elifain Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7, 2017 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7, 2017 Δικύλινδρος, αεροελαιόψυκτος, 47 άλογα, 6 ταχύτητες, 650cc. 2 εκδόσεις: Continental GT και Interceptor. 2 2 Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
noe Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7, 2017 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7, 2017 RE παιδιά δε σας φαίνεται σαν μπασμένος ο κινητήρας? Δηλαδή του λείπει ύψος στα κύλινδρα και στην αριστερή μεριά το τριχωνικό καπάκι δεν έχει ωραίες γωνίες. Περισσότερο μου αρέσει το πρώτο, το κλασικό, το παππουδίστικο.. Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Αντωνης Σταθακης Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7, 2017 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7, 2017 (επεξεργάστηκε) Εμενα μου αρεσουν οοοοολα.Και ο κινητηρας και τα κυβικα και τα αλογα..ακομα και το σαζμαν.Το μονο που ισως θα ηθελα ακομα θα ηταν αλλο εναν δισκο μπροστα στα φρενα ή εστω τριπιστονο re αδερφακι μου.Αλλα τι να πουμε κι εμεις με τα ταμπουρα..οποτε τελειο!Ειδικα το gt φαινετε πολυ custom απο το εργοστασιο.Το αλλο ναι μεν ωραιο αλλα οταν εχεις χαζεψει το παλιο...τι να πριτς το καινουριο.Ειδικα η σελα του χαλια...οπως νομιζω και τα πισο αμορτισερ θα επρεπε να εχουν ενα πιο κλασικο look.Ενω το gt ειναι κουκλι..μα πολυ πιο κουκλι το καινουριο απο το παλιο. Επεξεργάσθηκε Νοέμβριος 7, 2017 από το μέλος Αντωνης Σταθακης 1 Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Αντωνης Σταθακης Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7, 2017 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7, 2017 Re Ρουκετα...το δικο σου βαψιμο ειδαν κι εβαψαν το καινουριο gt?? Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Nikoss Rocket Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7, 2017 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7, 2017 Re Ρουκετα...το δικο σου βαψιμο ειδαν κι εβαψαν το καινουριο gt?? Λανσαρουμε μόδα, τι να κάνουμε παντος όντως ωραίος κινητήρας , και εμένα μου άρεσε. Κανεις κάτι κουστουμιες με αυτών τον κινητήρα άλλο πράγμα. Για πείτε τιμή ? Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Αντωνης Σταθακης Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7, 2017 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7, 2017 7.999€. Και σιγα μην το παρει κανεις.. Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
bbk Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7, 2017 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7, 2017 ...οπαλακιαααααααα...!!! ...αλλο ενα ονειροοοοοο...!!! ...δεν θα χαρουν ποτε τα σκελια μου αυτο το μηχανακι...οεοοοοοΟ...!!! Οσο πιο γρηγορα το συνηδητοποιήσω τοσο πιο γριγορα θα το ξεπεφασω... Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
noe Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7, 2017 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7, 2017 παντος όντως ωραίος κινητήρας , και εμένα μου άρεσε. είναι πλακουτσωτός, είναι μπασμένος, είναι χοντροκομένος, είναι χοντροκομένος, είναι πλακουτσωτός, είναι μπασμένος, είναι μπασμένος, είναι χοντροκομένος, είναι πλακουτσωτός,... 2 Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Nikoss Rocket Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7, 2017 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7, 2017 1 Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
elifain Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8, 2017 Συγγραφέας Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8, 2017 Για πείτε τιμή ? Αν έχει πάνω από 7.000€, δεν θα το πάρει κανείς στην Ελλάδα... 1 Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
mikezante Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8, 2017 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8, 2017 Γυρω στα 8500 θα εχει Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Αντωνης Σταθακης Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8, 2017 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8, 2017 Βre αφου σας ειπα... 7.999€ θα κανει Ελλαδα και δωρο ντιζες και σαμπρελες! 1 Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
bbk Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8, 2017 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8, 2017 Θα το φερει η αντιπροσωπια? Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
noe Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8, 2017 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8, 2017 Θα το φερει η αντιπροσωπια? Βάζω βέτο, να μην του απαντήσει κανένας.. Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
bbk Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8, 2017 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8, 2017 Εγω βαζω εμπλαστρο γιατι με ποναει η μεση μου. 2 Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
tsoug Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8, 2017 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8, 2017 Την πιο βασική ερώτηση δεν την έκανε κανένας... Ο νέος κινητήρας κουμπώνει στο σασί της classic??? Αν κουμπώνει πουλάω κινητήρα EFI 500 με μόνο 6.500 χλμ στο κοντέρ... Αντώνη σκέψου το, θα πας από τα 350 στα 500 και χωρίς διαρροές λαδιών και καυσαερίων 1 Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
elifain Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9, 2017 Συγγραφέας Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9, 2017 Στο continental λογικά κουμπώνει.. στις άλλες όχι! Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Nikoss Rocket Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9, 2017 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9, 2017 Αν έχει πάνω από 7.000€, δεν θα το πάρει κανείς στην Ελλάδα... Γιατί βRE μπορεί (πλέον) το μοτέρ να αξίζει. Πιστευω γύρο στα 7.400€ Αν δεν την φέρει η αντιπροσωπεία τότε να τους κάνω δώρο το λουκέτο. Πιστευω ότι αυτό το μοτέρ που φοράει θα φέρει σε «μπελαδες» και τον Γρήγορη (αντιπροσωπεία) δεν είναι πλέον τόσο απλά τα πράγματα. Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
noe Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9, 2017 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9, 2017 Πιστευω ότι αυτό το μοτέρ που φοράει θα φέρει σε «μπελαδες» και τον Γρήγορη (αντιπροσωπεία) δεν είναι πλέον τόσο απλά τα πράγματα. Μπορεί να τον στείλει για εκπαιδευτικά σεμινάρια στην Ινδία ή να γίνουν διαδικτυακά... Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Nikoss Rocket Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9, 2017 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9, 2017 Μπορεί να τον στείλει για εκπαιδευτικά σεμινάρια στην Ινδία ή να γίνουν διαδικτυακά... Για θαύματα ψάχνεις Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
bbk Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9, 2017 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9, 2017 ...πιστευω πως το μοτερ θα μπαινει σε ολες τις Enfield με την καταλληλη προσαρμογη... ...το θεμα ειναι πως θα το κυκλοφορησεις νομιμα... Ρωτηστε στην αντιπροσωπια αν θα το φερει και ποσο θα βγει... Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
noe Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9, 2017 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9, 2017 Γιατί εσύ ντREπεσαι να ρωτήσεις ? Μην του απαντήσει κανένας. 2 Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Nikoss Rocket Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9, 2017 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9, 2017 Ρωτηστε στην αντιπροσωπια αν θα το φερει και ποσο θα βγει... Ψήνεσαι έτσι ? Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Αντωνης Σταθακης Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9, 2017 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9, 2017 Δεν θελω να σας στεναχωρισω αλλα το 500cc στην Ινδια κανει 1.76Lakh ενω το 650cc interceptor κατι λενε για 3.50Lakh αρα διπλη τιμη.Χα χα το continental λενε 4.50Lakh.Αρα το 500αρι 6.000ευρω με βαση την τιμη στην αντιπροσωπεια στην Ελλαδα,το interceptor 12.000ευρω και το continental περιπου 15.000ευρω.Αν ισχυει αυτο οοοσο και να το κατεβασουν παλι θα ειναι απαγορευτικο. 1 1 Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
noe Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9, 2017 Αναφορά Προώθησε Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9, 2017 Εγώ πάντως θα πάρω το interceptor... @. @ @ @ @ - Αφού πρώτα πουληθούν μερικά κομμάτια, περπατήσει (από άλλους) κάμποσα χιλιόμετρα και λυθούν οι παιδικές ασθένειες όπως έλεγε ο ένας και μοναδικός ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΑΒΑΙΔΗΣ. - Αφού η αντιπροσωπεία φέρει εγκέφαλο και εκπαιδεύσει τον μάστορά της.... 1 Παράθεση Link to comment Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους More sharing options...
Recommended Posts