Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Royal Enfield Forum Greece

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ROYAL ENFIELD METEOR 350CC

Δημοσιεύτηκε

Το καινούργιο μοντέλο τις Royal Enfield ακούει στο όνομα Meteor και είναι 350cc.

Είναι αντικαταστάτης της thunderbird.

Κύριες & Κύριοι , το Meteor 350cc

40BD42A5-12CB-4407-96B8-115A7FE32E2E.jpeg

ανασχεδιασμένο από την αρχή 

0E98A127-9920-4861-90AC-DB1A4E9A1B76.jpegC2B133AB-94C4-4E54-8196-E70139BD1E4F.jpeg

DCA6BF34-56F0-4664-BB8D-0EB7289E172E.jpeg

AD58D530-90CA-40A2-BA02-6B9E6973BAE9.jpeg

Ψηφιακό κοντέρ 

6B7745ED-D724-4647-8946-B71A19337365.jpegE65DF1C6-0E3E-4017-A265-0F27465BEF5B.jpeg

6FD56EDC-C3C6-4F09-BE7A-CC9A2615A5C0.jpeg

C89DD90B-0203-42A7-A8B1-333405E2D4F0.jpeg

Ανασχεδιασμενο μοτέρ 

B6DAA2C0-99DA-495A-B59B-1BA26B8C9772.jpegA4E9DD76-009C-426B-B0B4-FC3A05DE14FB.jpeg

Δεν είναι η «κλασική» που έχουμε συνηθίσει εδώ , και δεν ξέρω καν αν έρθει ποτέ Ελλάδα.

Αυτο το μοντέλο όμως πιστεύω ότι η εταιρεία προχωράει μπροστά (με ότι αυτό συνεπάγεται)

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδω

• Απαντήσεις 65
  • Εμφανίσεις 19,8k
  • Δημοσιεύτηκε
  • Τελευταία Απάντηση

Μέλη που απάντησαν περισσότερο

Most Popular Posts

• Στην κατηγορια του καλο ειναι. Επισης δεν εχει κρατασμους και εχει τα αλογακια που θελει η επαρχια  Καταναλωση ελαχιστη. Οποιος ξερει και παρει γυρναει απροβληματιστα την Ελλαδα.    Με τοση κατ

• 14 λεπτά πριν, Ο/Η ixisafixis έγραψε: στα στοκ μοντέλα Δεν ξέρω αν έχει στοκ meteor η αντιπροσωπεία. Νομίζω είχε φέρει ένα ή δύο για φωτογραφήσεις και test ride. Δεν τους δικ

• Ενδιαφέρον βίντεο ...   Το μετεορ είναι το πιο άνετο, και δείχνει το πιο δυνατό  πρωτείνουν όλοι οι κατασκευαστές να φτιάχνουν σέλες σαν αυτού    Το κλασικ δείχνει πιο όμορφο 

ΕΙΚΟΝΕΣ

Featured Replies

Δημοσιεύτηκε

Καλημέρα σε όλη την παρέα ,μόλις έστειλα μρ ηλεκτρονικό τρόπο την παρακάτω επιστολή στην επίσημη αντιπροσωπεία της RE στην Ελλάδα:

Καλησπερα πριν απο λιγες μερες ειχα επισκεφθεί την εκθεση στον Φλοισβο ,αποκλειστικα και μονο να δω απο κοντα τις meteor ,αφου λοιπον τις καβαλησα με τον ενθουσιασμο παιδιου (ειμαι 56 oldman) και οι συνεργατες σας μου ανεπτυξαν την λογικη της εταιρειας σας ως προς την αναπτυξη του δικτυου ,ρωτησα και για τις τιμες οι οποιες ηταν αυτες copy paste απο μοτοτριτη
Enter
Στείλατε

METEOR FIREBALL - CLASSIC 349 κ.εκ Ισχύς - Ροπή (PS - Nm): Τιμή: 4.690 € METEOR FIREBALL METEOR STELLAR - CLASSIC 349 κ.εκ Ισχύς - Ροπή (PS - Nm): Τιμή: 4.850 € METEOR STELLAR METEOR SUPERNOVA - CLASSIC 349 κ.εκ Ισχύς - Ροπή (PS - Nm): Τιμή: 4.950 € METEOR SUPERNOVA
Enter
Στείλατε

Ετοιμάζομαι λοιπον μεχρι την ανοιξη να κανω την αγορα που ειχα παντα ονειρο και σημερα με λυπη μου διαπιστωνω οτι οι τιμες εχουν ανεβει κατα 300ευρω συμφωνα με τιμες στο car!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Παλι copy paste
Enter
Στείλατε

Διαθέσιμα χρώματα: Meteor Fireblade Yellow - 4990€ Meteor Fireblade Red - 4990€ Meteor Stellar Black - 5090€ Meteor Stellar Blue - 5090€ Meteor Stellar Red - 5090€ Meteor Supernova Brown - 5190€ Meteor Supernova Blue - 5190€
Enter
Στείλατε

Εχουμε λοιπον 300 αυξηση στο βασικο ,240 στην επομενη εκδοση και επισης 240 στην πλουσια.
Enter
Στείλατε

Νομιζω οτι η πολιτικη αυτη απομακρυνει υποψηφιους αγοραστες.Ευχομαι καλο βραδυ ,ελπιζω καποια μερα να τα πουμε και απο κοντα.Ευχαριστω!!!

Enter
11:51 μ.μ.
Royal Enfield Hellas

Καλησπέρα σας, οι συνεχείς αυξήσεις στις τιμές πρώτων υλών και μεταφορικών τις επιβάλουν.

Αυτά τα απαράδεκτα κατά τη γνώμη μου, δυστυχώς συμβαίνουν σε μια χώρα που ταλαιπωρείται για πάνω από μια δωδεκαετία.

Καλή αυριανή σε όλες και όλους ,το γεγονός αυτό δεν με πτοεί απλά με στεναχωρεί.

Καλό βράδυ!!!

Δημοσιεύτηκε

Δυστυχώς, οι αυξήσεις θα είναι γενικές και όχι μόνο στις enfields.

Το ίδιο είπαν και σε φίλο στην αντιπροσωπεία της triumph. Σε ό,τι έχουν στοκ, οι τιμές ισχύουν, στα επόμενα που θα φέρουν, θα υπάρχουν αυξήσεις.

Κι εμείς μιλάμε για μοτό. Που να δεις τι θα γίνει στην καθημερινότητα.

:popeanim:

Δημοσιεύτηκε
1 ώρα πριν, Ο/Η elifain έγραψε:

Δυστυχώς, οι αυξήσεις θα είναι γενικές και όχι μόνο στις enfields.

Το ίδιο είπαν και σε φίλο στην αντιπροσωπεία της triumph. Σε ό,τι έχουν στοκ, οι τιμές ισχύουν, στα επόμενα που θα φέρουν, θα υπάρχουν αυξήσεις.

Κι εμείς μιλάμε για μοτό. Που να δεις τι θα γίνει στην καθημερινότητα.

:popeanim:

Ως προς την καθημερινότητα ,θα συμφωνήσω απόλυτα , άλλωστε το αναφέρω στο ποστ που έκανα κατά κάποιο τρόπο μιλώντας για κρίση αλλά οι τιμές άλλαξαν εν μια νυκτί στα στοκ μοντέλα, μέχρι προχθές οι τιμές ήταν άλλες.

Δημοσιεύτηκε
14 λεπτά πριν, Ο/Η ixisafixis έγραψε:

στα στοκ μοντέλα

Δεν ξέρω αν έχει στοκ meteor η αντιπροσωπεία. Νομίζω είχε φέρει ένα ή δύο για φωτογραφήσεις και test ride.

Δεν τους δικαιολογώ, οι τιμές μοτό στην Ελλάδα είναι εξωφρενικές σε σχέση με άλλες χώρες.

Δημοσιεύτηκε
13 λεπτά πριν, Ο/Η elifain έγραψε:

Δεν ξέρω αν έχει στοκ meteor η αντιπροσωπεία. Νομίζω είχε φέρει ένα ή δύο για φωτογραφήσεις και test ride.

Δεν τους δικαιολογώ, οι τιμές μοτό στην Ελλάδα είναι εξωφρενικές σε σχέση με άλλες χώρες.

Αυτόματα σε όλους τους συνεργάτες μαγαζατορες που είχαν κάποια κομμάτια οι τιμές άλλαξαν και ναι φίλε μου έχεις δίκιο για τις τιμές.

Σε ευχαριστώ για την κουβεντουλα ,καλό υπόλοιπο ημέρας να έχεις!!!

Δημοσιεύτηκε

ωχ αμαν ωχ....

πόσο δίκιο έχεις Σπυρο...

...οι αυξησεις εχουν παρει μπαλα τα παντα....

@ixisafixisκαλα έκανες παντος και τους έτσειλες την επιστολη. 

δεν είναι κακο να καταλαβαινουν πως βλέπουμε.

καλη δυναμη σε όλους σας

• 6 months later...
Δημοσιεύτηκε
  • Συγγραφέας
2 ώρες πριν, Ο/Η Panagiotis-REH έγραψε:

Η μετατροπή ενός meteor σε scrambler ....

Δεν έχει τελειώσει ακόμα ....

Παρά πολύ ωραίο με 3 κινήσεις . 
Μπραβο πολύ μου αρέσει 

• 1 month later...
Δημοσιεύτηκε

Ενδιαφέρον βίντεο ...

Το μετεορ είναι το πιο άνετο, και δείχνει το πιο δυνατό 

πρωτείνουν όλοι οι κατασκευαστές να φτιάχνουν σέλες σαν αυτού 

Το κλασικ δείχνει πιο όμορφο 

ποιοτικά είναι ότι καλύτερο έχει φτιάξει η εταιρία μέχρι στιγμής 

καλύτερο και από τα 650, himalayan 

Οπότε δείχνει τι θα ακολουθήσει για την εταιρία ...

Δημοσιεύτηκε

αχ αυτο το κλασικ.....πολυ με αρέσει....!!!:xara:

με έκλεψε την καρδια....!!!:love:

λες να με παρει και τα λεφτα...????:erotimatiko:

αχαααααααχα :wallbash:

Δημοσιεύτηκε

εμένα δεν μου αρέσει ...

οπότε να το πάρεις για να συνεχίσω να σε πειράζω 

Η αίσθηση που είχα όταν ανέβηκα πάνω του ήταν ότι ανεβαίνω σε παιδικό ποδήλατο ...

Δημοσιεύτηκε

ετσι με κοροιδευε η αγαπημενη μου όταν ανέβαινα στην enfield μου....

φαινόμουν σαν σε ποδηλατάκι....!!!!

ενα τιμονι μεγαλυτερο θελει κατα την γνωμη μου και τις βαλίτσες που έχω και περιμενουν να μπουν σε μία enfield....!!!!

και βουρ για χαλαρες βόλτες....