Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11, 2025Οκτ 11 comment_88584 Πωλείται ολοκαίνουργιος βελτιωμένος εκκεντροφόρος στα 350€ (όσο το πήρα) κάνει για τα μοντέλα hunter , classic , meteor . Για περισσότερες λεπτομέρειες όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει μνμ. Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12, 2025Οκτ 12 comment_88590 Καλησπέρα Νίκο!Αφού τον πήρες, γιατί δεν τον βάζεις;Πόσο κοστίζει η τοποθέτηση..;Τι σε επιρρέασε αρνητικά..; Αναφορά
Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12, 2025Οκτ 12 Συγγραφέας comment_88591 14 λεπτά πριν, Ο/Η Γιάννης8 έγραψε:Καλησπέρα Νίκο!Αφού τον πήρες, γιατί δεν τον βάζεις;Πόσο κοστίζει η τοποθέτηση..;Τι σε επιρρέασε αρνητικά..;Δεν με επηρέασε τπτ αρνητικά, ίσα ίσα που γνωστός μηχανικός στην Αθήνα μου το πρότεινε άφοβα . Όμως πούλησα το hunter και πάω για το guerrilla .Το κόστος τοποθέτησης δεν το ξέρω το κάθε συνεργείο πέρνει και άλλη τιμή . Εγώ το υπολογίζω μαζί με τις φλάντζες γύρω στα 150€ Αναφορά
Πωλείται ολοκαίνουργιος βελτιωμένος εκκεντροφόρος στα 350€ (όσο το πήρα) κάνει για τα μοντέλα hunter , classic , meteor . Για περισσότερες λεπτομέρειες όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει μνμ.