωσω πως εκει βρεχει συνεχεια και δεν ταιριαζει να εισαι με αμαξακι σε συναντηση μηχανοβιων !!! σημερα παρεμπιπτοντως οδηγουσα με το μοτορι σε τρελη βροχα και ηταν ολα τα λεφτα !!!!το ενφιλντακι σκυλι με πηγαινε αβιαστα και τα αμαξια μου πεταγανε νερα μεχρι τα μουτρα ,ενας γκαου μαλιστα μου μεταξε τοσο ψηλα τα βρωμονερα και μου λασπωσε και τον ελβις αλλα εκει η μπουλεταρα συνεχιζε !!! :bike: :D :D :D Επεξεργάσθηκε Μάρτιος 13, 2015 από το μέλος χρηστος Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
kimon delios Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13, 2015 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13, 2015 Φιλε ββκ κατα κοσμον Νικο προεδρο εχουμε το Αλεξη Τσιπρα αντιπροεδρο τον παραλιγο ΓΓ.του ΚΚΕ για 3 ψηφους Δραγασακη και επισης την πρωτη κυβερνηση της αριστερας εχουμε !! Δεν εχω φιλοδοξια για κανενα προεδριλικη!! Παραμενω φανατικος μονο της Ενφιλντ.Φιλικα και συντροφικα παντα σε οτι γραφω. Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
kimon delios Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13, 2015 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13, 2015 Υσ.Χρηστο τον Ελβις και τα ματια σου!! Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
bbk Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13, 2015 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13, 2015 (επεξεργάστηκε) ...Χρηστο μη μασας εσενα δεν σε εγκαταληπουμε με τιπτα.....!!! ...αλλωστε το εχεις κανεις τσοντα το μηχανακι...!!! ...μπαρμπη απο δω, ελβις απο κει, τρομπα πιο εκει...αληθεια στις πλαινες θηκες σαμπανια χωραει...; ...και κοιταξτε να δειτε αν ειναι να εχουμε εκπτωση στο ace coffe να παμε να γραφτουμε... ...περαν της πλακας ο καθενας μπορει να γραφτει και να αντηπροσωπευσει τον εαυτο του οπου θελει... ...ειμαι συγουρος ομως πως τετοιες κοινοτητες ΚΛΕΙΣΤΕΣ, συλλεκτων ή οχι, δεν εχουν να δωσουν τιποτα περαν τις επιδηξης και της ματαιοδοξιας... Υπαρχουν forum Royal Enfield και στην ευρωπη αλλα και σε ολο τον κοσμο με πλουσια δραση παρα πολυ καλη τεχνογνωσια και πολυ καλη διαθεση για παρεα, αλληλεγγιη, βοηθεια και οτι αλλο.... ...δεν μπορω αλλωστε να ξεχασω τους γερμαναραδες που ηρθαν και βλταραμε και που αν ηξερα την γλωσσα θα ειχαμε λυσει πολλες απορειες διοτι το forum τους εχει πολυ καλη τεχνογνωσια... ...αυγα, παω να κανω κεφτεδες καλαμακι με φραπε σουβλακι πουρφαν...και διπλο τζατζικι...! Επεξεργάσθηκε Μάρτιος 13, 2015 από το μέλος bbk Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
andrew Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13, 2015 Συγγραφέας Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13, 2015 ...Πλακα πλακα Ανδρέα θα γίνεις Πρόεδρος και ο Κιμων Αντιπρόεδρος...!!! ...άρε φουστημμμμμμμ θα έχουμε ένα Θρυλικο Πρόεδρο (επειδης δεν ηρθες ακόμα σε πανελλήνια) και ένα Αντιπρόεδρο Θρυλο(επειδης ο Κίμων ηρθε έστω και σε μία πανελλήνια)... καλα μιλάμε του θρύλου και της προεδρίας το κάγκελο θα γίνει...!!! ...παιδια εγω θέλω το κυλικείο στο παράρτημα λέσχης που θα κάνουν οι Πρόεδροι...ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΚΕΦΤΕΔΕΣ που θα γίνουν ΘΡΥΛΟΙ σε λέωωωωωωωω... :sign0020: ΒΒκη Ενφιλντά (γιατί κατά βάθος πιστεύω πως είσαι!)εγώ δεν θέλω προεδριλίκια... Θέλω μόνο να μου βαφτίσεις την Enfield θρυλική στη Πανελλήνια... Μου το έχεις τάξει άλλωστε ή μου το τάξανε άλλοι για σένα....Δεν θυμάμαι κιόλας...Η' μπορεί να θέλω εσύ να τη βαφτίσεις! Κυριακή πρωί... Ελπίζω να τα καταφέρω... Τώρα κατά τ'αλλα ένα έχω να πω:Tις γουστάρουμε πολύ τις μηχανές μας και παθιαζόμαστε... Ο έρωτας μπορεί να είναι για κάποιον που τη λιώνει κάθε μέρα πίνωντας χιλιόμετρα αλλά και για ένα άλλον που τη βγάζει μία φορά το χρόνο... Όλοι έρωτες είναι με κοινό παρανομαστή τη αγαπημένη μας μάρκα,Royal Enfield. Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
χρηστος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13, 2015 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13, 2015 (επεξεργάστηκε) with love to bbk !!! God save the Queen !!! :2: Επεξεργάσθηκε Μάρτιος 13, 2015 από το μέλος χρηστος Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
bbk Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13, 2015 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13, 2015 ...Κιμωνα απο της 25 και μετα γεμησε ο κοσμος πριτι κολλαν...δεν σκιζοντε με τιποτα, κατι σαν τα μνημονια...!!! Παρολα αυτα στο θεμα του προεδρου και αντιπροεδρου στην εκπροσωπιση της Enfield στας αγγλιας επετρεψε μου να επιμενω...στην πρότασή μου...!!! ..ποιος θα μοορουσε να το διαχειρηστει καλυτερα περα απο εσας του δυο... ...δεν θελω να σκεφτομε αλλα προσωπα με πιανει ρηγος... Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
andrew Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13, 2015 Συγγραφέας Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13, 2015 Tώρα όσον αφορά το ταξίδι στην Αγγλία άμα τα καταφέρει ο Νόε που τρέχει σε 1000μεριές θα το μαναντζάρει σε άλλο θέμα.... Και άμα έχει την όρεξη άλλωστε... Είναι ένα ταξίδι όνειρο ζωής τουλάχιστον για μένα... Που μπορεί κάποτε να γίνει, μπορεί και ποτέ... Που θα γίνει από κάποιους τρελαμένους ΕΛΛΗΝΕΣ Ενφιλντάδες που θα διασχίσουν περίπου 7000χλμ(πήγαινε-έλα) με Μ.Ο ταχύτητας 80-85χλμ... Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
bbk Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13, 2015 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13, 2015 Ρε δε σας προλαβαινω... Ανδρεα θα βαπτηστεις με το που θα ερθεις στην πανελληνια... ...και θα πιουμε ολοι μαζι μπυρες για να το γιορτασουμε... Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
ΑΛΠΙΚΟΣ ΤΡΙΤΩΝ Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13, 2015 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13, 2015 Θελω και εγω να βαφτηστω σε αυτήν την πανελλήνια ..θα μας έρθουν και πιο φτηνά τα έξοδα Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
noe Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15, 2015 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15, 2015 ...θα πηγαίναμε και στον τάφο του Rory Gallagher να πηναμε μία μπυρίτσα μαζί του...!!! https://www.youtube.com/watch?v=tOmH9YXychQ Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Gigas Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15, 2015 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15, 2015 Είναι ένα ταξίδι όνειρο ζωής τουλάχιστον για μένα... Που μπορεί κάποτε να γίνει, μπορεί και ποτέ... Που θα γίνει από κάποιους τρελαμένους ΕΛΛΗΝΕΣ Ενφιλντάδες που θα διασχίσουν περίπου 7000χλμ(πήγαινε-έλα) με Μ.Ο ταχύτητας 80-85χλμ... Αυτό ειναι ταξίδι ζωής για πολύ κόσμο, Αντρέα. Για να βοηθήσω λοιπόν προς αυτήν την κατεύθυνση, να παραθέσω ορισμένα στατιστικά στοιχεία, πρόχειρα υπολογισμένα αλλά αναμφισβήτητα ρεαλιστικά. Γεγονότα: Απόσταση: 3500 χλμ Καθημερινή κάλυψη χιλιομέτρων: Εως 500 χλμ (δεν νομίζω περισσότερα) 3500:500 = 7 ημέρες Βάλε και άλλη μια μέρα το καράβι για Ιταλία Βάλε και κάτι ώρες για το Καλέ-Ντόβερ Σύνολο πάνω από 8 ημέρες για το πήγαινε 8 ημέρες x 2 φορές για την επιστροφή= 16 ημέρες στο δρόμο (Πολύ θέλω να δω την συμπεριφορά των Enfield να δουλεύουν επί 16 ημέρες για 10 ώρες κάθε μέρα !!!!!) Ταξίδι τουλάχιστον 20 ημερών λοιπόν. Υποθέτω ότι δεν λέει να κάτσεις λιγότερο απο 4 ημέρες στας Αγγλίας, προκειμένου να δεις τα ελάχιστα πράγματα εκεί. Ιδιαίτερα όταν θέλεις να επισκεφθείς και το Isle of Man!!! Αλήθεια, μια τέτοια επίσκεψη την θέλουμε κατά την διάρκεια των αγώνων TT ή σε άλλη φάση; Εξοδα: ΠΟΛΛΑ!!!!!! Διανυκτερεύσεις x 20, διατροφή, καύσιμα, διόδια, εισιτήρια κλπ που μου έχουν διαφύγει... ΣΙγουριά και ποσοστά επίτευξης του στόχου: 0% Μετά από όλα τα παραπάνω: 1) Gigas :sign0020: Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
andrew Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15, 2015 Συγγραφέας Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15, 2015 Γιγα καλα τα λες συμφωνω! Μιλαμε για το ραλλυ classic TT με τα κλασσικα μηχανακια.... Θεωρω οτι θα ειναι το κατι αλλο! Αλλωστε εγω το ειδα απο το video παραπανω...Δεν ηξερα οτι υπαρχει classic TT.... Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
andrew Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15, 2015 Συγγραφέας Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15, 2015 Παρατηρησα οτι απο Ανκονα μειωνονται ελαφρως τα χλμ σε ξενα εδαφη...Για δειτε: From Ancona to Νήσος Μαν via A26. Στα 2274 km.... Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Γιώργος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15, 2015 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15, 2015 Δεν ξερω ρε Γιγα , εγω δε λεω οτι δε θα φτασουνε τα Ενφιλντ Αγγλια και πισω , ΑΛΛΑ ο κωλος μας θα εχει αποδημησει εις κυριον δυο βδομαδες στη σελλα . Εχω κανει στη ζωη μου αρκετα ταξιδια μεγαλων αποστασεων (περαν των 2000χλμ σερι ) και αυτα που εχω να πω ειναι θεση οδηγησης , ταχυτητα , καφες , υπνος :dj: μετα καυτου μπανιου και τουαλετες καθαρες :D . Οποιος αποφασισει να το κανει θα καταλαβει οτι οσο και να ειναι το εξοδο ειναι το λιγοτερο που θα τον απασχολησει απαξ και βγει στο δρομο :bike: Απο Ανκονα ειναι ο δρομος για Ευρωπη . Οτι αλλο απο Βαλκανια μερια σκεφτειτε ειναι κατι παραπανω απο περιπετεια . Υπαρχει ομως και Ρο-Ρο για Τζενοβα και Μασσαλια βεβαια αλλα εκει θα γινουμε ο Γουιλι ο Θερμαστης :smoking: Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Gigas Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15, 2015 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15, 2015 (επεξεργάστηκε) Δεν ξερω ρε Γιγα , εγω δε λεω οτι δε θα φτασουνε τα Ενφιλντ Αγγλια και πισω , ΑΛΛΑ ο κωλος μας θα εχει αποδημησει εις κυριον δυο βδομαδες στη σελλα . Εχω κανει στη ζωη μου αρκετα ταξιδια μεγαλων αποστασεων (περαν των 2000χλμ σερι ) και αυτα που εχω να πω ειναι θεση οδηγησης , ταχυτητα , καφες , υπνος :dj: μετα καυτου μπανιου και τουαλετες καθαρες :D . Οποιος αποφασισει να το κανει θα καταλαβει οτι οσο και να ειναι το εξοδο ειναι το λιγοτερο που θα τον απασχολησει απαξ και βγει στο δρομο :bike: Απο Ανκονα ειναι ο δρομος για Ευρωπη . Οτι αλλο απο Βαλκανια μερια σκεφτειτε ειναι κατι παραπανω απο περιπετεια . Υπαρχει ομως και Ρο-Ρο για Τζενοβα και Μασσαλια βεβαια αλλα εκει θα γινουμε ο Γουιλι ο Θερμαστης :smoking: Πολύ σωστά τα λες, Γεώργιε :) Το έχω κάνει το ταξίδι αυτό με μηχανάκι, μέσω Ανκόνα, Βενετίας και μετά Αλπεις, Ελβετία, Παρίσι και μετά γυρισμό από νότια Γαλλία, Νίκαια, Κάννες, Μονακό, Γένοβα και Ανκόνα-Πάτρα και ήταν μαγικό. Φυσικά κούραση και εκνευρισμός ενίοτε αλλά είναι αξέχαστο. Κάποια στιγμή θα το οργανώσω σε κείμενο και φωτογραφίες και θα το ανεβάσω και εδώ.. Την παράμετρο "κούραση" και "σιδερόκωλος" τις έχω αμυδρά συμπεριλάβει στα...... υψηλότατα ποσοστά αποτυχίας του στόχου, μαζί φυσικά με πολλά άλλα που θα μας εμποδίσουν.... Αντε π.χ. να πεις στη γυναίκα σου ότι φεύγεις για βόλτα και θα γυρίσεις σε 20 μέρες :) Αντε να βρεις τον κοινό χρονο διακοπών τόσων πολλών ημερών μαζί με άλλους εργαζόμενους σε διαφορετικά είδη απασχόλησης και εργασιακού τομέα για να μαζευτούμε όλοι και να πάμε μαζί. (εδώ η πανελλήνια των τριών ημερών και είναι μεγιστο θέμα...) Αντε να μαζέψεις και τελικά να διαθέσεις τέτοιο ποσό, όταν αρχίζει και μπαίνει η λογική ότι "έχω τόσες πολλές άλλες ανάγκες" κλπ... Ομως... όνειρα μπορεί κανείς να κάνει με το... τσουβάλι :) Επεξεργάσθηκε Μάρτιος 15, 2015 από το μέλος Gigas Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
andrew Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15, 2015 Συγγραφέας Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15, 2015 Επειδη δεν μπορουν να μας στερησουν τα ονειρα λεω το εξης! Κανονιστε μερα και ελατε στο μικρο σπιτι μου να οργανωσουμε το ταξιδι! Ενα ταξιδι που μπορει να μην γινει ποτε μπορει και καποια στιγμη να γινει! Να τα βαλουμε κατω με χαρτες και ιντρνετ google maps. Βαζω τις μπυρες και τα τυλιχτα! Το σαλονι μου χωραει μεχρι 9 ατομα... Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
andrew Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15, 2015 Συγγραφέας Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15, 2015 Η παρουσια ατομων που εχουν κανει τοσο μεγαλα ταξιδια οπως του Γιωργου και του Γιγα ειναι απαραιτητες! Ας μαζευτουμε για ενα ταξιδι που ισως μεινει στα χαρτια ισως και οχι.... Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
kimon delios Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15, 2015 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15, 2015 Συνελφινταδες απο αιμοροιδες πως παμε?? Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Gigas Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15, 2015 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15, 2015 Να ανοιχτεί πάραυτα θέμα με τίτλο: Εκδρομη στο σπίτι του Αντρέα :) Να γίνει Δημοψήφισμα για επιλογή της ημέρας Να θέσουμε ώρα και τόπο συγκέντρωσης για το ξεκίνημα Περιορισμένος αριθμός συμμετοχών (μόνο οι εννέα πρώτοι και οι υπόλοιποι σε επιλαχούσες θέσεις) Βιαστείτε :) Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Gigas Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15, 2015 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15, 2015 Συνελφινταδες απο αιμοροιδες πως παμε?? Ευχαριστούμε, έχουμε... Δεν θέλουμε άλλες!!!!! :thumbsup: Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
andrew Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15, 2015 Συγγραφέας Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15, 2015 Παιδια δυστυχως το σπιτι μου ειναι 40 τμ και δεν αντεχει πανω απο 9 το σαλονι.... Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Recommended Posts